Faʻafefea ona faʻaalu vai i totonu o se fale mai se vaieli pe lelei

Anonim

O le vai sapalai o se fale tumaoti e masani ona faia mai le lelei ma lelei. Pamu o loʻo faʻaaogaina mo otometi fafaga. O la latou ituaiga ma gaioiga e filifilia e faʻatatau ile vai taumafaina ma le tele o le aela ai. O le Suavai Vailaau o Water System o loo i ai ni ituaiga e lua:

  • ma tane tane;
  • Ma le hydroculatorator.

Mo le faʻatagaina o le vai o se fale tumaʻoti ma se vaega o le malosi ma le suavai, o le vai o le vai ma le hydrocumulator mafai ona momoli. Ole filifiliga lea mo i latou e talisapaia le mafanafana.

Faʻauʻuina

O le faʻavae o se faiga o se auala o le vai tane o loʻo setiina i le sili maualuga. A iai se nofoaga, o le tane o loʻo tuu i le falemai, a leai - e mafai ona e fausia se 'olo faapitoa pe faʻapipiʻi i luga o le taualuga o le tuaoi. Mai le fale ma le gaoi fale o loʻo faʻaputuputu pai, ma le le lavalava vai ma le taumafaina.

Faʻafefea ona faʻaalu vai i totonu o se fale mai se vaieli pe lelei

Vai sapalai o se fale tumaoti ma le faʻaputuga fanau tane (mai le lelei poʻo le lelei - leai se mea)

O lenei faiga galue pei o lenei:

  • O le vai mai le vaipuna poʻo le pamu o loʻo sapalaiina atu i le koneteina, o lona tulaga e faʻatonutonuina e se flot faiga. A o le a le mea e maua ai le pa puipui, ua tape le pamu.
  • Ona o le mea moni o le aofaʻi o agavaʻa o loʻo sili atu i luga o le vai o loʻo tufatufaina o le vai, o nisi omiga e faia i le system. Pe a tatalaina le taʻitaʻi ona o lenei faʻamalosi, e ulufale le sua i le tufatufaina tufatufaina.
  • Afai o le paʻu o le tulaga i totonu o le koneteina i totonu o le koneteina i lalo o se faʻailoga, ua suia le pamu i le faʻaopopoina o le vai.

O le vai sapalai o se fale tumaoti poʻo se fale o loʻo iai ma se faʻailoga o le tane e faigofie ma taugofie. Ae o loʻo iai le tele o faʻafitauli o ni vaivaiga:

  • I le faʻalapotopotoga ia o le vai, o le faʻamalosi ile faiga e maualalo, ma fesuiaʻipuina foi - e faʻalagolago i le vai i totonu o le tane ma le numera o le avanoa. Ona o lenei, e leai ni mea e aoga i aiga (e otometi ai ona fufulu masini, masini vevela (poler), matematika mest system, etc.
  • Afai o le otometi o otometi, e i ai le leaga o le i lologa i lologa le fale ma vai fetalaiga i le pito. E mafai ona faʻaititia le lamatiaga pe a iai se vai alavai. Ia faia lenei mea, i le aofaʻi o tulaga, e sili atu i le tulaga manaʻomia i le vai, o le paipa e faʻafefeteina e sili atu nai lo le sili atu o le tele o tafega. E mafai ona ave le paipa i totonu o le pusa poʻo alavai alavai, ma e mafai ona e - i le faʻatoʻaga. A e manaʻomia se faʻailoga o le vai i totonu o le tane e matua tele (o le leo o le tafe vai o se tasi lea o faʻailo).
  • O loʻo mautu laʻau ma le nofoaga mo le E le faigofie i taimi uma. O se filifiliga - fausia se 'olo i tafatafa o le fale lea o loo i ai le tane vai tane.

A leai se auala i le falefaafova, e mafai ai ona maua sea vai suavai. Ae i totonu o le fale e i ai ni mea faapena e fetaui ai. O le a talafeagai le mafaufau i le filifiliga lea.

Mataupu i luga o le autu: Tele, laasaga mamao, faapipiiina polokalame lag mo fola

Polokalame ma le hydrocumulator ma pamu nofoaga

O lenei faʻatulagaina o le suavai o se fale tumaʻoti mai se vaieli lelei ma saunia lelei mautu, o lea e mafai ona e fesoʻotaʻi soʻo se metotia. O lo o taoto foi le pamu, ae e oʻo mai i le hydroccmulatoraclalator, ma o le tagata o le faigamalaga otometi faʻatautaia. Afai o nei vaega uma o loʻo tuʻufaʻatasia i le tasi masini - ua taʻua o se nofoaga pamu.

Faʻafefea ona faʻaalu vai i totonu o se fale mai se vaieli pe lelei

Vai sapalai o se fale tumaoti ma se hydrocumustolator

O le Hydrocumustolator mo le sapalai vai o se uʻamea tank Vavaeʻese e se Bolastic Shibrane (paʻu) i ni vaega se lua. I le tasi itu, o le kesi ua tuiina i lalo o le malosi, tafe vai i le lona lua. Faʻatumuina o le vai tane, faʻaalu le membrane, faʻamalolo ai le isi, ona o le fea o loʻo faia ai le faiga.

O le mataupu faavae o le faʻagaioiga o le Water sapalai system ma le hydrocucumulatorator o le:

  • O le pamu e liliu i luga, pamu vai, fausiaina se faʻamalosiʻau i le polokalama. E taofiofi e sunsents. E lua o latou: o le pito i luga ma lalo ifo o le maualalo o le tulaga. A oʻo atu le pito i luga o le pito i luga, o le sensor faʻaleaogaina le pamu.
  • Ina a faʻagaioia le Crane poʻo le Vailaʻau e tafe, o le metotia e tupu ai le faʻaititia o le faʻaititia i omiga i le tino. A oʻo i le pito i lalo o le pito i lalo, o le lona lua o le lona lua e maua ai se faʻatonuga e liliu ai i luga o le pamu. Na toe tautua vai, saini i ai.

O sea autono o le sapalai vai sapalai e maua ai se maualuga maualuga o le mafanafana. Ae aua o lona faʻalapotopotoga e manaʻomia nisi tupe: o se nofoaga faʻapitoa ma le Hydrocucumulator e matua taugata masini. I se faʻaopopoga, o lenei meafaigaluega e sili atu le faʻatagana e uiga i le vai lelei (maualalo meafatu i luga) lea e tatau ona tutu ai le faʻamama lelei. E i ai manaʻoga ma i le paipa (lamolemole palu i totonu) ma le pamu faʻatinoga: E tatau ona faʻatagaina le vai i taimi uma, e aunoa ma faʻalavelave. A faʻaaoga o se vai punavai, e tatau ona i ai se tala sese lelei (vai e tatau ona vave sau), lea e le o masani ai. Aua o ia fuafuaga e masani ona faatinoina ma vaieli.

E faʻapefea ona aoina se pamu o le pamu, matamata le vitio.

Suavai sapalai o se fale tumaoti mai le lelei ma lelei: paipa o lo o alu

Soʻo se tasi o le faʻamatala vai o vai o le fale tumaʻoti o loʻo faʻatinoina e faʻaaoga ai le pamu fafaga i le fale. I lea tulaga, o le paipa e fesoʻotaʻi lelei ai se lelei poʻo se lelei ma se nofoaga pamu poʻo se taʻele tap e tatau ona kuka. E lua filifiliga mo le lalagaina paipa - naʻo mo le taumafanafana faʻaaogaina pe mo le vaitau uma-vaitau (taumalulu).

Faʻafefea ona faʻaalu vai i totonu o se fale mai se vaieli pe lelei

O le vaega o le faalava o le paipa e mafai pe i lalo ifo o le loloto o le fua o le eleele pe e tatau ona taofia

A o le masini taumafanafana sapalai (mo le fale), o paipa e mafai ona faaputuputu i luga o le pito i luga pe i le papala. I le taimi lava lea, e le tatau ona galo ia te oe i le pito sili ona maualalo e fai ai se vaipuna - tuʻu i luma o le taumalulu ina ia aua le solia le vai aisa i le aisa. Pe fai se faiga e mafai ona fai ai le sipela - mai le paipa e mafai ona faʻataʻavaleina i luga o le filo filo - ma o le pnd lea o le pnd. Ona i lea i le Pa'ū, o mea uma e mafai ona faʻavaivai, mimilo ma mimilo ma tuʻu ai le teuina. I le tautotogo, ua toe faafoi mea uma.

O le tagi vai sapalai mo le taumalulu o loʻo manaʻomia le taimi maualuga, 'au ma tupe. E oʻo lava i laʻau sili ona faigata, e le tatau ona latou faʻaʻaisa. Ma fofo Lua:

  • Tuu i latou ia o lo o iai le loloto o le fua o le eleele;
  • Skip papaʻu, ae ia mautinoa e vevela pe faʻavaivaia (ma e mafai foʻi.

Tusitusiga i luga o le autu: fola o le ala i le auala: taitaia libbon faia oe lava

Ship stock

Loloto e tanumia paipa, e mafua ai pe a fai e le sili atu nai lo le 1.8 m. Tua o le a i lalo o le oneone i le fale puipui i le fale puipui i le fale puipui i le puipuiga o le fale puipui. Puipuiga avega, ona o le sili atu i luga toetoe o le lua-mita vaega o le eleele. Muamua, asbestos paipa faʻaaogaina o se atigi faʻapipiʻi. O le asō o loʻo iai lava le palasitika tusi. E taugofiegofie ma faigofie, e faigofie atu i paipa i totonu ma ia e maua ai le itu taumatau.

Faʻafefea ona faʻaalu vai i totonu o se fale mai se vaieli pe lelei

A o le taʻoto i le paipa i lalo, o le loloto o le faʻaʻaisa e tatau ona eli ai se loloto o le umi umi mo le ala atoa. Ae o le vai sapalai o se fale tumaoti mai le vaieli ma le lelei o le a le vaaia i le taumalulu

E ui lava o le auala faapena e manaʻomia le maualuga o tau, ua faʻaaoga gofie ai aua e faʻatuatuaina. I soo se tulaga, o le tau o le suavai o le suavai i le va o le vaieli poʻo le lelei ma o loʻo taumafai le fale e faʻamaloloina tonu le loloto o le alavai. O loʻo faʻaali le pai paipa e ala i le puipui o le lelei i lalo o le loloto o le fua o le palapala ma o loʻo tulaʻi mai i luga o le fale. O le sili ona faʻafitauli nofoaga o le alu ese i le eleele i le fale, e mafai ona e faʻamafanafana le eletise eletise. E galue i le otometi faiga. Lagolagoina le manaʻomia o le vevela o le vevela - galue pe a fai o le vevela e maualalo ifo nai lo faʻapitoa.

A faʻaaoga o se punavai o le vai, o le lelei ma le pamu tulaga o loʻo faapipiiina Caesun. E tanumia i lalo o le loloto o le eleele misa, e i ai meafaigaluega i totonu - o le nofoaga pupuu. O le faʻafitauli o le vai ua vavaeeseina ina ia maualuga atu nai lo le pito i lalo o Calueson, ma o le paipa o loʻo aveʻese mai i le Pa o le Calueson, mulimuli ane i lalo ifo o le alavaivai loloto.

Faʻafefea ona faʻaalu vai i totonu o se fale mai se vaieli pe lelei

Faʻatuʻu vai sapalai i se fale tumaʻoti mai le lelei pe a fai o le masini o Kesson

O loʻo faʻaliliuina i le eleele o le eleele e mafai ona faʻaleleia: e tatau ona e tau. O lea la, taumafai e fai se paipa malolosi e aunoa ma le mau ma tusilima: Latou te avatua le tele o faʻafitauli.

Latalata i le laualuga

Ma le papaʻu o le lalolagi o le lalolagi itiiti, ae i lenei tulaga e manatu ai ina ia faia se auala atoa: tuu le utu i piliki manifinifi, etc. I le fausiaina tulaga, tele, a o le faʻagaioiga e faigofie, faʻalelei ma faʻaonapoina - e aunoa ma faʻafitauli.

I lenei tou tulaga, le suavai tuʻuina atu o le fale tumaʻoti mai le vaieli ma le lelei manino i le tulaga o le utu ma ua otooto atu iina. O lo o faaputuputu i totonu o le vevela vevela puipuia o latou suavai. MO LE ISI, latou mafai foi ona mafanafana - e faaaoga ai togiga.

E toʻatasi le pule o le fono: Afai o le mana tuʻuina atu e alu ese mai ma le pamu lelei pe lelei i le fale, e mafai ona taofia ai i totonu o se paʻu puipuia o le pvc po o isi mea, ona faʻapipiʻi lea i le paipa. Nonoa i mita uma o kakotchi. O lea o le ae mautinoa o lenei vaega eletise, e le toʻilalo e ua le pa le a le paipa o le eletise, e le malepelepe le mamafa o le palapala.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaaulu se faapaologa i le sitaili o loft

Faamautu ulufale i le vaieli

A faʻatulaga le vai o se fale tumaʻoti mai le lelei ma ou lava lima, faʻaeteete i le faʻamaufaʻailoga o le nofoaga o le vai o le vai mai le meli. E amata mai le tele o taimi e tau le o se eleele palapala i totonu.

Faʻafefea ona faʻaalu vai i totonu o se fale mai se vaieli pe lelei

Taua le galuega o le plumping paipa o lo latou fale o le fale

Afai o le pu i le puipui o le mine ua sili atu le sili atu nai lo le lapoa o le paipa, e mafai ona faamauina le spat. Afai e tele le kilia, e faʻatupuina ma le fofo, ma ua maeʻa ona faʻailogaina, le faʻavaeina o le faʻamamaina, mo se faʻataʻitaʻiga poʻo le tufuga e faʻavae i le sima). Tatalaina i fafo atu i fafo atu ma mai totonu.

O le a le mea e aofia ai

O le puna o le vai ma ulufale i totonu o le fale, e le o le vai atoa o le vai. Matou te manaʻomia ni faʻamamafa. O le uluaʻi muamua, o le faʻamamaina faʻamamaina e tupu i le vaega o le suʻega. I lenei 'faʻatusa, e mafai ona faʻaaogaina mo faʻamoemoega faʻapitoa, faʻataʻitaʻiga, ina ia faia i le faleʻaliga. Ae tusa lava pe o le vai, vai leaga e mafai ona faia mamao mai mataupu uma, ae i le taʻele pe i le umukuka - aemaise lava. O le mea lea, o le vai sapalai o se fale tumaoti mai le vaipuna ma e aofia ai le faʻatulagaina o togi.

Faʻafefea ona faʻaalu vai i totonu o se fale mai se vaieli pe lelei

O loʻo sapalaiina le auala mo le fale tumaʻoti

Faamolemole Manatua: E i ai le tolu togi o sitepu i le Ata:

  • i luga o le suega faagabe - o se tagata tiga;
  • A o le i ulufale i le pamu - o le maa le faamamaina;
  • A o le i tautua i totonu o le fale - o se lelei faamama.

Taʻitasi laasaga faʻamama (poʻo faʻamama) ua filifilia e faʻatatau i le vai. O lona uiga ua fuafuaina i le fale suesue. Faʻavae i luga o le vailaau tuʻufaʻatasiga ma masini filifilia mo le faʻamamaina.

Otonotoos vai sapalai

O lelei lelei uma faiga ma pamu o paso, faʻaopopo atu i le taimi e manaʻomia le eletise eletise. O loʻo iai le faʻasoa vai, ae e tutusa ma le tele o le hydrocumulator, ma e le sili atu nai lo le 100 lita. E leai se aofaiga mo se taimi umi. Afai e te manaʻomia se faʻasao le teuina ia le itiiti ifo mo se aso pe sili atu, e sili le download le vai muamua i totonu o le patu o le pamu sao. O le faiga lava e tasi e galue lelei i le faʻatasiga o lou fale e fesoʻotaʻi ma le tuʻufaʻatasia o sapalai vai, ae e laʻititi pe o le vai i totonu o le uati.

Faʻafefea ona faʻaalu vai i totonu o se fale mai se vaieli pe lelei

Faʻafefea ona aoina le autasi vai sapalai o se fale tumaʻoti ma ou lava lima

I le ata na faʻamatala mai ai le ata, e na o se faʻafuaseʻi ona faʻatamala. O lenei paipa o loʻo sau i fafo mai le faʻaputuputu tane e sili atu le maualuga nai lo le maualuga o le vai. O loʻo faʻaalia i le afi. O lo o tafe mai le tele o vai i le tulaga o le le lelei ma le flot auala. Afai e te le faʻapipiʻiina, e mafai ona sasaa se fale.

Afai e te manaʻo e faʻasao le sapalai o se fale tumaʻoti i le tulaga o le mana o le mana, o le drive e tatau ona faʻapipiʻi i le pito i luga, luga o mea uma ole vai taumafa. Ma, A motusia le eletise, e afua ai le vai i totonu o le paipa. E le mafai ona e taliaina le taʻele, ae o le a i ai i le au taʻitaʻi. O le a le manaʻomia le vai faʻatagaina o se fale tumaʻoti i soʻo se aiaiga.

Faitau atili