Tau atu pe faʻafefea ona teuteu faʻapipiʻi i luga o le Mansard Windows oe lava

Anonim

Tele atunuʻu o fale i ai. O faamalama i nofoaga e faʻatulaga ai i luma o le potu o le potu toiluga poʻo le ala i le taualuga. O le i ai o le faʻamalama matala i le Astic mafai ai ona e faʻaaogaina ni isi nofoaga tuʻusaʻo iina.

Tau atu pe faʻafefea ona teuteu faʻapipiʻi i luga o le Mansard Windows oe lava

Pupuni i luga o le Mansard Windows

Foliga o le Mansard Windows

E masani lava, tatala avanoa i se tulaga le masani ai pe o loʻo i lalo o le tiʻetiʻe i le fola. Faamalama i le falealuga, vagana o latou o se '' 'faʻalauiloaina o le la i totonu o le potu, e pei o le vaega sili ona lelei. O le mea lea, o pupuni i luga o faʻamalama a ogaumu e ese mai le masani masani o le ata o le ata o le ata ma le faʻapipiʻi metotia.

Tau atu pe faʻafefea ona teuteu faʻapipiʻi i luga o le Mansard Windows oe lava

O foliga o le tino, o se tulafono, e na o le tele o fola o aofia ai i luga o le taualuga. I isi mataupu, o le mamanu o le amataga e faia i le fomu:

  • Afa po o kuata o se lio
  • Faatafafa pe tutusa tafatolu
  • Faailoga ma itu o tutusa pe eseese le umi.

E le masani ai le faʻamalama o le faʻamalama o le iai o le i ai o se faʻapitoa auala o le nonoa o fusi.

O le saʻolotoga masani, o loʻo oʻo i luga le faʻavaʻa na fausia i totonu o le taualuga o le taualuga, o le a le faia i lalo o le naunautaiga e aunoa ma le faʻavae atu mai lalo ifo. Ma ua i luga o le ie puipui i luga o le Tatala faamalosi e mafai lava ona fesiligia i le malifa. Ie pupuni i luga o le tulaga le-tulaga pastard Windows e ono le o ni mea le taua

Tau atu pe faʻafefea ona teuteu faʻapipiʻi i luga o le Mansard Windows oe lava

Pupuni mo le Mansard Windows: Pro midina ma isi vaega

Ina ia faʻamalosia faʻavaʻa i totonu ma le le masani ai o tulaga, e tele ituaiga o puipui o loʻo faʻaaogaina.

O le mamanu o le faʻamalama o le totini ma le ie puipui e mafai ona faia e faʻaaoga ai le masani o ie puipui, o loʻo faʻapipiʻi i luga o le faʻavaeina o le velcro poʻo le tautau i luga o mea teuteu.

O le filifilia o le Faʻaola amata, e fetaui lelei pupuni i luga ma lalo o le faʻavaʻa, pe a fai o le umi e fetaui ma le umi o le faʻavaʻa. Umi pupuni ina ia e le alu ese mai le tioata, fusi i lalo ifo o le pito i lalo o le sili ona teuteuina gaioiga po o se vaega faapitoa i le pito i lalo.

Mataupu i luga o le autu: Summer Heating System

Tau atu pe faʻafefea ona teuteu faʻapipiʻi i luga o le Mansard Windows oe lava

Gardina

Afai o le potu totoa o loʻo faʻaaogaina o se potu taʻaloga, o le aʻoga o le ofisa poʻo isi faʻamoemoe e le manaʻomia ni ie pupuni, o pupuni o le ea e talafeagai lelei mo le teuteu. O le malamalama o ie e tautau i luga o le liligi o le faʻamalama ma se pepa tusitusi o le mea faapipii, o loʻo faʻapipiʻi atu i le vaʻa i le tasi itu, ma le lona lua i le ie. Sa matuā faaatoatoa tele le togalaau a le togalaau, o lea sa faia ai ie pupuni i faamalama ua faia e le uati o le potu.

Tau atu pe faʻafefea ona teuteu faʻapipiʻi i luga o le Mansard Windows oe lava

Jumen

Mo nofoaga, o loʻo agaʻi mai ai le moli i luma o le taualuga o le taualuga, uiga ese. Latou te le lava le malamalama ma faʻatagaina oe e matamata le vaʻaiga o le suʻega. Afai e tatau, e mafai ona e faʻamaligiina atoa le potu. Tele e masani ona faʻaaogaina oloa ma siʻotiʻo o loʻo i ai ni nimellas, ae mafai ona e tuʻuina atu ni fausaga faʻapitoa. O le tauaso i luga o faʻamalama pito i luga o le tasi itu o loʻo ufiufi i se vaega o le MRRMO-atagia ai vaega, lea e faʻatagaina e faʻaititia ai le vevela vevela i le vaitau o le vaitau.

Tau atu pe faʻafefea ona teuteu faʻapipiʻi i luga o le Mansard Windows oe lava

O le eseesega i le va o tagata tauaso e aofia ai ni auala e aofia ai i le auala o le faapipiiina i luga o le faavaa. I itu uma e lua, o le oloa e iai le paʻu ma manifinifi taʻiala uaea o loʻo uuina le lamella i lalo o le tiʻetiʻe, ae le faʻatagaina latou e faʻaola i lalo o latou lava mamafa.

O tagata o le vevesi o loʻo faʻatinoina mai ni mea eseese e faʻaaoga ai le lautele o le lanu lanu. O ia oloa o le a uia i soʻo se tasi ma tautua i teuteuga.

Tatala ie puipui

Na faigofie e le massard ma le pupuni o ie puipui ona toe faaleleia i luga o soʻo se faʻaaliga o ata. Oa oloa e pei o ni tauaso, ae e faʻatusatusa ia i latou e faia mai le fasi ie atoa. Faatasi ai ma le sao o le saʻo o le oloa, o loʻo tapunia le tioata ma le mafolafola lamolemole Web ...

Na faʻapopope faʻapaʻu pupuni mo Coard Windows e faia mai i mea eseese - Cotton, satin, flax poʻo le silika. O le au pele o nei tusi o loʻo faʻaogaina, e aunoa ma le leiloa o se foliga manaia i lalo o le faʻamalosi o le susulu mo se taimi umi.

Tau atu pe faʻafefea ona teuteu faʻapipiʻi i luga o le Mansard Windows oe lava

Tatala ie puipui

O le mansard teuteuina i ie puipui paʻu e le oi ai le avanoa avanoa, e faʻaititia pe a faʻaaogaina ni ie puipui. Na taofi mau pupuni i le faʻavaʻa i le faʻavaʻa, e aunoa ma le tapunia avanoa i totonu o se tamaʻi potu. O oloa ua tuʻuina atu i le tautotogo o le tautoga e maua ai le talafeagai o le feteʻenaʻiga o le tisu i soʻo se tulaga o loʻo faʻatulagaina. O le ie puipui e faigofie ona faʻasaʻoina i soʻo se maualuga, faʻataga oe e suia le maualuga o le faʻamalamalamaina i totonu o le potu e aunoa ma ni faʻafitauli. E mafai ona e tausia le oloa ma se mama mago po o le tipiuum mama.

Tusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faia se finauga. Tagata tutoatasi. Fale o Armade

Suʻivaleina pupuni i luga o le mansard Windows

O le ata o le faʻamalama matala i pupuni o ie tutoʻatasi tutoʻatasi - o se faʻafitauli o le faʻafitauli e manaʻomia ai le onosai ma le mautinoa o le onosaʻi. E masani lava, o pupuni e tafiesea o latou lava lima i luga o tulaga masani ua masani ai. Ae e te leʻi amata galue, e tatau ona e filifili ma le metotia o tautau le uafu.

Tau atu pe faʻafefea ona teuteu faʻapipiʻi i luga o le Mansard Windows oe lava

E mafai ona e ave uma o oa ia mo le Mansard Windows ma le tietie uila. O sea oloa e tupu ai se ituaiga. Peitaʻi, o lenei auala o tautau e sili ona talafeagai mo fetuu soʻo matala. E mafai ona faʻaaoga ni Eaves e faʻaaoga mo le aofia ai o Windows, o se tasi o loʻo i luga o le faʻavaʻa, ma le lona lua i le itu e tatau ona tatalaina ai. Afai e te fuafua e faʻapipiʻi le itu o le tipiina o pupuni i luga o le teuteuga i luga o matau, o le pito lona lua mo le tapunia o le faʻamalama e le manaʻomia.

E oso i luga o pupuni i luga o le lotoa ma se laei e le masani ai, e te manaʻomia:

  • E fuaina lelei le vaega
  • o mai ma se ata faapena o le oloa ina ia talafeagai ai, e leʻi faʻalavelave le ie puipui i le tatalaina o le faʻavaʻa
  • Filifili ma le metotia o tautau le taulaga.

Vaʻai vitio ata

Pupuni mo Beartard Windows ma o latou lava lima i luga o se tulaga le masani ai e le mafai ona gagau.

O le mea lea, mafaufau i lenei faʻalavelave pe a fuafua le aofaʻi o tisu mo le suisui.

Ina ia auauna atu i le pupuni e avea o se teuteuga lelei o le potu, amata ona galue, tausisi i se tulafono faapitoa:

  1. Fuaina le faʻamalama matala ma fai le faʻatonuga e faʻailoa ai le deciwards gress.
  2. Afai o le ato filifilia e iai le lautele o le tele o le tele o le tatalaina, o le mamanu ua tipiina i le 2 pe 3 vaega.

    Tau atu pe faʻafefea ona teuteu faʻapipiʻi i luga o le Mansard Windows oe lava

  3. Matou te apalai se mamanu i luga o le ie, o le koo o le oloa ma le con conclecled ma soli lemu vaega, e le galo ona tuua le uafu i luga o le ie.
  4. Fuafua lemu ma faʻatuina le oloa. Ia faʻafesoʻotaʻi vaega o pupuni mo Windop Windows, faʻaaoga le Soum ma se fasi tapunia ina ia tilotilo, faʻapea foi ma le pito i luma o le ie puipui.
  5. Faagaoioia le itu i luga ma luga o le tapoleni.
  6. Fuafua i le faʻavavevave metotia, teaos, velcro poʻo se faʻailoga o conmps o loʻo suʻi i le pito i luga o le pito.

    Tau atu pe faʻafefea ona teuteu faʻapipiʻi i luga o le Mansard Windows oe lava

  7. O le oloa o loʻo tautau, o le pito i lalo o le susu susu, e le saʻo le faʻaititia o le ie puipui i le maualuga.
  8. Aveese le oloa, faapipii le auala mulimuli.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se mamanu o tamaikaquin ma ou lava lima: fausiaina se ata ma mamanuina

E tumau lava le sosoʻo ai i fafo o le oloa ma faʻatauaina ie pupuni i luga o le faʻamalama moli.

Faitau atili