Faʻafefea ona faʻasaʻo le faitotoʻa o le taʻele?

Anonim

O le malepelepe ma o le jamming o faitotoʻa o se sili ona masani ai se faʻafitauli mo uma fou o le taʻele fou o le taʻele fou ma mo i latou na faʻaaogaina e le tele o tausaga. O le mafuaaga autu o le puapuaga o le faitotoa o le faitotoa. Toe faʻalelei ia latou e faʻafaigofie, o le mea autu e le o le faʻateʻaina le tele o le faitotoʻa o le tioata avega.

Faʻafefea ona faʻasaʻo le faitotoʻa o le taʻele?

Ata o le fale tapo.

Ituaiga o Faʻafitauli Faleoloa Fale Taʻavale

O le rollers e maua ai le lamolemole gaioiga o le faitotoa taele.

I taimi taʻitasi, o le a tapunia o loʻo matala ma matala ma o nei faʻamatalaga o loʻo mauaina se ogaoga o avega, o le iʻuga o ia latou te matuaʻi ona o atu ai.

O isi mafuaʻaga o le mososi ma faʻamalosi aafiaga o vailaʻau o aiga. O le sili ona masani ona o tagata e masani ona o mea nei:

Faʻafefea ona faʻasaʻo le faitotoʻa o le taʻele?

Ata o le masini o le fale tapo.

  1. O fitafita e faia se mea le fiafia, o le mafuaʻaga o latou o lo o tau faʻaleaga e mafua mai i le faʻateleina o le susu. E le mafai ona faʻaleleia i latou, e manaʻomia le suia i ni fou.
  2. Faitotoʻa e paʻu ese mai le taʻiala. Ina ia faʻaitiitia le malologa, siaki nofoaga o le vai taele. E mafai ona e faʻaleleia rollers e ala i le pipiʻi pe a paʻu paʻu, ae ua le tumau lenei toe faʻafouina. Faatasi ai ma le avanoa muamua, e tatau ona suia mea a Worn i mea fou.
  3. Lope mai o le faitotoʻa o lona uiga o tagata fitafita ua matua le faʻatagaina ai le latou punaoa. I lea tulaga, o le a mafai foi ona mafai ona latou toe faʻaleleia, naʻo le sui atoa o le a fesoasoani.

Faatasi ai ma ni suiga matuia, e fautuaina ai le toe fai ma sui uma rollers, ae le gata 1. pe a filifilia ni vaega fou, nai lo le solia, e manaʻomia le gauai faapitoa i le lapoa o le uili. O auiliiliga o se tele poʻo ni tamaʻi tele e talafeagai, ae o le eseʻesega e le tatau ona sili atu nai lo le 5 mm. E tatau foi ona e fuaina le lautele o le groota o le proove o le arc ma alu ese - o le mamao lea o le faitotoa e alu i totonu o le taele.

Ina ia faafaigofieina le filifiliga, e sili atu le aveina o se tagata malepe ma oe i le faleoloa pe faia se ata. E le manaʻomia le faʻaaluina o se taimi tele o le taimi, piki i luga vaega talafeagai mo lou taʻele. O nisi taimi o le "non-roller" Roller e sili atu le sili atu nai lo "moni". O auiliiliga na faia o le apamemea poʻo le stianless steel o le a sili atu le umi nai lo le faia mai le siminin.

Mataupu i luga o le autu: sukalati o le potu malolo - ata o se tuʻufaʻatasiga le masani ai i totonu o le potu malolo

Faʻafefea ona toe faʻaleleia se faitotoʻa faitotoʻa?

Ina ia faʻalelei, o meaaʻoga nei o le a manaʻomia:

  • Faʻaiʻuga Cructorm ma Pastoria (e sui ai Rollers ma ecllentrices);
  • Naifi poʻo ni nila, sikulukalaiva (e sui ai le faʻamalosiʻau).

Faʻafefea ona faʻasaʻo le faitotoʻa o le taʻele?

Faapipiiina o le sologa lelei.

E aveese lava le mea e ave i ai le tala a le Kamupani ile Kanepo. E tatau lava ona sili atu ma le faʻaeteete ia te i latou. Afai o le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa o loʻo faʻaogaina i le eccentrics, ona tatau lea ona liliu le eccencecs i lalo ina ia o ese le faitotoʻa o le faitotoʻa. A i ai se faʻamau faʻapitoa i luga o le vitio, ua lava lea e oomi ai e faʻasaʻoloto le faitotoʻa. E fautuaina le toe faʻaleleia i le i ai o se fesoasoani, aua o le mamafa o faitotoʻa o tioata mafai ona oʻo atu i le 15 kg ma maualuga.

Pe a toe faʻaleleia tagata vaʻa, e taua aua le fenumiai le pito i lalo ma le pito i luga, a leai o le a felelei i fafo i fafo o faʻamatalaga. E le tatau ona faʻatuai le faʻasaʻoina o nati i le taofi ina ia aua neʻi faʻaleagaina le tioata ma paʻu paketi.

Ina ua maeʻa ona tuu faitotoa, fetuunai le au solofanua e faʻaaoga le faʻapipiʻi o le fetuʻutuʻutu, o loʻo faʻaoʻo atu i faʻataʻitaʻiga uma. O le faʻatulagaina saʻo o le a mautinoa e fetaui lelei ma le faʻafeagai o le sash i le tasi ma le latou faigofie mimilo.

Tausia faifai pea mo le taʻele o le a faʻateleina ai le olaga o le au faʻalapa. Mai lea taimi i lea taimi e tatau ai ona soloiesea le 'au o le ARC ina ia latou le faaputuputu le lime flask, palapala ma lapisi. A faʻapea e matala le faitotoʻa i le taumafaiga, e manaʻomia le aveʻesea, siaki fale ma, pe a talafeagai ai, mama. Talu mai le toe faʻaleleia o le faitotoʻa o le fale o se galuega-faʻatau galuega ma taugata, e tatau lava ona alu ese ma le tausiga tele.

E tutusa lava le taua e le galo le fetuunai o rollers, aua ona o le faifai pea o uta, na tuʻituʻi a latou tulaga i lalo, ma latou amata faʻaseʻe i le talaaga. Tele taimi e tupu ai ma faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina i le eccepceric. O le mea lea, 1 le taimi i le masina latou te manaʻomia e toe faʻaleleia ai ma faʻamalosi ma le silicone librione o loʻo puipuia e teteʻe atu i le faʻanoanoa ma le malaia. O le lelei tele o le suavai o le a sefe mai le manaʻoga e toe faʻaleleia atili ai. O le mea saʻo, o le faitotoʻa o le taʻele e tatau ona soa sologa lelei, malie, e aunoa ma tamaʻiga, ae e le o ese atu. E le aoga tele i le le fiafia i le taimi o le a alu ai le taele.

Mataupu i luga o le autu: faavaa o le telēte tekonolosi mo nofoaga sima

Faitau atili