Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se hydrocumustolator i le vai sapalai faiga

Anonim

Ina ia mafai ona faʻaoʻo le pamu, i taimi uma e tatalaina ai le ie, o le hydrocumusfaivator o loʻo faʻapipiʻiina i le System. O loʻo iai ni vaega o le vai e lava mo sina tamaʻi tafe. Lea e mafai ai ona e faia se mea e alu ese ai o le puʻupuʻu-vasega o le pamu. Faapipiiina o le hydrocumucmustotor e faigofie, ae o le a lava le numera o masini o le a manaʻomia - ia le itiiti ifo i le ki, ma e manaʻomia le iai o se mamafa o le ea.

Galuega, tofiga, ituaiga

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se hydrocumustolator i le vai sapalai faiga

Nofoaga o le faʻapipiʻi - i le lua poʻo le fale

I totonu o le vai sapalaiina o se fale tumaoti e aunoa ma se hydrocumulator, o le pamu liliu i taimi uma o le taumafaina vai o se mea. O nei faʻaopoopoga o loʻo taʻitaʻia ai i mea o loʻo ofuina. Ma e le gata o le pamu, ae faʻapea foʻi ma le polokalama atoa atoa. Ae mai lava, o taimi uma lava e i ai se oso aʻe o le faʻateleina o le mamafa, ma o lenei e tupuga. Ina ia faʻaititia le aofaʻi o pamu liliu i luga ma lamolemole i lalo o le hydro-faʻatauga faʻaaoga se hydrocumulator. O lenei masini e taʻua o le faʻalauteleina poʻo le membrane tane, hydrobac.

Faamoemoega

O se tasi o galuega a le Hydrocumulators - na matou iloa ai le hydraulic seevae. Ae e iai isi:

  • Faʻaititia le aofaʻi o pamu o pamu. O le tane e iai le tele o vai. Faatasi ai ma se tamai tafe fua - fufulu ou lima, e manaʻomia le oti - vai tafe mai le tane, o le pamu e le ki ai. E aofia ai na o le taimi lava e totoe.
  • Tausia le ola mama. Mo lenei foliga, o se isi elemene e manaʻomia - Suavai uromo ki, ae o loʻo faʻapitoa faʻatumauina i le mamafa o le lautele.
  • Fausia se tamai sapalai o vai pe a le o le leai o se eletise.

    Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se hydrocumustolator i le vai sapalai faiga

    Faapipiiina le Hydrocumucmulator i le lua

E le o le mea e tineia i le tele o faiga o le vai tumama, o lenei masini e iai - Plus mai lona faʻaaogaina.

Manatu

O le Hydrocumulactoctoctotor o se tane na faia o lau uamea ua vaevaeina vaevaeina i ni vaega se lua o se elami membrane. O le membrane o ni ituaiga e lua - apertate ma cylinder (puirs). O le Diaphiragm e faʻapipiʻi i luga o le tane, o le ogaunoa i le ituaiga o piks e tumau i le vanit i le fale i le faletalimalo.

I le tofiaina, latou o tolu ituaiga:

  • mo le vai malulu;
  • mo le vai vevela;
  • Mo le tausiga o faiga.

O le ata o le Jerding Hydraulic Ponels o loʻo valiina i le mumu, o tane mo paipa vai o loʻo valiina i le lanumoana. O le faʻalauteleina o tane mo le faʻamafanafana e masani ona laʻititi lapopoa ma le tau maualalo. E mafua mai i le membrane mea - e tatau ona faʻaleaogaina mo le suavai, ona o le vai i totonu o le paopao paipa.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se hydrocumustolator i le vai sapalai faiga

Lua ituaiga o hydrocumulatotors

I le ituaiga o nofoaga, hydrocumustotors o loʻo feololo ma faʻamisa. O mea teuteu ua faʻauʻuina i vae, o nisi faʻataʻitaʻiga e iai ni papatusi mo le tautau i luga o le puipui. O le faʻavasegaina o faʻataʻitaʻiga e masani ona faʻaaoga le fale tumaʻoti o le fale tumaʻoti fale o le fale, latou te manaʻomia le avanoa. Faʻafesoʻotaʻi le Hydrocumustoctorator o lenei ituaiga o loʻo masani ai - e ala i se galuega o le 1 inisi.

O faʻataʻitaʻiga o le sifi o mea e masani ona faʻatumu ai le pamu i luga o ituaiga ituaiga pamu. Ona tuu ai lea o le pamu i luga o le tane. E aliali mai.

Mataupu Faavae o Faagaioiga

Radial Mymbranes (i le ituaiga o se ipu) o loʻo faʻaaogaina e tele i le heroccumulators mo le tausiga o faiga. Mo le sapalaiina o le vai, o le paʻu paʻu ua faʻapipiʻiina tele i totonu. E faʻafefea ona aoga se faiga e faʻatino lea faiga? E ui e naʻo le pau lea o le ea, o le mamafa i totonu o le masani ai o le tasi lea o loʻo faʻaalia i le laau (1.5 ATM) poʻo le mea na e faʻaalia ai oe lava. O le pamu ua ki luga, amata ona download le vai i totonu o le tane, o le pimi e amata ona faateleina le tele. Ole vai na faasolosolo ina faʻatumuina le faʻateleina o le tele o le tele, sili atu ma sili atu le faʻamalosi o le ea, o loʻo i le va o le pa o le tane ma le membrane. A oʻo mai se faʻamalosi (masani mo fale teu fale i le fale teu oloa, o le 2.8 - 3 ATM) ua tape le pamu, o le faʻamalosiʻau i le system ua mautu. A tatalaina le Crane poo isi vai tafe, e sau mai le hydrocumustolator. O tafega seia oo i le mamafa na paʻu i lalo ifo o se faʻailoga i le tane (masani i le 1.6-1.8 ATM). Talu ai, o le pamu e feauauai iai, o le taamilosaga ua toe foaʻi toe faia.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se hydrocumustolator i le vai sapalai faiga

Mataupu Faavae o le Tauaga o le Girjactor ma se MAMBRANE I LE TUSI O SE PARA

Afai o le tafe e tele ma tumau - e te viliina le faletaele, mo se faʻataʻitaʻiga, o le pamu tuʻi le vai ma se felauaiga e aunoa ma le pamu i totonu o le tane. Ua amata ona latalata le tane i taimi uma pe a uma ona tapunia uma cranes.

Mo le aofia ai ma motusia o le pamu i se mamafa e fetaui ma le vai o lotoa e faapipiiina. I le tele o polokalame o le hydrocumustoclactor, o lenei masini o loʻo i ai - O le faiga e galue i le sili ona lelei mo le sili ona lelei. Faʻafesoʻotaʻi le Hydroccumulator mafaufau i lalo ifo, ae aua nei tatou talanoa e uiga i le tane lava ia ma ona tapulaʻa.

Tele voluma

Le fausaga i totonu o hydrocumulatotors ma le tele o 100 lita ma e ese teisi. O le pir e ese - e faʻapipiʻi i le tino ma le pito i luga ma lalo. I se fale faapena, ua mafai ai ona tau le ea, o lo o iai i le vai. Ina ia faia lenei mea, i le pito i luga o loʻo i luga o le auala e mafai ai ona fesoʻotaʻi le moli o le moli o le moli o le moli.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se hydrocumustolator i le vai sapalai faiga

Lapoa hydrocumus alala

Auala e Filifili ai le Volume o le Tank

Tank Voume Filifili le le mautonu. Leai ni manaʻoga poʻo ni tapulaʻa. O le tele o le tele o le tane, o le sili atu o le faʻasoa o le vai o le ae mauaina i le tulaga o le tapunia ma le faʻaitiitia o le pamu o le a ki ai.

A filifilia le tusi e aoga ai le manatua o le tusi e tu i le tusi folau o le tele o le gafa atoa. Vai i totonu o le a toeititi afa le afa. O le lona lua e tatau ona tauaveina i le mafaufau o le aotelega atoa o le koneteina. O le 100 litter tane o se amio lelei na parrel - e uiga i le 850 mm maualuga ma 450 mm i le lautele. Mo ia ma fusi mai o le a manaʻomia e maua se mea e maua ai se mea. O se mea o iai i totonu o le mea e sau ai le paipa mai le pamu. E masani lava o meafaigaluega uma.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se hydrocumustolator i le vai sapalai faiga

Voluma ua filifilia e faavae i luga o le averesi tafe

Afai e te filifilia le voluma o le hydrocumulator e te manaʻomia le itiiti ifo i nisi ituaiga o taiala, faitau le averesi o le taumafaina mai i luga o le vai o le aiga). O nei mea uma o loʻo aoteleina ai. Maua le mafai ona mafai ona faʻaaogaina pe a fai o le tagata faʻatau uma o le a masani ona aoga. Ona faitau lea pe fia ni mea e mafai ona galue ai masini, faitau le tele o vai o le a alu i le taimi. Ae ui i lea, o le taimi lea o le a e sau ai i le filifiliga.

Ina ia faia se faigofie, tatou fai mai o le tele o le faʻasologa o le hydialic afifi o 25 lita e lava e mautinoa ai manaʻoga o tagata e toʻalua. O le a mautinoa le faʻatinoina o se faiga masani o se tamai tino: o se maʻei, faleuila, fufulu ma se tamaʻi vai vevela. Afai e iai isi māsese, e tatau ona faʻaopopoina le koneteina. O le tala lelei, afai e te filifili o le avanoa o le avanoa e le lava mo oe, e mafai ona e faʻapipiʻiina faʻaopoopo faaopoopo.

O le a le mea e tatau ona iai le faʻamalosi i le hydrocucumulatorator

I se tasi itu o le hydromulator, e i ai le ea uafu, o le vai e tui i le lona lua. O le ea i totonu o le tane o loʻo i lalo o le faʻamalosi - fale gaosi tulaga - 1.5 ATM. O lenei faʻamalosi e le faʻalagolago i luga o le voluma - ma i luga o le tane o se malosi o le 24 lita ma i le 150 lita e tutusa. Tele pe itiiti mafai ona avea le maualuga maualuga o le mamafa o le mamafa, ae e faʻalagolago i luga o le voluma, ae mai le membrane ma ua faʻaalia i faʻamatalaga.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se hydrocumustolator i le vai sapalai faiga

Mamanuina o le hydrocacumustoctorator (ata o flanges)

Muamua siaki ma le uunaiga o le mamafa

A o le i faʻafesoʻotaʻia le Hydrocumulator, o le mamafa e sili atu ai i totonu. O lenei faʻaiʻuga e faʻalagolago i le mamafa fua o le faʻatulagaina, ma i le taimi o feʻaveaʻiga ma teuina le mamafa e mafai ona pa'ū, ma ina ia tatau le faʻatonutonuina, ina ia manaʻomia tele le faʻatonutonuina. E mafai ona e pulea le mamafa i le taʻiala e faʻaaoga ai se faʻamalosi tino e fesoʻotaʻi ai i se faʻamatalaga faʻapitoa i le pito i luga o le tane (conter mai le pito i lalo o le vaega o le fusi. Le tumau, mo le pule, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia se taʻavale o le taʻavale. O lona sese e masani lava ona laitiiti ma galue malosi. Afai o le a le o le mea lea, e mafai ona e faʻaaogaina masani mo paipa vai, ae e masani lava e le eseese le saʻo.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se hydrocumustolator i le vai sapalai faiga

Fesootai le fatu i le nippel

Afai e tatau ai, o le omiga i le hydrocucmulator mafai ona faʻaopopoina pe faʻaititia. Mo lenei, o loo i ai ni nai le pito i luga o le tane. E ala i le laumata o le laumata, o le taʻavale poʻo le uila pamu e fesootaʻi ma le uunaiga e faʻateleina pe a manaʻomia. Afai e manaʻomia le faia o le, o le sili atu le malosi faʻavae o le auvae o loʻo avea ma alatoto o le alatoto, o le tatalaina o le ea.

O le a le ea e tatau ona i ai

O lea e tatau ai ona i ai ni omiga i le hydrocumulatorator? Mo masani faʻagaioiga o mea faigaluega a le aiga, omiga o le 1.4-2.8 Ami. I le tane membrane e le faatopetope, o le mamafa i le faiga e tatau ona sili atu teisi o tane o tane - i le 0.1.1.10.2 ATM. Afai o le mamafa o le 1.5 ATM i le tane, o le omiga i le polokalama e le tatau ona maualalo ifo nai lo le 1.6 ATM. O lenei taua o loʻo aliali i luga o le vai o le vai o le auala, o loʻo galue i se paga ma se hydrocumulator. O le sili ona lelei tulaga mo se tamai fale tasi-faleoloa.

Afai o le fale e lua-tala, omiga e tatau ona siitia. E i ai le fua faatatau mo le fuafuaina o le mamafa i le sooga:

VATM. = (HMAX + 6) / 10

Le mea e sili ona maualuga ai le HMAX i le pito i luga o le vai togafitiga. Tele taimi o le taele. Fua (fuafua) ile tulaga maualuga e faʻatatau i le hydrocumucmustorator o lona tuʻuga, ia suia i le fuataga, ia maua le mamafa e tatau ona i totonu o le tane.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se hydrocumustolator i le vai sapalai faiga

Faʻafesoʻotaʻi le Hydrocumuctocumulator i luga o le pamu

Afai o le fale faʻapipiʻi jacazzi, o mea uma e sili ona faigata. E tatau ona tatou filifili le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga - suia le tulaga o le teuga ma matamata le faʻagaioiga o le vai-faʻavae ma fale faigaluega o aiga. Ae i le taimi lava e tasi, o le mamafa o le mamafa e le tatau ona sili atu le maualuga e mafai ai ona sili atu le maualuga mo isi mea faigaluega ma ni mea e fai i masini (faailoa i auiliiliga).

Auala e Filifili ai

Le vaega autu o le hydraulician - membrane. O le olaga o lana auaunaga e faʻalagolago i le lelei o mea. O le sili ona lelei i lenei aso o membranes mai le paʻu paʻu (o loʻo taʻua foi o meaʻai). O le mataupu mea e i ai le aoga o le tomba i le tane o le membrane ituaiga. Ia i latou ia o loʻo faapipiiina le "Pet" i le vai fesootai ma paʻu ma mea a le tino e leai ni mea.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se hydrocumustolator i le vai sapalai faiga

O le flange e tatau ona sau mai le mafiafia o galugalu, ae sili atu - mai le stanless steel

O le a le mea e sili ona taua i tane ma "Pears" o se flaling. E masani ona faia o le uʻamea uʻamea. I lea tulaga, o le mafiafia o le uamea e taua tele. Afai na o le 1 mm, pe a uma le tausaga ma le afa o le taotoga i le uamea mumu, o le a aliali mai se pu, o le tane o le a le maua le malosi ma le taofiga o le tane. Ma o le tapulaʻa ua na o se tausaga, aʻo le i le faʻaaliga auaunaga olaga - 10-15 tausaga. Flange e faʻaletonu masani pe a maeʻa le iʻuga o le taimi faʻatulagaina. Ia e leai se avanoa - e matua manifinifi uamea. E tatau ona e sailia ni moli fou i le ofisa o auaunaga pe faʻatau se tane fou.

O lea la, afai e te manaʻo i se hydrocumulator e tautua mo se taimi umi, vaʻai mo le le fiafia i le mafiafia o le mafiafia o le mafiafia o gasvining pe manifinifi, ae o le shinseless, ae o le shinless, ae o le shiness.

Faʻafesoʻotaʻi le Hydrocumustolator i le faiga

E masani lava o le vai sapalai o se fale tumaoti e aofia ai:

  • pamu;
  • Hydrocumulator;
  • uunaiga sui;
  • siaki alatoto.

    Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se hydrocumustolator i le vai sapalai faiga

    Sootaga Tipi Sydrocumus

I totonu o lenei polokalame, atonu o loo i ai pea se faʻamalosi tino - mo le faʻagaioiga o faʻamalosi o fefaʻatauaiga, ae e le manaʻomia lenei masini. E mafai ona fesoʻotaʻi masani - mo suʻega o suʻega.

Ma se pito i tua e fetaui pe leai

Afai o le ituaiga ituaiga pamu, o le hydrocumptotor e masani ona toe setiina. I lea tulaga, o le siaki siaki o loʻo tuʻuina i luga o le suʻega paipa, ma isi masini uma o loʻo faʻapipiʻiina i le tasi fusi. E masani ona fesoʻotaʻi le faʻaaogaina o se pito i lalo.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se hydrocumustolator i le vai sapalai faiga

Pythydoded fetaui mo le sprapping hydrocumustolator

E i ai ni faaiuga ma eseese ata, naʻo lalo o le masini faʻaaogaina mo le faʻailoga o le masini. O le mea lea, o le faiga e masani ona gafatia ona faʻavae i luga o ona faʻavae. Ae e le mafai ona fesoʻotaʻi lenei mea ma mafai ona fesoʻotaʻi i mea uma faʻaaogaina masani ma fasi paipa, ae o se galuega sili atu ona galue, ma o le a sili atu faʻapuna.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se hydrocumustolator i le vai sapalai faiga

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se Hydrocumus i se lelei - o se ata e aunoa ma se lelei talafeagai

O se tasi o lona inch i fafo ua maaleala i le tane - o le au faitele o loo i ai i le pito i lalo. O le mamafa ma le promoug o loʻo fesoʻotaʻi ai i le 1/4 inisi o fafo. O le paipa mai le pamu ma o le uaea i tagata faʻatau o loʻo fesoʻotaʻi i mea na totoe e leai ni vailaʻau. O le fesoʻotaʻiga uma o le tagata faʻafiafia i le pamu. Afai e te aoina se vai sapalai ma le pamu laualuga, e mafai ona e faʻaogaina se mea e faʻapipiʻi ai i totonu o se uʻamea uʻamea (ma inisi le lelei) - e faʻafaigofie ona e galulue faʻatasi

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se hydrocumustolator i le vai sapalai faiga

O le vaʻaiga vaʻaia o le pamu ma le hydrocumulator - o loʻo e manaʻomia e faʻaaoga ai hoses poʻo paipa.

E pei ona masani ai, filifiliga e tele, filifili ia te oe.

Faʻafesoʻotaʻi le Hydrocumustocumulatorator i le pamu e le mautonu i le mea tonu lava. O le aofaʻiga atoa i le mea o loʻo faʻapipiʻiina ai le pamu ma o fea o sapalaiina le eletise, ae e le fesoʻotaʻi ma le faʻapipiʻiina o le hydrocumulator. Na tuu i le nofoaga na o mai ai paipa mai le pamu sau. Fesoʻotaʻiga o se tasi i le tasi (vaʻai le ata).

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se hydrocumustolator i le vai sapalai faiga

Faʻafesoʻotaʻi Scheme Hydrocumustolator i le le mautonu pamu

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le lua hydraulic panels mo le tasi pamu

Ina a faagaoioia le System, o tagata e ona e oʻo mai i le iʻuga o loʻo i ai le tele o loʻo i ai le tele o le hydrocucumulator e le lava. I lea tulaga, e mafai ona e tutusa le faʻapipiʻi le lona lua (tolu, fa, etc.) o le sooga o soʻo se faʻasologa.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se hydrocumustolator i le vai sapalai faiga

Faʻafesoʻotaʻi le tele o hydrabs i le tasi faiga

E le manaʻomia le toe faʻaauau lea o le polokalama, o le a mataituina le faʻamalosiʻau i totonu o le tako, lea na faʻapipiʻiina, ma o le a lava lelei o se polokalama e maualuga maualuga. Ae maise lava, afai o le muamua hydroucoror ua faaleagaina, o le a aoga le lona lua. E i ai le isi taimi lelei - E lua tane tane o le 50 lita e i lalo ifo o le tasi i le 100. O le mataupu i se sili atu faigata o le gaosia o le tele o tane. Ma e sili atu foi ona lelei.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le hydrocumustolator i le faiga? I luga o le ulufale mai o le muamua e liliu le tee, i le tasi fua sao e faʻafesoʻotaʻi ai le ulufale mai le pamu (Pythyoded talafeagai), ia totoe. Mea uma. E mafai ona e faʻataʻitaʻi le polokalame.

Tusitusiga i luga o le autu: antippitics defregnation mo fafie ma o latou lava lima

Faitau atili