Faʻafefea ona suia le siphon i le faletaele?

Anonim

Suia le siphon i le faletaele e manaʻomia tele. Peitai, mo ia galuega faapea, e le mafai ona i taimi uma e valaaulia ai se pule poto masani. I lea tulaga, e mafai ona e faia se gaioiga tutusa ma ou lava lima. E le tatau ona manatu o le sui o le sitoso o se lesona umi ma le faigata o le a le isi tagata. Ae maise lava, afai e te saunia mea uma ma mea faigaluega muamua, ma e te mulimuli foi i le laasaga-sitepu, ona e faʻamalieina lea ma galuega. Pe uiga i le auala e lelei ai ma vave suia le Siphon, na te faamatalaina auiliili auiliiliga i lalo.

Faʻafefea ona suia le siphon i le faletaele?

Soʻo se isi taele e iai lana galuega faʻatulagaina, e le o se mea e manaʻomia ai le valaʻauina se tagata faʻapitoa e faʻatautaia i latou, e mafai ona e tutusa ma nisi.

O le a le mea o le a manaʻomia e sui ai le siphon?

A o le i toe suia le siphon i le faletaele, o le a manaʻomia ona e saunia mea nei:
  • Burgaria i le tipiina o le lio;
  • mafolafola ma cross scwwdurve;
  • silikicone oglant;
  • o le samala;
  • faamemelo;
  • Seti o hexagons.

Ma, o le mea moni, e manaʻomia le faʻatauina o se siphon mo le galuega. E tatau ona matauina o mea uma o aso nei e omai ma alavai. E sili le le lelei o latou ma le faigata tele i totonu o le taeao. O le mea lea, o le lototele e foia ai a latou faatauga.

Vaega 1: Amio o le DEMBERTY GALUEGA

Suia le SIphon e tatau ona amata galue i se mea le mautonu, aua afai e te le faʻateʻaina le oloa tuai, ona faʻapipiʻi lea o le mea fou o le a toilalo. O le mea lea, e tatau ona e sasa ni sipuni ma le faʻailoaina mai le palasitika papasi mai le taele, ona sili atu lea. Ina ia mafai ona e faʻaaluina ia galuega anapogi, e le tatau ona e toesea ia te oe lava, ae e fealuaʻi pesega. Ona faʻasolo ai lea o le alavai ma le mamafa o le a e le fiafia e aunoa ma le faigata.

E taua le faʻailoa i nisi o taimi e mafai ona faʻatino e le mai le palakalafa, ae mai le tauto i le uʻamea. E masani lava, o vai taele tuai ua faaauupegaina i na meaola.

Faʻafefea ona suia le siphon i le faletaele?

Siphon Vaia mo le faletaele.

Tusitusiga i luga o le autu: Fausia se Bad-Grant i totonu ma ou lava lima

O lea tulaga, o le tulaga lea, faaleaogaina e manaʻomia mo se isi polokalame. O le a talafeagai ai e ala i le faʻataʻitaʻi, ma le fesoasoani a ia e fetaui lelei i le liʻo o le plum e manaʻomia ona fai ni anoa. Lo latou loloto e tatau ona i ai le 3-5 cm. Leisi mea e ave e se sikulukalaiva, sa gaoia lelei i lalo o le alavai, ma ua motusia. E faapena foi le galuega e tatau ona faia ma le sili atu. Ina ua mavae lena, o le Hameme ua ave ma ua faaleaogaina e le siposehon. I le taimi muamua na toso ese mai i fafo o pu i le faletaele, ona mai lea mai le sowea.

Faʻamolemole ia matau o le a faʻaaogaina le Bulgarian o le a manaʻomia e tuʻu i luga o le mata o le ufimata puipui. O le a faʻatagaina i latou e puipui i latou mai uʻamea ma le pefu o vaega.

Vaega 2: Suia le fou siphon

Ina ua maeʻa ona ave uma le Siphon tuai, o le faʻapipiʻiina o se tasi fou e mafai ona amata. Muamua lava, o le a manaʻomia le tatala le pusa ma saili le paʻepaʻe o loʻo iai, o le a faia i le faiga o le mama i fafo. A o le i faʻapipiʻi lona faʻapipiʻi i le faletaele, o le a faia se auala lelei e togafitia ai le luga o le kesi ma le silicone. Ma le isi, e mafai ona e mauaina se isi kesi. O le a mafiafia nai lo le taimi muamua. E le manaʻomia le faʻagaioiga ma le palu.

Faʻafefea ona suia le siphon i le faletaele?

Siphon sootaga ata: 1. Mafaufauga, 2. Mafaufauga o le Aszole, 3. Schek, 4. Faʻalelei le paʻu, 7. Free Pain Hose, 9. Previli alavai, 10. Faʻamalosi mama, 11. Faʻamauleina Clittud, 12. Lua-saoasaoa siphon.

Ona o ai lea o le kesi e ufiufi ai le silicone ua ave, ma o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le ata o le tino, ona faʻapipiʻi ai lea o le lona lua. E manaʻomia le mautinoa o loʻo latou faʻasaʻo lelei. Ua maeʻa lena, o le tali atu tali o alavai o loʻo tusia ma na faʻamauina le pu, ma le mageso e vave ona faʻapipiʻi i luga o ia, o le a manaʻomia e nonoa ma se paʻu paʻu.

Mataupu i luga o le autu: Oona i le alatele - puipui, fafo po o le vaega

O lenei e tatau ona i ai se sui o le ova tele, aua ua uma ona uma le alavai o le siphon o le siphon. O mea uma mo ia e masani ona alu i le pepa aoina, ina ia e manaʻomia e faʻapopoleina ai. O le iʻuga, o le a i ai sau oloa e tolu: o se papuʻe ma le pa puipui, kesi, o se fauga ma se kapeti ma le hese. Ina ia lelei le faʻapipiʻi e te maualuga ai, o le a manaʻomia e faia ai le faʻamaufaʻailoga. Mo lenei, ua ave le kesi, ma o lona lauʻeleʻele lea ua matua malamalama lelei ma silicone. Ona o le mea e nofo ai i luga o le oloa ma couvings. Mai luga, o le kesi e manaʻomia foʻi ona togafitia e siliccone e tuʻuina atu le hydroptobity.

Sosoo ai, o le fatu malosi ua ave ma e sili atu le solomuli. Ona tuu lea o ia e le nati (Ia e sau foi i se seti o Siphon), ona sosoo ai lea ma le vaega ua mautu ma vaneina. E manaʻomia le mautinoa o le Fono Aoao ua maeʻa atoa ai, ma o soʻo se fesoʻotaʻiga e ono faʻamalosia. Ma ina ua uma ona faʻapipiʻi le siphon i le faletaele o le a leai ai se isi.

O lenei ua e manaʻomia se mamanu o se paipa pipisi e faʻapipiʻi ai i le pito i luga o le taele. Lenei e manaʻomia le amio lelei, faʻaaoga se sikulula mafolafola i le taimi o lenei. E le tatau ona toso le ie i le taimi o lenei tele, aua o le Corrugged Pipes e le o ese le maualuga o le talitonuina ma le tumau, o lea latou te le mafai ai e le tau le mafai.

Siphon faʻafesoʻotaʻi le matagaluega ma le tatalaina ma le ova i le taele.

Ina ua tuʻu le hose ma le kasa, o le a manaʻomia, o le a manaʻomia i totonu o le taele e faʻapipiʻi ai le lattice ma le bolt. O le a manaʻomia ona faʻaoso i le tele e mafai ai. Ina ua maeʻa, le iʻuga o le paipa na toso i totonu o le alavai pu, ona mumu ai lea o le palasitika. I lea ma le soona faʻaalu, o le a maeʻa uma galuega.

O le isi laasaga o le fono a se siphson. Muamua, o auiliiliga e ave ma lua sikuea, ma se kesi mafolafola e faapipiiina i totonu. O le a manaʻomia le faʻoina. Ona e manaʻomia ai le faʻamutaina o le mea auiliili i le mea o loʻo i ai le tele o le manu, faʻapipiʻi le kakapiki kasa. E manaʻomia ona nonoa. O le mea ua maeʻa fuafuaina e tatau ona tuʻuina atu i le pito i lalo o le alavai. E faia e ala i se mea tele.

Mataupu i luga o le autu: Mauga o le tekonolosi overlets i luga o le PLOV - MASTER TIPS

Ona faʻasolo ai lea o le 'itu i le itu o le sosolo i luga o le faʻapipiʻiina o le pa puipui ma le 2 sikuea. O le a manaʻomia ai foi le faʻaaogaina o vaega faʻapipiʻi ua uma ona i ai i luga o auiliiliga. O lenei o le saito o loo ave (o le paipa mo le faʻapipiʻiina solo, ma o lona solo paʻu ua faʻapipiʻi i le pusa olo, ma lona iʻuga i le siphon. Ona e manaʻomia lea e fetuunai i latou ma faʻamalamalamaina nati. O lenei faʻapipiʻi galuega o le a maeʻa.

Laasaga 3: Matou te faia Hydropholes

Ina ia sailia pe faʻapefea ona e agavaʻa e sui le siphon, o le ae manaʻomia e sasaa ai vai i totonu o le taele. A maeʻa lena mea, e tatau ona e faʻailoa atu fesoʻotaʻiga i fesoʻotaʻiga na fai paipa. E le tatau ona latou aumaia. Afai e tatau, faʻamalamalamaina le faʻapipiʻiina o mea uma. I se faʻaopopoga, ua ou vaʻai atu pe leai ni tafe i le va o le sili atu ma le faletaele.

Ona e tau ma vaʻai i le nofoaga o le plum (mai fafo), o nisi taimi e mafai ona e vaʻai i le vai o loʻo faʻatali ai iina. Afai o le a matauina lenei mea, ona manaʻomia lea e savali ma se isi vaivaiga siliva. Ina ua mavae lena, o le pito i fafo o le vai lafoai o le a taofia le tafe atu, o lona uiga e le paʻu le laumei i lalo o paipa, lea o le a taofia ai lo latou toʻilalo.

Ma o le sui lea o se siphon tuai i se fou. I le taimi o ia galuega, e manaʻomia ona e faʻataunuuina le tele, ae o le a lava mea uma, o le a mafai ona uma ona uma le faʻagasologa saʻo ma i se taimi puʻupuʻu. Ma o iina e le mafai ai ona suia le siphon, e te le o toe valaau le pepe, ma toe fai ia galuega uma i ou lava lima. E sefe ai le tele o au tupe. Manuia le faia o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi galuega!

Faitau atili