O le a fesoasoani ia te oe e suʻe se moegavale mo pupuni ma oʻu lima.

Anonim

O tali uma o Hostes e mafai ona aumaia le i totonu o le atoatoa. O se tasi o faigata ae agaʻi atu i le faʻatamaʻia o ie puipui ma pupuni ua maua i pito o le pito, lea e le mafai ona fesoʻotaʻi e ala i le faʻamalieina ma saʻei. Foia le faafitauli o se ofu o le lima mo pupuni.

O le a fesoasoani ia te oe e suʻe se moegavale mo pupuni ma oʻu lima.

Faapipii

  • Auina atu le au sauni-faia mamafa: lipine, alatoto ma maea
    • Georgians

    Tulaga malie mo le ie puipui

    O se masini mamafa faʻapitoa e maua ai ni laina manaʻomia. E matua faapitoa lava i Defomitation o Iapani, Roma, Hornirian Selestins, suʻisuʻi mai le mamafa o le ie pupuni e le taofia ai le saʻo o le puipuia. Ina ia mafai ona lafoaʻiina le fesili o le faʻatauga o le maeʻa oloa, e mafai ona fai se taʻavale mo lau lava lima, mauaina o se mea vaʻaia i se taimi vave.

    O le a fesoasoani ia te oe e suʻe se moegavale mo pupuni ma oʻu lima.

    E mafai ona e faia se sooupu maualuga mai lalo o lalo o lalo o mea (mea faapipii, corrd, uamea faamatalaga, nofoa). I auga taʻitasi, o le filifiliga o le vaʻalele mamafa e tatau ona o loʻo iai meatotino a le ie. O le maea ma le lipine o loʻo faʻaaogaina pe a fai o mea autu o le pupuni o le pupuni, okeni poʻo isi moli moli. O filifiliga o totoe e talafeagai pe a fai o le faʻamalama matala o loʻo teuteuina faʻaaogaina mea mamafa.

    E tatau ona maitauina le sili atu ona lelei o maea ma mamafa e faigofie ona aveese ae le i aveesea pe fufulu ie puipui.

    Faʻafefea ona fai se paʻu paʻu: Faʻaaoga maea poʻo lipine

    O le a fesoasoani ia te oe e suʻe se moegavale mo pupuni ma oʻu lima.

    Faia o le cradle mo tulle, e mafai ona e faia se utaina fausaga mai le atoa maea poʻo le lipine, faʻaaoga se fasi uaea poʻo le masani ai filifili. O le maea o se moega o se ofuvae mo le ie puipui, faʻapipiʻi i le pito i lalo o le upega tafailagi, faʻataga ia e tuʻuina atu le pupuni atoatoa, ma le soona faʻatauvaʻa. Sauni mea mamafa mo pupuni i foliga o se maea e mafai ona faʻatauina i ni isi itu, filifili mamafa mamafa (mai le 15 i le 150 kalama).

    A faʻapea o loʻo i ai le suia o itulagi o loʻo i ai i le vaega o tulimanu, o le mamafa mo pupuni e talafeagai, o le i ai o le ituaiga o loʻo tusia ai i le fomu o le upega tafailagi. E mafai ona e faʻatauina ni oloa sauniuni, filifilia o se filifiliga talafeagai e ala i le mamafa, pe fai se ipu na o se pepa malo poʻo se fasi vaitusi (pe a fai o le ie puipui e faia i le palasitika o loʻo faia i le palasitika (pe a fai o le ie puipui ua faia o le palasitika o loʻo faia i le palasitika (pe a fai o le ie puipui e faia i le mafiafia o mea).

    Mataupu i luga o le autu: fale mautotogi ma mesa o le mezzanine: aoga ma sitaili

    O le a fesoasoani ia te oe e suʻe se moegavale mo pupuni ma oʻu lima.

    O se isi suiga i le maea poʻo le lipine e mafai ona avea ma mamafa o latou lima na faia mai slats na faʻatauina i totonu o se faleoloa fale poʻo faia mai Brousa. O le filifiliga lea o loʻo faʻaaogaina mo le aufaima Iapani (e mafai ona e filifilia le palasitika, uamea poʻo le laupapa laupapa faʻapipiʻi i le pupuni i le taga).

    Avega utaina

    O le ie puipui o loʻo aʻafia ai le ituaiga o lenei ituaiga o loʻo faia le faʻaaogaina o ie, o le ie puipui o lipine, nila ma le filo o vaega, tupe ma mamafa, ae laiti pe mamafa, ae laiti pe mamafa, pei o le mamafa, ae laiti, ae o le mamafa laiti pe mamafa pe mamafa, pei o le mamafa, ae laiti pe mamafa, pei o mamafa, ae laiti ai, ae laiti pe mamafa, pei o le mamafa, ae o le mamafa laiti pe mamafa pe mamafa, pei o le mamafa pe mamafa pe mamafa. A o le i sopoia, o le uta e faamama ma se ie. Ina ia suʻi faʻamatalaga, o sauniuniga muamua o le maualalo o le alofa tunoa poʻo le itu o pupuni e manaʻomia.

    O le a fesoasoani ia te oe e suʻe se moegavale mo pupuni ma oʻu lima.

    Avega utaina

    E mafai ona saʻo lou tonu i luga o le mamafa o sea mamafa leiloa, taulaʻi i le numera nei:

    • Tulini ma Malamalama Meaʻai - Faʻaaoga avega mamafa Tele 12-22 kalama;
    • O le ogatotonu e tele o ie, e aofia ai Flax - Itas, o mea uma lava e le sili atu ma le 50 kalama.
    • O mea mamafa (mo se faʻataʻitaʻiga, velulu, Atland) - Cargo ua sili atu nai lo 51 kalama.

    Auina atu le au sauni-faia mamafa: lipine, alatoto ma maea

    O le kimini tapuni, o maea ma fale savali e mafai ona pipii i totonu o le itu uma ma faʻaaoga se masini suisui ("luga o le" mogeszag, zigzag, zigzag, zigzag, zigzag, zigzag, zigzag, zigzag, zigzag, zigzag, zigzag, zigzag, zigzag, zigzag, zigzag, zigzag, zigzag, zigzag, zigzag, zigzag, zigzag, zigzag). Faʻaaogaina le lipine, o le ie pupuni pito i lalo o loʻo faʻapipiʻiina ma malupuipuia ma le elemene.

    O le a fesoasoani ia te oe e suʻe se moegavale mo pupuni ma oʻu lima.

    Suʻi le cord cradle mo se ie puipui poʻo se apalogue i le ituaiga o le ala savali e pei ona taua:

    1. Lafo le pito i lalo o pupuni. Mo laupapa laupapa, o le nofoaga e pupuni ai le lua pusa e tatau ona fuaina i le maualuga o le laupapa ma le tele o pasene faaopoopo i ai.
    2. Skeid o itu o pupuni i luga o le ie sese, faʻasaʻo le laina ulutala i le itu o pine ma mafatiaga i luga o le bostbritter.
    3. Liliu le mea filifilia i totonu o le taga mamanu.

    Ina ia suʻi o se moega pepe, o mea na filifilia mo le paleni o le suʻi o le swew i le pito i lalo e aunoa ma le fausiaina o lau taga. O lea la, e sili atu lona tagoaina o se cord cramler e tuʻufaʻatasia, puʻeina i le leo o le ie puipui. Filifili ma auala i lenei tulaga e le aoga.

    Tusitusiga i luga o le autu: sitaili o ie pupuni i totonu o totonu - pei o le autu

    O le a fesoasoani ia te oe e suʻe se moegavale mo pupuni ma oʻu lima.

    O le isi filifiliga o le mamafa i le faiga o se faʻapitoa, faʻapipiʻi i le pito i lalo o le tapoleni e talafeagai mo le mamafa mamafa o le porter. O lenei vaifofo o le a talafeagai lelei e vaʻai i totonu o le auʻaiga ua teuteuina i se masani poʻo le retro style.

    Afai e te manaʻo e aveese le mamafa leiloa, o le maualuga o le sefeina o loʻu lava taimi ma tupe, e mafai ona faʻauiga le pupuni, faʻalua ona tuufaatasia le pito i lalo o le sela i le maualuga o le 10 cm.

    Vaʻai vitio ata

    Georgians

    Lafo le mamafa mo ie pupuni o se fuafuaga faapena i auala nei:

    1. O auiliiliga o le saoasaoa o loʻo filifilia, faʻaesea i totonu o fasi ie ma vavae ese mai le itu sese o pupuni poʻo pupuni i le tutusa tutusa avanoa.

      O le a fesoasoani ia te oe e suʻe se moegavale mo pupuni ma oʻu lima.

    2. O ie mo le afifiina e leʻi vaevaeina i ni fasi, ae tuʻu i le ituaiga o le tasi-fasi fasi fasi o le fasi mea, lea ua tosoina e ala i le fatuina o taga. I le loloto o le mamafa o mamafa, pe a uma ona suʻi le fasi i totonu o pupuni.
    3. Pei o nofoaga i lalo o taga, o le pito fetaui o le pupuni o loʻo faʻaaogaina (o lenei filifiliga e talafeagai pe a lava le ie puipui).

    E mafai ona e suʻi se moega mo pupuni e le o le umi atoa o le pito i lalo o le pito i lalo, ae naʻo le itu. Suia o tapenaga o loʻo faia o loʻo faia oloa o le ofuvae e tatau ona faʻapea ma i le taimi tutusa lava lava. I le taimi muamua, o ia ala mamafa o loʻo tatagi ma se ie, pe a maeʻa o loʻo faia i le laititi i le itu o le itu (i le maualuga o le itu). Afai e leai se mea e tupu i le itu vaega, e mafai ona e foia le uta faʻaaogaina se pupuni lipine.

    O le a fesoasoani ia te oe e suʻe se moegavale mo pupuni ma oʻu lima.

    Lafo mamafa mamafa

    I le faaiuga, ou te fia matauina se isi o le muamua mamafa o le filifiliga faʻaaogaina mo moli mamafa. O loʻo matou talanoa e uiga i se lapoʻa lapoʻa, o loʻo aofia ai ni vaega eseese o vaega. E moni, ia fausia se sooutatinaʻe o le a manaʻomia se faʻafitauli o le gaosi oloa ma le onosai, o le mea foʻi faapena e sili atu ona mauaina i le maeʻa.

    Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se moli i lalo o le toeaina?

    Faitau atili