E fetaui ma pupuni: Faʻafefea ona faʻapipiʻi?

Anonim

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Cornices mo pupuni? O nei elemene o le totonu e tatau ona fetaui ma le avanoa, e fetaui ma le faiga filifilia, faaopoopo pe sili atu foi. Vaʻaiga tele o mea, lea e tuʻuina mai i ogausa, ono mafai ona mafua ai le mautinoa mai le tagata faʻatau, faʻapea foi ma le filifiliga i saiaga mo i latou. A o le faʻatulagaina ma le ituaiga o mea teuteu uma, faʻapea foi ma ni mea faʻapipiʻi, o le a faʻaaogaina e teuteu ai le faamalama matala, tufaina le fesili pe faʻafefea ona faʻapipiʻi le ufiufi ie puipui. O lenei faiga e mafai ona faia i ou lava faʻaaogaina o mea faigaluega tatau ma faʻaaogaina tomai e le masani ai.

E fetaui ma pupuni: Faʻafefea ona faʻapipiʻi?

Ituaiga o pupuni mo pupuni.

Ituaiga o cornitis mo pupuni

E mafai ona vaevaeina o EAves i ni tapulaʻa, i totonu o le tagata gaosi mea, fafo atu o le taimi ai le auala.

O mea sa faʻaaogaina i le gaosiga o le faʻasao

  • uamea;
  • palasitika;
  • Fafie.

E fetaui ma pupuni: Faʻafefea ona faʻapipiʻi?

Laasaga-i-laasaga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o cornice cornice.

E tusa ai ma le gaosiga metotia, o le cornice o le manoa po o le potu ato. E tatau ona foaʻiina i le faʻaaogaina o le manoa faʻailoga e mafua ai ni faʻalavelave i le taimi o isi taotoga. E mafua lenei mea i le mea moni o le uʻamea manoa, lea e tele mea e talafeagai ai, e le talafeagai mo le faʻaaogaina i potu ma le hendū maualuga. Afai e manaʻomia le faʻaaogaina o lenei faʻataʻitaʻiga o le ie puipui o loʻo nonoa ai le faʻaaogaina, o le uʻamea e tatau ona faʻafilemu ma le faʻaalia o le vai, shoman compler e aoga lautele, o mea aoga ma faigofie lava pe a faapipiiina.

Ie puipui le pupuni e mafai ona mo:

  • puipui;
  • 'auvae' ofu taʻulata;
  • Pe tusa lava po o le a le laualuga.

E mafai ona:

E fetaui ma pupuni: Faʻafefea ona faʻapipiʻi?

Polokalame o fusi saito uila mo pupuni.

  • Tasi le laina i le na o le 1 faʻasologa o teuteuga teuteu eleele e mafai ona nofoaga;
  • laina laina, e mafai ona e suvisi ie ie ma sapalapeʻapeʻa poʻo isi tuʻufaʻatasiga o 2 palugalii vaega mo faʻamalama;
  • E tolu laina, lea e mafai ai ona e tuʻuina se ituaiga o au ie puipui, puipui ma isi elemene.

Faalagolago i luga o le fomu o le potu, o tagata gaosi oloa o eAves ofoina atu tagata faatau o le oloa:

  • foliga uma;
  • aiscopic masini;
  • Tausi pepa;
  • Tala Faasolopito;
  • Faapitoa, o loʻo fuafua e faʻapipiʻi pupuni o pupuni o Roma poʻo tauaso;
  • pepa ato.

Mataupu i luga o le autu: fale o le mamanu 43 sq.m.

O loʻo iai latou lava vaega o le faʻapipiʻi, ae o le tele lava o EAveve uma o loʻo faʻamauina toetoe lava a tutusa.

Meafaigaluega, Mea, Faaputuga Faapipiiina

Ina ia faʻapipiʻi le saito, e manaʻomia le saunia o ia mea faigaluega ma mea e pei o:

E fetaui ma pupuni: Faʻafefea ona faʻapipiʻi?

Faapipiiina polokalame o manoa cornice.

  • O se steppodder poʻo le sitepu, o le a mautu ma o le a saunia se avanoa filemu i le nofoaga o pupuni;
  • E leai se talimalo a le Eletise e fuafua lava i mea o le pa po o le taualuga;
  • E oʻo mai le faʻafitauli o le lapoa o le lapoa, o le lapoa lea ua fuafuaina e le faʻamau faʻamaumau;
  • Rofautte, penitala;
  • le fale lea e siaki ai le itulagi i le taimi o le galuega;
  • Mea moni, le manatu faapito.

Ina ia mautinoa le faʻamautinoaina o o o oaves, ma pe afai o loʻo fuafua e tafafao lelei i taulaiga afu matata, e mafai ona faʻaaogaina le faʻaopoopoga o le EPOXy poʻo le suavai o fao. Ua faʻaopopo i latou i le pu aʻo leʻi faia se faletalimalo iina. Ina ua maeʻa le aʻaloto, o se sootaga mausali ma faʻatuatuaina ua uma ona faia, lea e mafai ona faʻatuatuaina se tele taua tele.

A o le i amataina le faʻapipiʻi o le arasi, e tatau ona e maka i luga ma siaki pe o le a mafai e le faʻamalama ona tatala pe a maeʻa le pito o le fusi. Afai o le a taofia le cornice le gaoioi o le faamalama, ona talafeagai lea e mafaufau ai i le mafai ona faʻapipiʻi se isi faʻataʻitaʻiga o lenei mea teuteu.

E fetaui ma pupuni: Faʻafefea ona faʻapipiʻi?

Faapipiiina o le pipii o le cornice i luga o le taualuga.

Ina ia mafai e le pupuni o tautau i luga o le malaia, na tilotilo ma le faʻaaloalo, e manaʻomia mo ia i luga o le faamalama, ma opoina mai ia te ia. Mo lenei, o le tele o puipui na faʻapipiʻi i le puipui na sili atu nai lo le ogatasi vaega o le faamalama. Afai o loʻo faia le faʻapipiʻi i luga o le taualuga, o le tuʻuga o le chnice e tatau ona siʻitia i le mamao mamao. Siaki le lumanaʻi nofoaga o le ie puipui e faʻatatau i le Windows e mafai ona faʻaaogaina se plumb.

O le umi o le cornice ua fuafuaina e faʻavae i luga o le tele o le faʻamalama matala. E tatau ona toe solomuli i luga o le mamao mamao mai pito i luga o le faamalama. Lenei o le a faʻatagaina ai oe e sefe le geometry o le potu pe o le faʻamalieina ai ma ai, pe a tatau ai. Afai e i ai le eAves i luga o le umi atoa o le puipui, o le tele o le faamalama matala e le afaina. O lenei nofoaga o le teuteuga o le sili ona lelei o le pupuni foliga foliga sili ona lelei pe a fai o le faʻamalama o loʻo tu i le ogatotonu o le puipui pe ave le tele o le puipui pe e te alu i ai.

Tusitusiga i luga o le autu: eletise mafanafana o le fola i lalo o le Tile - Technology e laga uaea ma faʻamafanafana fala

Faapipiiina o ato ato: fautuaga

Faapipii le taamilosaga lapotopoto pe a uma ona faailogaina lona nofoaga.

E fetaui ma pupuni: Faʻafefea ona faʻapipiʻi?

Polokalame o le pa puipui o le cornice cornice mai alminisum talaaga.

Afai o le umi o le bar sili atu 2 m, o le taimi lena o le i ai o auala faaopoopo e taugofie. O le a aloese mai le sagging le pupuni i le lumanaʻi ma le faʻaleagaina o le cornice o se taunuuga o lenei. E manaʻomia ona o elemene e faʻaavanoaina ai le ie puipui ua faʻatagaina. Ona le tatau lea ona aveese mai ai le anufe.

Ina ua maeʻa le faʻailoga o le faʻailoga ma le penitala ma roulette, o le muamua fetaui i le tatalaina o le faʻamalama faʻavaʻa, faʻapea foi ma le nofoaga o le o loʻo faʻapipiʻiina i luga . O lenei galuega o loʻo faia e faʻaaoga ai se taʻavale ma se taʻavale e fesoʻotaʻi ma le ituaiga o puipui mea poʻo lelale. Muamua alu le pu muamua.

E fetaui ma pupuni: Faʻafefea ona faʻapipiʻi?

Fesootai fetuunaiga mo pupuni.

Muai-osofaʻiga cornice ma le fesoasoani a le fausiaina tulaga siaki siaki o le saʻo o le faʻailoga mo le lua faʻamau le lua. Le isi, aveese le pa ma faatino le pu. Ina ua maeʻa, e tulia ni meataʻalo, o lea e mafai ai ona e muamua faʻatino se tamai vaega o EPOXXY Regin. Ina ua maeʻa ona sasaa i luga o le faʻapipiʻi o le faʻasoesa, o puipui o le ovaves o loʻo faʻamautuina.

O le poloaʻiina lea mo le mamanuina e tatau ona aoina, e manaʻomia le siʻitia o le pia i le mauga aʻe o mama o le puipui. E faia lava e mama uma ai e tautau ie puipui. A maeʻa ona fefaʻatauaʻi le pa, o teuteuga teuteu tautau i ona pito, o le a avea ma se loka faaopoopo i luga o le nofoaga. Ina ua mavae lena, e mafai ona e alu e taupufu.

Faapipiiina nofoaafi ituaiga o cornice

O lenei ituaiga o pupuni faʻapipiʻi o se fou fou ma o aso nei fofo. O le lelei o lenei karani o se le faatapulaʻaina le umi, lea e mafai ona suia e ala i le faʻaopopoina poʻo le aveeseina o atu o ia vaega, ma le natia nofoaga o le ie puipui o loo iai. I se faʻaopopoga, o le mafai e teuteu ai le foliga o le ofaga o le oʻa ma mea sili e mafai ai ona e tuʻuina iai i totonu.

Tusitusiga i luga o le autu: pepa puipui kulimi lanu

E fetaui ma pupuni: Faʻafefea ona faʻapipiʻi?

Polokalame o le faʻapipiʻiina o se eletise eletise eletise.

O fua faʻapena o loʻo faʻaaogaina i elemene lea e mafai ai ona faʻapipiʻiina le mamanu atoa. I le faʻaopopoga, faʻatapulaʻaina o elemene e le faʻatagaina taofi taofi e tautau i fafo le pupuni e alu i tua atu o le nofoaafi i le nofoaga mulimuli.

O lona faʻavaveina e masani ona masani i luga o le taualuga, o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina metotia. Peitai, o le i ai o puipui i nisi o faʻataʻitaʻiga ua mafai ai ona e tuʻuina oe i luga o le puipui. Galue amata i le tusiaina ma se penitala ma roulette. I tafatafa o le taualuga ma se taʻavale poʻo se peni, e faʻalagolago i le mea o gaosi oloa, o le numera manaʻomia o pu o loʻo faia. Ina ua uma lena, fao le pito pito o le ofaga i puipui faʻapitoa o loʻo sapalaiina i totonu o le pusa, poʻo le fesoasoani o faʻataʻitaʻiga oe lava. Ina ua uma lena, o le osofaʻiga o le foliga ua uma. Fetuunai fao o le a faʻatagaina ai le faʻaiuga mulimuli o le ofaga mo le tele o le faʻamalama matala poʻo le puipui. A maeʻa lenei ituaiga o galuega, e mafai ona e faʻapipiʻiina le faʻatapulaʻaina o vaega.

Feteʻenaʻiga o manoa malosi

O le manoa uamea e faʻaaoga o se faʻailoga mo pupuni. O le sui o se pa pe timu i isi faʻataʻitaʻiga o EAves. E mafai ona faia i polyman cable, lea e le manaʻomia ai ni gaioiga faʻasaga i le sosolo faʻamaʻi.

O le Uaea o se malosi malosi lea e mafai ona saosaoa avega o pupuni na faia ai ie mamafa i amusika, faʻataʻitaʻiga, taulima. Ae ina ia le teteʻe atu i ai, e manaʻomia le faia o lona faʻamataʻu.

O le seti e faʻapipiʻi manoa o manoa e aofia uma ai mea talafeagai faʻapipiʻi: fusi, puipui mo ona faʻamaualuga, maoaʻe, o le faʻaaogaina o le faʻaʻaisa, pusa o manu.

O le auupega o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le faletalimalo, o pu e faia e faʻaaoga ai le faʻaaogaina o se taʻavale. O se manoa ua uma ona faamautu e se compic faapitoa. I le isi itu, o le taotoga lava e tasi e faia. Ua maeʻa lena, o loʻo faʻatino le Lima Lix Little. O loʻo tuʻuina mai i luga o se pusa teuteu, lea e aofia ai nofoaga faʻapipiʻi o manoa.

Faitau atili