Umukuka fan mo le pulou

Anonim

Umukuka fan mo le pulou

I soo se potu nofomau, o le fesuiaiga o vaomatua e faapitoa. E foia ai o ia faʻafitauli, faʻaaoga se fiafia mo le sili atu. O le manaʻoga e faʻaaoga faʻaopopo tupe e faʻamatalaina i le mea moni o ni tulaga le lelei o tulaga e masani ona faʻamalosia ai le natura o le ea. E faatatau lea:

Umukuka fan mo le pulou

  • suamalie o le sului;
  • tamai potu (mea e masani ona leai ni faamalama);
  • Le lava le lelei faiga o loʻo puipui ai puipui ma isi luga o loʻo ufiufi.

O le Brehaust Kitchen Tuai e fesoasoani ai e aveese le faʻaaogaina o le ea o le ea, faia se faʻamalosia o le ea.

Ina ia mafai ona faia ni masini mo galuega ma le lelei atoatoa, e tatau ona faia muamua moni faʻataʻitaʻiga. A leai, o le e ona le mea e ono feagai ai ma faafitauli:

Umukuka fan mo le pulou

Channel fan mo le pulou

  1. Afai o le umukuka manava o loʻo i ai le tele o mea e sili atu le gaosia, e i ai le mamafa mamafa o le ea. O le ea ua faʻateʻaina, e aliali mai ata. E le taliaina mo faletaele, pe o le a le sili "fou" e lamatia i tagata soifua maloloina.
  2. A e vaivai le masini, o le a le aoga o lona galue e le mafai ona suia soo se mea (o le a faʻaauau pea le ea "i le potu).

O a ni tagata fiafia?

O le galuega faʻa-nei o loʻo iai le au faʻatau atu le tele o laina o le tekonolosi tekonolosi. O ia ituaiga o loʻo fuafuaina mo umukuka ma faletaele. E mafai ona tatou talanoa e uiga i ituaiga nei o meafaigaluega:

Umukuka fan mo le pulou

Axial fan mo le manava

  1. Auala. O lenei metotia o loʻo tuʻuina atu i le avanoa o le ea ea. O loʻo iai le aufaita a tagata o loʻo iai le umukuka mo le faʻapipiʻiina i le lapotopoto ma ventives auala o le vaega o le fevae. O nisi o masini auala e faʻaalu e faʻatonutonu faiga e puleaina ai le maualuga o le le sului. O le tapunia o le tagata e faʻafesoʻotaʻi atu ia i latou e sefe ai le faʻatekinisi. O le auvae o loʻo puipuia mai le susu o le fale, faʻataga e faʻagaioia ai ni masini i siosiomaga susu.
  2. Gugu. O ia o le Spring Sporator tosina toetoe lava o le atoatoa le lava o le pisa i le taimi o gaioiga. O ia uiga e taua i mataupu e faia ai le faʻamalosi o le auala o loʻo tuʻuina atu i se fale e nonofo ai ma se tamaʻi taʻavale (mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le tasi potu potu).
  3. Aiga. O ia ituaiga o loʻo faʻapipiʻiina i nofoaga, ina ia toe faʻafoʻi ai le ea. O le ea o le ea e manaʻomia mo umukuka ma faletaele. I fale faaonapo nei, tele tagata o Fale o Fale Fale Fale Fale e masani ona faamautu ai fanua o le ogatotonu o le alalaloa. O le mea na le gaoia o le a le mautonu, ma le tele o le ea o le ea ma le filogia ma le ono aafia ai i fafo atu o tuaoi tuaoi. O le a i ai isi tagata naunautaʻiga e tamoʻe i le tandem ma siaki alatoto i le otometi faiga.
  4. Centriful. Ae le i filifilia le manaʻomia o se faiga manaʻomia, e aoga lona iloa o ia faʻafitauli o loʻo tagofia mo le teuina o faleoloa fale, aua e le mafai ona toe siʻitia nei faiga i le fale. O a latou filo pipili e pei o le kapisi. O le faʻatulagaina o Blades, o latou tulaga e faʻailoa ai le saoasaoa (faʻatau) uiga o le lavelave.
  5. Axial. O le sili ona taatele ituaiga oloa. O le taʻutaʻua o mea e faʻamatalaina e le i ai o mea sili ona aoga. O le umukuka o le umukuka o le au e faigofie ona faʻapipiʻi, ma le faʻatonutonu e le o le tele o faigata. Talu mai le tulaga maualuga, o faiga faʻapitoa e mafai ona tuʻuina e galue o nofoaga o eseese.

Tusi i luga o le Autu: Filifiliga o le Failautusi mo le Fale ma le Fale. O le a le mea e filifili ai penisini, kiso ma kesi?

E uiga i le Fin Filifilia Nuces

O le tagata folau mo le umukuka ua seti e faʻaleleia atili ai le taimi o loʻo i ai nei faiga. O nisi taimi e mafai ai ona suia le masini ia lava. O masini o loʻo tuʻuina atu i le isi i le ventipelation auala poʻo le tumau i le auala i le auala poʻo totonu o le ea o le ea. O mea faigaluega e ala i le eletise eletise i totonu o le fale o le fale o faletaele i le susu-faʻamaoniga mataupu ma faʻaputuputu e le sili atu le malosi nai lo le 36 V.

Faʻamautinoa o le lava tulaga o le saogalemu i potu ma le mafanafana maualuga ua ausia e ala i le tausisia o tapulaʻa e tatau ona amanaia i le faʻagasologa o le filifilia o se talafeagai.

Umukuka fan mo le pulou

Faʻateleina le voluma o le potu i le tele o le faʻatau atu o le ea i le itula, o le ae mauaina le mana manaʻomia

O lona gaosiga mo le umukuka ua fuafuaina e ala i le auala nei. O le Tiga o le Tiga o le Airdity o le Air Express Deprement Depred mo Seap e faʻateleina e le fale o le potu o loʻo tatau ona faʻapipiʻi ai le umukuka. O le oloa ma o le a avea ma fuafua le tau o gaioiga.

E mafai ona faʻatauaina le fuafuaina o mea ma se faʻasao, talu mai le faʻatulagaina o le potu e mafai ona fesuiaʻi. E mafai ona sui le numera o tagata i totonu o le potu. O le fuafuaina fuafuaina ua faʻatusatusaina ma le avanoa. O le filifiliga faaiu ina ia tatau ona taofi i tupe tele. E tusa ma se faʻavae tutusa, o le taua o uiga faʻasa i le pisa e fuafua.

Umukuka fan mo le pulou

Faapipiiina o se auala

Faapipiiina o fautuaga

Ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi le faʻaaogaina o le sili atu o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina, e manaʻomia le usitaʻia o tulafono saogalemu i le taimi o le malologa ma le nofoaga o le Fan Node:

  1. Tusa lava po o le a le mea e faʻapipiʻiina ai le tagata, e tatau ona tuʻu i ai le maualuga. I le tulaga lea, o le lotoifale o mea e ono tafe ai le ea e tatau ona i le mamao maualuga. O sea nofoaga e faamautinoa ai o le a salalau le ea i totonu o le ea i le auala sili ona lelei.
  2. E matua faʻasaina e faʻapipiʻi ai le umukuka fan i le mea o loʻo siomia ai le tele o le ea i luga aʻe o le 40-60º C (mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo teuina ai le umukuka
  3. Afai o le tagata fiafia o loʻo faʻamauina i totonu o potu o loʻo faia ai le galuega a le afi (pe o iai ni papatusi e leai se fetuʻutuʻunaʻi)
  4. O le eletise eletise na faʻapipiʻi i faletaele e tatau ona i ai i se mamao mamao mai mea na taliaina o loʻo taliaina auala.
  5. O laupapa taele e manaʻomia ona faʻauʻuina i le sili ona maualalo maualalo-voltage tagata fusuʻaga poʻo masini na fausia i totonu o tau.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili pupuni i luga o se ie puipui

Talu ai o le voltage i le fesoʻotaʻiga e mafai ona fetuʻutuʻutuʻu, o vaega faʻaeletise o le au pulega iunite mafai ona vave vave. O le mea lea, pe a faʻaaoga e le Indo e faʻaaoga moli matala i luga / ese faʻasino e mafai ona mafua ai le tele o voltage oso, o le tagata fiafia e fesoʻotaʻi ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.

Umukuka fan mo le pulou

Tutoʻatasi faʻapipiʻi o tagata fiafia

Afai e i ai se manaʻo e laveaʻi le tupe e maua ai le taua, e mafai ona aʻea le suʻi o le oso ma ou lava lima. Ae o le mea lea, e mafua ai le laititi o le faʻaonaponei o le ua maeʻa ona faʻagaioia ventipila o loʻo manaʻomia.

E i ai filifiliga pe a faʻapipiʻiina le lapotopoto i ai i totonu o aʻu ma faʻatagata. I lea tulaga, e tatau ona e faʻaogaina le adapter, lea ua faʻasaʻoina e tagata mamaʻi poʻo le polymer kelu.

E mafai ona aoina: o le aiga o le aiga o le aiga e sili ona lauiloa, o lea o le Blades elemene e faʻasaʻo i luga o le Axis o le eletise eletise. E mafai ona liliu iunite i luga o le tagata e ala i le fausia-i le taimi. E i ai filifiliga pe a fai o le filifili e aofia ai se isi masini ma le fuse. Mo le faagaeega faagaoioia o le tagata fiafia, latou o loʻo tuʻuina atu i nofoaga o le sili ona faigofie le ea.

Faitau atili