Ceramic tile mafiafia

Anonim

Ceramic tile mafiafia

E mamao lea mai le faʻailoga muamua e uiga i le mea tatou te mafaufauina e ala i le filifilia o se puipui poʻo le fola o le fola. Na fānani ma le mafiafia o le fafaga e aʻafia tele ai ona e taʻu ai ni poloaʻiga, faʻapitoa, mo le malosi.

O lenei parameter atonu e eseese i tulaga lautele lautele. O le mea e sili ona taatele i totonu o le mafiafia o le 4-9mm. Ituaiga faʻapitoa o mea (mo le fola e ufiufi i totonu o faletino nofoaga) mafai ona oʻo atu i le 250mm, ae i tulaga o le atunuʻu, e te le oo mai i nei oloa.

O le mamanu e manino lava: o le tele o le itu (umi x maualuga), le mafiafia. Mo se faʻataʻitaʻiga, sikuea - 150 x 150mm - cermic: 5mm mafiafia. Tamai, teuteuga - 50 x 50mm - 4mm mafiafia. O le ono maua ai le poto e sili atu le malamalama o le a matua tele.

O le mea moni o lena ma le faʻaititia o le mafiafia o le paʻu o le paʻu, o lona malosi uiga e faʻaitiitia ai le faʻaititia, aemaise lava i tulaga o faatosina ma omiga. O le faʻaaliga faʻafeagai e moni: O le mafiafia, ma sili atu ona malosi.

O loo i ai le isi, le fiafia ma le fiafia, masani - o le mea mafiafia, le sili ona taugata i ai.

Par coramic tile mafiafia

Maualalo ifo nai lo fafo. Mo galuega pa, mea mai le 4mm ma luga, e oo i le 9 mm. E le aoga le faʻaogaina o le faʻaaogaina mo pa puipui, i le tele o taimi. E le gata i le mafuaʻaga ua faʻaopopoina ai le tau o le faʻapaʻiaina o ia lava, ae faʻapea foi i le mea moni e faʻamalosia ai le mamafa o le faʻasaga, ma o lenei faʻapitoa o ia tekonolosi.

O le mafiafia o le pa o le pa sa sili atu nai lo le 9m, ae ua uma ona faʻaaoga i potu faʻapitoa, lea ua faʻaaogaina i potu taʻitasi.

I fafo atu o le pamu

I le isi itu, mai le 8mm ua amata ona amata. Ma o lena, mea faitino e mafai ona faʻaaogaina mo fola i uta maualalo. Ole mea e lelei ai, o le foloa e le alu i lalo o lo latou lava mamafa, e leai lava se mea ae e leʻo taofia oe e faʻafitauli tau tupe mai le filo filo. Ae e le manaʻomia foʻi le alu i le soona fai i pito i luga, pei ona le manaʻomia le faʻaaogaina o mea i totonu o le atunuʻu, o le 12 o le mafiafia 12m o se le faʻamaoni o le taumafaina o tupe.

Mataupu i luga o le autu: O fea e togi ai le lapisi lapisi?

O le sili ona lelei mo le fola i totonu o le fale po o le fale o le 9-11mm.

E le faatatau i le potu aoga, le ituaiga faletaavale. I lea tulaga, o le mafiafia o le pamu o le pamupika e mafai ona sili atu nai lo le 12m, ae le tatau ona e ave 16mmm mafiafia.

Ceramic tile mafiafia

Ceramic tile mafiafia

Ceramic tile mafiafia

Ceramic tile mafiafia

Ma o le a le mea e tatau ona iai le kulimi kulimi mo le faʻatuatuaina o le pale i luga o le upega tafailagi?

E 'ese foʻi mai le fesili muamua e tulaʻi mai i le ulu o le tamaloa pe a paʻuʻi, ae le masani ai.

O le faʻamalosi tino o le kelu mo galuega e masani ona faʻaalia i luga o le afifi i ai. Ma le Wall Galue, o le mafiafia o le faʻavae o tuʻufaʻatasiga e tatau ona i le maualuga o le 3-5m, e fuafua i le i ai o puipui o puipui ma le sili atu o le kulimi o le pili) .

Mo fola laupapa, auala e tutusa.

  • Lelei televave fola: Layer - 4mm;
  • O fuaitau o le tailu sili atu i le 300 x 300mm: 7mm;
  • Fola e le masani ai: 9mm;
  • E mafai ona valaau Paulo i curves? Matou te mauaina le pito maualuga mo le tulaga o le faasinomaga ma fuaina o le vaega o le glue soae ma le mafiafia o le 4mm. Le isi, matou te lagolagoina lea tulaga ma e ui lava i fesoʻotaʻiga. O lea, o le mafiafia o le kelu e mafai ona oʻo atu i le 20mm. Afai ei ai se manaʻomia le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻaputuputu i se vaega, sili atu nai lo le 20mm, o loʻo fautuaina lava i le muamua faʻatinoina o le fola ofa o le fola.

Faitau atili