Faʻafefea ona toe faʻaleleia le umukuka o loʻo iai?

Anonim

O le leo o le vai vai e le gata i le vai, ae na faʻateleina foʻi auala aoga. O le mafuaʻaga mo lenei leo o le sese o le paleʻu. Ina ia faʻaleleia le umukuka paluʻai, e te le manaʻomia i taimi uma e valaauliaina plmm mo lenei. O nisi malepelepe e mafai ona faaluaina uma e o latou lava lima, sefeina o tupe ma maua ai se poto masani.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le umukuka o loʻo iai?

Matagaluega ata o le umukuka palu.

Toe faaleleia le umukuka crane: O afea e te manaomia ai?

E mafai ona gagau mea. E matua moni lava lea mo le umukuka palu, talu ai o loʻo faʻaaogaina tele nai lo le palu i totonu o le faletaele.

Ina ia toe faʻaleleia le fefiloi i le umukuka e le faigata tele, e tatau ona e faʻaalia le mafuaʻaga o le malologa.

Toe faaleleia le umukuka crane e tatau i mataupu o fea:

  • tafe mai le laina lele;
  • tafe atu i le fua o le leiloa;
  • tafe i le va o le ulu o le ulu ma le filo i fafo.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le umukuka o loʻo iai?

Polokalame Fefiloi.

Tele taimi, o le ata o le umukuka agamalu o le maualuga o le totogi. O le tali a le Hostess e le naʻo le mafaufau i se umukuka malie e avea ma sili ona faigofie o mea uma: e faʻatagaina oe e faʻatumu i le vai i totonu o pusa loloto. O se paluga se malifa o se tasi-for-fort ball po o le twin-ituaiga ituaiga. O le faigofie o le polo polo mo le umukuka o le vai lea e mafai ona ki ma tape. I ia fefiloi itiiti auiliiliga, o le a atili faigofie ai ona faigofie atu ai lo latou ola ma ou lava lima. Tele taimi uma, o le manaʻomia e toe faʻaleleia se polo fefiloi mo le umukuka e mafua ona o le puʻupuʻu-olaga o le tapunia-ese alatoto.

Toe faʻaleleia le faʻafefiloi i totonu o le umukuka e manaʻomia le i ai o mea faigaluega talafeagai ma mea, o le lisi e mafai ona feagai ma uiga o le leaga. O se seti atoa o le a faʻatagaina oe e vave ona toe faʻaleleia le paleti i lau umukuka ma ou lima, e aofia ai meafaigaluega nei:

  1. Hexagons.
  2. Ki kesi.
  3. Sikulutika seti.
  4. Katalele tele.
  5. Masani.
  6. Fm lipe mo le faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga filo.
  7. Vinyl lipine (o le a manaʻomia le matagi ki i le 2-3 faaputuga e puipuia ai le scratches i luga o le laufanua).

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻapipiʻi lelei le faʻapipiʻi i se tipi

O le faʻasologa o le toe faʻaleleia o le polo fefiloi mo le umukuka ma o latou lava lima

Faapipiiina o le umukuka fefiloi (aoga aoga).

E mafai ona e taofia le foliga mai o se leo faʻaoso o le suavai o le vai i le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le pamu i totonu o le umukuka, pe aʻo leʻi faʻapipiʻiina. O le ono mafai ona faʻaletonuina le faʻaletonu o le polo paluluga o le a matua faʻaititia lava pe a fai e te faʻapipiʻi i le malulu ma vevela paipa vai mo faamama. A maeʻa uma, i le taimi o le toe faaleleia galuega, e pei o se tulafono, e manaʻomia le suia o le polo atoa polo, ma o lenei galuega e sili atu taugata ma le taimi-o loʻo faʻaaluina nai lo le taimi e faʻapipiʻi ai. O le polo palu e mafai ona maua ai le tafe mo le tele o mafuaaga. O le mea e sili ona taatele o latou o le ofuina o le kesi i totonu o le fale i totonu ma le masini faʻaleagaina i le tino faʻafefiloi, e aofia ai foliga o le chip pe gagau.

Pei ona taʻua, o le toe faaleleia o le fefiloi i totonu o le umukuka e mafai ona faʻatino i ou lava lima. Aʻo le i amataina le galuega, e manaʻomia le tafiesea ai le pusa o le vai ma saunia se atigi pusa papala mo le tafega o le vai o totoe i totonu o le umukuka. Afai o le oloa na faʻatauina i se faleoloa lelei, e tatau ona i ai sau faʻatonuga a le tagata gaosi oloa ma se faʻamatalaga o uiga faʻapitoa o lenei faʻataʻitaʻiga, masalo o lenei faʻamatalaga o le a aoga mo oe.

O se tamai chip po o le pa pupuni e mafai ona manogi i se taligalu. I le tulaga, afai o le tele o le paʻu lapopoa, e sili le faʻaaogaina o le Crane. A leai se mea e vaʻaia ua maitauina, ma o loʻo tafe pea le pale, ona ono mafai lea e le mafuaʻaga i le ofu o le kesi. Ia sui ai, e tatau ona muamua aveese le crane.

Matou te 'aveina le fefiloi

Toe faaleleia le fefiloi ma ou lava lima.

E manaʻomia le le masani ona e leʻi tatalaina le tino i le vaega autu o le oloa. I le tele o faʻataʻitaʻiga, o nati e nana i lalo o se isi mataupu mo se sili matagofie foliga. O le mea e mafai ona suia i le laititi o taumafaiga, maua le ulufale atu i fasipepa. Ona o le mea e sili atu le Hull o le polo palu i le taimi muamua foliga foliga ua le malamalama. Ae ui i lea, i lona taumafai o loʻo i ai se pu i lalo o le faʻailoga hex. Ma le, o le Craone faifai pea amata. A leai sau ki faʻapitoa, popo le samala lemu i le sikulukalaiva. O le pito i luga o le fusi e tu sao i lalo o le nati. Asiasi i le kesi ma le polo. E tatau ona totogi le mataala i lona pito i luga, ona O iina e iai le au o alatoto. O le laufanua o le polo e tatau ona susulu ma monochrome.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le pasterfly mataina mo potu potu

O le tino tino e 3 pu ma paʻu paʻu. O faʻamaumauga amata o loʻo lagolagoina e Springs e aveese le faʻaaogaina o se sikulukalaiva. O le galuega faatino o le faʻamatalaga o faʻamatalaga e ono mafua ai ona tupu mai. I lenei tulaga, o mea vaipuna e tatau ona suia.

Suia o le Ball Pargater Gasket

Afai e te faʻaʻeseʻese le oloa ina ia mafai ai ona sui le kesi, ia mautinoa e faʻatau se mea fou. O loʻo faʻatau atu le kesi i fale uma o fale. O le kapeta kapeta o se paʻu paʻu, o le galuega autu o le o loʻo iai le faʻailoga. O le mama lapoa e tatau ona sili atu nai lo le lapoa o le socket lea na e mauaina ai le tafe.

Ina ua uma ona toe suia le kesi, e manaʻomia ai le faʻamalamalamaina ma le faʻaeteete le nati, aua o mafuaʻaga e maua ai le faʻaaogaina o le kaneta, ae na o le soona faʻaaoga a le fesoʻotaʻiga. Mo vaega o lapisi, e tatau ona e faʻaaogaina se laʻititi laititi o le sili o le sili-oona liburitant. Ma ia, o le fefiloi o le 1.5-2 taimi umi nai lo le leai.

I le faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu o le magoto, o le mafuaʻaga o le matomage mafai ona ofuina o le ofuina o le chramic speridge fausia i totonu o le crane. O le faʻasologa mo lona sui e le sili atu le faigata nai lo le suia o le kesi. E tatau ona e mauaina le pulufana mai le fale ma faʻapipiʻi se fou i le isi.

Lipea o le lua-fula fefiloi ma ou lava lima

O le luasefulul le paluvai e le masani ai. O le mea e vaivai ai o ia oloa o se ato kesi. Aemaise lava, o le taimi lea ona popolega i le vai malosi o le crane: ona o le vevela faifai pea, o le kesi ua faaleagaina televave vave.

Faatau se kesi fou. Faʻasaʻoina le sapalaiina o le vai, ona tatala mai lea o le moli uila e toe faʻaleleia, ma tuʻu i le avanoa avanoa e puipuia ai vaega o le crane. Aveese le masini teuteu (mumu ma lanumoana) mai alatoto, aveese le siku, uu le lamolemole, ma se sikulu. Ina ua maeʻa lena, faʻaaogaina le ki o le faʻamama, e tatau ona e fuli mai le faʻiina o manu. Ina ua uma ona aveese le ulu, e mafai ona e vaʻai i le leaga - o se ulu o le alatoto i luga o le alatoto. Aveese le anotusi ma faapipii se kesi fou. E i ai ni faʻataʻitaʻiga o faalavelave ia e faʻatagaina ai kesi ona faʻaaoga nati faʻapitoa. Afai o mea faapena ma lou crane, e manaʻomia ona aveʻesea, ma pe a uma ona faʻapipiʻi le kesi fou, toe foʻi i lou nofoaga.

Tusi faamatalaga i luga o le autu: o le mamanu o le faaputuga 8 eka. Ata

Leakage o le gland - o se faafitauli masani

O le mea e sili ona sese le sese o le alatoto paʻepaʻe, o le fua o le sipena, lea e tupu ona o ofu o le glands. Ia malamalama poʻo le a le galuega toe faʻaleleia e tatau ona faʻatinoina, o le fefiloi o le mea e tatau ai ona 'alofifi ai le fefiloi o le palu. O nisi taimi ua lava naʻo le puʻupuʻu o le supē o loʻo teu ai, ma i nisi o taimi ua tatau ona suia atoa ai.

Ina ua maeʻa ona gagau le oloa, taumafai le faʻamalosia o le gland ofu malosi. Afai e tusa, ua taofia le tafe, e mafai ona e aoina le peni. A o le tulaga, afai e faʻaauau le tafe atu, o le a e sui le afifi. A o le afifiina, se tweri, e tofoina ma masini suauʻu, teuteu paʻu paʻu, burlap filo filo. Peitaʻi, e naʻo le pau lea o le palu tuai o Soviet o loʻo faʻapipiʻiina i lau umukuka. A faʻapea e fou le popo, ona faʻatau lea o ni vaega talafeagai i le faleoloa taʻimua.

Downloadina e tatau ona e taoto ai. Taitasi isi mea e faʻapipiʻiina ma se sikulukalaiva. Lenei e manaʻomia le mauaina o se auro auro, aloese mai le televave ma le sili atu. O le bushing e tatau ona mimilo i le 2-3 filo. A maeʻa ona maeʻa le toe faʻaleleia o le umukuka ma o latou lava lima, siaki lona faʻatinoga. Ae e te leʻi aofia i le vai tele sapalaiina o le alatoto, e manaʻomia le tele o laina i le tulaga tapunia.

Faitau atili