Faʻavae Tulafono mo le lolomiina puipui ae leʻi valiina

Anonim

O se vaega taua i le taimi o le toe lelei galuega o le uma o puipui. O nisi e fiafia i le pepa puipui o le pepa puipui poʻo le faʻapipiʻi o potu, ae o le tele o filifili vali. O pa puipui na latou faia i le Foafoaga o le anoanoai o le fatugaaga i totonu o le fale mautotogi, ae e taua ona manatua le manaʻoga i le taimi muamua aʻo leʻi oʻo se ata vali. I le Mataupu o le a matou taʻuina atu pe faʻapefea ona lolomiina puipui aʻo leʻi valiina.

Mo le mea e muamua

O le olopala puipui ae leʻi valiina - tatau le tulaga, a leai e le o le aloese mai le toe faaleleia galuega. O le A Primene o le a mautinoa ai le iai o se tulaga sili, lea, o le a tatou faaaogaina muamua, tuʻu saʻo, tiga lava ia. O le faiga e fesoasoani e faʻamalosia ai le laualuga ma fausia se vaega o se puipuiga o se mea e sili ona lelei o le sili ona lelei o puipui o puipui: ma mafai ona e faʻagaloina ai ni faʻaletonu ma faʻavaivaia.

O loʻo i ai foʻi ituaiga eseese o uluaʻi uluaʻi ma e sili ona lelei mea totino. Filifili ia i latou - o le a e faʻamautinoaina faʻatuatuaina puipuiga mai le tele o faʻavae o meaola i ou pa. A e iloa, o le tina fungis e tofo i luga o luga, aemaise lava masani tulaʻi mai i luga o le faʻamaligiina o fanua. O le mea lea, e masani ona faʻaogaina le paluga faʻapitoa, ma tauivi ma le teuteuina i le moega ma isi fleni.

Faʻavae Tulafono mo le lolomiina puipui ae leʻi valiina

Aua le paie e te iloa le puipui. O loʻo i ai le faʻateleina o le valiina le taumafaina i luga o le tele o mea e leʻi muamua muamua i le taimi o le taualumaga. O le leai o se amataga i luga o le laufanua o le a faigata tele lau galuega pe a manaʻomia le sailia o puipui (pe a faʻafouina le totonu). O le vali e teu i luga o le tulaga tutusa i luga o le tele - o fasi atoa o le laga i tua.

O mea leaga e le mafai ona toe faʻaaogaina, ma o le faʻagasologa e tele le taimi ma taumafaiga. I se faʻaopopoga, o le vali e faʻatutuina ma tausi lelei i taimi sili atu pe a faʻaaogaina phimer: pe a uma, e sili atu le tiga e aunoa ma le le fiafia o le laufanua.

O lea, Kohela o loʻo potopoto e vali pa - faʻaaoga muamua ae leʻi amataina le faʻataʻitaʻiga o galuega. Foliga mai fafo ma uiga lelei o le a i le maualuga.

Mataupu i luga o le autu: Afai o le faapaologa o loʻo tafe mai luga - o le a le mea e fai ma o ai e faʻafesoʻotaʻi

Ituaiga o primer

Filifili Mea - E matua faigata, aua e faʻamoemoe tele tele le laa ma le ituaiga o vali, lona faʻavaeina, meatotino tau. O le filifiliga sili ona lelei o le faʻatauina o vali ma primer palu mai le tasi gaosi oloa. Ae le i faʻatauina se paluga, e tatau ona faʻaeteete atili ai pe a suʻesuʻe le tuʻufaʻatasia o le vali ma saili le ituaiga Prey Picture, sili ona fetaui ma ia. Faatasi ai ma le mafaufau o le filifilia Primen mo le pa i lalo o le ata o le a maua ai lou fale mautotogi ma matagofie mo le tele o tausaga.

Faʻavae Tulafono mo le lolomiina puipui ae leʻi valiina

E i ai ituaiga nei o le primer mo ata vali ma isi luga o luga:

  1. Acrylic maualalo. O lenei ituaiga e toetoe lava a le lautele, fetaui ma soʻo se laa ma mea, e fausia ai se ata puipuia ma maua ai le sili ona lelei le pipii o le laualuga ma vali.
  2. Acrylic primer eseese. Lelei i totonu o le faʻaaogaina, ia maua se suposu tele, o le puipuiga lelei o loʻo faia i luga o le "faʻavave".
  3. Acrylic primer vali. Faaaogaina e pei o le faavae ma le mea mulimuli mai le talosaga o acrylic ma vai-emullizon ata.
  4. Faavae i luga o taimi. Sili ona lelei ma le puipuiga o luga o luga o le susu, loloto loloto. Fetaui lelei ma le sima ma laupapa laupapa.
  5. Silcate. E matua talafeagai lelei mo faʻaaoga i fafo, po oili ma ni tamaʻi meaʻai e tapunia lelei.
  6. O olife O le lautele lautele o loʻo faʻaaogaina i luga o laupapa laupapa o le a fetaui lelei ma le galuega o valiina i totonu ma fafo.
  7. Alkyd. Faʻaaoga foi e aofia ai le solomuli mulimuli ane o laʻau laupapa. Faʻaaogaina alkyd Fesootaiga - faʻagalo atili e uiga i le malaia, o le a latou puipuia eseʻese.
  8. Glyphthhed. Faʻaaogaina i latou ae leʻi valiina se mea matutu.
  9. Polystyrene. Faaaogaina pe a pisia tagata. Minus polystyne nofoaga - o le i ai o mea oona oona o loʻo tauaveina se faʻamataʻu i le soifua maloloina o tagata. O le iʻuga, o loʻo faʻatinoina galuega faʻatino.
  10. Mineral. O le tufuga ei ai le sipuni ma le mautonu, o lea o le tuʻufaʻatasiga e mafua ai ona televave vave - pe a mavae ni nai itula. E mafai ona aoga galuega pe a uma le primage.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻavaivaia le fola i lalo o le Tile: tekonolosi o galuega

Faʻavae Tulafono mo le lolomiina puipui ae leʻi valiina

Polokalame tekonolosi

Muamua, e manaʻomia le sauniaina o le tulaga na faʻamaonia ai e le tagata talaʻi. O puipui e faʻamamaina atoa le filogia o loʻo totoe - O le sili sili ona lelei e ausia i le fufuluina o le vai vevela ma le sisina o vailaʻau. O laupepa mago e tuu ai oneone i le i ai o tamai tauofoga - o lea o le a pa'ū le Prime Price. Siaki pe o le Plaster e le o le mautonu i tua - tuʻituʻi i luga o se mea fafie, ua faʻalogoina se leo paʻu - aveese le faʻalumaina o elemene ma ufiufi le togafiti. Ina ua uma ona mago, fai se olo o loʻo i ai - o le masani lava o oneone e talafeagai. O le laasaga mulimuli o le a avea ma toe ave le faaiuga o le palapala ma pefu. Ma o lea, o le faavae o le a sauniuni atoatoa, agai i le PITY.

Saunia le fofo - manino mulimuli i nei faʻatonuga, faʻaopopo naʻo mea talafeagai i totonu o vaega manaʻomia. A leai, o le aʻafiaga o le paluga o le a faʻaititia i le leai o se mea, ma o le a avea ma le aoga.

Faʻavae Tulafono mo le lolomiina puipui ae leʻi valiina

O le galuega autu o le faʻaaogaina saʻo lea o le Primer palu i luga o le faavae. E tatau ona faia i le faʻaeteete tele ma manatua e tatau ona paʻu le vevela o le potu i lalo ifo o le 5 tikeri poʻo le siʻitia o le 25 tikeri. Meafaigaluega faʻaaogaina mo le faʻaaogaina o se faʻaseʻe poʻo le pulumu. E sili atu ona faifaafofoga faatasi ma Brar, o le pulumu e faʻatagaina ona faʻagaioia nofoaga faigata i nofoaga, pe faʻapefea ona le mafai e le fili. Mautinoa e atoatoa uma le Laasaga na ogatasi i lalo o le faʻavae o Plair - O le aoga o le meatotino o mea e faʻalagolago i luga. Taumafai e faʻataʻamilo lelei se paluga, aloese mai le "pullle" - E le tatau ona sosolo tele le faʻavae, e i ai se lamatiaga o le faʻaleagaina o le stonety. Faʻaaoga se auala i se tasi faʻafaigofie gaioiga, vave ona faʻaititia i le tasi nofoaga.

Afai o le ata muamua e faamatalaina e le maualuga spanorbability - faʻaaogaina ma le le lototele eseese o le paluga o le paluga, ae le o le muamua o le a mago. Faʻatali mo se faʻamaʻi faʻamaliega o le palapala, e masani ona faʻailoa e le tagata gaosi oloa, ae o le averesi o le faiga e alu ai le 4-6 itula. Na ona mago, faaaoga vali.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o faitotoʻa faitotoʻa ma o latou lava lima: sitepu-i-sitepu faʻatonuga (vitio)

Manatua le sufi puipuia: O le galuega e faia i totonu o tioata puipuia ma ni totini lima ma le potu e tatau ona fesuiai.

Vitio "Tulafono o Prime Pord i luma o le Plaster"

Faitau atili