Faʻafefea ona fai se ofutino ma ou lava lima

Anonim

Mo le teuina o mea e masani ona faʻaaogaina i le kapeneta e faia i o latou lava lima. Toatele Tuai e matua faigata le faia o se faifeau ma o latou lava lima ma e mafai ai i tagata ona i ai i ai i tomai faʻapitoa. O le mea moni, o le ae manaʻomia le taʻitaʻia e le fautuaga a tagata faʻapitoa, ona faʻapea ane loa ona aoga mea uma. Ma e leai se mea faigata i le faia o meaafale ma ou lima lima mai le laina e aunoa ma le tele o faigata.

Faʻafefea ona fai se ofutino ma ou lava lima

Faavaa o le pito i tua o le pusa.

Mo le gaosiga o se kapeneta na faia o le ufiufi, e tatau ona e faʻatau ia mea:

  1. Mo le faʻavaʻa o le ai ai o ni fusi o fafie, 40 i le 40 mm. E fautuaina mo le lelei o le saʻu ma le faʻatauina o pa mai Pili, ae e te manaʻomia ia mautinoa e solomuli lelei, mama, leai ni faʻailoga o le pala e le faatagaina.
  2. E faʻafesoʻotaʻi, e tatau ona e faʻaogaina ni uʻamea tulimanu.
  3. Mo le gaosiga o le faitotoʻa faitotoʻa, laupapa poʻo pa (manifinifi) o le a manaʻomia.
  4. Mo le teuteuina o le faʻamamaina, o le a alu ai i le ogalaau, e manaʻomia foʻi mo faitotoʻa.
  5. O se mea mo le gaosiga o fata, e mafai ona e faʻaogaina laupapa poʻo le mafiafia chipoboard pepa.
  6. Peni, teos, loka e tatau ona faʻaaogaina mo le kapeneta o le Kapeneta.
  7. Mo togitogiga, e tatau ona e faʻaputu le faʻasoa i luga o fafie laupapa, fao ma kikiors mo le ufiufi.

A o le lisi o mea faigaluega, e foliga mai o lenei:

  1. O le sikulukalaiva e tatau ona faʻaoʻo i ai ma se maneta maneta.
  2. Na vaaia e Siael, e mafai ona e faʻaaogaina le disk.
  3. Fausiaina tulaga, roulette.
  4. O le samala.

A o le i faia se ofutino o le ato, e tatau ona e tausia lelei le filifiliga o mea.

Faʻafefea ona fai se ofutino ma ou lava lima

Faapipiiina o le laina moli.

O le saoasaoa o fafie mai ia natia o fafie, o loʻo iai sina mea e te nofo ai, e faʻapea e tatau ona lauiloa o le oak, paie ma lefulefu ma lefulefu. Afai tatou te talanoa e uiga i vasega vasega, ona sili atu lea, o le sili ona aulelei o le a foliga mai o se foliga. E faʻalagolago uma lava ile agavaʻa o tupe. Leai se mea e faʻatau ai vasega o vasega, o le tekonolosi ma mo le gaosiga o meafale e le talafeagai.

Mataupu i luga o le autu: decor ma le mamanuina o faamalama ma faitotoa

A o le tele o mea manaʻomia, e faʻalagolago tele ia i le mea ua fuafuaina ai le mamanu. Afai o pa o le potu ua fuafuaina a o le pa, ona manaʻomia lea o le tagavai na o le lulu o le faitotoʻa. Mo tua o le Kapeneta, e fautuaina e faʻaaoga le laumua o fanau, lea e iloga i le nofoaiga ma le maliu.

Faʻafefea ona o le ola o le faʻavae?

Faʻafefea ona fai se ofutino ma ou lava lima

Ituaiga o le ufiufi.

E tatau ona faʻapipiʻiina le Kapeneta i le laina i luga o le faʻavae o le fafie. O loʻo faia le faʻavaʻa i le faʻasologa o loʻo i lalo:

  1. E amata, e manaʻomia le faʻatasia luma o le pito i tua ma tua, e uiga ile fesoʻotaʻiga ole 1.5 ma le 1.8 ma se uʻamea mo lenei.
  2. I luga o le fola e mafai ai ona e sash faneru, e faʻatino o le matafaioi o le taʻele o le kapeneta. E mafai ona fesoʻotaʻi Bussis e aunoa ma le faʻatagaina o tulimanu, aua e manaʻomia le faʻaogaina o le le manatu le lava, le umi o le 60-75 mm.
  3. E manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi le puipui tua o le Kapeneta i le pito i tua e le tusi o le tagata suʻesuʻe, lea e faia mai le laʻau laugatasi.
  4. O le pito i tua ma le puipui ua faʻapipiʻi i le pito i tua o le puipui, ona o le faʻavaeina o taula, e tatau ona tuu i tulaga o le tulaga.
  5. Totonu o le Kapeneta, e tatau ona ia faia le faʻapipiʻi o le taʻiala, lea na tatau ai ona tuʻuina atu ia Shel.

I le tulaga lea, o le faataleni o le tino e mafai ona manatu i ai.

Kapeneta ufiufi mai le laina ma o latou lava lima

Faʻafefea ona fai se ofutino ma ou lava lima

Tele o le kapeneta.

O le kapeneta o le kapeneta o le kapeneta e masani ona faia o le gaosiga o tala matagofie i fafo. E fai lenei mea e pei ona taua:

  1. E manaʻomia le ave o le laupapa (e matua fautuaina e faʻaaoga le laupapa sili ona manifinifi), ao le faʻavaʻa o le itu talafeagai mai ai.
  2. Ina ia mafai ona ausia le tulaga tatau, e manaʻomia i le faʻavaʻa (o loʻo iai se faʻasologa o foliga) faʻaopopo se jumper (o loʻo liua, ae mafai ona e faia se diagonal).
  3. O le faʻavaʻa, ua tuʻuina i luga o le fola, o le faiga ua faia ia, o loʻo tipi e tusa ai ma itu talafeagai, o lenei mea uma o loʻo faʻapipiʻi i fao. E fautuaina le faʻaaogaina o se kuka i luga o le tino malamalama, ona le mafai ai lea ona outou fefefe o le a mamafa le faitotoa. Ina ua maeʻa le trim na faia i le iʻuga, e manaʻomia le faʻapipiʻi o le faʻatonutonu o le faitotoʻa, ma o le 'au e faʻapipiʻi mai le itu tauagavale.

Mataupu o loʻo i luga o le Autu: Faʻafefea ona lelei tapena le vai mo le taʻavale uila?

O le stroke mulimuli i le gaosiga o meaafale o lona valevale. E tatau ona ufitia le kapeneta i puipuiga lapo i meaola eseese, e le gata na migatia ai foliga, ae o le tele foi o lona tulaga o le faʻagaioiga.

O lenei mauaina o meaafale pito i luga na faia i le laina o latou lava. Ma e ui lava i le mea moni o le gaosiga o fatu o ia meaaiga e le eseʻese mea, e le gata ua mafai ona faʻatulaga ai ni tupe eseese, ae o le a foʻiʻia foi o se tele o mea eseese. Ma e le mafai ona e masalosalo o uo uma, o aiga ma e masani o le a faamemeloina ai se galuega o faatufugaga!

Faitau atili