Faʻafefea ona fai ni laupapa laupapa e fai ia te oe lava

Anonim

O le faʻatinoga e mafai ona vaʻaia i le fuainumera i lalo o se ituaiga faʻapitoa o le cpemp o ni masani masani faʻaaoga i le taimi o le faʻatulagaina o vaega eseese, e mafai ona faʻaaogaina mo le le tasi. E iai le sima faʻamaonia i le faagasologa o le vaʻaia, o le vaʻaia o mata o le vaʻai poʻo nifo faʻapipiʻi, atoatoa e fesoasoani i se auala ma pe a fai o elemene eseese. E mafai ona faia ni faʻamalamalamaga ma ou lava lima pe a fai o le Matai e masani i lana masini.

Faʻafefea ona fai ni laupapa laupapa e fai ia te oe lava

O claumps e manatu o se taʻaloga ausilali a le ausilali, ae latou te faʻatauaina tele i tulaga e manaʻomia e faʻamau ai le malosi ma le faʻataʻitaʻiga, pe a mou atu pe matamata.

O lenei mea faigaluega e iai le lautele, o le sponge mo le patipati, o se auala feaveaʻi ma se vaega o leʻa. O le telefoni feaveaʻi ma le fesoasoani a filo e mafai ona suia le sitepu i le va o maapuʻu faʻataua, ma o le leʻa e nafa ma le a le mamafa o le a faʻaauau ai le mamafa. E i ai isi ituaiga o mea anapogi-tua meafaigaluega, e aofia ai se masini le tumau na fuafuaina mo le faʻasaʻoina. O le faʻavae o ana fuafuaga o loʻo i luga ma eccessrics, peitaʻi, o se mea lelei e faigata ona faia.

Meafaigaluega ma Mea mo le Fausiaina o Fafie Clamp:

  • Uaea mapu;
  • Reiki;
  • Plywood laupapa;
  • Nati.

Faiga tekonolosi

Faʻafefea ona fai ni laupapa laupapa e fai ia te oe lava

O mea taua e manaʻomia mo le gaosia o le fausia o laupapa.

Ina ia faia se clamp, 2 stods e tatau ona faʻaaogaina e tatau ona iai se filo, o latou umi e tatau ona tutusa ma le 200 mm, ma o le tino e tasi o le a faʻaaogaina, o le umi e tasi, ae o le umi e tasi, ae o le umi e tasi, ae o le umi e tasi, ae o le umi e tasi, ae o le umi e tasi, ae umi le vaega, ae umi le vaega, ae o le umi e tasi, ae o le umi e tasi, ae o le umi e tasi, ae o le umi e tasi, ae o le umi e tasi, ae o le umi e tasi, ae o le aofaʻi o le 120 mm . Uafu talafeagai i luga o itu e tatau ona saunia; O laupapa mai Plywood, o le tele o mea taʻitasi e tutusa ma le 15 × 150 × 200 mm, faʻapea foi ma le 2 alavai i luga o le 20 × 240 mm. E faʻaauau le faʻaaogaina o papa na faia o ni laupapa mautu i laupapa laupapa, ma le atoatoa mo le gaosiga o nei elemene ash, Birch, ok poʻo le Peeka pe Beeka.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aveese le elemene mai mea faigaluega, bolts ma nati ma ou lava lima

E faʻapea e tutusa le laupapa laupapa i luga o le faʻafitauli. I totonu o le pa o le tala e pei o le faʻamau o le vaega o le ata, e tatau ona e faia le 2 pu, e manaʻomia o le lauulu ma nati e mafai ona fusia i latou.

O le mautu ma faʻatuatuaina o le masini o le a tuʻuina atu le nofoaga o le pito i lalo o le pa. Plafthd, ma le pito i luga - pito i le pito o le laualuga.

Ona tatau lea ona e faʻapipiʻi laupapa mai Plywood, ma ia faʻaaoga se pa, faʻamalosia i le talau. O le pito i lalo o le plywood e tatau ona 3 cm i lalo ifo o le pa. E tolu ni matata e tatau ona viliina, ma i totonu o le pu pe a maeʻa o le a manaʻomia e tuu ai masini.

Faʻafefea ona fai ni laupapa laupapa e fai ia te oe lava

Uamea Hacksaw i le fesuiaiga ma Clamps na mauaina mai ai (pe a maeʻa le faʻaleleia).

I le isi, o le tasi le Komiti Faʻafoe e tatau ona faʻamalosia ai le paʻu maualalo, ma o le lona lua atewood o le a amio tutusa o se mea taua. O ia fatuga e faʻaogaina ai le puʻeina o le fetuu fetuʻutuʻu. E tatau ona faʻaogaina le auupega puʻupuʻu e faʻasaʻo ai le mea faigaluega i le pito i luga o le countertp, ma o le a le umi o le a faʻamatalaina ai le galuega o le masini. O nati o le a faia o se taugofie, o loʻo taofia ai le vaega o le auala ma fetuunai le malosi o le alalaupapa.

Afai e te avea ma sipipii ma ou lima, ona e mafaufau ai i lenei mea aoga e le i ona le talitonuina i latou na faʻataunuuina i latou na faʻatauina i latou na faʻatauina. O le Clamp e mafai ona maua, faʻaaogaina o le fale pupuʻu o loʻo fuafuaina e galue i luga o le uʻamea. Nofoaga e manaʻomia ai le faʻaaogaina o se tino mea faigaluega tino, 2 Todes e iai foʻi ni filo, faʻapea foʻi ma nats. E tatau ona e faʻaofi le staletto i le patipati o loʻo patipati.

Nati e ofuina mai totonu o le masini. O sea ata e lua ituaiga ituaiga, talu talu mai le pupului o le Hacksaw ua mafai ona faataatia i le 2 avanoa. Mo le mafuaʻaga e mafai ai e le tino ona tuʻuina atu i fafo, o le a'na gofie ai i le faʻagaeʻetia o nati. E mafaia ona aloese ai mai lenei mea, pe a fai o le gaugau vaega o le a afifiina ma se mea faapipii. O le mea taua o sea mea faigaluega e mafai foi ona toe liliu i tua i le fauta pe a tatau ai. E mafai ona e faʻaogaina sweltels faʻamaulanu e pei o faʻamau le puʻeina o vaega o le hacksaw, o le a sili atu ona e mafaitauina. I le Ata 3 E mafai ona e vaai i le hacksaw e suia ai, ma i le Fig. 4 - Ua uma.

Mataupu i luga o le autu: faavae mo le pa: Faʻafefea ona tanu tupe faʻaopoopo

E mafai le faia o se togafiti i le fale, ae le tatau ona e faʻaaogaina le mea faigaluega i le faʻatapulaʻaina o ona atoatoaga ma se isi itu.

Faitau atili