Faʻafefea ona tautau ie puipui i le puipui: o faʻavae uma o le galuega

Anonim

E foliga mai pe faʻapefea ona teu ie puipui i le puipui, e le tatau ona iai ni fesili: 'Aua le faia ni fesili, ma ua maeʻa le mataupu. Naʻo iinei, ma le itu lea, le tagata na aʻoaʻoina, o ai e iloa, e aunoa ma le usitaʻia o nisi fautuaga, e le mafai ona avea ma mea e mafai ona faʻapipiʻi ai. Faʻafefea ona fai ni pupuni o tautau matagofie ma sologa, ma i lalo ifo o ia i lalo o lo latou mamafa? Tau atu i le faasologa.

Faʻafefea ona tautau ie puipui i le puipui: o faʻavae uma o le galuega

A o le i faatauina ...

I le taimi muamua, pe a pupuni pupuni, ma o pa ma le taualoa i totonu, e mafaufau foi i le toe setiina o ie puipui, e le mafai ona faia: e leai o se faʻafitauli e tautau ai ia te ia pou-faʻaiʻu. O lenei e sili atu le mafaufau i nisi taimi vave ina ia mafai ai ona sui le ua uma ona fai le togalaau.

  • Ituaiga o fusi

Filifili poʻo fea le faʻapipiʻi i lau mataupu e sili atu: o le taualuga poʻo le puipui? Ma taʻitaʻiina e ala i le faia o se faʻaiuga, ae le naʻo le manatu faʻapitoa. O le mea moni o le mea moni o i nisi tulaga o le pa o le pa o le paketi e le masani ai pe le mafai foi. Pei ona i ai i le tulaga o le poto po o pa fausaga, mo se faʻataʻitaʻiga. I totonu o le pa, o puipui i lalo o le mamafa o le ie puipui o le a mamafa tele, ma le lamatiaga faapena, tuua ai ni pu foliga eseese i le puipui.

Afai e te filifili o loʻo e manaʻo i se tamai pasi poʻo ni ie puipui, mafaufau e uiga i lona tulaga i le faʻaputuga o le taualuga, pei o le saoasaoa o tagata i lalo o le pasi.

  • Meafaitino

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se fale ogalaau?

E foliga mai o le gasaina o mea mo se faʻavae o loʻo iai le faʻavae, ae e le o le tulaga lea: Faʻalelei le afaina i le puipui, ma se faʻataʻitaʻiga, o le Plasterspobboard Septum , po foi, toe, tatala. Masalo, i lenei mataupu, e sili le lafoaia matagofie, ae mamafa uʻamea ma uʻamea ma laupapa laupapa ma faʻaputuga i luga o manoa, palasitika poʻo le palasitika poʻo le faʻamatalaga.

  • Gabarits.

O le lautele o le Windows i le tele o fale e masani ai, ae sili atu ma sili atu pe sili atu le lautele o Gardini mafai ona suia i lalo o le poloaiga. O lea, aua le taumafai e laveai, filifili se lautele e tutusa ma le faamalama i le faʻamalama poʻo sina siʻosiʻomia o le tele o le faʻamalama, puipuia le gaʻo i le potu, aemaise pe a fai o oe o se tagata alofa o le tele o pupuni ma le tele o lau ata.

Vaʻai foʻi i le faʻamalama. E lava le umi o fale e tapuni ai lena mea e le faʻamalieina pe a oʻo ni pupuni mago? Pe, atonu foi o le sili atu filifili taualuga po o ie puipui telescopic o le a faapipii atu i le lua faamalama perpendicular i le puipui i so o se mamao mai le faamalama ae le o le pa ma le faamalama lava ia?

  • Uaea

Ma aua neʻi galo e suʻe pe faʻapefea ona faʻatagaina e le uaea: masalo o le uaea o le a le faʻaleagaina oe o loʻo valevale puipuia pe a e manatu i ai.

E ui o lea

E faigofie ona ie puipui, e pei ona sao lava le vailaʻau o le pa puipui, e faʻaaogaina e aunoa ma faʻasao i totonu o potu vaʻaia mo faigofie malu.

Faʻafefea ona tautau ie puipui i le puipui: o faʻavae uma o le galuega

Nana ie puipui i le puipui

Mo i latou e leʻi totoina se mea, ae mai le mea lea e mafai ona amata ai ona e amata ona faʻailoa i mea taua. Aʻo le i amataina galuega, ia mautinoa o loʻo iai nofoaga o Sisitepu e leʻi faia i nofoaga o le 'Typelation, ifo i le ua toʻatasi ma le igoa e mafai ona tautau.

Mataupu i luga o le autu: Fausia o ni ie puipui ma ou lava lima faʻaaogaina le sima

Fuataga ma uiga mo le televave

Muamua e tatau ona e filifili i mea lilo, ma, pei ona mafai ona e mateina, o le fuafuaina talafeagai e tatau ona saʻo pe a talafeagai ai le pipili.

  1. Saili le ogatotonu o le faamalama matala.
  2. Mai ia te i lalo i le le itiiti ifo ma le 10 centimeters ma tuu le tulaga.
  3. O lenei e mafai ona e alu i ni auala se lua: ia siitia le togalaau fua i luga o le puipui pe taumafai le pupuni i le puipui. Mo le ala muamua, maua le taulaga i le ogatotonu o se roulette, fuaina tonu le mamao mai le ogatotonu i pu i pu mo tui i luga o le tutotonu o le pa. Mo le filifiliga lona lua, maua le ogatotonu o pupuni, faʻaleagaina ma le ogatotonu saʻo i luga o le puipui, e fefiloi ma faia se penitala i le nofoaga. Lenei o le ae manaʻomia le fesoasoani le korade e taofia ai le gaʻoa, a o e faia ni faʻailoga.

Fono

Lelei, e tatau ona e tautau pupuni i le tutusa i le taualuga, o le pito i luga o le faamalama matala ma le foloa, ae o le mea moni o nei laina o le tasi i le tasi. O le a la le mea e folau ai? E mautinoa lava i luga o laina taua, aua a na leai o le ie pupuni o le a foliga mai ua faapiopio uma i le matala ma tapunia.

Faʻafefea ona tautau ie puipui i le puipui: o faʻavae uma o le galuega

Tusia o nusipepa

O lenei e tatau ona e faia pu. E mafai ona e viliina se taʻavale, ae mo sima o le filifiliga sili o se pe leai. Spameter ma le loloto. Talia na mea faʻapipiʻi e alu i se seti ma pupuni. Afai o le pa o faʻafitauli, ona faʻapipiʻi lea o mea faʻapipiʻi e se tasi o ala nei.

  • Filifili le fao o le tutusa lapoa, ae sili atu nai lo se umi tele. Fetaui lelei mo Plasterboard pa, o fea e tatau ona e alu ai i le sima e mausali faiga faataulaitu.
  • E le manaʻomia e le au foʻi ni mea e sili ona manaʻomia mo le sili ona lelei, ma pe sili atu le palasitika e le salamo ai lava i lenei tulaga.
  • O laupapa laupapa o lapoa lapoa e mafai ona aoga mo le faafitauli roar puipui, lea ua uma ona faia le pu i lalo o le fasi.

Fono

I se pa o le paʻu poʻo le manifinifi, o le fao e mafai ona teuina, o le faga i le pu e tuli ai le pu o se epoxy resin.

Faʻafefea ona tautau ie puipui i le puipui: o faʻavae uma o le galuega

Faatulagaga

E tumau pea le faʻasaʻoina o puipui ma fao ma le sikulukalaiva poʻo le sikulukalaiva poʻo lau pisinisi ua faia!

Tusi i luga o le autu: tatala faitotoa mo le kapeneta ma faitotoa i le faleuila

Aua neʻi galo lena, faʻalagolago i luga o le mamanu o le togalaʻau, atonu e tatau ona aoina. Siaki muamua i faʻatonuga, o le a tonu lau filifiliga.

A maeʻa lenei aʻoaʻoga, e oʻo foi i le amataga o le a mafaia e paʻia ai ie puipui: O le mea autu o le faia o muamua fuafuaina, ae le paie i le lua-siaki ma mea faigaluega i mea autu!

Faitau atili