Auala e Filifili ai se sili atu mea faigaluega o le aiga mo le umukuka

Anonim

Auala e Filifili ai se sili atu mea faigaluega o le aiga mo le umukuka

O le umukuka faaonapo nei ua tumu i mea faigaluega e fesoasoani tele faʻafaigofie faiga, tipi le taimi e faʻamalosia ai le talimalo. Tusipanoa na o mea faigaluega sili e mafai ona taulimaina ma le galuega. O le Themen Devices e mafai ona mitamita i le tele o le lautele o le lautele o vaega e foliga mai e foliga mai e le sili atu le faafaigofieina galuega i le umukuka. I luga o le faʻatauga o ni tulafono eseese mai le eseese gaosi oloa, o le filifiliga o le umukuka meafaigaluega e masani ona faia e tusa ai ma lona aoga. Fautuaga Faapitoa o le a fesoasoani e faaaogaina ai nofoaga ua tusia, tuʻufaʻatasia se fale faigaluega i se auala sili ona mafanafana ma talafeagai e faia ai aso uma fale i aso uma.

Auala e Filifili ai se sili atu mea faigaluega o le aiga mo le umukuka

O le a le auala e sili atu le filifilia?

O le mea muamua e foia ai o mea sili ona lelei mo le umukuka e filifili: faʻapipiʻi pe le tumau. Faʻapipiʻi modules o loʻo lafi i lalo o le maota o meafale, e tumau le tumau o loʻo sailia. Talu ai nei, na fausia ai le fale gaosi mai Europa mai Europa o le le mafai ona maua se mea taugata, i aso nei ua suia. E oʻo lava i ituaiga lauiloa lauiloa o mea faigaluega i lalo o le aoina, i le tau, e faigofie ona tauva ma tagata faʻatau oloa. I le tulaga lea, o le lelei o mea na gaosia e tatau ai le faʻaaloalo.

Mauaina o le sili ona lelei o le aiga o se ituaiga o loʻo iai se numera o le le toe suia lelei:

  • O lenei e aoga tele ma ergonomic meafaigaluega.
  • E faigofie lava ona tuu i luga o le tamai umukuka.
  • A o le tulafono, o le faʻamatala o mea faigaluega a le aiga mo le umukuka e laititi lava o le itu i lo le faʻatulagaina o mea. O lenei tulaga e fesoasoani i se tamaʻi avanoa e fausia ai se atoaga-uma le tele-mamafa o le tele-faʻamatalaga galuega.
  • O le faʻatinoina o manatu o loʻo iai i le itu o onapo nei e le mafai e aunoa ma le faʻaaogaina o mea faʻapipiʻi mo le umukuka. E fesoasoani le fausia o se skitchen umukuka avanoa, lea e mafai ona maeʻa i lona pule, ma o le manaʻo e mafai.

Auala e Filifili ai se sili atu mea faigaluega o le aiga mo le umukuka

Ae ma le tuʻuina atu o nei masini, e taua le amana faapipiiina i mea le lelei latou te masani ai.

  1. I le avea ai o se tulafono, gaosi oloa gaosia ni masini e tuʻufaʻatasia i luga o heatiture heathts, pe a fai o le umukuka masini, e tatau lava ona suia atoa Ma o lenei taumafaiga faaopoopo, ova o otaota o tupe.
  2. O le tasi e fiafia e masani ona i ai i le fale mautotogi e fai ai se tulaga, mafai ona feagai ma se faafitauli, e toe faʻavasegaina meaafale na faʻapipiʻi ai masini, o le a le mafai.
  3. Ia, o le mea mulimuli, o le mauaina o mea faʻapipiʻi mo le umukuka o le a tau ai se faʻatonuga sili atu ona taugata nai lo le faʻaofi monolithic faʻataʻitaʻiga.

Tusitusiga i luga o le autu: O le lalagaina o le fala ma ou lava lima: 3 auala - mai filo, pipii ma pomptos

Faʻalauteleina o aoga ma mea faʻaletonu, e taua muamua mo oe lava pe o le a faʻafitauli i le umukuka mo le umukuka. Filifili poʻo fea e gaosi tagata gaosi e filifili e talafeagai pe a maeʻa se lisi o masini talafeagai, e fetuunai ma o le fua lava ia.

Faʻavae Tulafono mo le faʻatulagaina o le faʻavae o le faʻatulagaina

A o le i amata toe faʻaleleia, e taua le fuafuaina o le nofoaga o mea faigaluega uma a le aiga, filifili i mea faigaluega manaʻomia ma le faʻatatau. E i ai le tulaga maualalo, e aofia ai masini e tatau ona aliali mai i le umukuka. O le kuka lea, ogaumu ma pusaaisa, extractactactor. O loʻo manaʻomia le igoa o nei mea i laina muamua, ona tatou toe faʻaleleia lea o le mea o loʻo taua i aiga taʻitasi. E mafai ona avea ma se paʻu ma fufulu masini, o se faʻafefeteina ma se microwave ma se mea mataʻutia, o se hob ma le ono solofanua.

Auala e Filifili ai se sili atu mea faigaluega o le aiga mo le umukuka

Manatua! Mo le umukuka meafaigaluega, e mafai ona e faʻaaogaina le aofaʻi o masini, ma e le o le le fiafia. O le faia lea o lenei mea, e tatau ona e filifilia se siosiomaga multifornalm (ogaumu ma le microwave galuega, pei o le multiokoker, mafai ona suia ni masini eseese i le taimi e tasi). Leai se mea e faʻatau ai ni metotia taugata ma se seti tele o faʻailoga faʻapitoa. E masani ona tupu i le faʻaaogaina o le faʻaaogaina e lua pe tolu auala, ma o le isi vaega o le masini e le faʻatonutonuina le toe faʻagaioiga o totoe.

Fautuaga mo le filifilia o se gaosi oloa

O aso nei, toetoe o le auvai uma e maua ai le fale faigaluega, fai se pule o loʻo i ai nei o loʻo i totonu o masini ma tuufaatasia. O le lisi o mea taua e masani ai e faʻafouina ma le fou masini, ia e malamalama poʻo le a le sili atu e filifili ai le metotia, e mafai, taʻitaʻia e le sili ona lelei faʻailoga tomai. E tatau lava ona latou amanaia pe a tosoina se faʻailoga o le umukuka o mea faigaluega. Toeitiiti lava o avanoa uma na faʻaalia i le tatou ituaiga maketi o loʻo ofoina mai e le i totonu o le atunuʻu. Ae o le matua eseʻese lava i le lelei, ma i totonu o uiga i fafo atu o uiga. O lea, o tagata faʻatau uma e tutusa le fesili: "O le a le tagata gaosi e mafai ona faʻatuatuaina? O le a le ituaiga e sili atu le faia o le fiafia? ".

Auala e Filifili ai se sili atu mea faigaluega o le aiga mo le umukuka

O le fuafuaina o ituaiga, na faia i luga o le faavae o tagata faatau, o le leai o a latou talisaga i le taimi o le faagaoioiga o mea faigaluega.

I le tulaga muamua i le nofoia o se Siamani Transnanation popolega "SIEMENS". O loʻo ofoina atu se lautele o le fale o le fale o le fale mo le fale, o loʻo i ai i totonu o oloa e mafai ona faʻaaogaina mo umukuka meafaigaluega. O lenei ituaiga o se tasi o le muamua e aliali mai i totonu o le malutaga o faleoloa faʻapitoa i le taimi lava na faia ai le Post-Daviet Souriet, o lea, e umi lava le tagata faʻatau. Oloa o le Kamupani a Siamani o loʻo faʻaalia tele tulaga maualuga i se tau tau gafatia, o galuega galue faʻatuatuaina, lelei, ma le faʻalauteleina o se mea e tupu ai Manumalo, fale puipui ma isi fale umukuka.

Mataupu i luga o le autu: O le a le eseesega i le va o Pyrometers?

O le tulaga lona lua o le pito i luga o le sili ona lelei e ave le isi Siamani Brand "Bosch". O le faʻaaogaina o oloa na gaosia e latou e fesoasoani e faʻagalo ai le afa o popolega masani o tulaga masani o faʻafitauli e tutupu i umukuka. E tele tali a le tagata faʻatau fautua mai o le faʻaaogaina o le bosch tekonolosi e fesoasoani ia fiafia i le taimi faʻaalu i le umukuka. E oʻo lava i le mea e le fiafia e kuka gofie e toetoe lava o se kuka faapolokiki, lelei fua o le faʻaaogaina o le tekonolosi e faigofie ona tauva tekinolosi. O lea la, pe a fai o loʻo ia i matou le faʻatapulaʻaina o tupe faʻaalu, tatou te masani ona filifilia bosch metotia. E mafai ona matou talanoa i itula: talitonuina, valentinuncytarcation, faigofie ona faatino, tumau. O le faaletonu - na o se tau maualuga. O le na te leʻi faʻatagaina le Siamani Brand e ave muamua le taʻiala muamua.

Auala e Filifili ai se sili atu mea faigaluega o le aiga mo le umukuka

Fausia-i le fale faigaluega "bosch"

"Teka" - Sipaniolo Brand. Mo le selau, o ana oloa na matuā manaʻomia malosi i Europa atoa, i le matou atunuʻu, na foliga mai tonu lava. O le kamupani faʻapitoa i le gaosiga o meafaigaluega mo le umukuka ma le faletaele. O le mea lea, o le tagata gaosi gaosia e atinaʻe uma o fale faigaluega ma fefiloi, o le ata lea o loʻo fausiaina ma le mamanu o aiga. O lenei tulaga o le aoga lelei o le filifilia o lenei gaosiga. Oloa E Le Faʻatinoina Soʻo se Faaseaʻi, Faaopoopoga o Fuafuaga faʻaonaponuʻu, ma le onosai, FANUI - O mea ia e maua mai uma ai le oloa faʻamatala. Afai e tatau ona e pikiina le metotia ma faʻafefiloi i le sitaili manaʻo, i le lanu manaʻo, e manaʻomia le vaʻai i lenei gaosiga.

Zigmund & Sathain e manaʻomia foʻi ona aofia ai i le faʻailoga o tagata gaosi. Na te faia mea lelei o loʻo iai ma le umukuka mo le umukuka, ma faʻaalia manino se maualuga o aoga. Faatasi ai ma le fesoasoani ia te oe lava saunia e le gata i le aiga, ae faʻapea foi mo se tele o feʻau na latou faʻamalosia i mea na tutupu. O le kuka i totonu o le fale ina ua uma ona faʻapipiʻiina ni masini o le a avea ma aso malolo, o lea e mafai ona sefe saogalemu ma filifili se mea talafeagai mo oe pe a le faʻatapulaʻaina se mea.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona liligiina le tele o itulagi: mea faigaluega, tapena, sauniuniga

Auala e Filifili ai se sili atu mea faigaluega o le aiga mo le umukuka

Maualuga-Tech umukuka mai Goldrej i le Retro Style

"O Gorenje" o se kamupani Slovenn na mafai ona faatoilaloina maketi a Europa i maketi. I aso nei, o ana oloa ua i le matou maketi, o le a tuuina i le averesi o le vaega tau tau. O le e fiafia e faʻapipiʻi ma le faʻatuatuaina ma le faʻamoemoeina o le umukuka, o se ergonomic, mafai ona faʻamafanafanaina se mamanuina o aso nei, ae mafai ona faia le fiafia i lenei faʻailoga faapitoa. O le tala faʻamatala o le lauiloa o loʻo i ai i le pito sili ona lauiloa. Tagata faʻatau o loʻo iai naʻo faʻamatalaga o loʻo iai, slovenin gaosi oloa teu ai le tele o tupe i le faʻaonaponei o latou gaosiga, ma o le a tumau le tau o tagata faʻatau.

Lautele i luga o le autu

Ma, afai e te filifilia le umukuka metotia, ia mautinoa e tusia muamua se lisi o masini sili ona lelei ma vaʻai poʻo le a le mea e mafai ona lafoai pe a faʻaitiitia le tulaga o gaioiga. E manino lava le fuafuaina o le paketi. O le a fesoasoani ina ia filifili ai se isi vaega e manaʻomia e saili mo oloa: aofia ai oloa o le vasega totogi, o le averesi o le aofaʻiga o le tau poʻo le vasega tamaoaiga. E taua le filifili poʻo le a le mea o loʻo tuʻuina i le ulu o le tulimanu: sitaili poʻo galuega. Afai o le sitaili e puleaina, le aoga, e aoga le mafaufauina o le ogaumu lava e tasi ma le "Tech-Tech Bamblings", e sili atu le puleaina i le mea faigaluega. I lenei tulaga, o le fuainumera o galuega latou te ono tutusa foi.

A filifilia ni mea faʻapipiʻi, e taua ma faʻataufale, ma meafaigaluega faʻapitoa i le faʻatauina i le taimi e tasi. O le maketi o loʻo i ai kamupani kamupani e maua mai meafale ma faʻapipiʻi mea faigaluega i le fale, maua uma fesoʻotaʻiga talafeagai ma masini seti. I le avea ai o se tulafono, o loʻo ia i latou le maliliega ma tagata faʻatau nofoaga o loʻo auai i faʻatauga o masini faʻapipiʻi. Latou te tuuina atu le 15% le paʻu o mea tau tupe. O le mea lea, o le atoa umukuka meafaigaluega o le a sili atu le taugofie. Fautuaga mo le filifilia o tagata gaosi oloa o loʻo faʻaalia i le tusitusiga.

Faitau atili