Faʻafefea ona fai le saʻo vai uʻamea?

Anonim

Faʻafefea ona fai le saʻo vai uʻamea?

E ui lava i le mea moni o le toʻatele o tagata na o le videe o le vai taele, mamao mai tagata uma iloa pe faʻafefea ona faʻasusu ni mea mo le taele. I le faasaoina o le tele o tagata o onaponei, o se aoga aoga na aliali mai talu ai nei o le taele, ae o le mea lelei o le mea taua e tatau ona faatauina ese.

O le boum o se tasi o mea sili ona taua e manaʻomia e maua ai le sili atu le lelei o le taimi e nofo ai i le vai taele nei.

O le mea moni o le mea moni na gaosia e le manava e le gata i le aveeseina o le paʻu tino, ae o le faʻatinoina o le moli moli, o le a fesoasoani i le toto e tafe i tua, atoa i le tui.

Faatasi ai ma isi mea, o se mea saʻo e faia i le taimi e mafai ai ona faʻaalia se taimi muamua o le manogi o se manogi ma le le fiafia o le manogi, fausiaina o le aʻafiaga o manuʻa.

O le a se mea e tatau ona e iloa e uiga i faitioga mo le taele?

Ina ia mafai ona maua ni mea e maua ai le sili atu le aoga o le tino o le tagata, e tatau ona e amanaia le tele o taimi i le taimi o latou gaosi oloa. Muamua o mea uma, e tatau ona tuʻu i le mafaufau o loʻo fuafua e le taele mo le taele e tatau ona faia mai lala e le sili atu ile 5 mm. Faatasi ai ma isi mea, e taua le matauina o poutu mo taele o laʻau ua faia i l lala o laʻau eseese o laʻau ma povi, e matua leai lava se mea na tupu ai.

Faʻafefea ona fai le saʻo vai uʻamea?

O ituaiga masani masani o laʻau ma laau na faʻaaogaina i le gaosiga o curms mo le taele aofia ai:

  • Aitago;
  • ʻa;
  • Eucalypss;
  • Linden;
  • uttle;
  • sagebrush;
  • Masani.

O nei ituaiga o vaʻa e talafeagai mo tagata e iai faʻafitauli tau le soifua maloloina. Faʻataʻitaʻiga, Worthets mai ok lala o le a avea ma se lelei lelei le lelei o le paʻu o paʻu, pei ona latou sao i le loloto o le paʻu.

Mataupu i luga o le autu: faila mo pepa ma pepa ma ou lima lima

O le faʻaaogaina o birch slums o se sili lelei fofo mo tagata mafatia mai faʻamaʻi o le Masculisulmul system, talu ai e mafai ona e aveese le maso ma le poto tiga.

O tagata e tigaina i le faʻaititia o le le atoatoa ma e masani ona mamaʻi ma le malulu, e sili le faʻaaogaina o le sulugatiti mai le junipers ma wormwood, pei ona i ai a latou faʻaofuina o le soifua maloloina.

Faʻafefea ona fai le paʻu o le paʻu?

Faʻafefea ona fai le saʻo vai uʻamea?

Togafiti avanoa avanoa mo le taele.

E sili mo le gaosia o taele vai taele e tipiina ai lala talavou i le faaiuga o Me ma le amataga o Iuni. E taua tele le lala lea o le a faʻaaogaina mo le gaosia o le paʻu o le paʻu o le paʻu e leʻi mafaufauina ma lelei lelei.

I totonu o isi mea, e tatau ona faia lava le mafaufau o le sili i le taimi e tipiina ai lala o le afa muamua lea o le aso, ma e fautuaina foi e faia i le mamago le tau. E le tatau i lala ona mago ma lelei.

E manaʻomia laʻu lala sa ufiufi i le tele o titoso. O le umi o lala e tatau ona latalata i le 50-70 cm.

A maeʻa ona aumaia lala i le fale, e tatau ona e suʻesuʻeina ma le faʻaeteete latou e faʻailoa atoa latou e le talafeagai mo le gaosia o le paʻu o le taʻele o le paʻu. O le taimi lava lea e aoga ai le solia o laulaau uma i le 'au ma teuteu lala, ina ia tutusa lo latou umi. O le 'au o le ofutino e tatau ona i ai le 10-15 cm.

Ina ua maeʻa aʻoga muamua, o lala e mafai ona faʻagaioia i le paaga vave. Muamua, e tatau ona e aoina le saʻo o le faʻaaogaina o le teuga tupe. Ina ia faia lenei mea, o loʻo tuu i totonu o le ogatotonu o le tele ma mafiafia lala, aʻo sofi manifinifi ma manifinifi e tatau ona faia i luga o pito.

O le lapoa o le 'au e tatau ona tusa ma le 3-5 cm faalagolago i le tulaga o le flugesage. O le pau lava lenei mo le samoa e maua ai fluffy ma maualuga-lelei.

Tusitusiga i luga o le autu: Lepim mai Polymer Clay mo Amataga: Master Vallege ma Vitio

Lalaga lala e aunoa ma le faʻaogaina o mea palu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se uamea uamea mo se fusi o se tauofoga o le brow e mafai, ona o se 'au lea e mafai ona faʻamafanafana ai le paʻu.

Talu ai e mafai ona o le kolose faʻapipiʻi pe a faʻaaogaina se moli uila, ma le mimilo, poʻo se fusi e manaʻomia e faʻaaoga ai nei aitalafu. Muamua tu, tuʻu le laʻau ma le lima e tasi, fai se pasi mai luga, o le tele o taimi na faʻapipiʻi ai le filo faataamilo i le utu.

E taua tele o le twelk o loʻo afifi i luga o le 'au i le tele o taimi, ma na faʻaseʻe ai e mafai. I le lumanaʻi, o le iʻuga o le luasefulu e tatau ona faʻasaʻo i le faia o node.

Faʻafefea ona fai le saʻo vai uʻamea?

Le isi, o le tasi e tatau ona ave se isi faiga, e uiga i le 3-4 cm luga o le amataga o le 'au. O le tagata malaga e faia i se tulaga tutusa ma le pito i luga, ma i le tulaga lea e taua tele foi o le masaga o le a afifi i luga o le au 2-3 taimi, pe a uma ona teuteuina i le node.

A maeʻa ona tumau pea lala i le filo, e mafai ona e faia se paʻu i luga o le faʻamago. Faʻamamago se ofu mafanafana e tatau ona faʻamaamuina i se potu e vela, faʻataʻitaʻiga i le emai, ua mafua ai ona taofi e le tagata.

I lenei tulaga o le lala na magogo mago ma o le laau lea e le o se mea e taofiofi ma i latou. E mafai ona e savali i le taele ma ma se atigi fou, e le pasi ai le gaioiga mago. I le potu e teu ai le eleele, e aunoa ma le fuaina o le la susulu, e tatau ona faʻamago se broom i le itiiti ifo ma le 5-7 aso, ina ua mafai ona faʻatautaia i se nofoaga tumau.

Sauniuniga o Boutoms mo le Aso taele

E le lava le mea e mafai ona faʻamalieina ai le vai

E fou mea na gaosia talu ai ma e le mafai ona faʻamago, e le mafai ona feʻeseʻeseaʻi, aua o le a pipiimau i le paʻu, mafua ai ona pipii i le paʻu, mafua ai le pipii o laʻau. I se faʻaopopoga, a faʻafaigofie le "lanumeamata lanumeamata, na vave sosolo vave le manogi leaga o Hay o le fale moe.

Mataupu i luga o le autu: vintage postcards valentine's Day

O mea mago e tatau ona palu i le taimi muamua ona faʻaaoga lea i le taele.

O le faia lea o lenei mea, e tatau ona e suʻe se sulugatiti i le pupu i le taʻele i le 20-30 minute i le taimi aʻo le i taʻele. Le isi, e tatau ona toso i le vai vevela, ae le o faʻafefe. I lenei tulaga, e tatau ona 5-7 minute, pe a uma le mea e mafai ona faʻaaoga i le potu Steam.

Ina ia faasao le vevela, e mafai ona ufitia i Woods Pelvis.

Faitau atili