Tauaso ma o latou lava lima mai le uo teine: fesoasoani ma alavai

Anonim

Ina ia tauaso ma ou lava lima, aua le i ai ni tomai inisinia tomai ma mafaufauga o tagata mamanuina. O le faʻanaunauga o le Matai Vasega ma le mauaina o Fetaui faʻatagaina soʻo se tagata pe a manaʻo e liliu i le decorator. Faʻalaina, o le faʻamilo, faʻataʻitaʻiga ma faʻapitoa mamanu e mafai ona avea ma galuega faʻaopopo o le faʻamalama palaka pe suia atoatoa le masani ai pupuni. O nei aso, o faiga faigofie mai pepa, lavelave ie lavalava fusiina ma aoga palasitika gaosia e sili ona lauiloa. Filifilia o le sili filifilia filifiliga, e aoga le manatuaina o le soʻona lotogatasi o le faʻatusa ma le isi vaega o le au fai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kuka pepa pepa moli mo le faʻamalama o le a foliga le talafeagai tele i totonu o le lapoʻa fale ma taugata ma taugata.

Faʻafefea ona fai ni mea faʻapipiʻi o loʻo tumu i ou lava lima?

O le faigofie ma sili ona mafai ona gafatia le tauaso o le la o le sunscreen storment o le tafailagi ituaiga. Ia fausia ai, o le a avea ai se tipi o pakepepers (sili - faʻamoemoe i lalo o le vali), pulega, seleulu, o se fusi o le pu) Faapipii.

Ina ia faia ni tauaso ma ou lava lima, e tatau ona e faia laasaga nei.

  • Faia uma fuafuaga talafeagai ma tipi ese se fasi pepa o le pepa puipui o le sili ona manaomia. E aoga le mafaufau i le sili ona taatele i le upega tafailagi o le Upega Tafaʻilagi, na faʻatuina le harmonica, o lea e tatau ai ona faʻaopopo e uiga i le 30 cving i le lautele o le lautele.
  • Mai le tapoleni fai harmonica. O le a vaʻai totoʻa le oloa pe a fai o le a talosaga i le itu sese o pupuni o le faʻailoga. O le ata tusia e le tatau ona faia laiti, le fautuaina lautele atu o puipui mai lea 3 i le 6 cm.
  • O le isi e fausia e le harmonica, aʻo le pito i lalo o le ata e tatau ona i ai i le tulaga o se tulaga atoa, ma o le tasi pito i luga e latalata atu i le lautele o le mataa o le a faʻapipiʻi.
  • O le harmonicea Green i le laina e tasi, ua uma ona faia le pu i le ogatotonu ma le pu punch. Atonu e iai lona foliga o le fatu, o se faʻailoga poʻo se faʻailoga faigofie. O se tali tutusa o le a vaʻai i luga o le pito i luga o le faʻamalama sili atu ona manaia nai lo le malosi faʻafafuga pupuni.
  • E ala i le pu, o le maea ua faʻaaogaina, o loʻo saʻo lava le pito i luga o le oloa e faʻaaoga ai le node ma ua pipii ma bolateral scotch.
  • E tatau ona toe foʻi pupuni e malamalama ai pe faʻapefea ona manaʻomia le maea. O le iʻuga iuga e tatau ona faʻaopopo i ni nai seneturi.
  • O pito i lalo o le kelu i le va oi latou, a o le mea e tatau ona e faʻasaʻoina i latou ma fausia se matagofie "Peacock Tail." O loʻo faʻamauina se loka i luga o le maea, o loʻo faʻatonutonuina e le tapoleni o le a pulevai.
  • A sauni le oloa, e faʻasaʻo i le sash faʻaaogaina le lua-pito pito i tua. E aoga le mafaufau o se faʻapipiʻi ua lava mo palasitika faʻavae. E oʻo lava i fusi o pepa o le a tatau ona faʻatupeina i laupapa laupapa.

Fono

O lenei metotia o le sili filifiliga filifiliga o le mea e maua ai ni tauaso o loʻo fausia. Afai o le pito i lalo e le faʻapipiʻi i le ituaiga o se simi, o pito o le oloa o le a felelei pea le tasi ma le isi, fefaamagaloai o se foliga uiga ese. Isi Incistmentant - o faʻataʻitaʻiga pe a siʻitia le siʻitia o le faʻaopopoina o le faʻasaʻoina ma ulaula.

Tauaso ma o latou lava lima mai le uo teine: fesoasoani ma alavai

Faigofie lomiga o gaosiga ie puipui ma ou lava lima

Faia ni tauaso mata i le fale e le faigofie, ae masalo. O le faia lea o lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina ni palasitika palasitika faʻapitoa poʻo le ataata ata. I le tulaga muamua, e tatau ona e fausia le aunillas faʻaaogaina faʻapitoa mea e faʻaaoga ma tautau i le filifili. I le galuega lona lua o le a sili atu.

  • Muamua e tatau ona e filifili, o le pupuni o le a tapunia naʻo le vaega o le faʻamalama pe leai foi i le fola naʻo le lua seneturi. O le lautele o le lamellae e tatau ona i totonu o le 12 cm. Mo le tipiina, e manaʻomia le faʻaaogaina o se mita o le mita poʻo le umi o le oloa e maua e curves ma le le fiafia.
  • I le pito i luga ma lalo ifo o vaega o elemene na mauaina, faʻapitoa lautele skulls ua faʻasaʻoina. I le taimi lava lea, o le mata filogia e tatau ona fausia muamua. Tulaga lelei, folau vave o le a talia foi.
  • Ina ua maeʻa, i luga o nofoa pito i luga i le nofoaga e tasi, tamai pu e faʻaputuputu o le a fesoʻotaʻi o le a fesoʻotaʻi.
  • O le maea e faia i totonu o pu ua saunia, lea e fautuaina muamua e uunate ma le talitonuina o le kulimi. O laʻau matila ua toe faaleleia i se nofoaga o mea, o le a faʻafaigofie ai le faʻagasologa o faʻagaioiga ma la latou gaioiga i le faamalama.
  • Alminineum po o ni taʻiala mai palapala o loʻo faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina o lamella. Ua pipii atu i a latou faailoga faʻapitoa, ma i latou, i le itu, ua faʻamaumau ai le cemellas i le pito i luga mata mata.
  • E aoga le mafaufau e tatau ona alu i le le itiiti ifo ma le 20-30 cm comm e fai ai le pule malosi. Faʻafetai e faʻalelei ia lamellae i le Glue, elemene o le a liua. Ina ia mafai ona o ese le tauaso e agai atu i itu, e manaʻomia le faʻaopopoina o le manifinifi o le toʻotoʻo i luga o le heing i le pito i luga o le platik

Mataupu i luga o le autu: Faʻamaeʻaina o le malifa o Windows Tamavich Panels - o le vaega mulimuli o le faʻapipiʻiina

Afai e te faʻaaogaina le pepa puipui mo le atavali e faʻatupu ai ie puipui, o le a mafai ona tuʻuina atu le oloa i se lanu ma le maimoa.

Tauaso ma o latou lava lima mai le uo teine: fesoasoani ma alavai

O le gaosia o ie lavalava o le ie puipui i le fale

A iai ni au mea lua sugia o le suʻisuʻi, e mafai ona e faia oe lava e oʻo lava pupuga. O mea aoga a le ie o Fabric e o faʻatasi ma le faʻavae o le a avea ma o se teuteuga moni o le faʻamalama ma faʻatagaina le faʻatonutonuina o le malamalama o le potu. E mafai ona amio lelei fausaga e avea ma tutoʻatasi elemene poʻo se tuʻufaʻatasia ma le aufaitau tagata fai pisinisi poʻo Tulle.

O le mea taua o le fuafuaina o le ituaiga o faapipiiina. A o le stiang le system i luga o le puipui, e mafai ona e taunuu i le atoa poloka o le la susulu. Afai o le faʻasaʻoina o le oloa i luga o ni pito ese, o le faʻamalama o le a le solia. A o le filifilia o se mea mo pupuni i le lumanaʻi, e tatau ona e faia le fiafia i ituaiga faʻapitoa o loʻo tagofia ma turisitic ma antistatic ma antitibal. O le a faafaigofieina le faiga o le tausiga mo oloa ma puipuia le tagata nofoia o le potu mai le pefu ma faaputuputu i le ea o allegens. A teuteu le umukuka, e mafai ona e filifilia polyester po o se mea ma le tafilolapalapa. O tagata gaosi aso nei ua sauni e ofoina atu foi ie ma se sprading, o loʻo maua ai le mauoa ma leai se mea e taʻu mai ai le mea moni o oloa.

O le faʻasolo mai o le papa i o latou lava lima, o mea nei o le a manaʻomia:

  1. Lua tipi o mea e fiafia i ai;
  2. Faapitoa afi mo le fausia o Gartation;
  3. Vaega o Pood loang ma le 2.5 cm Soga or;
  4. Taamilosaga laupapa laupapa ma se lapoa o le 2 cm;
  5. Lapoa meaafale manifinifi ma pepa kilipa;
  6. Sikulukava ma tele fao;
  7. SOYWY ACKE.

O le galuega e aofia ai laasaga nei.

  • O fuaitau o vaega o le ie e fausia ai se oloa e fuafuaina. O le lautele e tatau ona tutusa ma le lautele o le faamalama ma le 2-25 cm i le maa. O le umi e tutusa ma le maualuga o le faamalama ma le 8-15 cm ma le 2-2.5 cm i le maa.
  • O vaega o le ie (lea e mafai ona eseese mamanu) o loʻo tipiina le lua sikuea. O loʻo faʻapipiʻiina i luga o le tasi le isi i le isi itu i luma o itu, o loʻo feʻena i luga o autafa ma ma le isi pito ma tape i luga o le tagata typedterter.
  • O le iʻuga o le ato e tatau ona faliu, suʻi se va ma sasaina le au.
  • O le tapos na salalau le tulaga le aoga i luga, o le laupapa o loʻo tuuina atu i le pito i luga (e tatau ona 1 cm i sina taimi pupuʻu, nai lo le tapoleni), liliu i luga o le laʻau.
  • Mai le taʻele o le tapoleni, o fualaʻau o fualaʻau o loʻo unaina, o le mea lea e suʻi. O lenei sitepu o le a faʻatagaina le tapoleni e tumau ai le lamolemole ma faʻasolosolo i le faʻaaogaina pepa.
  • Mai le ie o le isi ie, o fasi fasi o loʻo tipi i se lua maualuga o le faʻamalama ma le 30 cm ma le 8 cm lautele.
  • Na maua e le au Garters le pito i luga laupapa laupapa i le mamao e tasi mai pito o le oloa ma le tumau i le laau ma puipui.
  • A o le oloa o loʻo i ai i le faʻaseʻe foliga, o loʻo taufaitau le faʻaseʻe i le ituaiga o lipine teuteu. Afai e manaʻomia le tauaso, o lipine o loʻo faia i lalo o le pito i lalo o le ie puipui, na faʻasaga atu ai le a auala i le sala, lea. Tele taimi, o lipine o loʻo faʻaseʻe atu i le pito i luga o le oloa ma fusiua i le sukalati pickites muamua.

Mataupu i luga o le autu: O le Cendon Cuttun e faia oe lava: Tekonolosi Sourloring, foliga

Tauaso ma o latou lava lima mai le uo teine: fesoasoani ma alavai

Gaosiga

O le mauaina o mea mo le faia o le 'aʻai o loʻo mafai ai ona e filifilia ni nai filifiliga lelei e mafai ona suia i le loto. Faʻaaogaina le tele o le au fai mea o le a maua ai ata tulaga ese.

E le faigata ona tausia faʻataʻitaʻiga, ae e te le manaʻomia le galo o loʻo iʻu ai i latou mea matuia. E aoga le iloiloina afai e te faʻaogaina ni mea faapena i fale o le aiga, o le a tatau ona suia le tapoleni.

Faitau atili