Microwave lg.

Anonim

Microwave lg.

I le taimi muamua, o le tapenaga o meaʻai na masani ai ma taʻaloga faigata ona faʻaalu le tele o le taimi e maua ai se meaʻai lelei, tofo. A o lenei aso o mea uma e le fiafia i ai - matelaina o Koluwarea ia suia le kuka ma faia e faigofie ai.

I le na o nai tausaga, na faia a latou meaai i umukutia taitoatasi. O le Microwave LG Microwave e faapitoa ona taʻutaʻua. E masani ai i mea faigofie. E mafai ona e sauni ma se ipu. LG Microwave Oven o loʻo iloga i le maualuga lelei ma le tau maualalo, faʻatuatuaina ma le lelei mamanu. E matua lelei lava ma tautua a latou fafine. O laufanua ua fuafuaina e faʻaleleia atili ma faʻamama le olaga.

O le microwave lg ovene e sili ona aoga. O lenei togafiti e faigofie tele ona tausi. O le avanoa i totonu e i ai se tulaga sili ona lelei, ma o le pito i fafo o le itu i fafo e mafai ai ona filifili fua se nofoaga e sue ai i le umukuka.

Microwave lg.

I se faʻaopopoga, o ia OnBRATH Fuse Oega e leʻi amio le talafeagai i tuutuuga o le faʻaaogaina. E faigofie ona faʻagaioia i le maualuga o le vevela poʻo le mea o le maualuga o le le vevela o le ea e sili atu i le averesi o faʻailoga.

O le kamupani faʻapitoa a le kamupani, o loʻo tumau pea le faʻaeteeteina i le hyminication o le ogaumu. I le avea ai o se tulafono, uma o microwave ovens e i ai se tagata faʻapitoa i totonu ma se taufaʻafefe e iai meatotino assabactarial.

LG - sitepu i le lumanai

Microwave lg.

LG e matua i ai lava le laa i luma. E ese mai lenei mea mai isi mea uma a le aiga gaosi. Ma le microwave le ogaumu o se faʻataʻitaʻiga pupula: pe a amata ni vaega o le faʻamalologa o le quaryz dalls, o loʻo mafai ai ona e sauni le ipu vaifomea, A tele na o le tele o kamupani na o le mafaufau e uiga i galuega faʻaluaina, LG ua uma ona faʻamatuʻu le ogaumu ma se tagata taalo faʻapitoa, lea e oʻo atu i le mamalu soifua maloloina. O foliga fou, mamanu fou, fou aitalafu a le Yg Newswave o loʻo iai sitepu sili i le lalolagi o aso nei.

Lg microwave Ovens (mamanu

Microwave lg.

Taitasi umukuka i lona lava ala e uiga ese ma o le mamanu lea i ai o loʻo ia faia ai se faʻapitoa vaega. O loʻo faia pea le fiafia o le lg, o loʻo faʻaalia i se vaega tele o le lwal. O metotia ia e mafai ona filifilia pea i lalo o soʻo se umukuka, ma manuia ai le faʻaaumauina. O le macrosalinda o le a foliga lelei lava.

Mataupu i luga o le autu: kesi pou faagaoioia mai kesi kesi

I le faʻaopopo atu i o latou tiute autu i luga o le faʻamafanafana ma le kuka, o le ogaumu e mafai ona faatino le galuega o le teuteuina o lau umukuka totonu. O ata pupula o le a avea ai se matua manaia ma le faigofie, ma e oo lava i le masani masani e taliaina lanu paʻepaʻe o le a foliga mai e aoga pe a mafai.

O le asō e mafai ona e faʻatau atu le sili ona lelei o le faʻaaogaina ma le faʻata i luga. E lauiloa foi le Microwave LG Shinless Steeck Mafuta. Ma e le gata i lea ona ua matagofie ma foliga lelei i potu i onapo nei, atoa foi ma na aoga foi. O le ata o le ogaumu e mafai ona matua ese lava. Atinae e maua ai se vaega tele o faʻataʻitaʻiga ma le laina e masani ona faʻatumuina.

Soʻo se vaʻaiga, foliga o ata, lanu, o le puletaoplen ata - o le a maua e tagata uma le microwave i lo latou tofo. I se faʻaopopoga, o foliga faʻaali e le afaina ai le aoga o le masini. Taitasi Lug Wilwave e faʻauʻuina i se tele o le galue galue, sili ona faigata manogi, o le sili ona lelei manogi, o se ventrain station system.

Ituaiga o Microwave Ovens lg

Ua faʻailoa mai e Lg Company se laina atoa o le aoga o loʻo aofia ai ma le onosefulu eseese faʻataʻitaʻiga. Faatasi ai ma i latou:

  • solo
  • faasafaina
  • Mamalu.

A e manaʻomia se Microwave L S ogaumu, o le mafanafana lea o le mea o le a vave faʻaleagaina ai oloa, o le a sau o le pepelo o le a sau. O le faigofie lea ma le taugofie lenei mea, talu ona na o le galuega a le miorova o loʻo saunia iinei, ae tusa lava pe o le a le toe iai se mea lelei-lelei e sili ona lelei i ana galuega.

Microwave lg.

Faigofie, ae faapena foʻi i le taimi e tasi, ma iai se malosi faʻapaleni alofa, o nei siva e talafeagai mo i latou e vaʻaia faleʻaga, muamua, o le masini e mo le vave ona faʻatinoina o mea. I totonu o le solo i totonu, o se ata faʻapitoa o mamanu, o se mau mautu e puipuia ai le masini mai masini faʻaleagaina ma le pefu. Latou te manatu o le i ai o se timer, faʻailoga leouta, faʻapea foʻi ona mafaia ona filifili ni polokalame faapitoa.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻapipiʻiina lelei o potu o loʻo iai i le MDF e fai-oe-oe-oe

A fai sau meaʻai inu, ona e tatau lava ona taofi lau filifiliga i luga o le microwave lelei ma le palu. Latou te tuʻuina atu le tele o le vevela o le vevela ma le faia o le faʻavae o le auro i luga o oloa. LG ofoina atu se tele o le tele o mea lelei. La latou foliga o le a latou matua aoga, aoga ma lelei.

Ina ia malamalama ia latou, e te le manaomia le tele o le taimi, a o faigofie masini e puleaina. Lenei o le tele o galuega aoga nei ua faʻatinoina iinei: o le con chezian cook, o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le susu, o loʻo vave ona kuka. E ono eseese le arll: penny po quartz. E tofu uma i latou ma ona avanoa. Ma, e mafai e le sefulu ona suia lona nofoaga i totonu o le ogaumu.

Microwave lg.

E masani ona iai ni filifiliga ma tane e lua, o le mea lea e mafai ai ona momoli atu meaai tutusa i itu uma e lua. O le quartz lamp o loʻo i luga o le pito i luga o le ogaumu. O se meaola e vave ona tupu le mana, e faigofie atu ai le mama ma le nofoia le tele o aoga avanoa. O le Microwave Lg Seace ma le Grill o loʻo faʻaoʻo atu i Lattles Sottis poʻo le tele-taʻaʻalo, e faia le kuka gaioiga faigofie ma faigofie.

Convection LG Microwave Oves tuufaatasiga o agavaʻa o mea e tolu - Gorll, apili o ogaumu ma tuusaʻo ai le ogaumu a le ea. E faʻatagaina le kuka kuka suamalie, meaʻai agamalu sili atu nai lo le ogaumu pe i le masani laved. O loʻo faʻamautinoaina e ala i le faʻamafanafana o le vaega o le vaega o le vaega ma le Fina o loʻo faia muamua le ea i luga o le ogaumu. O le kuka e sau muamua faafetai i le ea vevela. Na faataatitia solo i oloa ma lagolago le vevela tufatufaina i le potu.

Microwave lg.

O le Microwave LG oveved ma le Convection o le maualuga-tech ma le tele. O loʻo iai polokalame faʻapitoa nei e faʻatagaina ai oe e vave kuka le ipu eseese ma tuʻuina atu se aga faapitoa e faʻaletonu: Autogl, o le Chinging Defrost, sa vave ona maua. Faʻafetai i nei galuega, e mafai ona e tapenaina le tele o ituaiga eseese o ipu, kuka poʻo fasi meaʻai ma, aʻo le meaʻai e le tosina ese mai le ogaumu.

O le Midwave Gowve Liven e faʻaauupegaina i le malosi o le talafeagai ma t-stabilizer faiga, faʻafetai i le mea e mafai ona e faigofie ona faʻapipiʻiina le vevela vevela ma taofia ai i le faiga o kuka. O le vevela o le tausiga o le galuega fesoasoani e tausi le vevela o ipu mo le 90 minute. O le a fesoasoani ia te oe e iloa ai pe faʻafefea lenei microwave ma ogaumu o le manuia, o le faʻatonuga, lea e manino lelei mea uma. O le tulafono, o le seti o ia microwave manava e aofia ai le tane mo kuka, grill grill, faʻapea foi ma se ipu faʻapitoa mo le microwave rateuce lg.

Mataupu e uiga i le autu: O le galuega te au tekonolosi solofanua i luga o Marylalat

Tele faʻataʻitaʻiga e mafai ona aunoa ma se laulau liliu. O se ata faapena o le galue galue tele faʻafaigofie le tausiga o le masini ma faʻatagaina oe e tuʻu se ipu tele poʻo ni tamaʻi pusa iina. E sili tele mo i latou e masani ona tapenaina tele i le microwave ogaumu.

Modes o lg ogaumu

O Miluwave Oven o loʻo i ai le tele o ituaiga o taʻiala:

  • Deprosting o se faiga faʻapitoa e mafai ai ona e faʻaleagaina ni oloa; Ma le otometi defross, o le microwave lg mafai ona filifilia tutoʻatasi le taimi manaʻomia ma sili ona lelei le alofa mana.
  • Otometi le mafanafana - O lenei faiga faʻasaʻoloto le hostess mai le fuafuaina: O le a lava le mafai ona viliina se ituaiga o oloa i luga o le malosi ma le taimi o le fale.
  • Otometi Sauniuniga o se filifiliga, ona o le a, e fuafua i le ipu, le mimilo o le a mafai ona e iloa ai le talafeagai lelei, faʻaalia, faʻapea foʻi le taimi faʻagaoioiga.
  • Autostart - Oloa e mafai ai ona setiina se taimi faʻapitoa o le faiga o le kuka o le a amata otometi le ipu.
  • O le poloka mai i tamaiti o le auala o le vavaeeseina o ki e faʻaitiitia atoa ai le fesuiaʻi o le felelei i luga o le microwave.
  • Un Sensor - Microwave Mode, lea o se lagona faʻapitoa pe a uma ona iloa le filifiliga faʻataʻitaʻi o le areto i le potu e lafo atu ai le taimi ua manaʻomia mo kuka; O le faʻaali o le a faʻaalia le taimi o totoe seʻia maeʻa le fausiaina o taumafa.
  • Alualu i luma sauniuniga - Faʻafetai i le auala, e mafai ona e faʻamafanafanaina le meaʻai i le tolusefulu sekone faʻaaogaina le malosi atoatoa.
  • Otometi HEME lagolago - O se galuega e aoga tele pe a fai o se taimi e tatau ai ona e tausia se ipu kuka i se pepa vevela.
  • Steamer - Faʻatagaina oe e kuka meaʻai maloloina mo se ulugaliʻi; O se lelei sili lenei i se taimi sili ona umi o le poler.

Faitau atili