Septic mai Eurocubutts faia oe lava: aunoa ma le pamu, faʻafefea ona faia mai le kupita tane, vitio

Anonim

Septic mai Eurocubutts faia oe lava: aunoa ma le pamu, faʻafefea ona faia mai le kupita tane, vitio

O se tasi auala e tuʻuina ai le maualuga-lelei le faʻamamaina o le otaota i totonu o se fale tumaʻoti poʻo le atunuʻu e aunoa ma le tele o tupe faʻaalu - faia se fusipaʻu ma o latou lava lima.

Mamanu ma foliga o Eurocubulits

Eleecar o se pusa talafeagai mo le teuina ma feʻaveaʻi o suavai eseese, o le ituaiga o loʻo fuafuaina atoa e le ulutala. O le mea mo le gaosiga o Eurocubes o le oona le oona ma le tetee i le vailaau malosi o palasitika. O le pa mafiafia e mafai ai ona e toe faʻaleleia le tele o avega - faʻalagolago i le Eurocup faʻataʻitaʻiga, maua se agavaʻa mai le 800 i le 1000 lita. O le isi malosi e maua ai oloa e maua ai se tino mai fafo mai le mafiafia o le uamea uaea. I fafo, e foliga mai o se palasitika o loʻo taofiofi i totonu o se sela malosi. Mo le alavai o le vai, o se pu ma se ua puʻupuʻu ua tapunia ma se moli uila o loʻo tuʻuina atu.

O se mea mo le faia o oe lava togafitiga, Eurocrobe i lalo o le septic Tank i le fale ma le fale tumaoti O ni lelei lelei:

  • Atoa le le atoatoa mo le vai, aloese mai le intershore o palasi gaosi mai le septica i le eleele,
  • O se tamai mamafa, lea e maua ai le avanoa e faʻatino ai galuega uma i luga o le masini septic, e oʻo i le tasi tagata e aunoa ma le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapitoa,
  • Faigofie ona faia pu ma faapipiiina o paipa (sao, galuega faatino ma fesootaiga),
  • Maualuga le saoasaoa o le fausiaina o le faamama fausaga,
  • Faigofie Taulimaina Septic
  • Maualuga maualuga le lelei o septic, aumai le saʻo faʻapipiʻiina.

Septic mai Eurocubutts faia oe lava: aunoa ma le pamu, faʻafefea ona faia mai le kupita tane, vitio

Ata o septica o le lua Iunaite Setete o Eurocubulots

Le atoatoa Septics mai Eurocubes e tusa ma iloiloga o tagata e ona o tagata e ana:

  • O le maualalo o le malosi o Plastics, o loʻo faʻateleina ai le tulaga lamatia o le malaia i le vaitau o le malulu,
  • O le manaʻomia e faʻasaʻo ai pusa, lea ona o se tamai mamafa i le tulaga e le mafai ona "oso i luga" i le taimi o le lolo.

E tatau ona amanaia o le le mautonu o Eurokumune o Eurocukuts e taua tele, o le mea lea, e mafai ona faʻaalu tele i le faʻagasologa o le tapenaga mo le fausiaina ma le faʻapipiʻi galuega.

Mataupu Faavae o le Tauaga o le Faamamaina o Nofoaga

Afai o le septic tane faʻapipiʻi mai Eurokubs, le polokalame e tele lava ina mafai ona saunia mo le auai mai o pusa e lua faʻapitoa fesoʻotaʻi. Ina ia mafai ona faʻaaogaina atoa le voluma o le tane lona lua, e masani ona tuu i lalo ifo o le muamua. Saʻoloto lemu mai le tasi Eurocuba i le isi, o alavai na aveese ai ni vaega tetele e teu i luga o le pito i lalo.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le aoga ma matagofie tuueseeseina puipui i le ala savali

Septic mai Eurocubutts faia oe lava: aunoa ma le pamu, faʻafefea ona faia mai le kupita tane, vitio

O le ata o loʻo faʻaalia ai le polokalame pe faʻapefea ona faia se tane septic mai Eurocububs o lua tane

Fuafuaina SepticA mai le Eurocuba o lona uiga o le sexage fale o lenei ituaiga o loʻo faia i fafo e leai-volatile. Latou te le manaʻomia se tafe ea ea, o lona uiga e leai se manaʻomia e faʻapipiʻi le faʻamalosi. E le manaʻomia e senptus tau faʻagaioiga. Fautuaina il ma faigata le aoga o loʻo vaeluaina e Anaerobic (le manaʻomia le ea) microorogasms. I fale o le fale o sepmode septic tane mai Eurocubes e aunoa ma le pamu i le amataga o le taotoga, e manaʻomia le faʻaopopo le biotovitotors e faʻavaveina ai le faʻamamaina o gaioiga.

O le pamu tau o otaota i lenei mataupu o le a le manaʻomia: O loʻo o mai ni ala lelei: ma ua mafai ona aveese alafua e aunoa ma le faʻaaogaina o pu tapunia faʻapitoa. O le tele o taimi o le aveeseina o le auala mai le septic e uiga i le tasi pe lua tausaga uma, i le taimi moni.

A faʻapea, faia o se septic Tank mo le tuʻuina mai o Eurokubbbs ma ou lava lima, oe le manaʻo e fai sau oe lava pamu, o loʻo iai pea le avanoa e valaʻau ai mo meafaigaluega.

O le tau manaʻomia o septic ua fuafuaina e pei ona taua: 200 liliuina o le suavai ulufale mai tagata taʻitasi i aso o loʻo faʻateleina e le aofaʻi o tagata o lona aiga, ma o loʻo faʻateleina uma lava e 3. Faʻataʻitaʻiga o le 1800 lipine mita.

Sauniuniga mo le Mauga

I le mauaina o le auala e fai ai le faʻasologa mai Eurokubes ma le mauaina o mea talafeagai mo fausia, e mafai ona e amata sauniuni galuega.

A o filifilia se nofoaga e te fuafua e faʻapipiʻi ai le septic tane mai Eurocubibles e aunoa ma le pamu o ou lima, e tatau ona e mafaufau i le fale ma le 30-50 m i le vaieli / lelei.

Septic mai Eurocubutts faia oe lava: aunoa ma le pamu, faʻafefea ona faia mai le kupita tane, vitio

Nofoaga SepticA i luga o le upega tafailagi

O le septic Septic na toso i le faʻapipiʻi ma se maka. O le tele o le gata i le va o puipui o le tane ma le pa o le mea e faalagolago i ai i luga o foliga o le mamanu filifilia.

  • Ina ia puipuia le fetuunaiga o le faʻaʻaisa o le aisa, o le vai poʻo isi susu e teteʻe i le lofire o loʻo faʻapipiʻiina.
  • Ina ia faʻateleina le malosi, o le faʻatumuina o le faitotoʻa o le faitotoʻa poʻo le faʻapipiʻi o le "pusa" mai laupapa.

Mataupu i luga o le autu: Fale o le Cornice mo pupuni: Fuafuaina o le umi, fesoasoani

Ua sasaa mai le faavae i le pa puipui O le sima, o le mafiafia o le 20 cm. I le tulaga malosi, uamea matau po o mama mo "taula" o konetomegaina, lea o le a taofia ai a latou pos-up.

O le galuega faʻatino mo le faʻavae o le Septic e faia e se laa, ma ia e faʻamaonia le mea moni o le aoga lona lua e tatau ona setiina i lalo ifo o le tulaga nai lo le muamua.

I le taim lava lena 'Ai le filtration utu Ia o le faʻata o le paʻu o le a faataatia i tafatafa o le faʻaʻaisa stroke mai le septic.

E manaʻomia foʻi eurocups ona sauni mo le faʻapipiʻiina . Ua uma ona faʻamaufaʻailogaina le pu e maua. E iai le lapoa lapoa ma e iai le maualalo, ma e le mafai ona faʻaaogaina e fesootai ai paipa.

E faia isi pu:

  • I le muamua Cuba - e ulufale ai i le pusa uafu ma mo le vai tafe tafe i le lua tane.
  • I le lona lua Cuba - sao mai le taimi muamua ma le lelei i le faamama fanua.
  • Luga o le pito i luga o le pito i luga o poloka taʻitasi - o se pu mo le sipati paipa.

Mo suʻesuʻega, o vaega uma ua tuʻuina atu ma le maelega, ma o nofoaga tuʻufaʻatasi e faʻamau ma le faʻaeteete.

Septic mai Eurocubutts faia oe lava: aunoa ma le pamu, faʻafefea ona faia mai le kupita tane, vitio

Faapipiiina ma faʻamaufaʻailoga o paipa

Faapipiiina galuega

O le septic mai Cubic Coucers e faʻapipiʻi na o le maeʻa o galuega sauniuni uma. O le mea sili ona faʻatulagaina e ala i le taimi lea e tuʻu ai le malosi. I nisi tulaga, o le vaega o le a faia Faatumu tane vai Ina ia mafai ona faʻapopoleina tane ona fesuiaʻiina i le ō.

  • Ina ua tuʻu i ai le vaega o loʻo i le lua, ua latou faamautuina i luga o le faʻavae, faʻafesoʻotaʻi ma uaea uʻamea, alalaga poʻo isi mea teuteu ma le uʻamea poʻo ni matausina i le faʻavae. I le va o tane mo le SPTICA mafai ona fesoʻotaʻi e le unlding lelei mea i lo latou uʻamea faʻataʻoto.
  • Ina ua maeʻa, Faʻafesoʻotaʻi le paipa mo le tafe i le va o tane ma le galuega i le fittration fanua mai le lona lua o le Septic Tak.

    Septic mai Eurocubutts faia oe lava: aunoa ma le pamu, faʻafefea ona faia mai le kupita tane, vitio

    Faapipiiina o se vaitafe tafe ma ventiplation

  • I le taimi lava e tasi, e mafai ona e setiina le paipa tipi i le septic vaitusi. Mulimuli ane, o le a fesoʻotaʻi i le laina fou. E taua le i ai o le fale i luma o le Septic, o le faʻaituau o le paipa na tusa ma le 2 CM mo le mita uma o le umi.
  • I le va o le va o puipui o le Pit ma tane, o se fale vevela po o se vaega o le vevela o le vevela hivelal ma se mea mo le prophessic, polofesa) ua faavaeina. I ni isi mataupu, e faʻateleina ai le malosi lautele o le vaega o le Septic Times, o nei taʻaloga sineʻila. O le uamea grille o Eurocubes i lenei mataupu e tautua faamalosia. Mafaufau i le palasitika lē sili lona malosi maualuga, o le faʻatumuina o loʻo faia ma le faʻaeteete ma le faʻaeteete, sasaa i ai le va i mea uma o fetuunaiga
  • I totonu o pu o luga o le pito i luga o Eurocubibets i latou, o paipa o loʻo faʻapipiʻiina, faʻamaufaʻailoga o soʻoga.

    Septic mai Eurocubutts faia oe lava: aunoa ma le pamu, faʻafefea ona faia mai le kupita tane, vitio

    Sauniga o le gataifale mai le Cubic tane i le lua mo le tua

    Ina ua mavae lena, o le ata atoa o le neptic sa puipuia ma fagama. O nisi taimi pe a uma, o le faʻatulagaina o lenei auala, e le faʻatagaina ai lenei auala, pe a talafeagai ai, asiasia se tane septic ma se fesoʻotaʻiga o tane ma paipa. E sili le le moe o le pito i luga o le kapeta, pe a uma ona tumu i le eleele e aveese i le tele o le eleele. O le alavai alavai ma le faʻapipiʻi uila ua taoto i totonu o le moe foi pe omea, lea o le a le taofia ai le auala o le vai, ua tumu i le palapala.

GALUEGA TULAFONO

Mo le sili atu le tumau septica mai le eurockuds ma mautinoa le lelei, e taua le usitaʻia o tulafono o le faʻagaioiga o le sowage o lenei ituaiga:
  • Faʻalauiloaina taimi faʻapitoa o tagata suʻesuʻe mo le septic
  • Puipuia tapulaʻa faʻatumuina o faʻasao i le vaitau malulu,
  • Lagolago le vertilation auala ma le faʻataʻitaʻiga o vaseina poʻo le faʻaaogaina o le lautele o le ventipelation o loʻo tupu ina ia le faia sone o le spare o le supa, e taofia ai le suavai free.

Septic mai Eurocubes vitio

Ma i le vaega lea e mafai ona e matamata i se vitio i totonu o le tatou tusitusiga, o loʻo faʻatino mai ai le faʻagasologa o loʻo faʻamatalaina i luga o le fausiaina o le fetuunaiga i le atunuʻu.

Tusitusiga i luga o le autu: O le mafanafana o le Loggia e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga faatonuga (ata ma Vitio)

Faitau atili