Nofoaga o loʻo nonofo ai le potu malolo i le masani ai ma aso o loʻo i ai (ata)

Anonim

Ua e miti i a matou lava fale mo le umi - ma o lea ua umi, oe fiafia tagata ofisa vaavaai i le faitau afe o le pepa puipui ma laumeta o Saminite.

Ou te manaʻo e fai se fale fou poʻo se fale i le tele e mafai ai: o lona uiga e matagofie, faʻalelei, i le taimi e tasi e talafeagai ma pe a taugofie. O nei manaʻoga uma o loʻo nafa ma le totonu o loʻo i totonu o le masani masani ma aso nei.

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

E tutusa lava ma le lelei i le faʻamaeʻaina o le atunuʻu fale ma se mugala, poʻo se tamaʻi-potu-potu-potu-potu khrushchev. E mafai ona faʻaaogaina mo le mamanu o le potumoe, potu potu, alatele poʻo le potu o tamaiti poʻo se tama tama aʻoga. O tulafono ma tuʻufaʻatasiga e faigofie tele, e oʻo lava i le le faʻamalosi o le a mafai ona fausia se galuega tulaga ese e ala i le faʻaaogaina o le fautuaga a tagata mamanuina ma o latou lava manatunatuga. O le a le mamanu o le potu malolo i se itu i onapo nei, o a ni manatu maualuga, o le a le mea e tatau ona vavale i le le faʻalavelaveina ai le manatu?

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Manatu autu o le Faamasino

Tele le mautonu i totonu o le potu malolo i se masani masani ma aso nei. Fai mai Aso Ua Ponatupe, e tele lava ma le mafanafana. Fausia se poloketi, e taua aua le auai i mea e le manaʻomia ma le le aoga, e aunoa ma le faia i faʻatalanoaga. Aua neʻi sā le mautonu ma aua le faʻaleagaina le fealofani ma le totonu o le fale, fale poʻo le avanoa i lenei sitaili o le a fesoasoani i ia tulafono.

  1. Afio mai Potu potu e aunoa ma potu malolo , vavae ese umukuka ma alavai - ae le o pa o puipui o loʻo faʻapipiʻiina fata, o fata, o le zoting e taʻalo ma fola, lanu lanu (vaʻai ata). O le taliaina e talafeagai tele mo le toe faʻafou o le masani-potu tasi-potu khrushchev poʻo le fogafale muamua o le faleʻai, potu, potu, umukuka, potu umukuka, kamuta.

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

  1. Meafale e tatau ona mafanafana ma fetaui lelei , sili ona gagau - tulimanu ma o manu o loʻo faʻaaogaina o ni meaʻai o loʻo moe pe a manaʻomia, ma i totonu o le pepa faʻapipiʻi e le nofoia le tele o avanoa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fatuina se faʻavae o aso nei o le 2-potu fale mautotogi?

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

  1. Tatau lava Multi-maualuga moli I tua atu o le natura - Aoao, o le ala pupula, ma ausilali, na fetaui.

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

  1. O lanu e mafai ona vavaeeseina, ae i le taimi lava e tasi mama ma suamalie.

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

  1. O mea o loʻo filifilia i onapo nei - palasitika, tioata, chrome ma faʻamatalaga o laupapa poʻo le paʻu. Aua le faia e aunoa ma ni naifi, fata ma fana mai mūmū.

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

  1. E manaʻomia le avea o ni meaafale, moli i se auala lautele e masani ona faʻaalia ai filifiliga e aoga ai.

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

  1. O ata e tatau ona fai sina laʻititi, sili atu le lua i le ata faʻataʻitaʻi, poʻo ata uliuli ma paʻepaʻe ma paʻepaʻe ata i totonu o le manaia. O le pepa puipui ma isi lolomi e talafeagai.

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Ina ia tuu se fale mautotogi i le itu faaonapo nei - O lona uiga o le "puipui" o le Soviet vaitaimi e sui ai le ata fou, ma lipeta ma le kapeta.

O le siʻosiʻomaga o onapo nei e tatau ona muamua solia le faʻapolopolo faʻavae i le pito o le fale, fale poʻo ni potu fou, e i ai ni moli fou ma aitia.

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le mamanu o le tasi-potu khrushchev, ona e tatau ona e taumafai e aua le tele potu ma tele potu, e tatau ona puʻupuʻu. E moni lenei mea i le ala savali, o le pisinisi pisinisi o fale taitasi. Mauaina na o le mea e sili ona tatau ma o le a faʻaaogaina i aso uma. O a tatou ata o le a fesoasoani ia te oe e fatuina sau oe lava galuega potu moe, potu moe, wetways, tamaiti poʻo le faletaele, e aunoa ma le faʻaaogaina o auaunaga a le tagata poto masani.

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Potumoe mamanu e matua faigofie ma aoga. O iinei e lava le faʻapipiʻiina o se moega malolo ma se puipui puipui mo lavalava. O le laʻei laulau, o fale moega ma le a le puipuiga o le au o le a suia o le malupuipuia ma nila mai le susuga. O loʻo faʻaalia mai ai le ata i le potu puʻupuʻu foliga pei.

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

O le ata o le umukuka i se itu faaonapo nei o le ergonomics, mafaufau ma galuega. Leai se mea e sili ona fiafia i ai, leai se tele o mea taua. UPU e tatau ona filifili manino Roma Roma, pe tuʻu foi i latou, ae tuʻua naʻo Brouds.

Tele le ata matapogia o le ractive ma pa puipui i vae maualuluga. O lenei filifiliga e talafeagai mo le hall.

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Valivali Alavai

Mo le totonu o le fale, fale poʻo le khrshechev i le itu faaonapo nei, e mafai ona e filifilia se ituaiga lanu, e tele lava faʻaaogaina auala e lua:

Tusitusiga i luga o le autu: foafoaina o le fealofani i le Hall 18 sq. M: Record ma Faatulagaga

- O ni nai fasi tamai fasi o le tutusa lanu, mai le pupula i le pogisa;

- Lua pe tolu pastel paolo ma le tasi pe lua susulu, feteʻenaʻi mo vaega taʻitasi ma mea faigaluega.

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Mo le alatele o Khrushchevka, e masani ona "logonoa", e fautuaina le filifilia o lanu malamalama - bemi, kulimi, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe. E mafai ona e aʻoaʻiina ma toe faʻafouina i latou ma le plaque ma faʻavaʻa mo ata vali, lanu uliuli fam.

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Mo le totonu o le faletaele, o le faʻata o le faʻata e lelei atoatoa, aemaise pe a fai o le a le mautonu. Mo le potu moe po o le potu moe, e mafai ona faʻaaogaina se leo, o le mea autu o le lanu lanu o puipui, o le taualuga, meaafale ma mea gaosi, sa manifinifi.

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Malamalama

Mo le fale, fale fale po o fale mautotogi i le itu faaonapo nei e taua tele e maua ai le tele o le malamalama, ea, avanoa.

O le Fale Matutua Fautuaina:

- Tauagaluga o le faʻamau aili, mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻuʻolimaʻa;

- fola i le ituaiga o moli pito i lalo ma lamepa;

- nana i puipui ma ni pefu mo le nofoaga faafiafia.

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Mo le potumoe, auala auala poʻo le carridor o loʻo matua fiafia tele o le puipui puipui e aunoa ma le aofia ai o elemene. Mo le potu o tamaiti, e aoga le filifilia o ni moli muamua ma plafoons i le ituaiga o ata o ata vali po o malie foliga - o le a latou faia se ata faapitoa-tala.

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Ae i totonu o le faletaele sitaili ma manaia o le a foliga lilo i tua o le faʻata i tua o le fusuʻaga o le malosi o le sili atu o le malosi ma lanu.

Mo le malamalama ma le ata muamua o le taualuga, o le potumoe, o se potu tele poʻo se faletaele, e mafai ona e faʻaogaina ni togafiti na faia o le palapala "o loʻo ulagia ai i latou. O lea, e mafai foi ona e faaatoaina le potu.

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Tusitusiga mo totonu

O tamaitusi o se taimi taua i soʻo se taimi, natura ma aso faʻalenatura ma aso faʻasologa o mea e talafeagai mo le itu faaonapo nei. Ua faʻamamaluina lava le mamanuina o le mamanuina o loʻo masani ai nei e tutusa o ie puipui e pei o papatusi faʻapipiʻi i luga o le faʻavaʻa. Mai le ie puipui o le pamekiquins mai velvet poʻo le tulle, ma pulumu ma o loʻo afaina ai le lafoaia o le taimi nei.

E oʻo lava i le potu tele ma le magalafu poʻo se potumoe o se teine ​​fiafia, e sili atu le filifilia o se screy sitaili tausiga.

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Ie puipui e le na o sina foliga o laupepa, ia e talafeagai mo aso faʻaonapo nei. Lace Napkins ma Brick Cape i luga o nofoa o le a le talafeagai. E sili atu lo latou sefe mo le fale i se faiga masani. Ae o le laulau o ie lino ma le lipine o le papeta ma le geometric mamanu poʻo se fualaʻau pipisi, vaivai mullowectore o aluga i luga o le sofa e talafeagai lelei. Afai o oe cape i luga o nofoa po o pulupulu - e pei o pupuni, mai mea masani pe faalenatura poʻo ni mea laiti o ni lanu, aufana, lalagaina.

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Mo se potumoe, o se teineitiiti talavou poʻo se teine ​​muamua e mafai ona faʻatauina kapeta ma ufiufi i le faʻamalosi tino, faʻataʻitaʻiga o le paʻu o le manulele o se manu-kangaroo, giraffe, giraffe, giraffe, giraffe, giraffe, giraffe, giraffe, giraffe, giraffe, giraffe, giraffes. E mafanafana, faigofie ma faʻamaonia faʻailoga ata, aso nei.

Mo le potu o tamaiti e tatau ona e filifilia ofutino ma se faaputuga pupuu pe ou te aunoa ma se mea e faigofie ona faamamaina ma tape.

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

O le alatele e mafai ona faia e aunoa ma ala na manaʻomia i se faiga masani. O le ai lava lea ma le laumua o mea mananaia male lanu, poʻo a latou tuʻufaʻatasiga.

Mataupu i luga o le autu: o le atunuʻu o le potu malolo ma umukuka mamanu: tulafono ma fautuaga

Faamatalaga Taua

Totonu o loʻo i ai nei itu o loʻo i ai itu eseese, o mea taʻitasi o le uiga o uiga o uiga lelei ma foliga.

O loʻo iai i totonu o sitaili:

  • fusi tofi;
  • kitsk;
  • Ata Faavae;
  • Ona po nei;
  • High Tech.

M.

Mo le mamanu, e mafai ona e faʻaogaina le tele o supa. Ae o le galuega e tatau ona i ai ma le tausiga faʻapitoa, ina ia le faʻavaivai le tuʻuga o mea ma lanu.

O le itu faaonapo nei e talafeagai i le laufanua mamanu. O le faʻavae e tasi e galue - laina manino, tulimanu saʻo, o le tele o moli ma le itiiti ifo o faʻamatalaga le aoga.

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

O le mea faʻaonapo nei o le potumoe, o tamaiti o le potu poʻo le faletaele, o le umukuka poʻo le umukuka e masani lava, o lau oe poloketi e mautinoa lava e te aʻoaʻo ai pe faʻafefea ona faʻaaogaina le aoga i luga ma fautuaga.

Vitio vitio

Ata ata

Siva masani i le potu malolo: Aso Nei mamanu (35 Ata)

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Siva masani i le potu malolo: Aso Nei mamanu (35 Ata)

Siva masani i le potu malolo: Aso Nei mamanu (35 Ata)

Siva masani i le potu malolo: Aso Nei mamanu (35 Ata)

Siva masani i le potu malolo: Aso Nei mamanu (35 Ata)

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Siva masani i le potu malolo: Aso Nei mamanu (35 Ata)

Siva masani i le potu malolo: Aso Nei mamanu (35 Ata)

Siva masani i le potu malolo: Aso Nei mamanu (35 Ata)

M.

Siva masani i le potu malolo: Aso Nei mamanu (35 Ata)

Siva masani i le potu malolo: Aso Nei mamanu (35 Ata)

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Siva masani i le potu malolo: Aso Nei mamanu (35 Ata)

Siva masani i le potu malolo: Aso Nei mamanu (35 Ata)

Siva masani i le potu malolo: Aso Nei mamanu (35 Ata)

Siva masani i le potu malolo: Aso Nei mamanu (35 Ata)

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Siva masani i le potu malolo: Aso Nei mamanu (35 Ata)

Siva masani i le potu malolo: Aso Nei mamanu (35 Ata)

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Siva masani i le potu malolo: Aso Nei mamanu (35 Ata)

Potu malolo i totonu o le sitaili sitaili

Siva masani i le potu malolo: Aso Nei mamanu (35 Ata)

Siva masani i le potu malolo: Aso Nei mamanu (35 Ata)

Siva masani i le potu malolo: Aso Nei mamanu (35 Ata)

Faitau atili