Pansonoc microwaves

Anonim

Pansonoc microwaves

Na faia e Panasonic oloa mo le tele o tausaga e fetaui ma masani masani masani ma tekinolosi. I lalo o lenei ituaiga, o le lautele ituaiga o masini faʻa-eletise, o masini ma mea e gaosia. Se nofoaga faʻapitoa i oloa uma o le kamupani nofoia le ovaturave o ogaumu.

Ituaiga o Microwave teuina le pasonic

O aso nei ua fua mai ai e le kamupani ni ituaiga o paaga. O mea la nei e masani microwave o lafu, synasonic microwave Ovens ma le Malaga ma le le mautonu. O ogavae o loʻo gaosia e le aufaʻatau i le tolu faaupuga: Solo, ma le faʻatasia poʻo se palu. O ogalaau uma o le kamupani e faʻaauupegaina ma le timer e faʻatagaina ai oe e seti le taimi o le faʻagaioiga o le ogaumu mode.

Pansonoc microwaves

I le faaiuga o le taimi, o le microwave liliu ese otometi. O le timer o ni ituaiga e lua: inisi ma le eletise. O le Warverter Microwave Palononic Oven o se faamauga faamauga o le kamupani e masani ona mulimuli i taimi. O se masini atamai lenei mo gaosi oloa.

Togafitiga Tekonolosi

Pansonoc microwaves

Faʻafetai i le mativa tekonolosi, o le microwave faʻaitiitia malosi mana e faʻaleaofuina. E iai le malosi o le malosi o tagata solitulafono. Faigafaifesootai a le au faigaluega maualuga e le mafai ona mafanafana ipu ma faatoilaloina i latou. O le faʻavae o 'oloa eseese, ma o loʻo i ai le ua aoga mea ua faʻaleagaina. E le o iai ni vaipuna a le tagata mativa. Steam Microwave Payasonic ogaumu ma le ogatasi ma grill e faʻaaoga le tekonolosi tekonolosi. O ia faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se fausia-i le Steam Botarders.

Pansonoc microwaves

O se mea taua tele lea ma le sili ona alualu i luma auala e kuka ai maloloina ma aoga meaai. O meaʻai o le aano o loʻo i ai ma le Bream Greenrator e mauaina sili atu aoga ma suamalie, cereal, crambly, ma le tao - sili atu ea. O le vai e le ofi i totonu o meaʻai, ae ua maua ai le faʻamamaina o meaai ma taofi le tofo masani.

O le pasonic microwave ma steam e faigofie tele ona faʻaaoga. Ua lava lea e sasaa ai se vai i totonu o se koneteina faapitoa. O le vai o loʻo iai i fafo ma e le maua fua avanoa i totonu o le potu. E mafai ona e saunia ma le faʻamalieina o taimi uma ma aofia ai lenei faiga i le taimi saʻo. E ulufale ia Steam e ala i pu faʻapitoa ma faʻatumuina vave le avanoa i totonu o le Microware ogaumu.

Tusitusiga i luga o le autu: O fea e amata ona toe faʻaleleia ai le fale ma le fale mautotogi - sitepu i luga o laina faʻatonuga

Amio o le The Driverter Tekonolosi

Pansonoc microwaves

O le faʻatulagaina o oloa uma i le kuka o le kuka e tumau pea le suia. I se faʻaopopoga, o le fou tekonolosi faʻaititia le leiloa o le susu o oloa ma soʻo se taimi o le faʻaleagaina, ma e le gata pe a kuka. O meaʻai ma le vitamins o loʻo taofia ona o le toniga o le tino o le tino. O le microwave pansonic ogaumu ma le tekonolosi tekonolosi e saunia le puaa ma le vitamini B1 mataupu o le 42% e ono faatusatusa i le gaoi masani i le kuka. Ma kapeta saunia i se ogaumu o loʻo aofia ai vitamini ma sili atu e 31%.

Foliga o le tagata mativa mafanafana snaninic

  1. Anapogi kuka. O le auala fou o le kuka o le Crewverter Cort Corking faʻatagaina oe e aveese le tele o le le lelei o le faʻa-susu faʻa-eletise ma eletise. O le WoKwave Palononic ogaumu ma se faletalimalo e mafai ai ona e vave kuka ni mea e kuka ai, a o le tausiaina o mea taumafa ma le tele o le "agamalu"
  2. Turbo-lesrost. E le mafai e le tagata ese le Trebo Debost Deckrost, e mafai ai ona e faʻaleagaina meaʻai e lua o le vave. O le tekonolosi e aofia ai se faʻaleleia o faʻafiafiaga faʻapitoa, le malosi o le mea e suia ai le siʻitia vave. Ua tusia e saienitisi le mataupu faavae o lenei tekonolosi "faigata manatu". E tufatufaina milu malosi ma le sili atu lelei o le masani ai.
  3. Senaso otometi kuka. O le tasi e oomiina le paʻi Pusa Pur button fetuunai le mana ma otometi fuafuaina le taimi kuka o oloa. Microwave pansonic i totonu e iai le Steam Senaso. I le taimi o le kuka oloa Umi o Steam. E tali atu le sensior ma faʻatonutonu le taimi ma le agavaʻa o le kuka.
  4. Avanoa avanoa. I le tele o le ogaumu e le manaʻomia le tuʻuina o le tele o le eleele eletise, o lea la le vaega aoga o le potu i totonu. O le microwave pansonic ogaumu ma le au tekinolosi tekinolosi e mafai ai ona e saunia ni ipu i le taimi e tasi.
  5. Faasee kuka kuka. O le tagata pagota, o le uafu panminic uatinic uatisi e sauniuni ma le fesoasoani a Grill, mafutaga ma le ausa. O ia lava ia e le naʻo le agavaa ma vave saunia se ipu. Faʻafetai i le tuʻufaʻatasiga o Testverte tekonolosi ma le faʻatapulaaina o le faʻaputuputu poʻo se vevela, e mafai ona latou feo o oloa. O le New Tekonolosi e matua vevela lava ma televavevavevave meaai, aʻo tausia le aoga o meaʻai ma tofoga o oloa. Ma faʻatasi ai ma le fesoasoani a se faʻaluvaga faʻalua, e mafai ona e ferry oloa mai itu uma, e aunoa ma le fuli i totonu o le kuka. I se faʻaopopoga, o lenei auala e aoga mo i latou e mulimuli i a latou meaʻai ma foliga. Tipi tuʻufaʻatasia faiga kuka ma le Grill, Michavaves ma Steam Mods faʻaitiitia le kalone o ipu. O le aofaʻi o gaʻo e faʻaititia i le 19%.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se tulimanu palasitika i luga o le taʻele ma ou lima?

Pansonoc microwaves

O ogaumu a Pananic, o ogaumu a Pananic Rurowwave ma le au pagota e le naʻo le taimi o le taimi lata mai, ae foliga tutusa foi. O sea miti vaivai e fitisonic fitsy i totonu o se totonu o le umukuka. I se faʻaopopoga o nei nofoaga e fetaui lelei ma aoga ile faʻaaogaina. O le Pasino Non-CS-596 Uti ei ai se faitotoʻa faitotoʻa, pei o se ogaumu faavae masani. O le a fiafia tele lenei mea i le falegavale.

Panasonic microve ma le le tagata faigaluega tekonolosi o le a talafeagai e le poto masani o manu, ae foi baselors. O loo i ai se galuega o le le-mama. O le ogaumu lava e faigofie tele ona puleaina. Na te tumau pea ona saunia le tele o le tele o le fiafia ma lauiloa. Microwave e iai ni polokalame a le auto.

O le aano lea, o le Snanonic Microwave Model Nn-CS596szpe Tuufaatasiga uma masini e fa - microwave, steamer ma ogaumu.

I le faasaʻolotoga o faiga, le ea vevela o le ea i totonu o le potu atoa. O loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga e taʻe ai oloa eseese ma le tao o le paluga paluga (totoa ae le o le meataʻalo). O le ogaumu e iai le fomu o le faʻatonutonuga faʻatonutonu ma se otometi ua taofia. I se faʻaopopoga, o le mitetela o le malifava o loʻo iai sau faʻafaga manaia - Le ufiufi totonu na faia i shinges uamea, ma e faʻauma le faitotoʻa.

Faitau atili