Faʻafefea ona fai se faʻaʻoleʻole e oe lava?

Anonim

Faʻafefea ona fai se faʻaʻoleʻole e oe lava?

Fai se vaeluaga o le nofoa ma ou lima e fai ai tagata uma. O le fesili e naʻo le aofaʻi o taumafaiga ma taimi, faʻapea foi ma mea faʻaleagaina. O le mea autu o le lava le onosaʻi ma le onosaʻi, ma le faʻailoga o le a sauni ai le malosi.

O le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e mafai ona eseʻese. E mafai ona o se nofoa ma le nofoa ma le nofoa ma le tua, ma e oʻo foʻi i le nofoa nei. E sili atu le faigofie ma le taugofie nai lo le mea mo le gaosiga o le aveina o se laau. O le laupapa laupapa laupapa o le a talafeagai tele ma i le alu ese atu o le tafaoga, ma i le atunuʻu, ma i se tamaʻi umukuka o le tele-faleoloa fale.

Sa puipui le auvae laupapa laupapa

Muamua lava, o se faʻamatalaga auiliili o le lumanaʻi faifai pea o le faʻafafa o le nofoa e taua. E mafai ona sailia i se mea tatala mo kamuta ma meafale gaosia, pe a fai o lo latou tele le filifiliga o loʻo tuʻuina atu.

Afai e te le i fetaiaʻi ma se mea faʻapena, o le filifiliga sili o le o se faʻasologa o le opeʻaina e aunoa ma se tua, pe naʻo se faʻataʻitaʻiga o le mamanuina ma le sili ona faʻatuatuaina (Fig.

O auiliiliga mo le faʻavaʻa, e tatau ona e avea ma le 4 laupapa laupapa, e manaʻomia mai le fafie, o le koluse o le 40 e le 20 mm ma le atoa o le nofoa e tasi , ae o le 32 cm le umi.

Faʻafefea ona fai se faʻaʻoleʻole e oe lava?

Ata 1. Umia laupapa laupapa laupapa.

O le nofoa lava o ia o le a sikoa i fafo o le 4 pablets ma le umi o le 35 cm, 2 o le lautele o le 9, ma le 2 - 6 cm ma le ogatotonu o le nofoa, o le a talafeagai ai Faʻapipiʻi le 2 laina ma le umi o le 32 cm, mai le pa 40 e 20 mm.

O nei auiliiliga uma o le a manaʻomia ona fananau mai ma se le mama ma se koluse o le 6 mm ma le umi o le sili atu nai lo le 4 cmked nofoa ua faʻapipiʻi i le faʻavaʻa o le (mm. O le tulaga muamua o le Fono Aoao o le fesoʻotaʻiga o vae i le ituaiga o le mataʻitusi "x", aʻo le AXI e tatau ona faia tonu i le ogatotonu o latou uumi. Ona fusiina lea o vae i le crossbars.

Tusitusiga i luga o le autu: mata mo tagata fai pisinisi e faia oe lava

Ina ua mavae lena, e tatau ona e faʻaputuputu le nofoa o le ulu popo. I le tasi itu, o pito o vae o loʻo faʻapipiʻi i le auala sopo i le auala agai i luga, ma o le kolosi ua faʻapipiʻi, o loʻo faʻapipiʻi ai le itu o le isi itu o le x-foliga o le vaega o le X-foliga o le a malolo. O le iʻuga, o se tamaʻi laʻau faʻapipiʻi laupapa laupapa o le a tatalaina.

Faʻafefea ona fai se faʻaʻoleʻole e oe lava?

Ata 2. Tusi ata o le gagau o le gaoi ma nofoa faataamilo.

I le faʻatasiga o loʻo i ai le poto masani i meaafale mafuaʻaga, oe mafai ona e filifilia se nofoa faʻataʻatasi ma le nofoa faataamilo, ae o le a sili atu faigata. Lona ata (Ata 2) e le sili ese mai le faʻataʻitaʻiga muamua, ae i le fausiaina o le a manaʻomia sili atu le ogaoga meafaigaluega.

O le nofoa ua tipi ese mai le Beek Fafie Fafie Aitalafu pe, i le sili atu o le paketi filifiliga, mai le mafiafia Plywood. I se mamao e tusa o le 5 cm mai le pito, o le pulu le palu 2 o pu ma se lapoa o le 20-22 mm o le 12 cm ma e fesoʻotaʻi ma le uila afi. O le mea lea e faia ai le 'au, lea e faigofie ai ona fai se nofoa faʻapipiʻi i lima lima.

O le autu o loʻo avea ma se nofoa mai ia te ia mai le tasi muamua o le axis o le fesoʻotaʻiga feʻaveaʻi i le nofoaga o loʻo faʻaputuputu ai vae, ae e ala i le laulau lalagaina.

I le taimi lava e tasi, o le muamua ma le lua paga o le pito i luga o loʻo faʻapipiʻi i le pito i tua o le nofoa faataamilo ma le pato. O le iʻuga, o le 'au e tasi e' aina stepper, mafai ona suia i se tasi vaalele pe a gagau.

Gaugau nofoa laupapa ma tua

Faʻafefea ona fai se faʻaʻoleʻole e oe lava?

Vasega 3. Feutaga laupapa nofoa ma tua.

Afai e te faia ou lava lima mai le laau, o le pipiʻi nofoa o loʻo avanoa mo le toeitiiti lava o tagata uma, o le nofoa o le a sili atu ona faigata. Peitaʻi, o lenei faʻagaioiga e le manaʻomia le faʻapitoa agavaʻa ma tomai faʻapolofesa. Na ona manaʻomia le sili atu o mea, malosi ma le taimi faigaluega.

O ata o se nofoa e sili ona faigofie e ave ese mai se seti o penefiti mo le gaosiga o tafaoga faamasani i la latou lima (Ata 3). O mea o le a tautua ai laupapa laupapa o sikuea vaega ma le itu o le 3 i le 4 cm, sili atu mai birch po o beech fafie.

Mataupu i luga o le autu: Fausia se moligao ma le tusitusiga

Ma e le gata i lea, o le ai ai ai vaega pe o le Plywood 2 cm mafiafia, uamea, e ono fao ma le 35 miliona ma le 35-40 cm scheved.

Mauga le lapotopoto nofoa ma le pito i tua i lona lava e tatau ona e amata i le nofoa. Tau mai le pito o le 7 cm i le 7 cm i lona uma i itu uma o itu e lua, o le a faʻapipiʻi i se puʻupuʻu vae o vae, ma le la fesoasoani i tua.

Ina ua maeʻa, o le nofoa o le nofoa i luga o le tele-paʻi o loʻo faʻapipiʻi i le lagolago. I lagolago, ua maeʻa le pu mo se sū uʻamea 4 cm mai le sami, e faʻaofi i totonu, ma mafai ona maeʻa.

O le isi laasaga o le a avea ma fono o vae uumi, mo le mea e nofo ai le 11 cm mai le pito o loo alu ese e pu mo le malie. Latou te osofaia le transverse bluech. Ona tipiina lea o le 'au i le vaega pito i luga, lea na faʻapipiʻi ai le aufaasoga o le pito i tua.

Lalo o pu mo Brazers i le 4 cm, o le uroves o loʻo faʻamalosi e ala i le tuʻuga o le steal rod e ala i le faʻatagaina o le nofoa. I le pito i lalo o vae uumi, pu mo le transverse crossbar o le a latou totoina. Ina ua maeʻa, i le ogatotonu o le puʻupuʻu vae, o pu e faʻapipiʻi ai le faʻapipiʻi o paga o vae e faia, ma teisi i luga o le nofoa.

Ina ua uma ona faapipiiina le transverse crossbar, ua faʻapipiʻi le nofoa i vae ua uma ona potopoto, o loʻo mafai ona manatu le faʻailoga lapotopoto. O le iuga o le a matua fuafuaina, ae i le taimi lava lea e tasi le mama ata.

O lea e liliu ai se ituaiga o tamai laupapa laupapa laupapa ma ou lava lima. I se aotelega, e aoga le le talitonuina o le fesili pe faʻafefea ona foia se tupe gagau. E manaʻomia le faʻamaoni i le faʻamaoni o mea manaʻomia ma ata.

Faitau atili