Faʻafefea ona fai meaafale mo meaʻai fagafao?

Anonim

Faʻafefea ona fai meaafale mo meaʻai fagafao?

Ina ia fausia se sitaili i totonu o le fale taʻalo, o le faigofie lava auala e fai ai meaafale mai Plywood ma ou lima lima.

I se faʻaopopoga, o mea e sili ona tutoatasi o le a matua faamalieina ai talosaga uma o tamaiti: E lelei atoatoa mo le tele o le potu i totonu o le fale mo se taʻavale a le vaʻa ma Vaʻai muamua pe a faʻatusatusa i le faʻavae o faʻavae.

O le a le mea e tatau ona e iloa pe a galue ma Plywood?

O meaafale mea e tatau lava ona saogalemu i taaloga. Ina ua tipi le plywood o le palu, o le tele o le sili ona lulu i luga pito.

Ina ia aloese mai le afaina ma le toptud i luga o tamatamailima o le tamaititi, e tatau ona e faia uma itu uma ao le i aoina le oloa ma le oneone. O lenei fuataga faʻatagaina e aveʻesea ai le fiafia ma fai meataalo saogalemu.

I le gaosia o le papeti meafale, e mafai ona e alu ma ese atu: O loʻo mafai ona siʻitia ai le vaega o oloa i le vaega, e lio ai mea uma o le ofe o le histar.

Isa pe a uma ona lau o laʻau i luga o pito, ae o le faʻamamaina mulimuli o le Emery e le o le aofia ai. E oʻo lava i pito o vaega mai le alavai pe a maeʻa ona faʻagaioia le paʻu e sili atu ona manuia ma aulelei.

Fesoʻotaʻiga o vaega i le gaosiga o meaʻai lupe o loʻo faia i le kulu. O le le gaoia o le faʻafesoʻotaʻiga pito i luga o le vaega o le tulaga ma i lenei mataupu. O le kulimi i luga o le oloa o le oloa e tatau ona faʻaaogaina ma se manifinifi vaega, faʻafesoʻotaʻi ma fetaomi vaega, ona faʻatali lea mo le faʻamamaina o lalo o uta.

Faʻafefea ona fai meaafale mo meaʻai fagafao?

Mo le gaosiga o meaafale o tamaiti, o le a talafeagai ai:

  • plywood po o le fiberpalau le mafiafia e oo atu i le 5-6 mm;
  • Lobzik ma se seti o lumps i ai;
  • Kelu "taimi-tioata" pe tutusa;
  • Penitala, laina;
  • Le paʻu o le paʻu ma alavai ma tamai saito;
  • Ie sulu mo flashetery, tiga ma le agrylic vanimonimo;
  • Mea teuteu o mea o le a.

Mataupu i luga o le autu: Tatala le Cropchet: Matterns ma polokalame e aunoa ma le le lava metotia mo le amataga

Laʻitiiti vasega vasega mo le gaosiga o meafale mo pepe meataʻa o le a fesoasoani i le puleaina o lenei ituaiga o le fale tausi manuʻaga ma tutoʻatasi o le fale papeti.

Faʻafefea ona fai meafale mai Plywood?

E tatau ona e amata i le mea e faigofie. O le laulau faapopoleina o le laulau o loʻo aofia ai se laʻititi numera o faʻamatalaga faigofie (Ata 1).

Ina ia mafai ona siʻitia le lima, ata pute e faʻamamaluina i le lapoʻa o le tino ma lolomiina. Ina ia faʻaliliu le au o vaega o vaega i le foliga poʻo le dvp ma vavae ese le jigsaw.

Faʻafefea ona fai meaafale mo meaʻai fagafao?

Ata 1. Faʻaputu le aseta faʻapotopotoga mo pepe.

O le Fono Aoao Faasaina faapenei:

  1. I se tasi o le lapotopoto o elemene e faʻapipiʻi ai le tele o vaega o vae. Ina ia mafai ona galue atili lelei, e mafai ona e muamua tuʻu muamua le faʻapitoa o le lio, tuu i latou e paleni lelei ma fuaina le tumutumu sao. I luga o laina nei ma faʻapipiʻi vae.
  2. I le itu pito i luga o le tutusa lio, faapipii le pito i luga mo le laulau pito i luga - 4 faatafafa elemene, pei ona mafai ona vaaia i le ata.
  3. I luga o latou i luga o le kelu e toto ai se galuega ma mago le oloa i totonu ole 24 itula. A uma lena, e mafai foi ona ufiufi le laulau i acroric acrolid vanish poo vali.

Afai e te faʻapipiʻi teisi sili atu faigaluega ma faʻaalu se taimi i luga o le inu feʻaveaʻi, ona mafai ai lea ona o le papeti meafale mai le palu o le palu.

Faʻaaogaina o polokalame i le Ata 2, e mafai ona fai se laulau ma nofoa mo doks o se tele. I le faʻateleina ma le lolomiina o le ata, e tatau ona e faʻaliliu i se laupepa o palu ma tipi i luga o le faʻaputuga.

Faʻafefea ona fai meaafale mo meaʻai fagafao?

Ata 2. O le polokalame o vaega o vaega ma nofoa mo pepe.

O pu i totonu o le mamanu e faia e se manifinifi lobsk prolil:

  • I tulimanu maʻai e te manaʻomia e muamua faia pu ma le manifinifi ma seer - o le a faigofie ai ona feoai pe a inu;
  • Le Amata inu, o le tapoleni e tatau ona muamua liliu i totonu o le pu, ona faʻamau ai lea o le Jigsaw i le faʻavaʻa, na toso ai le ata;
  • A o galue, e le o se mea e manaʻomia le tuuina atu o avega mamafa i luga o le mea faigaluega, ma i tulimanu e manaʻomia ona gaosia foliga mai pe o toetoe a liliu ese le piniki.

Mataupu i luga o le autu: umia mo solosolo e faia oe lava

Ina ia faʻafesoʻotaʻia vae o le laulau (agavale i le ata), auiliiliga Nu.1 ma le 4 manaʻomia ona faʻaofi i le tasi le isi e faʻaogaina ai le 'au i le ogatotonu.

Fai le 4 Vaega Nu.1 2 (Washer) ma luga o le kelu e tuu i luga o le pito i luga o le pito i luga o le auiliiliga o vae. Faʻasaʻo ma le faʻaeteete le laga o nei mea o nei mea e maua ai le oneone, ina ia le teteʻe atu ai tagata. Faʻaaoga glue ma faʻapipiʻi le galuega (aitema 1).

Mo le nofoa (i luga o le ata i le itu tauagavale) e tatau ona e tipiina le numera numera 1 (2 pcs.) Ma tuʻufaʻatasia i le nofoa o le nofoa (vaega Nu. 3 ).

Afai ae le o autafa o le nofoa e fai ai vaega o le numera 4, ona faʻaaogaina lea o nofoa e tasi mo le nofoa ma tua, e mafai ona maua se nofoa fofo mo le nofoa.

Laulau ma nofoa e ufiufi lakapi poʻo vali i le itu taumatau.

Faʻafefea ona fai se sofa mai le plywood?

Ina ia tutoʻatasi faigofie squ, mea mo le olaola ma o le a manaʻomia le paʻu o Fromber. A leai, o le gaosiga o lenei meafale meaafale e le faigata tele pei o nofoa vaneina, ma o le a naʻo le manaʻomia naʻo.

O fuaitau o vaega e tatau ona filifilia e tusa ai ma manaʻoga totino, ae o mataupu faʻavae o la latou mafutaga e mafai ona fuafua i le Ata. 3.

Faʻafefea ona fai meaafale mo meaʻai fagafao?

Ata 3. Papet Sofa mai Plywood.

O lea, 4 o le a manaomia le plywood elemene:

  • tuafale (i le pito i luga i le ogatotonu);
  • Afaufauga (i le pito i luga o le taumatau ma le agavale o le pito i tua) - o latou umi e tatau ona sili atu nai lo le lautele o le sofa, o le pito i tua e faia i le sootaga ;
  • O le faʻavae (lalo) - Mo lenei faʻamatalaga e te manaʻomia e faia ai se alauni mo se fesoʻotaʻiga i le 3 itu: Mo ni lima ma tua.

Le masani ai le nofoaga ma tipiina. Afai e tatau, e mafai ona e faia faʻamatalaga o le lima o le sili ona faigata o se foliga sili atu ona faigata: lapotopoto i fafo atu nai lo le faʻalauteleina i luga, pei o le ata. Oti mea kelu ma mago.

Mataupu i luga o le autu: Matai vasega mo le gaosia o Kerisimasi laau mai mea eseese

Oti ese mai ie, lelele o le paʻu poʻo le paʻu o le paʻu o le tele o le lapoʻa. Mo nei faʻamoemoe, e mafai ona e faʻaaogaina le pito o vaega, ia amanaia pe a amata ona punou mea, pei ona faʻaalia i ata.

I le lima o le auvaa o le lalagaina o le auala i luga o le auala, o loʻo fausia ai lo latou malu. Mo le nofoa tipiina o se fasi manu fetoma ma le mafiafia o le 1 cm ma malupuipuia ma le tutusa lava ie.

I le faʻatauina o tomai o le faia o le faigofie meaafale mo pepe pepe, o le a mafai ona atiaʻe ni filifiliga sili ona faigata.

Afai e te faʻateleina mamanu ma ave mea ma le mafiafia o le 2-3 cm, o lona uiga lava o meaafale ma laʻu oe lava putupoto e mafai ona faia mo le tamaititi.

O le fesoʻotaʻiga i lenei mataupu o le a manaʻomia ona faia i luga o le tipitipi faʻapipiʻi ma kelu.

Faitau atili