Faʻafefea ona 'Faasia Bords: Faʻapipiiina o faʻailoga

Anonim

A oʻo le tele o le malamalama i totonu o le potu, E lelei, ae o nisi taimi e tele naua, e taofia ai pe malolo foi. Faʻasaʻo le tulaga o le a fesoasoani i le faʻapipiʻiina o tagata tauaso e saʻo, faʻamilomila, fulafula. E mafai ona faʻaseʻe tutoatasi poʻo le nofoaga e fesoasoani ai i tagata atamamai.

Faʻapipiʻiina o oloa e faia i le pa, taualuga poʻo tuʻusaʻo i le amataga. E ala i le faʻatauʻau o tagata tauaso, e tatau ona e manatua ni tulafono.

  1. Muamua o mea uma, e tatau ona e fuafuaina le tutusa parameters o le faamalama - lautele ma le maualuga.
  2. Filifili poo fea o le a iai le faiga o le faiga.
  3. Saili le sili sili ona lelei ituaiga o faʻapipiʻi mo tauaso.

Faʻavasega faʻataʻitaʻiga e masani ona pipii i luga o le faʻamalama matala, mafai ona faia le togalaʻau foliga. O le sifi ma faʻataʻoto e tele avanoa - O loʻo tagofia i latou i luga o le auala pito i luga, i luga o le faʻamalama, aua o loʻo eseese uma. I le taimi lava lea e tasi, ua tuʻufaʻatasia atoatoa i latou i soʻo se ie pupuni, tuʻusaʻo fua le faamalama. E tatau ona iloa e tagata uma le talafeagai oloa ma faʻapipiʻi filifiliga.

Fono

E sili ona tusia e le au tauaso i le kamupani lava e tasi na auai i le gaosiga o faamalama.

O le tulaga faʻapitoa o oloa e masani ona aofia ai se faʻamatalaga auiliili, faʻamatala pe faʻafefea ona faʻapipiʻi oe lava.

Faʻafefea ona 'Faasia Bords: Faʻapipiiina o faʻailoga

Metotia o faapipiiina

Faapipiiina tauaso i le palasitika lite o loʻo faʻalagolago i le mamanu ma le aoga mafuaʻaga. O mea faʻauluuluga poʻo le taʻavale o oloa, tapuni naʻo tioata, o loʻo faʻapipiʻi tuʻusaʻo i le faʻavaʻa. I lea tulaga, e mafai ona latou faʻatino faʻatasi pe tutoʻatasi le tasi i le isi. Faapipii ie malosi i luga o le taualuga, e tatau ona e faʻapipiʻiina le puipui.

E le manaʻomia e le SIAS SATH, a o faʻapipiʻi puipui faʻaaoga ai le faʻapitoa o clamps poʻo le lua vae. O le sili ona talitonuina ma tumau faʻapipiʻi metotia metotia o loʻo fao i luga ma se sikulukalaiva. Ia mautinoa e tatau ona amanaia o puipui i totonu o le tele o potu e le tutusa, o le mea lea o le faʻaiuga o le auala o faʻapipiʻi o faʻapipiʻi mo le tauaso o se tasi o manuia.

Tusitusiga i luga o le autu: o puipui puipui ma teuteu panels: Faʻamaeʻaina ma tuʻufaʻatasiga i totonu

Mo le lelei-faʻapipiʻi faʻapipiʻiina, e te manaʻomia puipui poʻo puipui e masani ona aofia ai, faʻapea foʻi ma meafaigaluega: Cross: hamfor, cormer, rourter, cormer, roultte.

Faapipiiina o tauaso i luga o puipui o loʻo faia e tusa ma se faʻapitoa algorithm.

  • Fai ma le faʻailoga i le tulaga o le faʻapipiʻiina.
  • Avatu le Mauga mo Tauaso i se nofoaga patino: i le taualuga, Sosooi, puipui.
  • Faʻaliliu le faʻailoga o le auala seia o le taofi o le shortckock, faʻaofi le cornice, toe faafoi le atches i lona tulaga muamua.

Faʻapipiʻiina o le tauaso i luga o le le masani ai-tulaga matala faʻaaoga le gaoioi o tupu ese.

  • I le pito i luga o le faʻavaʻa na faʻapipiʻi puipui, i le pito i lalo - palasitika tulimanu.
  • I le faʻamalosi tino o le pito i luga o le pito i luga, e manaʻomia e faʻasaʻo ai uaea.
  • Malupuipuia kova i luga o puipui.
  • E ala i pu o le lamellas skip le uaea.
  • E te manaʻomia se isi paga o ofu lima i totonu o pu o puipui pito i lalo, e fuli ai le uaea e ala ia te i latou ma faʻalelei.
  • Malupuipuia le 'au i luga o le mamanu.
  • Siaki le faiga gaioiga.

Faʻapipiʻiina fusiua mo tauaso i luga o le faʻaaogaina o faʻamalama ma le fao o loʻo faia i se tulaga tutusa e faʻaaoga ai le gaoioi.

Faʻafefea ona 'Faasia Bords: Faʻapipiiina o faʻailoga

Faʻafefea ona fuafua le lapoʻa o le tauaso?

I le faʻapipiʻi o ni tauaso i luga o matata lautele, e manaʻomia le faʻaaogaina elemene o le mea o le a faʻateleina ai le faʻatuatuaina o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina. O le tasi puipui e tatau ona faʻapipiʻiina i talaaga o le pulega faiga, talu ai o lenei 'upega tafaʻilagi sili atu ona faigofie i le uta. Peitaʻi, e foliga i lona silafia e le tatau ona faʻalavelave i le masani ai o le faʻatinoga.

O le lautele o le au tauaso o tauaso, faʻapipiʻi i luga o le sash ma le tatalaina ma i latou, tatau ona fetaui ma le Plus ma Paramets - tasi ma le 'afa i itu uma. Faʻapipiʻi i totonu o le amataga o loʻo faʻaalia ai se ie mo le fa centimeters nai lo le lautele o le faʻamalama - lua centimita i itu uma. Mo le saʻolotoga i le va o le upega tafailagi ma le pito i luga o le tatalaina, o loʻo manaʻomia se avanoa.

Faʻapipiʻi i fafo atu o le faʻamalama matala manaʻomia le faʻaaogaina o se upega tafailagi, o le sili atu nai lo le sefulu centimeters lautele - lima i itu uma. O le umi e le itiiti ifo nai lo le maualuga o le faamalama ma le sefulu sene. A faʻapea e faʻatino le faʻamalama e faʻataʻitaʻi, o tagata o loʻo faʻapipiʻi i puipui. O le ie i le taimi lava e tasi e tatau ona 20 centimeters sili atu nai lo le lautele o le tatalaina, lea o le a mafai ona sili atu le aoga e faʻalopolo le potu.

Fono

Ae le i faʻapipiʻiina pepa faʻapipiʻi mo tagata tauaso e tatau ai ona siaki pe o le filifilia filifilia o le a puipuia le masani o le faʻaaogaina o le steash.

O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e sili ona faʻapipiʻi i le taualuga. E aofia ai se faigata ma se auala faʻatonutonu ma ni mea ese mai mea ese mai mea eseese: palasitika, laei, fafie. Ina ua maeʻa le siiina o o ofea, e manaʻomia le faʻapipiʻi ia marks, ma a manaʻomia le mataituina o le aulaupapa ma lanu tapuni i totonu. Ina ua maeʻa faʻapipiʻi uma fusi, e manaʻomia le faapipiiina o le maea, tulia i le auala faʻatonutonu, ma e le mafai ona le mautonu, e mafai ona i ai i totonu o le pusa - e mafai ona iai i luga o le pusa (e mafai ona i ai i luga o se pepa faʻapitoa.

Tusitusiga i luga o le autu: masini sui: tulafono faatonutonu pepa, vaega o galuega

Lamei e faigofie ona tipiina, o lea, o le tulaga o mea sese, e mafai ona faigofie ona faʻasaʻoina le tulaga faʻaaoga le faigofie meafaigaluega. O mea gaosi faaonapo nei e faia mea uma e mafai ona faʻaitiitia ai le lavelave o le faiga. O le mea autu o le tautau saʻo, aua o faʻamalama uma e iai tapulaʻa eseese.

Faʻafefea ona 'Faasia Bords: Faʻapipiiina o faʻailoga

Polokalame o tauaso o fusi i le tala

Faʻapefea ona Filifili?

Ona o le faigofie o le ata, o tagata e matua vave lava, ma o le tele o auala o faʻavave - faʻaaogaina pe leai foi e faʻapipiʻiina i luga o le faʻamalama ma le faʻaʻoleʻole o le taotoga. Ma e le manaʻomia nei e faʻamalosi le faavaa i mea uma, ma i le tulaga o le tolopoina o le ai ai o le ai ai o ni pu le maluelue pu.

O tagata gaosi aso nei e tuʻuina atu atoa le faʻapipiʻiina o auala fou:

  1. Umia maneta e faʻatagaina le tapoleni tutusa i le lau;
  2. fagufagu tulimanu;
  3. Puipui poʻo ni claumps e faʻapipiʻi i le sash.

Fono

Ae le i faʻapipiʻiina le tauaso e manaʻomia e siaki ai le maumaututu o le faamalama, suʻe ina ia leai ni ata o le a faʻaoʻo ai le mamanuina ma le taofia le aoga.

Metotia o le faʻapipiʻi e faʻalagolago i le mamanu ma le tele o le oloa. Filifilia o se faʻataʻitaʻiga, ia mautinoa ia amanaia le aoga aoga o le potu. I le taimi o le faʻagaioiga, e manaʻomia le faʻamanatu maualuga maualuga ma le faʻaeteete, faʻapea foi ma le lelei mo oe lava ia e sili ona talafeagai, le gasologa o lana tuʻuleua ma le taotoga. E taua le manatua o tauaso uma e le mautonu foliga gofie foliga, pei lava o se tamaʻi skew pe a fai o le a faʻaleagaina le foliga ma faʻafaigofie ona e faia le faʻaaliga ma faigata ai ona e faʻatino le ata ma faigata ona e faʻatinoina le faiga o le faʻatonutonuina.

Lenei aso, o tagata tauaso o se tasi o sili ona aoga le aoga mo le teuteuina o le isopose i le vafealoai. Latou te faʻatonutonuina le faʻamuamua o le tau, ma le faigofie o le taotoga, o loʻo iai le tau, le tele o faʻataʻitaʻiga ma mea e faʻatatau i le fua i le tasi tausaga.

O leisi mea taua o le lauiloa o le lauiloa o le malamalama o le tino, lea e aofia ai i taimi uma o le solo i le lamellae ma se apogige ua fufui i se fasimoli fofo. Faʻatasi i le tausaga, o loʻo tatau ona aveʻese ai ni matauia, liu taʻitasi i totonu o le lisi ma tuu i totonu o le vai ma le palapala - O le a oʻo mai le perini e aunoa ma ni isi gaioiga. Ina ua uma ona fufulu, a latou susu o tautau i le mea o le a latou o ese mai latou lava. Eseese ituaiga o tauaso e mafai ona faʻamalosia le faʻamamaina o le faʻamamaina ma se ie puipui.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafesoʻotaʻi o se masini fufulu i le sapalai vai ma le suʻisuʻi ma ou lima lima

O le tele o oloa lautele o oloa eseese ma voges ua mafai ai ona e filifilia le talafeagai filifiliga i mataupu taʻitasi. E mafai ona aofia ai oe lava ia oe, faʻatapulaʻa i luga o auaunaga faʻataʻitaʻi e aliali mai. E sili atu ona faʻatuatuaina filifiliga o le faʻafesoʻotaʻi lea o le tagata faʻapitoa, ole a fesoasoani ai le aloese mai le tele o faigata.

Faitau atili