Aʻoaʻo pe faʻapefea ona ou faʻavaeina

Anonim

Le tele o taimi o le tulaga o le potu mamanu tuu ie pupuni ma pupuni. Latou te faia le taufaasese o le mama, lelei ma le alofa. Filifilia ma le saʻo o le Cavias ogatasi ma meaafale, homemed vai ma lanumeamata lanumeamata - laʻau.

Aʻoaʻo pe faʻapefea ona ou faʻavaeina

Tulle

Manatu ma foliga

Tulle e taʻua o le mama, atoa poʻo se vaega manino o le ie o loʻo i ai se mesh fausaga. E mafai ona i ai se cotton natura, semi-reded hynthetic po o tagata fibers, ma isi

Aʻoaʻo pe faʻapefea ona ou faʻavaeina

O le autu autu o le lau pupuni o le:

  • Faigofie Fefe o le la susulu o le la.
  • Puipuiga puipuia;
  • I le taumafanafana - o se faʻalavelave i le efuefu o le vai;
  • le taua tele le pisapisao valea;
  • Puipuiga o tagata o le potu mai mata mataga.

O tagata talosaga autu mo Tulle e pei ona taua i lalo:

  1. okeni;
  2. veli;
  3. puta;
  4. Kieme.

Aʻoaʻo pe faʻapefea ona ou faʻavaeina

Ua iloga foʻi le okeni i le susulu o le Okenza, e faigofie ai ona faʻapipiʻi ma e iai sau iʻa. Veli -thene, itiiti le pupula ma toetoe lava opaque.

O le Gídi na vaaia i luga o le ie puipui maʻoti gatasi, ae vave maua ai se molimau. E faia i filo syntthec, atonu e eseʻese sela eseese i le lautele o le sela ma e teuteuina i le uʻamea filo.

Kiese - o loʻo fesoʻotaʻi ma filo poʻo lima manifinifi.

Aʻoaʻo pe faʻapefea ona ou faʻavaeina

E tofu uma le tagata o loʻo i ai le tagata sau ma atonu e naʻo le taliaina o se tulaga faʻapitoa.

I le faʻaopopo atu i le fausaga, o le faʻaaogaina o le faʻaupuga o mea e iloga ai 'oa. I soo se filifiliga:

  • Lubererers ma matape (sili ona talafeagai mo le opaque i totonu;
  • pupuni lipine (mo se faʻataʻitaʻiga mo le okeni);
  • Fusiua (mo meaola uma, aemaise lava ma le faʻaaogaina o aufana).

Aʻoaʻo pe faʻapefea ona ou faʻavaeina

Fabric: okeni.

Metotia o fusi

Filifiliga lelei o le a foliga le migao pe a fai o lona gaosiga

E faʻapitoa ma le faʻamamaina. Ina ia aloese mai lenei, e tatau ona e mulimuli i tulafono le mafaamatalaina.

Afai o le faʻataʻitaʻiga e le o saunia mo le curly tipiina, o le gaosiga o le pupuni ua faʻaititia i pito o pito (itu, lalo ma le ata o le Sounding i luga) ma le ata o le Sounting Memoni.

Metotia o le fusi:

  1. punou ma masini laina ma feololo fetuunaiga lautele;
  2. Faʻagaioia le faʻaaogaina o le sili o le silika manifinifi filo ma se nila o le numera talafeagai;
  3. Faia o le le gaoia ma isi.

Mataupu i luga o le autu: Primer Bady Depacetion mo 1 M2 puipui

Aʻoaʻo pe faʻapefea ona ou faʻavaeina

Ina ia mafai ona faʻaogaina le tulle i luga o itu, e tatau ona e fuaina i le maualuga o le itu o le 1-2 cm. E mafai ona e faia se faʻailoga pe toso le filo i se mea mamao Ua le mafai i luga le pito, o le ie e tatau ona tuu i luga o se mausa fua o le mea o le mou atu i lalo ma soloi lemu le le-ulaula. Mo le taumafaina, o le fusi ua faʻatulagaina e le itu e fesoʻotaʻi ai i autafa o le tino o loʻo tatavale nei.

Ina ua mavae lena, amata i le laina. Ua lava le toe fai o le tasi. Ina ia saʻo le sunmage telmage i le fale, e tatau ona e faʻatauina ni filo talafeagai muamua. E tatau ona avea ma siliki, manifinifi ma tutusa le lanu. I totonu o le masini suisui, e sili le faʻaaogaina o filo o isi mafiafia mo le pito i luga o le clil ma le ita.

Aʻoaʻo pe faʻapefea ona ou faʻavaeina

Faatasi ai ma lenei faiga, o le tetee atu o itu e faasaga i le vave i le taimi o le gaoi masini ua saunia. Ma le vaivai o le lalagaina o filo i luga o le tissue, e mafai ona faia le punou i ni vaega se lua. Lenei o le a aumaia le malosi o le mamanu ma o le a faia ulavavale ulavavale laei-solia.

O le gaosiga o nilam e le o le paʻu o loʻo i ai le pupuni muamua ma faʻamamafaina le gauai atu. E manaʻomia le suʻi o le le mautonu i le tuli, faʻaaogaina i totonu o le itu i le pito i luma o le itu i luma o le ie puipui ma seti masani o le 3-4 mm mai le pito i luga o le 3-4 mm mai le pito i luga o le 3-4 mm mai le pito i luga o le 3-4 mm mai le pito i luga o le 3-4 mm mai le pito i luga o le 3-4 mm mai le pito i luga o le 3-4 mm mai le pito i luga o le 3-4 mm mai le pito i luga o le 3-4 mm mai le pito i luga o le 3-4 mm mai le pito i luga o le 3-4 mm mai le pito i luga.

O le isi laasaga o le a avea ma liliu o le fale i le pito i luga o le oloa. O le sui lona lua o loʻo lafoina i le aʻafia o le itu e faʻaaoga ai le faga. I le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻaalia i lea tulaga (i lenei mataupu, o lona lautele faʻaititia). E le mafai ona e liliu mai, aua e masani ona i ai le nonoa.

Aʻoaʻo pe faʻapefea ona ou faʻavaeina

E mafai ona e fufuluina le fai meaʻai mai le fa, ma e mafai - naʻo le itu.

E faʻatagaina ona faʻaaoga le tulle ma se mea faapipii. E manaʻomia le filifilia lautele e le sili atu nai lo le 3-4 cm. O le lipine o le o le pito o le ie puipui i le pito i luma ma le toʻalua O auala ua faia i luga o pito o le lipine, e aveese ai ona pou.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aveʻesea atts i le togalaʻau

E faʻatagaina ona faʻaleleia le okeni o le isi mea malamalama mo pupuni, ae o le ie e iloga i luga o le masini. E tatau ona e tusi lemu i le tele o taimi, e faʻaaogaina e taʻua ai le faʻailoga o le faʻailoga. E mafai ona e suʻiina le salati i le taimi e tasi ma le pito o loʻo noatia.

Aʻoaʻo pe faʻapefea ona ou faʻavaeina

Foliga tugtu

O nisi taimi, i le talosaga a le Hostess, Gaivey o loʻo feagai ma se pito i luga poʻo itu. I le laʻasaga la lea, e lelei le la ie pupuni ma pupuni sili atu ona faigata ma sili atu le aʻafia o lenei pisinisi i fomaʻitonu. Mo ia mafuaʻaga, o se faʻapitoa "Motaga na faʻaaogaina" O loʻo faʻatinoina ia Seam, e faʻatinoina e se pato o se pepa faʻapitoa ma ituaiga.

Sauniuniga o Fabric

E manaʻomia le amata ona o le faʻagaioiga naʻo le tulaga o le vaega o mea, manogi le punou o pito ma faʻaaoga le manaʻomia tele (faʻaaogaina se peni faʻapitoa). E tatau ona maitauina o le togalaʻau foliga matagofie ma lona lautele, faʻalua le umi o le ato. Na aoina le aoina ma sologa lelei le tautau i lalo o le fale o le a avatu ia te ia auvaa.

Aʻoaʻo pe faʻapefea ona ou faʻavaeina

Faagaioiga Niza

Ina ia faʻasaʻo saʻo le ie pupuni, e te manaʻomia:

  • Fua 12-14 cm mai le pito i lalo o le oloa,
  • Faailoga lenei mamao i luga o lona lautele lautele (pe sui i le faaloaloa o se tasi o filo)
  • liliu pito i luga o le mea sese ma nonoa ma le le-ban-baral thron;
  • faʻaʻaisa;
  • Amata.

Aʻoaʻo pe faʻapefea ona ou faʻavaeina

O nisi taimi pe a uma ona fufulu, o le tapoleni tapoleni. I totonu lenei, e manaʻomia ona aliaʻe mai. Ina ia mafai ona toe faʻaaogaina le tulle, e manaʻomia le aveese o le faga, i le tulaga o le avanoa ma:

  • fuaina le tele o le tele mai le pito i lalo;
  • toso le filo e te le aofia ai le faaletonu;
  • Bormid i le toso filo
  • kiona;
  • fai mai;
  • Amata.

Afai e te manaʻo e faʻasaʻo le foliga o le cardina, aveese ana malaga faataamilo i le fale mautotogi, aʻo leʻi osofaʻia o le ulu o le a latou lima. Ua maua i fale faʻapitoa poʻo le gaosia tutoʻatasi.

Aʻoaʻo pe faʻapefea ona ou faʻavaeina

I le tulaga o le i ai i le pito i lalo o le Cordinal Web tofa (faia e le atigi, apalai pe e ala i le punou), e le tatau ona faataatia. I le taimi lava e tasi, e mafai ona faapuʻupuʻu tuli e faʻaaoga ai le tele o le tipiina o le verdhex ma lona aoga talafeagai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se laʻau faʻafefeteina ma faigofie?

I le toesea o Kama, o le pito i lalo, ufiufi e le faisi po o le silika lipine, foliga muamua.

Aʻoaʻo pe faʻapefea ona ou faʻavaeina

Togafitiga o Verkh

O le faʻaalia o le pito i luga o loʻo faia i le fiafia i le itu sese o le 1-2 cm o le tapoleni ma le faʻapipiʻi pe a faʻapipiʻi. Aua e oʻo lava i se faʻatagaina e toso le tasi filo i le pito. Lenei ole a avea ma taiala. O le faʻagaioiga o le pito i luga o loʻo faʻaauau pea i le faʻasaga i le lipine lipine, o loʻo faʻatau i faleoloa faʻapitoa. O le metra e tutusa ma le lautele o le pupuni partias. O le lipine e mai le natura ma caprochy fiber. O le mea taua e le aoga. O le leitio, o le lautele o le pupuni e tatau ona toso aʻe i luga o le tele o le tagavai i le tosoina o maea ma fuli i le tulaga mulimuli e nodules.

Vaʻai vitio ata

Faʻamamaina o le fai togafiti o le a "fiafia i le mata" o tagata e ona ma faʻateleina ai le lagona.

Faitau atili