Septic ma ou lava lima mo se fale tumaoti: masini, faʻafefea ona faia saʻo, vitio

Anonim

Septic ma ou lava lima mo se fale tumaoti: masini, faʻafefea ona faia saʻo, vitio

Fai se Septicch ma ou lava lima mo se fale tumaʻoti e masani ona filifili o se sili atu le tamaoaiga o le faʻatauina o se fale gaosi togafitiga. Tuʻuina atu le Faigamalaga i le taimi tutoʻatasi.

Aoga o septikov

A faapea e le o aso uma lava, o le mataupu o le talanoaga o se aoga o le saptipetisisi aʻo leʻi maeʻa le Cesspool, o lenei vaega e leai se masalosalo. E mafai ona e feiloaʻi ma mea e uiga i mea o loʻo iai le tane o Septic mo se fale tumaʻoti e ese a latou lima mai le faʻaumaina, poʻo se tasi o faʻataʻitaʻiga mai le isi.

E moni, o le i ai o septicism i luga o le upega tafailagi e maua ai le tele o lelei:

  • Tamaoaiga - Ose taimi e tatau ona e totogiina mo auaunaga o masini suʻega, ua faʻaititia tele, i le tulaga o le faʻaaogaina o le tele o le tele o tulaga o iai le 10-15 tausaga.
  • Tausisia o aiaiga o le tumama tulaga ma siosiomaga faauo - O le filifilia lelei o le faʻataʻitaʻiga ma le faapipiiina o nofoaga, faʻapea foi ma le faʻapitoa faʻapipiʻi e le aofia ai mea leaga i vai inu, i laʻau mo vai, ma isi.
  • Faamafanafanaga Afai o le SPPICK galue saʻo, e leai se manogi le lelei e oʻo i le taʻele togafitiga.

Ituaiga o fausaga ma o latou foliga

Ina ua filifilia se mamanu Septic, e masani ona e taumafai e saili se vale e maua ai le sili ona lelei iuga, ae e tele taimi e tele ai fausia ma faagaoioia. Tutusa isi tulaga (o le saʻo filifiliga o le voluma o le tele, o le leai o le le mautonu faʻaletonu, faʻamalosi i isi faʻapipiʻi manaʻoga, ma isi) Sili atu le lelei o septic ma le tele o le tele o mea pueata. . Peitaʻi, e tatau ona faʻaogaina le filifiliga o le vave o ni mea taufetuli. E le gata i lea, o loʻo i ai auala e faʻaopopo ai le lelei o le faʻaaogaina o nofoaga atofaina.

Tasi-Chamber Modes

Tasi-Chamber Septic Septic ma ou lava lima mo se fale tumaoti ma fale tumau e sili atu e le faia. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e sili ona talafeagai mo le foaʻi atu, fea e sau ai le aiga mai lea taimi i lea taimi. O le mea moni, o le faigofie ata o lenei ituaiga o O se suiga alualu i luma o le masani gespool Vagana ai e leai se pipi leai ni pa ma le pito i lalo, e le mafai ona puipuia vai leaga mai le ulufale i le palapala. I le tele o taimi, o ia oloa e faʻatatauina ma manaʻomia le vaitaimi faʻaleaogaina, ua uma ona aveʻesea o anotusi faʻaaogaina se masini suʻega.

Septic ma ou lava lima mo se fale tumaoti: masini, faʻafefea ona faia saʻo, vitio

Pamu se tasi-potu fatu hermic iwer conter chorter

Tasi-Chamber septicch e aunoa ma le pamu o nisi o le soona fai . Faʻaopopo se sauniuniga faʻapitoa i le agavaʻa e mafai ona faʻaleleia atili le lelei o le faʻamamaina vai faʻatumu ma faʻaitiitia ai le faʻamamaina o taimi. Nisi ituaiga o Bacteria i le faʻagasologa o le taua o gaioiga decompose o loʻo afaina i luga o vai mama ma le faʻaituau poʻo le mea oona. Ae e oʻo lava i le tele o tane o Septicng e manaʻomia le faʻamamaina, ae o le manaʻomia e seasea lava.

Mataupu i luga o le autu: Fausia o ni ie puipui ma ou lava lima faʻaaogaina le sima

Lua-Chamber Oloa

Lua-potu seppes i le tulaga o le mamanu e mafai ona lua ituaiga. O le eseʻesega e tele i le masini o le pito i lalo o le pito i lalo. O le vai ua faamavae i luga o le laasaga muamua ma lona lua e mama lelei, ma tele ai i le tele o taimi e mafai ona oo i ai i totonu o le eleele.

O le aveeseina o le vai e mafai ona faia i auala eseese:

  • i le pito i lalo o le lua tane tane (Mo le sili atu i le intetiimentance o le manava o loʻo taofia, o loʻo ufitia i mea e teuteuina - alavai, clay, etc.),
  • e ala i le alavai paipa ma pu o le a le siʻitia o le vaega o alavai ma maua ai le televave aveese le vai e oʻo i le mafiafia eleele i le maualalo vai peniva,
  • Faʻaaogaina se pamu I totonu o se vai vai po o le alavai.

Septic ma ou lava lima mo se fale tumaoti: masini, faʻafefea ona faia saʻo, vitio

I le ata faʻapitoa ata o se lua-potu septica mo se fale tumaʻoti poʻo le fale

I le tulaga lona lua ma le tolu, o le pito i lalo o le tane lona lua e masani ona faʻatino i totonu o le susu (sima i lalo ma le susu).

Tolu-potu suiga

O le masini faasee i totonu o se fale tumaoti ma ou lima o loʻo faʻaaogaina ai le tolu-tulaga faʻamamaina faiga o le a faʻatagaina oloa na gaosia, e aofia ai i le latou faʻavae ma vailaʻau. Ole mea e tupu ai i totonu o potu e mafai ai ona aveese mai le naʻo le tele o vaega, ae mai le faʻamalologa, ma le pasi atu o le vaega mulimuli e aveʻesea ai le sili ona faʻaoʻopuʻu. Ina ua maeʻa ona faʻatautaia se faʻamaoniga o le lelei o le auiliiliga, e le mafai ona alavai i le eleele, ae faʻaaoga foi mo le suavai.

Septic ma ou lava lima mo se fale tumaoti: masini, faʻafefea ona faia saʻo, vitio

Septic o tane e tolu, i le taimi mulimuli o le mea mulimuli lea i le pito i lalo o le alavai alavai mo le teuteuina o le vailaau faasaina i le eleele

Mautu Mafuaitau Nofoaga

O le faʻauigaina o le leaga i le tele o le faʻatulagaina o loʻo faia ai foi le faʻaaogaina o siama. Afai o aganuu o loʻo faʻaaogaina i le le-volatile pito i luga, e le manaʻomia le ea (aaerobic), o le arrobic microflora o le loloto faamamaina tulaga e manaʻomia ai. Mo le sapalaiina o le ea, o le faʻamalosi e faʻaaogaina, o le mea lea ua taʻua ai le sili atu o le malosi o le malosi.

Air Decomposition Aerobic Bacternia o loʻo o mai ma sili atu le malosi (nai lo le tulaga o le araerobic microflora) e ala i le filifilia o biogas o lenei ituaiga. E mafai i le tala faatusa i faigofie e faʻaaoga ai le paipa o loʻo tulaʻi mai i le faʻatamala i se maualuga maualuga, a, o le faʻaopoopoina o le paipa o loʻo avea ma filifiliga sili ona lelei. I le taimi lava e tasi, e tatau ona faʻatusatusa ai le uunaiga i totonu o faʻasalalauga ina ia le ulufale ai loa tagata faʻatau atu o le kesi i le potu.

Tusitusiga i luga o le autu: o se laulau mo se laptop i se moega e faia oe lava: vaega o galuega

Septic ma ou lava lima mo se fale tumaoti: masini, faʻafefea ona faia saʻo, vitio

Ata o se tulaga loloto o le ola mama

Le lelei o le loloto faamamaina nofoaga o:

  • Sili ona lelei le aveeseina o le mama,
  • Itiiti taamilosaga umi.

Mea mo gaosiga

O le soia o fale o ituaiga eseese e mafai ona maua i luga o le faʻatauga, anoa, o tagata o tagata o tagata e masani ona mafaufau pe faʻafefea ona faia se tane o septic i se fale tumaʻoti. O le faigofie o le mamanu e mafai ai ona e feagai ma ia galuega e aunoa ma ni faʻafitauli, e taua naʻo le tauʻaina i isi itu:

  • Filifiliga o le mamanu ma le voluma,
  • Faauigaina o se nofoaga e faʻapipiʻi ai
  • Filifiliga o mea.

I le pito mulimuli e aoga le taofi i isi auiliiliga. O se tasi o manaʻoga autu mo mea mo le fausiaina o le fetuunaiga mo le fale ma o latou lava lima e mafai ona maua. A leai, o le uiga o le lava-faia ua leiloa.

Matou te lisiina i filifiliga sili ona taatele.

  • Taaloga taavale O loʻo iloga i lalo o se maualuga faʻailoga, e taua naʻo le faʻamalologa o soʻotaga. O le manaʻoga manaʻomia o le tane ua ausia e ala i le faʻapipiʻiina o paʻu i le tasi ma le isi. Meaʻai ma le palasitika o mea i lenei tulaga e mafai ona avea ma mea leaga i le faʻaʻaisa o le palapala. O tane e sili atu le talafeagai mo fale ma le taumafanafana fale ma se laititi o tagata nofoia.

    Septic ma ou lava lima mo se fale tumaoti: masini, faʻafefea ona faia saʻo, vitio

    O le septic beare o le septic masini e mafai ma itiiti tau, ae o le faʻatuatuaina ma le onosaʻi o le a le sili ona malosi pati

  • Totoe pe a uma le fausiaina o le fale Piliki - mea lelei mo le fausiaina o tane. A manaʻo i ai, o le faʻata e mafai ona faʻatautaia e ala i le mimilo, fausiaina le mamanuina o le masani masani, ae mo le faigofie ma sili atu le malosi e sili atu le fiafia i foliga o le faʻatagata. O le piliki o le piliki tapunia i luga o se malae o loʻo i luga o le faʻavae e tatau ona faʻaoʻo mai i totonu ma fafo atu o le suavai o le susu aʻo leʻi faʻatumuina.

    Septic ma ou lava lima mo se fale tumaoti: masini, faʻafefea ona faia saʻo, vitio

    Fale o le fale o piliki

  • Mama mama - O se isi masani mea. Toe faafoi mai mama i ai se faigofie o le kupita. O loʻo iai poloka ma eseʻese matata eseese, o le a le faigata ona fausia le manaʻomia o le manaʻomia. A faʻatuina ni mama sima, o loʻo faʻapipiʻiina mama i luga o le tasi le isi, o le mama sili ona maualalo o faʻavae e faʻavae i luga o se tino sima. O poloka e nonoa i le sima sima. I le pito o le faʻapipiʻi i totonu ma fafo atu o tane o loʻo faʻaulu mai ma se vaega o le susu o le susu. O le fausiaina o se fale faʻamamaina mai le sima poloka e manaʻomia le itiiti ifo le umi nai lo le faʻatinoina o au piliki, ae manaʻomia le faʻaaogaina o masini.

    Septic ma ou lava lima mo se fale tumaoti: masini, faʻafefea ona faia saʻo, vitio

    O septic tane na faia o le sima ma sima o se tasi o sili ona lauiloa fausaga i fale tumaoti ma i le taumafanafana.

  • Tele ma le tele tele Paunavai tuaoi, valaau Eurowuba , E matua talafeagai lava mo le masini o septic ma ou lima lima. O le latou vaiaganuu o Modies-Estrat, Aveese le avanoa e tevI ai i le eleele e le i faʻataʻuina le faʻamamaina o vai, ma se tamaʻi oloa e faʻafaigofie ai le galuega. Ina ia mafai e le Europa e le o le lolo i le taimi o le lolo, o loʻo faʻamautu i luga o se faʻasologa lelei o le o sipima.

    Septic ma ou lava lima mo se fale tumaoti: masini, faʻafefea ona faia saʻo, vitio

    Eurocups - Malamalama ma avanoa gafatia mo le tumaoti otaota

  • Monolithc septic tane Isi ese mai isi filifiliga. I lea tulaga, o le masini masini i se fale tumaoti e sili atu ona fetaui o se tasi pusa ma le tasi pe lua vaega, lea na faʻapipiʻiina ai paipa. O le mauaina o le malosi ma le tumau, monolithic fausaga e fausia vave nai lo piliki ma e le manaʻomia masini faʻafiafia e fai ma faʻataʻitaʻiga. Ua faʻatino faʻavae e tusa ma le avanoa faʻataʻitaʻi, ma le gaosiga o le pa, o le fofo o loʻo faʻatumuina i totonu le galuega.

    Septic ma ou lava lima mo se fale tumaoti: masini, faʻafefea ona faia saʻo, vitio

    Monolithoc septic ma sima mo 2 mea pueata

O le laumua o tupe e faia o le sima ma le sima, o piliki ma monolithoc faʻataʻitaʻiga e sili ona talafeagai mo se atunuʻu fale faʻatasi ai.

Muamua fuafuaina ma fautuaga i galuega

Ae le i amataina le fausiaina, Septic Manaomia e faia ni mataupu fuafuaina.
  • O le Tagaloga Aofaini, e tusa lava poʻo le a le vaega filifilia ma le mea, e le tatau ona itiiti ifo nai lo le tolu-aso vai taumafaina o fua faatatau i le aso mo le aso.
  • O le faapipiiina nofoaga o le faʻamamaina fausaga e tatau ona fetuʻutuʻunaʻi atu, aemaise lava, faʻapitoa lava nai lo le 30 mita mai le mafuaʻaga o le vai inu vai ma mita mai le fale. Ma le mamao i le va o le septic ma le pa pito lata mai o le 2 mita pe sili atu.

Fai le toe fausiaina sili atu tamaoaiga ma tumau o le a fesoasoani i le fautuaga lea e fai ai se fetuunaiga i se fale tumaoti:

  • I le tele o taimi, e fautuaina ai le fausiaina o se faʻasoa i tuʻutuʻuga o tane pe a ma le 20%. I lea tulaga, o le siʻitia o le aofaʻi o oloa o le a le faigata ona faigata pe a uma.
  • O le aveeseina o le faʻaosofia o le potu e fesoasoani i le faʻamamaina lelei. E le mafai ona maua le lelei o tane e maua ai le maualuga maualuga.
  • Fausiaina o le sami i le fauina o le nofoaga o le atunuʻu o le a sefe ai le totogi o mea faʻapitoa. O Excavatotors ma siitia i soʻo se mataupu o loʻo mautotogi mo se fale tele, i le taimi lava e mafai ai ona e faʻaaogaina taʻavale i lalo o paipa, you.
  • O le maualalo o mea e mafai ona faʻaititia ai mea uma, o lea e manaʻomia le sefe pe a faʻatau i totonu o tapulaʻa talafeagai.

Seppel mo se fale tumaoti e faia oe lava vitio

Ma i luga o le vitio e mafai ona e vaʻai pe faʻapefea ona faʻapipiʻi ma faapipiiina o le isi i se fale tumaoti fai oe lava. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia e faʻaaoga ai mama mama.

Tusitusiga i luga o le autu: O le Wallpapers: O aso nei o le potu malolo

Faitau atili