Gyptum Niche mo pupuni - foliga ma lelei

Anonim

E le o taimi uma le saito, o loʻo faʻapipiʻi ai pupuni, o loʻo fetaui i totonu o le potu. Masking o le a fesoasoani i se nichh loarcoard mo pupuni. O lenei fuafuaga e mafai ai ona e nanaina le pau o le pa, ae faʻapea foʻi le faʻamalologa o le fale gaosi, ae o le faʻamalo foʻi faʻavaomalo: otaota, pipiʻi, mama. Ona o lenei mea, e foliga mai e faalagolago i le taimi saʻo mai le faʻalomaina o ie puipui. O a isi galuega e faia ai le Plasterboard Nichhe? E mafai ea ona nana ma ou lava lima?

Gyptum Niche mo pupuni - foliga ma lelei

O le a le mea o le Plasterboard Nichhe?

O le nicho mo le porter poʻo le tulle o se mamanu, o le faʻatuatuaina o loʻo nana i le totonugalemu o le totonugalemu (masani pe feteʻenaʻi), ua fuafuaina e faʻapipiʻi ai le cornice. Mo ona gaosi oloa, laupepa sima o loʻo manaʻomia, pa poʻo faʻamatalaga ma faʻapipiʻi elemene. O le pusa e mafai ona papaʻu: i se ata faapena e talafeagai e nana ai le manoa ofaga mo moli moli poʻo le puni. O le loloto o le faʻatagaina oe e lafoaʻiina le tele-tulaga poʻo le tele o le cornice mo mamafa mamafa.

Nichhe mo pupuni mai le sisitema o loʻo i ai i mea e sili ona lelei:

  • Faʻamaligiina ma le maʻe ma le maʻea le faʻamalama o loʻo tatalaina i totonu o le lotoifale, teuteuina i soʻo se sitaili;
  • Fesoasoani e fausia se taufaasese o se potu maualuga (aemaise o lenei e maitauina pe a iai le susulu o sulugatiti ma le loloto o lona aafiaga);
  • Masini o le poloka ma se auala i luga o le au kornis na faʻaaogaina i le eletise eletise, e seasea ona fetaui i totonu o le potu;
  • Oe mafai ona maua ai se mea ofoofogia i tua o le taulaga, o le faʻapipiʻiina o le pueata faʻavae i totonu o le nich: O le moli o le a le matagofie.

Gyptum Niche mo pupuni - foliga ma lelei

Fuafuaina o lapopoa ma saunia o mea

A fuafua le lapopoa mo le faʻatulagaina o se nich, o vaega uma o loʻo i totonu o le potu. O le faatosinaga o loʻo ia te ia mea, pe a fai latou te lē i ai i se nofoaga faʻapitoa, lautele faʻamalama o faʻamalama, le i ai o pauna, o le aofaʻi o laina o rust o gens. O fua o loʻo manaʻomia ona faʻatinoina, amanaia le mea moni e faʻapipiʻi ai pupuni puipui, lea e tatau ona tuʻu i nich. A leai, e faigata ona faʻagasolo le pupuni, o le a tapunia pupuni.

Mataupu i luga o le autu: Aso nei o le potu ofu: lauiloa foliga

O se faʻataʻitaʻiga, matou te fuafuaina le tele o le pusa mo se lua-laina cornice. Afai o le Heatting Schetor Shiprator mai le Pa i le 15 cm, e manaʻomia le fuaina o 2 cm mai ia (mafai ona sili atu). Matou te faʻaopopoina le lautele o le cornice ma le isi 2 cm, talafeagai mo le tuʻusaʻo o le fogafale o le tapoleni. Afai e faʻaopopo atu i pupuni, o le tamai tamai mamoe o le a faʻasaʻoina, i le amataga o loʻo e manaʻomia e filifili ai lo latou mafiafia.

A o le i amataina galuega, o le taualuga e tatau ona faʻamamaina mai le tau o le taina muamua, faʻatauaina le faʻapitoa i le nofoaga o le taoto. Afai ua uma le plaster, e manaʻomia le tapeina. Taua le faaletonu i luga o le taualuga e tatau ona sasaina. I luga o le mago o le oti, e tatau ona e faʻaaogaina se eleele faʻavae: o le a puipuia le taualuga mai le dempness. O le lanu e tatau ona faia pe a maeʻa le faʻatulagaina o le fausaga fausaga.

O le musuaia o le ata o le nofoaga sima, o le a talafeagai ai:

  • sikulukalaiva;
  • Perfoator (po o le eletise eletise);
  • Seleulu mo uamea;
  • penina faigofie;
  • lapoa faamau ai naifi;
  • vaapiapi hacksaw;
  • Roulette mai le 3 m;
  • Planuster chiss;
  • Almininum faailoga;
  • lio;
  • lava-lipping scw;
  • lipine o le tagata lava ia;
  • oneone.

Gyptum Niche mo pupuni - foliga ma lelei

Faʻafefea ona faʻapipiʻi?

Presterbcben, le le tutusa ma le faʻaaloalo, maa ma piliki, lenei, soʻo se mamanu o mafai e le tagata e leai ni tomai faʻapitoa. E faigofie, faigofie ona galue ma faʻatagaina oe e iloa soʻo se manatu faʻaalia. O le faigofie auala e fai ai se tiga i le faʻamaloloina o le taʻuaʻese o le taʻuleua, na faia foi i le nofoaga.

O le galuega e sili atu ona faʻaalu i le tulaga o le taia o le faʻapapa ia lava. E aofia ai ni vaega.

  1. Naunautaiga o lapopoa, o le taualuga o le faailoga. O manatu uma e sili atu lelei e faʻatulaga ai le ata o ata ma ata: ona faʻafaigofie lea ona iloa le tele o mea manaʻomia.
  2. Faapipiiina o le faʻavae o faʻamatalaga i luga o le faʻailoga na faia.
  3. Faʻapipiʻi se niko tino i le taualuga ma le faʻaliliuina o le fusi.
  4. Faaumaina le taunuuga o le plasterboard. E tatau ona tipi i totonu o laupepa e tusa ma le tele o le pusa. O le faʻapipiʻi o le digwall e faia e ia lava-ata i le uʻamea faapologaina.
  5. Ina ia lafo i le nofoa o laupepa o laupepa o laupepa, e tatau ona latou pipiimau le faʻamalosiina o le lipine tapi ma faʻamalosiʻau i le itu. E tatau ona vali le mamanuina (i le leo o le taualuga po o puipui).
  6. Faʻatulagaina o le oona ma faʻamautuina ie pupuni.

Tusitusiga i luga o le autu: o le batini o le pala e faia oe lava

Faʻapipiʻiina acho mo pupuni i le tumutumu leo ​​e mafai foi ona le mafai, ae o le a pasia sina faigata. O le ani e tatau ona tautau aʻo leʻi faʻapipiʻiina le faʻauiga o ia lava. Le isi, o le faʻavae o loʻo faʻapipiʻiina - o se pa laupapa, o le a avea ma lagolago a le faʻasologa o le faʻasologa. O le faʻaʻupuga o le talaaga e tatau ona faʻapipiʻiina i totonu o le pa, a o le elemene elefane e tatau ona natia atoa.

Fono

Afai e te faʻapipiʻi le pito i tua i totonu o le pito i totonu o ni naifi, faʻafesoʻotaʻi i le isi ki i le potu atoa. O le a faʻatagaina oe e faʻatulaga le siosiomaga o le potu faʻalagolago i le taimi o le aso ma lou lava manaʻo.

O le niko o le mea o loʻo foliga mai o loʻo foliga mai e le sili atu le mataina o le ata i luga pe a oʻo i le puipui atoa. Peitaʻi, pe a fai o le ofa i le uumi e tutusa ma le faʻamalama i le faʻamalama, e mafai ona faʻasaoina i le faia o le mamanu o le tutusa. O le niko o le mea e mafai ona sili atu le manaia o le mea e sili ona fiafia iai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e foliga matagofie o se atigipusa o le tasi paolo ma le puipui. Taumafai e mou atu se nichh o le faʻata: e vaʻaia vaʻaia ai le taualuga. I totonu o se potu masani-masani, o se carninic sone e mafai ona faia ma le suia - o se teuteuga o le convex ipu, o le a maua ai se niniese foliga.

Ina ua o fuafua se niko mo se saito, o le faʻauiga o le saʻo ma le taua taua. O loʻo vaʻai tele le mamanu o le a oʻo ai i le suia o le pupuni, tele lautele o le a tele lava o le tele o avanoa. Afai o e o le mute o se nicho saʻo, e masani ai se matagofie ma lelei le fiafia i ai, ma ie puipui o le a avea ma lona faʻaauau solo.

Faitau atili