Plad "10 Loops": Master Vasega ma Faʻamatalaga ma Vitio

Anonim

O le lalagaina o le 10 Loops Metotia e matua fiailoa ma aoga i totonu o loʻo mafai ai ona e fausiaina se lalelei ma le sili ona lelei mai le mea. E manaʻomia sina mea e fai ai le Prid "10 Teos": Matai vasega, filo ma nila ma nila. E faigofie lava o ia i le faatinoga, ae i le taimi e tasi e malamalama tele.

Lolomi

Mafai lanu

O se togafiti o le a matua foliga lava i soo se lanu. Ae a o le i alu i le galuega, e tatau ona e filifili le mea tatou te mananaʻo e maua i le iʻuga. Sili ona lauiloa filifiliga:

  • o lanu e lua;

Lolomi

  • mai i le tele o polo eseese o filo ma sili atu tafega;

Lolomi

Lolomi

Lolomi

  • O le tele o polo eseese o filo e aunoa ma ova.

Lolomi

Lolomi

Faaaoga Filifiliga

Afai ua faʻafuaseʻi, toʻatele vrn moa na totoe mai le galuega muamua ma e te le manaʻo ia latou taoto e aunoa ma le faia, ae masalosalo pe o se nofoaga sili ona masani ai

  • O le kesi i sea paga e mafai ona faʻaogaina e uiga i lona faʻamoemoe moni, o lona uiga lena, o se palanikeke;

Lolomi

  • e pei o le moega i luga mo le moega po o le shfa;

Lolomi

  • Afai o le tele o le oloa e laiti, e masani ai i le nofoa i le nofoa.

Lolomi

Faavae o le matua

Lolomi

O sea pagatia ua fausia e faaaoga ai le tagata faigaluega i le 10 matape. O le tagata faʻamau muamua o loʻo aveeseina pea, ma le mulimuli tatou faia soʻo se auala talafeagai. E sili le filifilia o se auala faapena e fausia ai pignil pipili mai pito. I lenei tulaga, o le a faigofie tele ona lolomiina paluga i le isi. O lea, o lea ua matou toe tofia le 1 matasele ma le lalagaina o le amataga o le lipine i foliga foliga i foliga ma i totonu. Ina ia avea le pusi ua avea i foliga o le sikuea, o le mea e tatau ona umi atu i le iva o masini o le afu o le afu, o le a avea ma laina sefuluvalu.

Ma e faapena foi, o le faiga e tatau ona toe umi. O lona tele o le a faitauina i luga o le pito i lalo o le taimi nei: O le umi o le Plad - o le lautele o le kedid = le umi o le lapotopoto.

Afai e te fuafua e fai se vailaau ma le tele o le 200 × 150 cm, ona liliu lea: 200250 = 50 cm. Ua le mafai ona tatou fusifusia le ipu o le 50 centimeters.

O le isi laasaga o le a koni ai le tulimanu muamua. Toʻatele o laina puʻupuʻu ma le faʻalauiloaina o le 1 matasele, pei o le lata ane o le alu ese ina ia leai ni pu. A amata mai le tulimanu, ina ia aua neʻi le mautonu, e mafai ona fai muamua mai le 9 i le 1, ona o lea, i le tusa ai ma le 1 i le 9 i le 9 i le 9 i le 9 i le 9 i le 9 i le 9 i le 9 i le 9 i le 9 i le 9 i lona poloaʻiga. Afai e le mautonu, ona le o se faafitauli lea. Talu ai e mafai ona e solia i se vaega sao ma amata, toe amata. Aua neʻi galo o le muamua naʻo aʻu ua aveʻesea.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona le mauaina se mataupu mo ou lava lima

O le ata i lalo o loʻo faʻaalia ai se tulimanu na maliu i le muamua matasele. Taimi nei mai le 9 i le 1.

Lolomi

O lenei o le faitauga mai le 1 i le 9 triggers le tulimanu e oo i le iuga. Ua maeʻa le tulimanu muamua.

Lolomi

O lenei ua amata ona matou lalaga le tulimanu lona lua. Faitau mai le 9 i le 1.

Lolomi

Faʻaiʻu le tulimanu tulimanu, faitauina mai le 1 i le 9, e le o galo e fai miti. Ua maeʻa le tulimanu o le 2nd.

Lolomi

Ua oʻo i le taimi e lalagaina le lipine, o loʻo i le taimi lava e tasi e fesoʻotaʻi ai i le itu o le auala o le fesoʻotaʻiga. Ina ia faia lenei mea, aveese le lona sefulu o matao (filo i tua o ni nila), mai le itu o le auala o le fesoʻotaʻiga o le fesoʻotaʻiga o le fesoʻotaʻiga, faaloaloa le foliga o le matato o le matato o le manava. E ese, aveese lenei matasele, o le filo o alu i luma o le nila. O le a sau le auala mai le foliga foliga.

E lua auala e faʻaitiitia ai le pito i luma o le pito i luma mai le itu pitaiʻoa. O le ala muamua o le tootoo i lalo o fasi uma o ata o pipili. I lea tulaga, o le manua e oso i fafo ma le volumam ma le volumaric, e aofia ai 2 foliga faapao. O le auala lona lua o le lalagaina o mataua i lalo o le pito i tua o fasi pito i tua o le itu o lagi. I lea tulaga, o le manua o le a sili atu le itiiti ifo, e aofia ai le 1 auala i luma maualalo.

Lolomi

O le ata i lalo o loʻo faʻaalia ai le foliga o le foliga pe a faʻaaogaina le metotia muamua.

Lolomi

O le ata lea o loʻo faʻaalia ai le itu sese. Lenei ua mafai ona e vaʻai o se tamai fale o loʻo faia i le nofoaga o le aketics.

Lolomi

Ia toe la i le tulimanu. I le ata i lalo ifo ua iloga i le mumu. O le vaega o le spid o loʻo sifi i luga o le spiral ma le faʻaopopoina o se vaega fou i le pito o le pito o le vaega o loʻo iai. I le faʻatusa o loʻo faʻaalia i le samasama. O 'au foʻi e faʻailoa mai ai le itu.

Lolomi

O lea, faia ni nai atū ma fesoʻotaʻi le ato i nofoaga tuusaʻo, e mafai ai ona fai se ipu manaʻomia o le tele o le tele, ae o le a i ai pea 10 matapole i le galuega. Na faamau ai e faigofie, faigofie ma manaia.

Busi Shormed laina

Lolomi

O lenei o le a matou auiliiliina ma se faʻamatalaga auiliili, pe faʻafefea ona ou nonoa le 'au ma laina puʻupuʻu ma pe faʻafefea ona faʻasaʻo. Faʻafefea ona fai ina ia aua neʻi i ai le oloa i le oloa e le tatau?

Tusiga i luga o le autu: Ballertitta Fatra. Faaeteete

Muamua, mafaufau pe faʻafefea ona lelei le faʻasologa o laina puʻupuʻu. E faia lenei mea, sikoa 12 kettles i luga o le nila. Ma le lalagaina o laina 2 o le afu.

Lolomi

I 3 laina i Knack 8 Cottles, ma Isi 4 Alu i le itu tauagavale.

Lolomi

Ole taimi lea, tatou te liliu ai le tatou oloa. O le faia o lenei mea, togi le mea faigaluega i le itu tauagavale i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o matasele ma le matasele tutusa e aveese i le itu taumatau.

Lolomi

Le isi, ave le filo galue mo le matasele, ma ou toe faafoi le matasele lava ia i le itu tauagavale.

Lolomi

Lolomi

O lea la i le auala na latou savavali ai i le pito i luma o le masini tauagavale, ina ia le aliali mai le fua o le oloa. Ia liliu nei le matou galuega ma le late 8 mata i le itu tauagavale.

Lolomi

O lea na ia te i matou le muamua faapuupuuina laina. Le isi, mulimuli ile metotia lava lea e tasi.

Vitio i luga o le autu

Plad "10 Loops" ua mauaina i soʻo se valivali e matua matagofie ma muamua mataupu. O le a mafanafana le malulu afiafi pe naʻo le faʻaaogaina o se elemene o le demor, faʻamalieina mata o le lanu fiafia. Ma o se isi nofoaga tagi o le a avea ma se meaalofa sili sili ma matua manaia mo tagata latalata, aua o le nila e tuuina lona loto i lana oloa uma. I le faaiuga, o nisi o isi vitio sili atu ona aoga i le fausiaina o sea meli.

Faitau atili