Alumisina Faʻamatalaga Faʻapipiʻi: Suiga o galuega

Anonim

Vitaly, Veronezh fesili le fesili: Talofa! Ou te manatu ia te aʻu o se poto masani i le matua o le falesa, ae leʻi mafaufauina e faʻaaoga ai le fausaga, toe faʻaleleia poʻo le gaosia o fausaga faʻapitoa. Na ou faʻalogo ua iai se tele o faʻamatalaga. Ou te fia iloa le manatu o se tagata faapitoa pe saʻo, ma mo le mafuaaga o uʻamea mama ua avea fua i tumaʻoti ma galuega alamanuia. Afai o le lelei o lenei oloa e sili ona maualuga, ona ou fia iloa ai pe faʻafefea ona faʻamau le faʻamatalaga o le almininim, talu ai ona ou faʻaaogaina foi le umukuka i totonu o lou fale puipui. I le a le faasologa e faʻasaʻo ai le stude bear, pe a manatu e faʻaaoga le uʻamea vaega i le faiga? O le tagata faʻatau tali:

Alumisina Faʻamatalaga Faʻapipiʻi: Suiga o galuega

Ventinelan fogafale o le fale.

O le namuina o le tuatusi o le almininim ua tufatufaina, e mafua mai i le mea moni o le fua e le gata o le tamaoaiga, ae o fausaga faʻapitoa lagolago faʻapitoa lava. O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o laʻau aminini o loʻo faia i le taimi o le faʻatulagaina o faiga e faia o nei oloa o se elemene o le feaveaʻi vaega.

O le mea e faia e ala i auala o fefaʻatauaʻi taula i totonu o le uamea elemene ua faʻapipiʻiina. Seia vagana le amataga o le faʻapipiʻi i luga o le pa, e tatau ona lafoai le vevela vevela vevela. O lona tino ua faia e le umbrela lio. Ina ua uma lena, o le faʻasaua e puipuia ai le sipike e taofia ai le feulatila ma susu. O le membrane e tatau ona faʻapipiʻi i le paie i le va o uamea elemene. O le faʻapipiʻi faagasologa e tatau ona faia i se auala e i ai le ea o le ea i le va o le faʻalumaina o le faʻalumaina ma le maeʻa o le felauaiga.

Alumisina Faʻamatalaga Faʻapipiʻi: Suiga o galuega

O le taula faʻatele e faʻaaoga e faʻamau ai le talaaga i le pito i fafo o le fale.

O Matagiininu E mafai ona faʻaaogaina i totonu o le fale, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faia faitotoʻa mo le umukuka loʻa. O le matafaioi o le ie uaina i lenei tulaga ua filifilia mDF. Mai le ogaumu ua fautuaina e tipiina ai se taotoga ma nisi itu. I se tasi o pito o le galuega mai le MDF, o se pa e tatau ona faia. E naʻo le tele o le elemene o le elemene o loʻo faʻatagaina e faʻasaʻo saʻo le hacksaw ina ia tutusa le umi o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le Vaega. E tatau ona tuu le galuega faatino, ona faʻamalosi lea ma le fasi ma le fao. Ina ia mafai ona faʻapipiʻiina, tapunia i se laʻau almininum, na le maua ai ni faʻaletonu mai fafo, e manaʻomia le faʻapipiʻi o se ofu teuteu, o le a tapunia ai ni pulou faʻapipiʻi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e tutoʻatasi o se podium i totonu o le fale mautotogi

Ina ia mafai ona faia tulimanu o le faʻafanua o le nonodile, o le a latou maua se vaega faasolitulafono e tuʻu i luga, o le a fesoʻotaʻi le tasi ma le isi. Ina ua maeʻa, e tutusa tekonolosi, e manaʻomia le faʻamamafa ai le elemene mo le isi itu o le MDTF Hoscceece. E manaʻomia le faʻapipiʻi o mea i le tulimanu, ona faʻapea lava lea i le auala e tasi e faʻamalosia ma faʻatupu ai le tele. I le taimi e saunia ai le Suʻe, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia o taliaina mo vasa e faʻaaogaina ai se milling ua iloa.

Suiga faʻavae i luga o le vaega faʻamatalaina o le ai ai uiga o le malosi ma asthetics.

Aluminim C-foliga fasi e mafai ona i ai se lanu. I le faʻaopopoina o le faigofie faʻapipiʻi, o le talaaga e i ai le maualalo tau, e faʻasaoina i luga o le gaosiga o fausaga mai mea.

Faitau atili