Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi Polythylene paipa

Anonim

O vai faaonapo nei e seasea faia mai le uamea. Ua na o le au tauva au tauva - Polimers oe na faasolosolo amata ona faʻaalia i le tele o vaega. O se tasi o ia mea e maualalo le faʻamalosi tino. O mea ia e fai pai, mo paipa o loʻo mamafa, e oʻo lava i le paipa vai, ma e oʻo lava i le pach o kesi. O lenei ituaiga mea ua amata ona lauiloa, e pei ona faigofie ona faia e oe lava le fesoʻotaʻiga o paipa E manaʻomia le maitauina o ni tulafono faigofie.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi Polythylene paipa

A o le faʻatulagaina o le suavai o le vai o le tino o Ohm, e masani ona faʻaaogaina e le PND tubes

Tulaga lelei ma foliga o le talosaga

O paipa posipa o faia i le maualalo o le malosi o le plylythylene. Faapuupuuina lenei mea e faailogaina o se pnd. E maualuga le malosi ma lona aiga fiafia, e iai mea lelei a sui sui:

  • vailaʻau le faaituau, e mafai ona faʻaoga e feaveaʻi ai meaʻai;
  • O pa pa e taofia ai le fausiaina o le fanuapela i totonu;
  • e le afaina i le leaga;
  • O se tamai fale e tusa ma le 3% ma le maualuga o le vevela (i luga + 70 ° c);
  • Matou te tali atu i le faʻaʻaisa o le vai i totonu, ona o le oscitino o le faʻateleina o le lautele, ma ina ua uma ona togi, o le muamua itu ua ave.

Tasi le taimi e manatua ai! Afai e te manaʻomia paipa, tetee i le faʻaʻaisa (faʻataʻitaʻiga, mo le vai sapalai masini i le atunuʻu), vaʻai le faʻamatalaga poʻo le faʻamatalaga. E le o ituaiga uma o leoleo, o loʻo faʻaaoga e maua ai paipa, e masani ona momoli le mimilo. O lea ia faaeteete.

O le mea na leaga ai povithylene paipa o le tele o le vevela o le felauaiga siosiomaga: E le tatau ona maualuga atu + 40 ° e mafai ona faia o se laina malulu vai mai le pnd, ma le, e mafai foi le mafai ona faaaoga.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi Polythylene paipa

Polythylene Maua Pipes o ni ata eseese

O le isi itu: Polythylene e le taliaina le Uv Supporation. I le mauaina pea o le la, o le mea ua leiloa lelei, ma, a mavae sina taimi, o tagata fai pisinisi (o nisi tagata gaosi mea e tetee atu i le ultraviolet, ae e sili atu taugata, ae e sili atu taugata. O le mea lea, o le tatala kasa o le vai paipa mai le palasitika paipa e matua le manaomia. Ae o le faʻaaluina o le paipa i totonu o le utu mai le vaieli pe lelei foi i le fale, fai le wiy o le malulu vai faataamilo i le fale e mafai. E le o se mea moni lea o le tamaoaiga ma talafeagai, talu ai o le faʻapipiʻiina ma le fesoʻotaʻiga o le poplythyleine paipa e le o se lavelave. Afai o loo tatou talanoa e uiga i se fesoʻotaʻiga fua, leai ni meafaigaluega manaʻomia mo ia. Matou te manaʻomia ni fesoʻotaʻiga ma lima.

Mataupu i luga o le autu: Terracotta Wallpaper: Pilick Stoledes i totonu

O le a le palasitika pai

Mo le gaosiga o piping paipa, polythylene lua faʻailoga o loʻo faʻaaogaina - toe 80 ma toe 100. O le 100. O le affilarne e sili atu le mafiafia ma le valu. Mo le vai sapalai o le fale tumaʻoti o le malosi o le-80 sili atu nai lo lava - latou te faʻasaga i le faʻamalositino i le 8 ATM. Afai e te fiafia i se maualuga maualuga o le saogalemu, e mafai ona e ave mai le pe100. E masani ona latou galulue ile 10 ATM.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi Polythylene paipa

E tatau ona e filifilia muamua le gaosi oloa uma

O le a le aoga o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le (i luga o le atunuʻu o loʻo gaosia ai lenei oloa. O taʻitaʻi lelei o Europa gaosi oloa. Tulaga maualuga o Aʻoaʻoga faʻamaoni Faʻamaonia Maualuga Maualuga Faʻamaonia. O le averesi lelei ma le tau o le faʻasalalauga o le turisi, i se taugofie tau tau, o le tagata Saina gaosi. Le lelei o latou, e pei ona masani ai, e tele foi ona maualalo. Fautuaga iinei e faigata ona tuʻuina, filifili taʻitasi i lona lava pule (poʻo le mea o loʻo i le itulagi).

Ituaiga o pnd paipa sootaga

O le fesoʻotaʻiga o polythylene paipa e tele ituaiga o ituaiga:

  • aveese (i luga o fetuutuunai po o nila);
  • Asiasia - ma le atoa:
    • faʻaaogaina o se masini faʻapitoa faʻapipiʻi;
    • O le au eletise eletise - ua fausia le vevela i totonu o nei itulau pe a sapalaiina le eletise, o le pocythynene.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi Polythylene paipa

E masani ona faʻaaogaina le tele o le lapoʻa

O loʻo i totonu o le paipa tele o lapoʻa lapoʻa, o loʻo faʻaaoga e fai ai le ogalaau togi. Sit o tamai lapisi - e oʻo i le 110 MM faʻaaogaina i le faʻiina tumaoti, mo le tele vaega tuʻufaʻatasi faʻatasi ma fetaui lelei. O faʻailoga o loʻo faʻaogaina i taimi uma i le taimi o galuega toe faaleleia, a o latou faʻapipiʻiina la latou mea.

O taʻaloga mo Polylyothylene paipa e fetaui lelei (Tes, Crosmen, o tulimanu, fetuunai, faʻasalalauga) faʻatasi ai ma le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le vaega na faia. Talu ai o le tutoʻatasi o popethylene paipa o loʻo toe faia soo ma le fesoasoani a taʻaloga, ia tatou talanoa e uiga ia i latou i auiliiliga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fuaina pupuni o pupuni: Faʻamatalaga faʻapitoa

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi Polythylene paipa

Tusa ma le seti o mea lelei mo vai polythylene paipa

Fausia i luga o le lotogatasi (faasao) fetaui lelei

Faatasi ai ma le tasi pe lua itu o le fetaui (i nisi taimi mai le tolu), o se vaega atoa o loʻo faʻapipiʻiina, lea e maua ai se fesoʻotaʻiga. Fetaui lelei lava e aofia ai:

  • vevesi;
  • togafiti nati;
  • O Canggi o se mama palasitika ma se slant, ia maua ai le suavai kesi;
  • mama mama;
  • Kesi, o le e nafa ma le fufusi.

    Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi Polythylene paipa

    O le a le mea e faʻamalosia ai le faʻaaogaina mo Polythylene paipa

Pe o le a le tulaga le talafeagai

E ui lava i le e le mafai ona le amanaʻiaina, o le faʻamalosia o polethylene paipa i le faʻamalositino o loʻo faʻatuatuaina. O le faia lelei, e toe faia le mamafa o le mamafa i le 10 ATM ma maualuga atu (pe a fai o se oloa o se tagata gaosi masani). Matamata vitio.

E lelei mo lenei faiga ma le faigofie o le faʻapipiʻiina o oe lava. Masalo ua e talisapaia i le vitio. Na o le paipa ua faʻaofi, e toso le filo.

Dachnikov, e ese mai le avanoa e faia ai mea uma ma o latou faʻamasinoga, e fiafia i ai, pe a fai o mea uma e mafai ona vavaeʻese. O le tulaga lea pe a fai o le uaea ua faia mo le vai. O le compeplepled system e lelei foi aua e mafai ona e faʻamalamalamaina i taimi uma le fafaga fiva pe suia i se fou. O le le atoatoa - o le fetaui lelei o le tele o le tele ma o le fale i totonu o le fale poʻo le fale o latou e seasea - o foliga e le o le sili ona manaia. Ae mo le vaega o le suavai o le sapalaiina - mai le vaieli i le fale - e sili le maua o mea e maua ai.

Faʻatonuga Faʻatasiga

O le paipa ua tipiina lava i le 90 °. E tatau ona lamolemole i le fasimoli, e aunoa ma le bur. E le mafai foi ona le taliaina le i ai o le palapala, suauʻu poʻo isi mea filogia. A o le i aoina mai le tipiina o nofoaga o le fesoʻotaʻiga, o se chamfer ua aveeseina. E manaʻomia ina ia le faʻaleagaina le paieletylene le mama aʻisi.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi Polythylene paipa

A faʻapipiʻiina le fesoʻotaʻiga o polythylene paipa i luga o le leaga o le malosi o loʻo faʻamalamalamaina e le lima

O vaega o le Spare o loʻo tuʻu i luga o le paipa saunia i lenei faasologa: O le nati o le Dropp e namuina, o le kalone, tuliloaina - o se maʻa. O loʻo faʻapipiʻi e Chyber gasket i le fale talafeagai. O lenei o le fale ma le paipa ma le faʻamatalaga matou te fesoʻotaʻi ma auiliiliga, o le faʻaaogaina o le malosi - e manaʻomia le faʻapipiʻi seia oʻo ina taofi. Faapipii uma vaega i le mataupu ma le fesoasoani a con consp wuts fesootai. O le iʻuga o le fesoʻotaʻiga o polethylene paipa sipai ma le malosi ma o latou lima. Mo le talitonuina, e mafai ona e ausia se ki faʻapitoa autu. O le faʻaaogaina o isi mea faigaluega e le mafai ona manaʻomia: E mafai ona e faʻaleagaina le palasitika.

Bendelki ma la latou lautele

E le gata i mea e sili ona manaia, e i ai se isi mea manaia e mafai ai ona e faia lala mai le masina talu ai. O mea ia o le au faʻatauvaʻa - faʻailoga faʻapitoa. I luga o lenei clitch e tasi pe sili atu ona filogia pu. E masani ona latou tuʻusaʻo, ma o se lala fou o le sapalai vai e fesoʻotaʻi i ai.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi Polythylene paipa

Sadingles mo Polythylene vai paipa

O Cedeks o loʻo tuu i luga o le paipa, faʻapipiʻi ma fao. Ina ua maeʻa, i le lala o le taʻavale ma le mafiafia o le lulu i luga o le paipa, o le pu e viliina. A sauni, o le Crane e faʻapipiʻiina, o le a alu le lala. Faʻalelei le faʻatulagaina o le faʻatulagaina ma le laʻititi taumafaiga ma tau.

Flatnety compounds ma suiga i le uamea

I le taʻaloga, elemene o le system e leai se filo, ma o le flenge fesoʻotaʻiga e mafai ona faʻapipiʻiina. O mea masani nei e masani ai poʻo le isi tapunia poʻo le faʻatonutonuina o tagata. E fesoʻotaʻi ma ia elemene o loʻo iai ni faʻapitoa faʻapitoa mo le pnd. I le isi itu, o le filifiliga faʻamalosi o aʻoaʻoga, i le isi - le Tetee. Faʻapipiʻiina o le faʻavae - ma le mea leaga e tasi i le tasi itu, kaka o kaketa ma paʻu i le itu o le flange.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi Polythylene paipa

Flange flaget spepond pnd

Ina ua faʻafefea ona aofia foi i le vaega o le vai mai Plylylyleineshine paipa e uiga i le faʻatulagaina o pocythynene ma uʻamea. Mo isi tulaga, o tomai o loʻo faʻaaogaina, i luga o le lima e tasi pe a i ai le filo. E mafai ona pito i fafo poʻo totonu - faʻalagolago i le ituaiga o masini o loʻo faʻapipiʻiina pe suia. O mea talafeagai e sao, e iai le tulimanu o 90 °.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi Polythylene paipa

Fetaui mo le suia ma le HDPE mo le uamea

Faʻapipiiina tulaga - filo (ma le sosolo lelei) i le tasi itu ma dripp nut i le isi.

Tusitusiga i luga o le autu: osofaʻiga o faitotoʻa faitotoʻa ma o latou lava lima i le taʻavale

Faitau atili