Wallpaper i lalo o le Plaster: foliga, lelei ma ituaiga o mea

Anonim

Afai e te manaʻo e vaʻaia foliga poʻo le sui o le mea e te faʻataʻitaʻiina ai lou potu, o le a e taumafai e filifili se auala mo galuega sili ona lelei i le aso lauiloa i aso nei.

Wallpaper i lalo o le Plaster: foliga, lelei ma ituaiga o mea

Oti i lalo o le Plaster

O le afā sili ona pupula o sea vailaʻau o se fasi faʻafefiloi, o loʻo faʻaalia i le maketi i lanu eseese, ma le greyss ma le pupula. Ae, i se tino faʻamalosi, ia sauni e faʻaalu le tele o tupe.

E mafua ona o lana maualuga tau, ituaiga ituaiga o faʻauma e maua ai se isi faaupuga - tuʻu le pepa puipui, o le fea e sili ona faʻapipiʻi.

Wallpaper i lalo o le Plaster: foliga, lelei ma ituaiga o mea

Oti i lalo o le stucco i le umukuka

Faafetai i le lautele o puipui eseese, e mafai ona faigofie ona suia potu taʻitasi i totonu o lou fale mautotogi i se galuega o faatufugaga, ma o le a filifilia foʻi mea lelei ma le tele o faʻafitauli. mea ua i ai.

O loʻo i ai i le pepa puipui o loʻo i lalo o le sipuni - e faigofie ona puʻeina ma faʻaaoga e oʻo lava i fofo i nei ona po nei. A maeʻa ona iloiloina le faʻatonuga ma filifiliga talafeagai, e mafai ona e mautinoa o le a fesoʻotaʻi ma le pa puipui i soʻo se potu nai lo le stucco e le mafai ona mimita. O le mea tonu lava lea e taua pe a e taumafai e lagolago le taufaʻamataʻu o lou potu.

O ituaiga o mea ma ona foliga

Wallpaper i lalo o le Plaster: foliga, lelei ma ituaiga o mea

Wallpaper i lalo o le stucco i le potu malolo

E ui lava i le mea moni o lenei tala tutusa foliga ma foliga, o le potu, o le potu e faia ma le fesoasoani i mea faapena, mafai ona iloa lelei ai lava. Ile tele itu, e fuafua i le eria o le potu, susulu, faʻapea foi ma faʻatasiga o isi mea e faʻamaeʻaina.

O le a le umi aʻo leʻi faia le galuega toe faʻaleleia e sili atu ona e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le potu o le potu, e tatau ona e filifili lelei poʻo a mea e te manaʻo ai i le tiaʻiga o lou fale mautotogi.

O le taimi nei o le maketi maketi e tumu i ituaiga eseese o pepa puipui, lea e faʻataʻitaʻi i ai le sipelaga, ae o le mea e sili ona taatele:

  1. mea e sili ona suia ai le sima;
  2. Puipui e faʻapipiʻi ai le sima i luga o le faʻavae o le phlizelin;
  3. Venetian Pretopa.
  4. Faʻatupuina o le ARADAS ARAvas, ma le faʻatauaina o le faʻaumaina e faʻaaoga ai le sima sima.

Ina ia tafafao faamasani, i luga o puipui, o nisi nofoaga tuʻutuʻuga e masani ona maua, o le pamu o loʻo faʻaalia ai i totonu o le siata i lalo.

Mosture-teteeMafai ona fufuluE le mautonu, aemaise le finafinauLaei o le teteʻe (faʻatagaina e faʻamamaina ma le pulumu)E faapitoa le tetee i le fufuluina
Feololo tulaga o le tetee atu i le malamalamaLe malamalama malamalama o le malamalamaLelei tetee i le malamalamaLelei tele le tetee atu i le malamalamaLelei le Malamalama Selties
E mafai ona e faʻapipiʻiE manaʻomia le matauina o le symmetry o le ataAta sifiO isi mea uma e tatau ona faliu atu i le 180Ata maualuga / laisene sui tulaga
E tatau ona faʻaaogaina le kulimi i le tapoleniFaakelu mafai ona ufiufi puipuiO le tagata lava ia o le tagata lava ia, susu i luma o le i aiManaʻomia faʻapitoa e manaʻomiaAveese i le taimi o le toe faaleleia e aunoa ma le susu, ae le o le paleni

Tusitusiga i luga o le autu: o le muamua o le tautau fata mo uaina ma tioata e faia oe lava

Wallpaper i lalo o le Plaster: foliga, lelei ma ituaiga o mea

Puipui puipui

Fuafua i le mea o loʻo e filifilia, e mafai ona e faia le aʻafiaga o le faʻatupulaia, maninry poʻo le le saʻo o manogi.

Taumafai ia aua le faʻaaogaina pepa puipui ma se mapusaga i totonu o le potu o loʻo masani ai o puipui i fafo o stimulus. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le ala savali, e faaleagaina puipui o le puipui i le taimi atoa, ma le toe faia lona folomua.

O le mea e faʻavae ai o mea e iloga ai o loʻo iloga ai foi e se mea moni. O mea faapena e maualuga ai lona malosi, ma e mafai ona fuafua e ata o le talafeagai. E manaia lo latou lelei e fusi i puipui, tusa lava pe le o saunia muamua.

O le sili ona talafeagai filifiliga mo le gaoa ma faʻataʻitaʻi mea anamua o le pepa puipui mo venetian plaster.

O sea fesoʻotaʻiga, pei o se tulafono, e iai se penina o le porlal. Ole mea lea e faʻatagaina ai le faʻatagata ma faʻamamafaina o le faʻaleleia atili o le potu, e aunoa ma le faʻaogaina o meafale teuteu ma isi mea faigaluega.

Ina ia ausia le maualuga o aʻafiaga, taumafai e faʻailoa le potu i le nofoaga o loʻo faʻapipiʻiina ai le nofoaga. Faapeteleina foi le itu i le filifiliga o ituaiga o maamalu o: ata o anamua, ata, ata, ma isi mea.

O aso nei, o puipui puipui ua avea ma lauiloa tele i le LOFOGA DEOD.

E manaʻomia foʻi le faʻamamafa o mea o loʻo mafai ona o le beaghe beghe pe lanu efuefu, ae e tele foʻi le lanu, faʻasolo mai le mumu, faʻauma uliuli uliuli. E ala i lenei, e mafai ona e faigofie ona filifili le manaʻo lanu o le a faia le sili ona manino o le a fetaui ma le ata o lau fale.

O le vaega iloga iloga o sea mea o se mea moni o le manatu o le le mautonu o le scfufus, slultits ma faaputuga.

E lava le faigata ona sili atu le soona fai o le astheticce i le potu puipui, o le a faagasolo le kopiina o puipui i le sima. Ae ui i lenei, e toʻatele e fiafia i le aoga o le tini.

Tulaga lelei o le faʻaaogaina o puipui puipui i lalo o le laupepa

Wallpaper i lalo o le Plaster: foliga, lelei ma ituaiga o mea

Glue puipui i lalo o le ipu

E uiga i aso uma ua leva ma tagata taʻaʻi masani, faʻapea foi ma le faʻapipiʻi o paluga, tuu i lalo o le suamalie o le sthautsation e iai le tele o tulaga iloga. O le tulaga iloga iloga foliga o le tumau o mea. O pepa pepa puipui e mafai ona taofia mo le tusa o le 5 tausaga, aʻo le pepa puipui mo Vinyl ma Phlizelin-faʻavae e sili atu nai lo 10 tausaga ma le taotoga.

Afai e te manaʻo e faʻateleina le ola o sea pele, ave lau mea e fiafia i ai i le fiber-faʻavae mea. O le a le vaega o le a tautua ia te oe e uiga i le 25 tausaga pe sili atu.

Afai e te manaʻo e alu i luga o puipui i totonu o le faletaele poʻo le umukuka, aua e te fefe ma alu i le faaloʻaga, ona o se mea e faʻamalamalamaina e potu ma maualuga "o loʻo faʻatumuina i potu ma maualuga"

I totonu o le lisi tele lisi o tulaga lelei e mafai ona faʻapitoa faapitoa e faʻailoa ai mea nei:

  • o se tulaga maualuga o le malosi (tele o mea i malosiaga i le faʻafefeteina ma le malosi o faʻafitauli, o le "aso uma" pe a maeʻa ona e le mafai ona o ese ai mea e le mafai ona tuua e latalata i ai o loʻo le mafai ona tuua e latalata i ai e le mafai ona o ese ai ni mea e le mafai ona o ese ai ni mea e le mafai ona tuua ai ni mea e le mafai ona o ese ai o mea e le mafai ona tuua e latalata i ai e le mafai ona o ese ai ni mea e le mafai ona o ese ai ni mea e le mafai ona tuua ai ni mea e le mafai ona o ese ai
  • Atinititic meatotino (e mafai e le ituaiga pepa o pepa e mafai ona soloia le pefu, ma fegalegaleai ma le masani sifiloi faʻapipiʻi, e sili atu le saogalemu mo tagata);
  • Faʻasaʻoina Multire (o lenei vaega faʻatagaina oe e faʻaʻoleina ai le Jungaction o le tapoleni ma alala);
  • O le teteʻe atu i le la o le lulu o le la (o se mea o mea e le mafai ona mafai ona faʻapopoleina ma le fetuʻutuʻunaʻi pe a uma se tautua umi);
  • Faigofie le talosaga ma le aveeseina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se hammock ma ou lava lima

Wallpaper i lalo o le Plaster: foliga, lelei ma ituaiga o mea

Wallpaper i lalo o le pu i totonu o le fale

E pei ona e vaʻai i ai, o le pepa puipui mo le salamō e tele lava sao, ae, e ui lava i lenei, o le tau vaega e le maualuga. Ma o le mea lenei, e i ai le laititi o otaota tau o nofoaga, e mafai ona e faʻafaigofieina ona faʻaleleia mea faʻalelei o lou fale.

O le ituaiga o mea o le faʻaumaina o mea e masani ona faʻaaogaina i le masani ai mamanu. Ia mafai ai, e mafai e faʻafofogiga i puipui o loʻo siofulefu, o loʻo sosoʻo ai, Mata, Fegatō ma isi lagona o le a faʻasino atu i le ata o mea.

E le gata e le gata o se mea masani i le mea e foliga talafeagai ai mea. E mafai foi ona maua i le autu o le Baroque po o le Desits deco, faapea foi i le taulaga.

Mo se sili sili atu le tau o fofo, o se ogalaau lea e mafai ona momotu. O loʻo faʻafesoʻotaʻi foi ni fasi vaega i se fatuga mautu o le a sili atu le faigofie nai lo le faʻaleagaina o le fofo i lalo o le foliga manaʻomia.

Ma le isi foʻi o le vaega iloga foliga o mea e mafai ona faʻaaogaina i totonu o le potu o soʻo se potu fale mautotogi pe i le fale. Mafaufau i le ono mafai ona fausia nofoaga eseese i le sili atu auiliiliga i lalo ifo i le tusitusiga.

Faʻafefea ona 'eseʻese le potu malolo?

Wallpaper i lalo o le Plaster: foliga, lelei ma ituaiga o mea

Pepa puipui mo le laugatasi tuai

O le potu malolo o le potu e sili ona faigofie le filifilia o le tusitusiga ma le lanu gamut o le sisitema fefiloi. O lenei mea e tupu ona o le potu, aua o lo o iinei tatou te talia lava malo e talia. I le fausaga o lenei potu, e mafai ona e faʻaogaina ni lanu pupula e aunoa ma le tausamiga ma aʻafiaga masani e taulaʻi ai ma faʻatuai.

O mea mo le faʻapipiʻiina o sea potu e mafai ona avea o se talaaga ma se ata talafeagai, lea o le a le solia ai le fealofani ma le faifaatoaga o le potu.

Ae o le faʻaeteete, o le ata lea o tua atu o mata malamalama e mafai ona faʻaaogaina i lena tulaga pe a fai o lou potu e lava ma le moli lelei.

Wallpaper ma styllastics o le a vaʻai ma le maluelue i le magalafu poʻo le potu i le potu. Ole mea lea e mafai ona taulaʻi i le filifilia o mea ua maeʻa ai sina paolo poʻo le pupula. Afai e leai ni faʻafitauli i lou fale mautotogi, filifili ni avanoa avanoa, ma faʻafaigofie. Ina ua uma se manaia manaia, e manaʻomia le tuuina o mea i totonu ma meaafale faʻatatau i le "New" potu potu.

Ina ia faia se sili atu malie ma taaloga taʻalo, e mafai ona e usitaʻia ma le pepa puipui mo le faʻapipiʻi ma isi i foliga. Mo lenei, e fetaui nei ma laupapa, atoa ma puipui, uma i se mamanu ma aunoa ma ai.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona suʻeina le faigamalaga i totonu o le CRIB e faia oe lava: gaosia

Afai e te filifili e fesoʻotaʻi faʻatasi ni ituaiga eseese o pepa puipui, taumafai e pipii atu i le tasi sili ona lanu o lanu, ma le moli o le a filifilia o lou potu.

Puipui mo le lafoa i totonu o lou potumoe

O le faʻagaioiga o le potu moe o lona uiga foʻi le faʻaaogaina o mea o lanu eseese. Faʻafetai i le le mautonu o mea, o le faʻafitauli o le potu e fai i lau potumoe o le a le feteʻenaʻi i ai i le nofoaga. Ae, anu, taumafai e faia ni leo pupula na o le sone e le taia pe a malolo.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi o le moega, o le a fesoasoani le faʻailoga o le a fesoasoani e ave ai le faʻamamaina o le potu. Ae, afai e te manatu o le a faigofie, mafaufau i le tuʻufaʻatasiga o mea eseese ma le tomumu lava le faʻapipiʻiina o lamepa ma isi moli.

Faʻaaogaina pepa puipui ma penina, glalding po o le gaʻo poʻo le siliva, e mafai ona e aumaia le potu o le matagofie. O le potu manaʻo o le a masani ona foliga malie ma le lelei, ma le leai o se tele o mamanu ma mamanu i luga o puipui o le a mafai ai ona suia le teuteuga palu.

Meafale meafale i totonu o se potu moe o oe tatau ona filifili. O le tuusaunoaga atonu na o se potu pogisa lea e sili atu le filifilia o se mama ma le tele o meafale.

Faʻapea foi le tuʻufaʻatasia ma le pepa puipui, aemaise le moli moli, lea e mafai ona tuʻu i luga o le foloa i le ituaiga o se laʻau poʻo se parquet.

Talu ai o le sima e sili ona talafeagai mo le "Urban" mamanu ma e seasea filifilia mo le faʻamaeʻaina o galuega i totonu, e mafai ona faʻamamaina o se potu faʻapipiʻi, kapeta.

Faʻafefea ona faʻaaoga le pepa puipui i le umukuka?

Wallpaper i lalo o le Plaster: foliga, lelei ma ituaiga o mea

Pepa puipui mo le laugatasi tuai

Fai ni faʻailoga mataʻina ma faʻaaoga, faʻaaoga le lelei o le pepa puipui mo le faʻapipiʻi i le umukuka e le masani ona masani. E mafai ona faʻaauauina le mea na tupu i luga o ata o loʻo faʻaaoga ai ata poʻo ni mea lelei e faigofie ona e filifilia, e masani ona ofoina atu le lisi o oloa, e masani ona ofoina atu i tagata faʻatau.

O se siʻosiʻomia, e pei o se talaaga, e talafeagai lava i na nofoaga. I se faʻaopopoga, o ia mea faʻaiʻu, o le a sili tele le aoga, aua o ni ata faʻapitoa o le a mafai ona tatalia soʻo se mea faʻamalosi ma faʻasaoina foliga masani ma muamua.

O le mea lea, o mea i lalo o le pupu e mafai ona faʻaaogaina e teuteu ai le sone, lea ua fuafuaina mo le kukaina o ipu. Meamatafale i ai i se tulaga e sili ona filifilia i le leo o puipui.

E sili atu le tuʻuina atu o lau mea e fiafia i ai le moli o pepa puipui e mafai ona faʻataʻitaʻi sipela, aemaise pe a faʻaaogaina mea i le lautele o le potu.

Ia faaeteete, aua ua teuteuina i mea pogisa i totonu o le umukuka o le a afaina ai le tuʻinanau o lou aiga, ma e le talafeagai le tiga o le pa.

O lenei ua e masani i le pepa puipui mo le simaina - o le filifiliga sili ona talafeagai mo i latou e manaʻomia le faia o foliga silisili ese, ae le o ni tau tele o tupe mo le maeʻa o galuega.

Faitau atili