Faʻafefea ona fai le fola i totonu o le lapisi

Anonim

Mai le mea e tatau ona fai ai solo faʻapitoa i Siusu, o le lumanaʻi i le lumanaʻi ma le mafanafana o le aiga atoa e faʻalagolago i ai le aiga atoa. Mo lenei tulaga o le galuega e taua ona e faʻaosofia le tele o mea leaga, ma o lea e leʻi faia lava e le aunoa ma se fesoʻotaʻiga eseese i totonu o galuega. Mafaufau pe faʻafefea ona fai le fola i totonu o le lapisi. E tele filifiliga mo mamanu fola. E mafai ona e faia fola i totonu o le lapisi e pei o laupapa, ma ua faʻaaogaina mo isi mea.

Faʻafefea ona fai le fola i totonu o le lapisi

Maualuga-lelei foloa o le fola ua mafai ona mafai ona maua se mea e sili ona lelei i le fale.

Fuafua i le filifiliga filifilia, e ono talafeagai:

  • penitala;
  • o le samala;
  • Uafu;
  • sikulukalaiva;
  • filifili;
  • Corolc;
  • maualuga.

Faapipiiina o le fola mo le tipiina o suauu maualuluga

Faʻafefea ona fai le fola i totonu o le lapisi

Fola mamanu i luga o le lags.

O lenei fola faapipiiina filifiliga i Sirbaba e sili ona fetaui i isi uma. O le metotia e manatu o le sili ona taatele. E oʻo foi i faʻapolofesa faufautua e fai ni tuʻuga faʻapitoa, pei ona faigofie gofie. O le fola e i ai isi aoga i Siuba. O le avanoa o le siitia o le fola ua toetoe lava o le maualuga. E mafai ona e mafaufau e uiga i le faʻatulagaina o le potu i lalo. O le isi faʻaopoopoga o le a le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le pito o le a le faʻafesoʻotaʻi ma le eleele, ma o le mea lava lea o le a umi lava.

Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le fausiaina o le fola i le lapisi, tuʻu faʻapitoa mai le laʻau, ona faʻapipiʻi lea o le sapasapaia i le tolu poʻo le fa Worged log. A faʻaaoga e Mamona fafie i le faʻatulagaina o faʻavae, ona tuʻu latalata lea o 'ulu i tua o le fofoga o le fofoga.

Feagai ma vaega o le utupoto o le a tu le fola e mafai ona i ai i totonu o le nofoaga pe faʻapipiʻi i le ogalaau.

O le vaega lona lua e manatu e le sili atu le manuia. Afai o loo i ai le utupoto i le mataupu pito i pito i luga-lua, ona e le o mai ai lea i fafo. Sili atu le malaia o le a mafai ona toe faia. O lenei filifiliga e faʻatagaina ai oe e fai le fausaga o le fola sili ona faʻamalosi ma faʻamoemoeina. O utupoto uma e o mai, e tatau ona faia ma ni manatu faʻapitoa a le auvae o le a puipuia mai le pala ma le suia.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻapipiʻi le faitotoʻa e aunoa ma se faʻavae: Meafaigaluega, mea, o loʻo faʻapipiʻi tulafono

Afai o le utu o loʻo faʻaogaina e faʻatulaga ai le fola i totonu o le fale e umi le umi nai lo le 3 m, ona e tatau ona faapipiiina faʻaaoga faʻaopopo fesoasoani lagolago. Lenei o le a fesoasoani e faʻafaigofie ai le mamanu. Mai lalo ifo, e mafai ona faʻapipiʻi laupapa laupapa poʻo pou pou. E manaʻomia foʻi le manatua a faʻapea pe a fai o le utupoto e faʻatatau i le eleele poʻo le eleele, e tatau ona faʻagaioia i le faʻaaogaina o antipanipa.

O nisi foliga

Faʻafefea ona fai le fola i totonu o le lapisi

Lua ma tasi le fogafale tasi ata.

Afai e faʻaaoga ni kolisi piliki o le lagolago, e tatau ona faʻapipiʻi i luga o le maupuʻepuʻe ma faʻavae foi. Lenei e mafai ona e sasaa sima ma faʻaaoga le ua sauni-faia faʻamalosia sima faʻapitoa mo le ogatasi. I le taimi lava e tasi, o loʻo iai le valoa o le suavai sulugatiti i le va o piliki ma laʻau latou te ufiufi. O lenei fua e tatau ai.

Naʻo le taimi na faʻatuina ai le utupoto i o latou nofoaga, e mafai ona e amata faʻapipiʻi atili le fola. E faia pe a tasi le tasi vaega pe lua. O le filifiliga lona lua e sili ona manaʻomia, talu ai e mafai ai ona e faia le fola faʻamafanafana. O malo uma ma aiga o le a mautinoa tele talisapaia lenei le mautonu. O le fola e tatau ona amata loa i le taimi lava na folasia ai le laupapa laupapa laupapa i lo latou nofoaga.

Ina ia aloese mai le faagasologa o le faʻamafanafana o laupapa fatuga, e tatau ona latou sauniuni mo le faʻapipiʻiina. E tatau ona teuina i se potu mamago ma mafanafana mo le 6 masina. Peitaʻi, e le mafai i taimi uma ona faia lenei mea, e tatau ona e galulue faʻatasi ma mea o loʻo iai. Afai o loʻo faʻaaogaina le mea mata mata, e le mafai ona faʻasaʻo vave. Na o le muamua-totogi e tatau ona faia.

Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le lua-vaega fanua, ona manaʻomia lea o le faʻauma le root fola i le tulaga masani i le faʻasologa. A matou talanoa e uiga i fola i totonu o le umukuka, latou te manaʻomia ni faʻaopoopoga televave. I lea tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se mea. O loʻo tuʻuina i le va o chistov ma mataʻutia mauga. O ruroroid o loʻo iai meatotino sili ona lelei i le susu, o lea e faʻaaogaina e talafeagai.

Tusitusiga i luga o le autu: pipiʻi moega e faia oe lava (ata ma vitio)

Faʻafefea ona fai le fola i totonu o le lapisi

Faapipiiina o se laulaufaiva laupapa.

E masani lava, o se paneta e faʻaaoga e faʻatulaga ai le fola o le fola. E taʻua i le matagofie ma le lelei le faʻatinoina. E mafai ona e faʻaaogaina toetoe o soʻo se pate ma mea eseese.

O sea komiti e sili mo le faʻatulagaina o le faavae mo isi taʻe. E faigofie ma faigofie ona feososuppen linosum, kapeta po o le tuai. O le a avea atoatoa ma faatatau lelei i le galuega a le faavae mo i latou.

O le a le mea e manaʻomia ai se ata faʻapipiʻi ma faʻafefea ona 'auai

E aoga le tapunia o se ata ata? Ona o le ata tusia, e mafai ona e mauaina nei tulaga lelei:

  • Malosi ma faʻamoemoeina le ea, lea e manaʻomia ina ia aua neʻi amata le faʻaumaina o le fola;
  • O loʻo iai le itu o se faʻaopopo tino, o lona uiga o le mea lea, o le mea lea, e mafai ona manatu o le faʻaopopoina o le faʻaaloalo o le vaega atoa;
  • o se lelei faʻavae mo le tolopo faʻamalosi ma le susu;

Faʻafefea ona fai le fola i totonu o le lapisi

O le ata tusia o le fola o le faavae mo le le masani ai.

O le aufaʻatasi e masani ona faʻaaogaina e masani ona faʻaaogaina e faʻatulaga ai se ata ata.

O lenei ua aoga le talanoa i nisi auiliiliga e uiga i le auala o le style o le fola fola ua faia. E amata i, e tatau ona e mafaufau i le fogafale sami. Mo ia faʻamoemoe, e mafai ona e faia ni pu faʻapitoa i tulimanu o le tipiina o le tipi. Ona mafai lea ona latou faatasia ma le tele.

Le isi mea na fausia ai le pusaaifo. Mo nei faʻamoemoe, e pei ona silafia muamua, e sili le faʻaaogaina o Taʻavalevale. O lenei mea e aoga ma le le talafeagai i tulaga eseese. Ioe, o isi mea e mafai ona faʻaaogaina. Ona fula uma loa lea o laupapa laupapa uma e le o le vaifofo talafeagai.

O le faʻapipiʻiina o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faia i le tele o auala. Ole mea oʻo iai, naʻo le matutu laupapa e tatau ona faʻaaogaina mo nei faʻamoemoe.

Sima fola i Siruba faia: Nuces

I soo se otaota e mafai ona e faia se fola sima. O lenei ata o le a iai le tele o tulaga lelei i luga o laupapa. I na e mafai ona faailoaina:

Mataupu i luga o le autu: nofoa mai Plywood: gaosiga tekonolosi

Faʻafefea ona fai le fola i totonu o le lapisi

Taaloga Faʻaleaga Faʻatonu i se fale laupapa.

  • lava Tauvaga o le olaga umi o le folasaga o le lotomatutu;
  • o le sili ona lauiloa ma le malosi pe a maeʻa le faʻatumuina o le faʻavae o le faʻavae;
  • O le avanoa o le faʻamamaina o le sima o le sima ma toetoe o soʻo se ituaiga o faʻaumaina mea, o loʻo faʻaaoga e faʻatulaga ai le muamua fola: tinimum, laminanuta.

O le taimi nei, o folasaga o le tafailagi e mafai ona faʻaauʻupeina i ni auala se lua. I le tulaga muamua, e aoga le talanoa e uiga i le taʻele sima fola faʻatasi i laupapa laupapa. I le lona lua eseese - e uiga i le faʻapipiʻi sima fola i le eleele. O nei metotia na maua mai ua alualu i luma lautele i le taimi o le fola i le afi. O lenei faiga e mafai ona faʻaaogaina e le gata i fale laupapa, e talia mo isi ituaiga o faʻasili.

E le afaina poʻo le a le filifiliga o le fola i totonu o le fale o le a filifilia, le mea autu o loʻo maualuga le malosi. E faigata tele ona 'ausia, Ae e te mafaia. Ina ia faia lenei, tuʻu le foloa e tatau ona matua saʻo lava e tusa ma faʻatonuga. Luga o le lua filifiliga autu mo le lalagaina o le fola i totonu o le fale laupapa po o lapisi. O mea uma e lua o le a lava umi pe a fai o le a le mafai ona aofia uma i le taimi o le faʻapipiʻiina.

A leai, o le ono mafai ona suia le fola. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le faʻapipiʻiina o le laupapa laupapa, ona e tatau ona faʻagaioia uma elemene mea uma e faʻaaoga ai le taimi. O lenei mea na ulufale mai i mea ma puipuia mai le suia ma le atinaʻeina o le eseese o micronosislisms.

I le tulaga o le sima o mea e tatau ai e mafai ona na o le tele o le lagsi i luga o le fola o le a faataatia. O le a puipuia ai foi i latou. O isi tagata e te manaʻomia e faʻamaoni i tulafono, o le a tele tausaga o le fola e fiafia ai i latou uma o loʻo nonofo i le fale.

Faitau atili