Wallpaper ma laau i luga o le puipui o le a fausia se matagofie siosiomaga o malologa ma malolo

Anonim

E sili le malolo o le tagata i le natura. Fausia i totonu o le taulaga o le fale malolo o le a fesoasoani i le pepa puipui. O lala fugalaʻau pe na o sina ofu paʻepaʻe, tapoleni ma le faafoliga o laʻau, e le gata i le faʻaaliga o le potu, ae faʻapena foi le lagona o se tagata. O le filifilia lelei o laupapa laupapa siitia le taualuga ma le matamata ai i puipui. Pa puipui o loʻo fausia se faʻalilolilo o le i ai i se nofoaga matagofie.

Wallpaper ma laau i luga o le puipui o le a fausia se matagofie siosiomaga o malologa ma malolo

Pepa puipui mo umukuka

O laʻau i luga o le pepa puipui o le a aumaia se vaega o le natura i le fale

Wallpaper ma laau i luga o le puipui o le a fausia se matagofie siosiomaga o malologa ma malolo

Puipui ma laau

Sa ou fesoasoani ia Vidik e faatulaga matagofie ma aso nei o lona auupega. I le taumafanafana, sa tuua e tamaitai faimai mo le fale. I le tau malulu, ina ua maeʻa luga auala le pisapisa o le taulaga, e le naʻo le gugu, ae o se nofoaga faʻapitoa foi. Latou te masani ona malolo i le togalaau ma le vaomatua. O lea, sa ou fautua atu i le potu malolo o loʻo punitia ai le pepa puipui ma laʻau. E mafai ona avea o se ata pusa pepa o loʻo faʻaalia ai le vaomatua i le puipui atoa. Latou te vaʻaia le 'aveʻesea le papupuni ma faʻateleina le potu avanoa.

Ua lava le faʻatapulaʻa o i tatou lava e tau ai le amio o le natura ma tosina ai le arthouttes o ogalaau ma lala ma le teuteuina o le lua tuaoi. I luga o le pupula o talaaga, porker cratches o laau. I le tulimanu o taoto ai se sofa ma nofoa. Afai e tele le potu, e mafai ai le paka ma laʻau i laʻau o puipui uma i le faia o se potu ma le faʻataʻutaʻu.

Wallpaper ma laau i luga o le puipui o le a fausia se matagofie siosiomaga o malologa ma malolo

Pepa puipui ma laau i totonu o le fale mautotogi

O le tamaʻi potu, o le pupula a le pepa puipui e filifili. O le tuʻufaʻatasiga o ogalaau ma lala e tatau ona tutusa lanu ma le talaʻaga o puipui. O se suiga faʻaosoosoga o le a faʻaititia ai nofoaga vaʻaia, aemaise lava pe a fai o le pepa puipui ua poloka i le malo atoa. Atatasi ma le tasi le isi na taumafai e filifili le toʻamalie:

  • lanu efuefu;
  • Buge;
  • lanu meamata;
  • lanu moaga;
  • Lanu paʻepaʻe.

O suiga eseese ma le malosi o lanu na vave maua ai. Aemaise le teuteuga tele. Ata i le Iapani sitaili o vali sitaili ma fugalaʻau lala ma manu felelei i latou na fausia se lagona manaia. O ia puipui e mafai ona ave mo puipui uma. Le tamaʻi potu, o le mea sili ona laʻititi E taua tele le avanoa o le potu i le tele o meafale. O a Paulo laupapa na ufiufi i le lacquer o loo i luga o le leo. Darmer Wall.

Suia o lagona ma le pepa puipui

Wallpaper ma laau i luga o le puipui o le a fausia se matagofie siosiomaga o malologa ma malolo

Pepa puipui ma laau mo le 'ai nofoaga

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻasalaina puipui mo le FEAM: Filifiliga

Laulaau lanumeamata i luga o le malamalama e sili atu le fiafia i se tamaloa. O laʻau fugalaʻau, aemaise o manulele ma manulele ma pepe, ia maua se faʻamalieina fiafia. Panels na faia o le ark laau, sili atu lona fiafia o lona paʻu, faʻaopopo le ea fou ma fatuina se lagona o le nofo i le natura. O laupapa o loʻo atagia i luga o le pepa puipui ma ua maeʻa mai ia i latou o loʻo i ai i le taumafanafana faiga. Latou te amoina le tamaloa i le mafaufau i le fale ma lo latou faaaloalo i se fale laupapa.

Filifili mea, tatou te aau faʻataʻamilomilo i nofoaga ma vidI ma suʻesuʻe i ni faʻapipiʻi uma ma ata masani o laau ma faʻataʻitaʻiga:

  • pepa;
  • vinyl;
  • Mai le coan laau ma le ofe;
  • Puipui.
  • Pipii.

Na nofo le tina o Vadik i fale maualuluga. O le tulaga o loʻo i totonu o le tuʻufaʻatasiga o le kolisi ma kolone. O polo masani i Pots faʻatagaina e fausia ai se totonu i le eco-sitaili.

I totonu o le potu malolo na matou faapipii i luga o se tasi o puipui o le ata pepa puipui. O i latou o ata o le vaomatua i le Sunny Rain. Na olaola i potu tetele ma le faʻaaloalo i le fuataiga o le fua. Brown fola laupapa laupapa ma vaapiapi o le autasi i totonu o le vaomatua. Le la, talepeina le veluge, fai se potu ma le malamalama ma fiafia. Mo le taimi pogisa, sa matou faʻamamafaina le aafiaga o le ata ma moli moli na faʻatonuina i pepa puipui ma laʻau.

Laau i le potumoe

Wallpaper ma laau i luga o le puipui o le a fausia se matagofie siosiomaga o malologa ma malolo

Pepa puipui ma laau i luga o le puipui i le potumoe

Mo le atoaga atoa o le malologa, i totonu o le potumoe o le au puipui e tatau ona toʻamalie mai fafie e tatau ona toʻafilemu ma lanu vaivai. E le manaʻomia le vaomatua moni mo le moe. Matamata uma puipui e Wallpaper ma laau e leʻi faʻatagaina se tamai eria. Faʻateʻa ni kinoki e sifi i latou i le faʻaititia o le vaʻai vaʻaia. O se vaega lautele lautele i le laupapa i le laupapa ma le aufaʻatau o le faʻaofuina o mea ma lala e aveese ai le taualuga ma suia le lagona o le potu.

O le pepa puipui ma ata tipi o fugalaʻau na teuteuina i se tasi o potumoe uma i le puipui atoa. Pe a tuʻufaʻatasia, tatou filifilia mea tutusa. O le laualuga o puipui o le a sili ona afaina ai. Faakelu ma sauniuniga e tutusa. E le malosi, tasi o le tolu lanu autu i luga o le puipui puipui ma le faʻataʻitaʻiga o laau e tatau ona tutusa ma le drillis i le tele o puipui.

Faatasi ai ma se tuʻufaʻatasia o totogi pepa papatiso, na matou amata ai ma le makaʻu. Faʻaofi i laʻau na latou taumafai e tipiina, faʻapipiʻi uma fusi. Ona saʻo lea ma le agavale i luga o le pepa puipui. Afai o le puipui atoa, sa i ai ma le faafoliga o laʻau, ona fufulu lea ma oti ni fasi pepa i totonu e tutusa tulaga lautele.

Luga o le Wallpapeper o le ata i le autu o laʻau e faamutaina ma e le ui atu i itu o tapoleni oona, latou te leʻi vavaeʻeseina. O le atoa tuʻufaʻatasiga e gaosia ai se sili atu lagona. O le mea o totoe o puipui o puipui e faʻamaufaʻailogaina ma le puipui-i-tasi tasi pe o loʻo aofia ai ma tagata laiti ma tamaʻi laʻititi.

Tusi i luga o le autu: vali o faasitepu mai kene ma o latou lava lima

Na fiafia Vidik i le autu o laau. O le tasi le potu na a sefe ai lau lau. O le potu e lautele ma malamalama, o se faatusa tele o le ata na foliga lelei. I totonu o le potumoe, o le mea i le laupapa na teuteuina i lala toto. 3D ata na faia le le toe aoga o le puipui ma se lagona ofoofogia. Paʻepaʻe Paʻepaʻe o piniki ma Beige Pagave.

Fale afi a le Kapeneta

Wallpaper ma laau i luga o le puipui o le a fausia se matagofie siosiomaga o malologa ma malolo

Puipui ma laau

E fiafia Vdik e galue filemu. O pa fusi a le Kapeneta na matou polokaina ai le pepa puipui mai le Corcerex o se ork laau. O fasi ma le faʻamalosi o fasi ma o latou foliga e pei o pa palealii o laʻau, na o le leo enaena. O laupepa lapopoa o le oak o le laupapa, ua ufitia i va eseese, na latou pasia le natura matagofie o le laupapa laupapa. Na momoli uma faʻatasi le faʻataʻitaʻiga o se mafiafia o le vaomatua ma lau i luga o le la o le vevela vevela.

O le pepa puipui mai le Cork ma BAMBoo Veneer e masani ma faamama le ea i totonu o le potu, ma maua ai se moli manogi o fafie. Pei o laupapa fou a le paso fou na lisiina i totonu o le potu. O lea ua saunia ma faʻamalosi tino i totonu o le vaomatua.

Sa ou faaaogaina mea faapipii. O laupapa o panels ma le ark inisiua o puipui vavaeeseina o feololo. I le taimi ai, sa ou tuuina i luma le taimi o mea pupuu o lanu uliuli e faailoa ai lala. Na foliga mai latou te vaai i fafo o le mafiafia o le tele o veluge. Sa mafai ona fai ni laina, ae o le ata o le papupuni o le oona parvas, maua ai se toniga vali e faigata.

Na tuuina atu e le Vdik se tutoatasi i lona ofisa. Na ia tatalaina polokalame o loʻo 'ia te ia lava,' ua maeʻa le ofisa ma le faʻaaloalo i le vaomatua. O le aafiaga o le mea e tutusa ma pale o laʻau faʻamalosia, tuʻu se lua o le maualuga o laʻau ma le pogisa lanumeamata gressy lau.

Laau i le potu o tamaiti

Wallpaper ma laau i luga o le puipui o le a fausia se matagofie siosiomaga o malologa ma malolo

Pepa puipui ma laau i luga o le puipui i le fale mautotogi

O le potu o tamaiti e tatau ona malamalama ma faamanatu i se tala fatu. Le pele e le manaʻomia e le manaʻomia le faʻaaogaina. Feltolsters ma Taʻaloga faʻatasi ma le malosi malosi ma le feʻaveaʻi o tagata nonofo o le a vave ona taʻitaʻia nofoaga e le manaʻomia. Ou te fautuaina oe e ave le eco-faauo ma le le talafeagai pepa pepa duplex ma se moli moli. O le taimi lava lena o le a mafai ai ona faia le ola mama. E le gata i lea, ina ua mavae le 3-4 tausaga, o le ulutala o le potu fuafuaina e tatau ona ese.

Ina ia fausia se mea talafeagai mo le siosiomaga o tamaiti, o puipui puipui ma se mamanu o laʻau faʻatauaina o se paʻu o le vaomatua ua filifilia mo puipui. O fugalaʻau susulu, sikuea ma manulele i lala o le a faʻafiafiaina le potu fiafia.

Mau i luga o le autu: faʻapefea ona suia le ipu i totonu o le faitotoʻa i totonu ma ou lava lima?

Ou te taumafai e kelu e maua ai pepa o le manava i le vasega i le vasega susulu i se moli moli i luga o le tasi pe latalata mai o le taaloga. Latalata i le Crib i luga o le Monophonectinic pa ou te tosoina pe faʻapipiʻi se laʻau ma le matagofie tele o lala. E eseese tagatanuu o vinyl speckers, e aofia ai pale ma le liligiina o elemene. Tusitusiga ma le faʻasologa o le faʻataʻitaʻiga o le aniva poʻo le ituaiga o manu felelei - upu foliga muamua.

O le tala o le laʻau e mafai ai ona e faia se tulaga le gata o filifiliga. Matagofie fugalaʻau ma laulaau, e sili ona e fiafia iai e nofo i luga o lala. E mafai ona e tuʻuina i meataʻalo sima ma tatala i luga o fale - fale mo pepe. I le taimi lava e tasi, o pu e pa tele, o mea o le valeʻole e faʻataʻitaʻi ma mamanu e mafai ona vave vave ma taugofie.

Umukuka ma se fasi natura

Upega ma le vaomatua ma le faʻataʻitaʻiga o laau i le uso o le uo a le uo a klewei vinyl. O sone filifilia ma se laulau 'ai. O nei mea susulu o laau i luga o pa puipui po o le ata ata mo le tasi. O le tolu-itu o ata na faateleina ai le va o se tamai umukuka. Na faia e suituna ia sui. O laina faatauata o le ata autu na siitia ai le taualuga. O mea uma na faia e le pepa puipui e fufulu ai le pepa e le o le la luga o puipui o le tautoulu.

Mo lokaleki i le ata, sa ou pikiina i luga le lanu taua i le puipui o le mamanu i le silafaga. Na liliu i le tasi avanoa ma isi sone.

Matou te suia le avanoa i le filifiliga o le ata

Wallpaper ma laau i luga o le puipui o le a fausia se matagofie siosiomaga o malologa ma malolo

Wallpaper ma laau mo le potu o tamaiti

Opeupers ma le faʻataʻitaʻiga o laʻau e talafeagai mo soʻo se itu faaonapo nei. I le taimi lava e tasi, na aʻoaʻoina ai le faʻatusatusaga ma le tonenia le tele o le tele ma le faauluuluga o le potu.

  1. O le moli pepa ma le monochrome mamanu faateleina avanoa. Latou te faʻamamafa le agamalu ma faʻafiafiaina o sipine o ata. E mafai ona e glue pepa ma vinyl grellis uma i totonu o le potu.
  2. Sulu lanu pogisa, o ogalaau o loʻo i ai ma lala o ni tulaga le mafai ona i ai ma maʻa tetele o lanu eseese, e aofia ai uliuli, lanu viole ma lanumoana. Ata mo potu tetele i le itu o le dost deco, avagard.
  3. O le tele o laʻau ma luga o le paʻu ma le mamafa mamafa o lala o lala o loʻo fuafuaina mo sipala ma sitaili. Latou te faʻataʻitaʻiina kapeta ma vali.

E tele suiga. E taʻitasi ma le fesoasoani i puipui puipui ma laʻau e mafai ona fausia se toʻafilemu tulimanu i lona fale mautotogi. Siitia le taualuga fatuga mamanu. Faalauteleina le potu ma le tele o tamai mamoe.

Ou te taumafai o ni pepa puipui o loʻo faʻaalia ai laau, faʻatasi ma le manophinic. Filifili le ituaiga o potu. E liliu ese mai fafo.

Faitau atili