Pupuni i luga o le velcro - faigofie faamalama decor

Anonim

Velcro o se igoa faigofie o se tusitusiga tusitusi e aofia ai lua fusuaga, ma e mafai ona e faapipiiina lua mea i le tasi ma le isi. O se tasi o le faʻaaogaina filifiliga mo se lipine o pupuni i velcro, lea o loʻo mafai ona faʻaaoga ai sitaili eseese ma ie.

Pupuni i luga o le velcro - faigofie faamalama decor

O le Vels Velcro

E talitonu o le tele o mea e aoga e faʻaaoga ai le velcro e tautau ai le uafu i le ituaiga o le lamolemole tamvas. I se vaega, o lenei e moni, aua e saʻo lava ona pupuni o ni ie faigofie e fai ai se faʻamalama matala ma le tau tele. E masani lava ona pupuni e ie puipui a le Romaina i isi faapitoa ma se tusi lesona ma le eletise i luga o le tosoina o ie puipui, o saito, oona, ua faaaoga vailaau. Le gaosia o ie puipui a Roma ma o latou lava lima faʻatagaina oe:

  • Filifili se ie e tofo, fuafua i totonu o le potu;
  • Fuafua le lautele o le lautele o le laumataʻu o le laumata ma le latou numera i le maualuga o le faʻamalama faʻapitoa;
  • Suia le faʻamalama o loʻo e manaʻo ai, o le i ai o le tele o pupuni mai le tele o tisu i lau ato.

Velcro o loʻo faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai le pito i luga o tapoleni i Etaves, ae e tatau ona e iloa le mea o loʻo i ai ma pe faʻapefea ona galue. O le "velcro" o le faʻamau faʻamau e lua vaega: tasi fasi ma le faaputuga, o le lua - ma tamai mata. Toso lipine e i ai le mautu faʻavae, o le mea e masani ona faʻapipiʻi i luga o le malosi (puipui, eaves, eavela, laupapa laupapa). O se lipine vaivai ma matau o le suʻi o se ie.

A fesoʻotaʻi vaega lua, o loʻo tupu ai se faʻavae faʻatuatuaina, e naʻo le vavaeʻese. O se vaega mautu e mafai ona faʻapipiʻi i se fau fale i se laau, o le tusi ia te ia lava i le puipui pe faʻapipiʻi i le palasitika. Faatasi ai ma le fesoasoani a se lipine lipine "velkro", o pupuni o pupuni Roma e mafai ona faʻapipiʻiina i le oAves mo le palasitika, o loʻo tuʻuina saʻo i luga o le faʻaoʻo. Latou te vaʻavaʻai lelei i totonu o se ie puipui o le Bleti-niposo ma isi pupuni.

Mataupu i luga o le autu: siʻosiʻomaga faʻaaloalo pepa puipui mo le potumoe

Pupuni i luga o le velcro - faigofie faamalama decor

Iapani panels i luga o velcro

O pupuni o Iapani i le ituaiga o FBRC BUNELS e lauiloa talu ai nei i le tagata fiafia o Andental Design ma i totonu o Sitilganism po o le tekono-tekono-tekono ituaiga. O laupapa ie o loʻo faʻaaogaina e faʻafetaui ai pupuni mo faamalama, lautele mo ni naifi, moli vasega poʻo le mata i le ogatotonu o le potu. O le autu o le ie puipui o Iapani o se mamanu faapitoa o puipui ma le mafanafana o oAves, lea ua aoina mai fuʻa taʻitasi faʻalagolago i le numera o le taʻele.

O fasi fasi pepa o se faʻamatalaga ma le faʻaleleia o tagata e feoai i le grove, o le pito i lalo o lea mea e faʻaiʻu i se fuafuaga masani. O lo o i ni ipu anoanoai o le fulafula faʻapipiʻi o le faʻamau faʻamau o loʻo faʻapipiʻi, o le mea lea e faʻapipiʻi ai le lipine vaivai i le ie. Velcro o loʻo maua ai se mafiafia ma faʻatuatuaina talafeagai lelei i le lautele lautele o le taʻele pe a ave le taʻavale. E masani lava, ina ia tapunia le gaoioi o fasi ma se sliding stchanism mai le prying mata, o le tamai mamoe po o le teuteuga baguette o lo o faʻapipiʻi i luga o le pito i luma o le cornice.

O tagata gaosi oloa mo le faigofie o tagata faʻatau e tuʻuina atu ma le faʻaeteeteina i le fefaatauaiga o fesoʻotaʻiga o ato ato, o loʻo faʻapipiʻi mai i le pito i luma o le fale gaosi fale.

Pupuni i luga o le velcro - faigofie faamalama decor

Pupuni e aunoa ma le cornice i luga o velcro

Velcro o le atoatoa filifiliga e tautau ai le malifa i luga o le faamalama matala e aunoa ma se cornice i le mataupu pe a le filifilia se nofoaga poʻo se auala e tatau ai ona filifilia. O pupuni i le velcroo e aunoa ma le eaves i le tele e mafai ona pogisa le potu, pei ona leai se mea malie i le va o le ie puipui ma le puipui. O se faamaulalo o le ie i luga o le faamalama e faʻamaonia ai o ia i le potumoe ma le potu o le fanau, e masani ona e manaʻomia e tapuni le faʻamalama i le aso.

O loo i ai le tele o fua o pupuni e aunoa ma karnis.

  • O ie puipui e tautau ai luga o le puipui, mo le mea lea, o se vaega mautu o le velcroo ua faʻasaʻoina ma le fesoasoani a palu poʻo le popo o ia lava i le ie afata.
  • Ua tautau pupuni o le pupuni i luga o laupapa laupapa. I lea tulaga, o le laupapa laupapa po o le pa e faʻamau ai i le tusi-tusi i le puipui, ma o le velcro o loʻo faapipiiina i ai ma le carpetry kulimi pe a maeʻa le staple.
  • O loʻo vavaeeseina e pupuni i luga o matapatu taʻitasi o le faʻavaʻa, vavaeʻese e le sipi. O le pito i luga o le velcro ua faʻasaʻoina ma le scapler poʻo le faʻamilo i le stash, ma le faʻafilemu o le ie. O lenei metotia e faigofie pe a fai o le ash tatalaina i totonu o le potu.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faʻatosina Cornice: Fautuaga

Ie puipui e aunoa ma EAVE e masani ona faʻaaogaina i totonu o le atunuʻu, i totonu o le Gazebo, i luga o le Veranda poʻo le taimi o le taumafanafana na faia io latou lava lima. I totonu o le potu malolo i luga o Velcro, e mafai ona e faʻapaʻia ie puipui mai i fasi ie pe o loʻo tauina i toʻotoʻo, ae o le a leai se avanoa o le a faʻafinaina ai latou. Ae le i faapipiiina le faʻamau faʻamaumau i luga o le Porter, e manaʻomia le fanaina uma o le ata o le papeti i le pito i luga o le ie.

Fono

Ina ia tatalaina le faʻamalama ma faʻamautinoaina le ofi o le ao o le ao i totonu o le potu, e mafai ona e faʻaogaina ni pikiapu ma le ie puipui i le ituaiga puipui puipui ma nifo, ma isi elemene.

E tusa lava pe faʻapipiʻi le pupuni e aunoa ma ofaves, e mafai ona e faʻaogaina le laupapa, palasitika poʻo le ato ato e pupuni ai le pito i luga o pupuni. E faʻapitoa lava le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o ato o ato i le sopoia o cutsidin compsons, pe a leai se avanoa e faʻapipiʻi ai tamai payrene. A e aveʻese pupuni i ou lava lima, e talafeagai le ao aʻe uma pupuni i luga o pupuni masani i le pito sili ona lelei mai le pito i tua.

Pupuni i luga o le velcro - faigofie faamalama decor

Pupuni ma velcro teops

O pupuni i luga o le Hinges o se faigofie mamanuina o le tagata e te fiafia i ai i le mamanu o se tamaititi, o se umukuka, o se potu-fausaga-fausaga-fausaga-masani. O se tasi lea o le faigofie filifiliga mo le faapogai ma ou lava lima. O mata o le i le ituaiga o mea e mafai ona avea ma "tutumau", mausali le suʻisuʻi i pupuni pa puipui, pe mafai ona nonoa. O pupuni ma le Hinges e tautau na o le ofaga ma se lamolemole uʻamea, laupapa po o uʻamea-palasitika pa, mo latou o loʻo faʻasolo lelei pe a feoai. Ae tuu atu le siata ma punou te autilo, e tatau ona e faavaivaia atu le saito, faasaoloto le pa.

I totonu o le potu o tamaiti ma i totonu o le umukuka, ae manaʻomia tele le uila, sili atu le mafanafana, nonoa i luga o faʻamau, faʻamau, ma velcro. O le tasi itu o le locop tisu fusi i le pito i luga pito i luga o le pito. I le nofoaga lava e tasi, o se fasi velcro o le suʻi, o se tutusa matasela faʻapipiʻi i le lautele. O le vaega lona lua o le tusitusiga tusitusi e fesiligia ai le isi pito o le matasele. Ina ua faʻafesoʻotaʻi ni fasi pepa puʻupuʻu se lua, e fausia ai le faʻatuatuaina o le faʻatuatuaina, o se toega o le toʻotoʻo.

Mataupu i luga o le autu: o le a le saoasaoa ma faia se manulele fafagaina mai se fagu palasitika?

Tele mea faaonapo nei ma mea e mafai ona faʻaititia i tau o tau o le lipea galuega, ata fatu, teuteuga o le faʻamalama matala ma o latou lava lima. Bickle Clissssshs, o le ie puipui o lipine, maneta ata, palasitika mama, puʻeina faigofie faʻamatalaga e mafai ona e maua ai ni faʻafitauli ma le tau le mafai ona togafitia.

Faitau atili