Kesi pou

Anonim

Kesi pou

Faʻateletia i le mataupu i le tofiga o le tafe o loʻo tafe solo, pei o se kesi kesi, e manaʻomia le pikiina i luga o le ea ma iloa ai pe le masani ai o lana faʻapipiʻi. O le autu autu o le Air Duct o le aumai o le vaega o oloa mai le koluma i le auala - e ala i le pu i le puipui pe o le chimney me.

Kesi pou

Manatu

O le ea o le ea mo kesi kesi ua faʻavasegaina mo ni ata:

  • E tusa ai ma le gaosi oloa, o le ea duct o le steel pe alumini. Faia o le Aluminim e sili atu le faʻamalosi a le ea o se taugofie ma faʻaaoga avanoa, ae le fautuaina mo le faʻaaogaina o le koluma, aua vave alu.
  • Fuafua i le mea e aveʻesea ai oloa o oloa, o le ea o le ea e mafai ona avea ma chimney (e fesoʻotaʻi ma le ventiplation lelei) poʻo le sili ona ave i le puipui o le fale).

Kesi pou

Steel Air Duct

Kesi pou

Alumini Duct.

Mea

Apa siliva

Mo le gaosiga o le Steel Air Pars Purts faaaogaina maualuga-uiga maualuga. E masani ona ufitia e se lautele lautele o paʻepaʻe lanu paʻepaʻe ma vevela-teteʻe meatotino. Latou eseese i luga o le lamolemole luga, lea e sili atu ona afaina ai le tetee a le Aerodynimic. O ia maile e itiiti ifo le filogia ma faaitiitia nosiy i le taimi o le laupepa faʻapipiʻi.

Stainless Steel Dusts

O steel

Tele taimi, o sulu uamea o lo o kapeti paipa. Latou te eseese ai le mamafa, maualuga le faʻatuatuaina ma le itiiti ifo leo aʻo faʻaaoga masini. O le lomia o laʻau laʻititi o le ono lamatia o le le maua i le taumalulu, o lea, i le tulaga faʻapipiʻi o sea ea i fafo atu ole fale, tausia ia tuʻufaʻatasia le paipa.

Kesi pou

Steel chimney

Aisea le paipa o paipa mo le ea e maua ai le lauiloa?

O le paʻu uʻamea o loʻo taofia ai le puipuia o le le lelei o loʻo faʻaaogaina mai luga e sili atu le puipuia mai fafo. Muamua lava, e taofia e le enamel le faʻavae o le sasa i luga o le pito i luga o le u. I se faʻaopopoga, o se paipa e aofia ai le paipa e iloga i le maualuga vevela teteʻe (e faigofie ona faʻamoemoe i le vevela vevela), tetee i le malosi o le malosi. I se faʻaopopoga, o le eseʻese lanu o enamel e faia ai se ea e teteʻe i fafo.

Mataupu e uiga i le autu: teuteu teuteu mo le faitotoʻa - masani fou i totonu

Kesi pou

Steel le taua le ea

Fausaga

O le sili sili ona lelei pepa mo le kesi a le kesi o lapisi. O lenei ituaiga o le lelei ole lelei ole lala o le 'auʻaunaga oloa o le a sili sili ona lelei. Afai o le ituaiga o le lau o le sikuea, o le a afaina ai le lelei o fua faatatau.

O le au e le tatau ona sili le umi, talu ona faʻaitiitia le umi o le suauʻu paʻu. I lea tulaga, o le matafaga sili atu nai lo 90 tikeri leaga afaina ai le lafo. O le sili ona lelei ua manatu o le umi o le Air Duct i le tolu mita.

Kesi pou

Faatasi ai ma le mita faaopoopoga o chimney, o le ata faʻatino o le a faʻaitiitia i le 5-10%.

Kesi pou

Faʻapefea ona filifili se lapoʻa?

E taua le mautinoa o le lapoa o le ea o le ea e le i lalo ifo o le lapoa o le koluma o le koluma. O tapulaʻa masani o loʻo valaʻauina ma le 11 ma le 13 cm. Ina ia iloa ai le sili atu le aoga o loʻo manaʻomia i se tulaga faʻapitoa, le tulaga o mea faigaluega ma le numera o mea o susu. Afai o le koluma galue ma se tulaga e oʻo atu i le 20 kw ma i le taimi lava e tasi e ulufale i le tasi tulaga, o se paipa ma le lautele o le 110 MM e manaʻomia. Mo le malosi o le malosi ma le manaʻomia mo le tautuaina o togi, o le ea o le ea ma se lautele o le 130 mm e manaʻomia.

Kesi pou

Faapipiiina

Faʻapipiʻi galuega o le a faʻalagolago i luga o le pa.

  • Afai na e tu i luga o se paipa uʻamea, ona e tatau ona faʻatau le faʻatau talafeagai. Ina ia sailia pe faʻapefea ona manaʻomia le umi o le paipa, fuaina le mamao mai le koluma i le tatalaina o le ventipelation auala. Faʻapipiʻiina o le paipa ma visa e matua mamana ma faʻamanatu ai le faʻatasiga o le tagata mamanuina. Ina ia teuina le utu ma gaosi ona fesoʻotaʻiga, faʻaaoga le sami.
  • Afai e te filifili e faʻaoga se porrugr o le ea ea, e te le manaʻomia ni faʻasalalauga. O le Corruggition ua faʻaloaloa atu i le umi o le umi e faʻafesoʻotaʻi ai le stintister system ma koluma. Afai e te manaʻo e faʻaopopo le umi, e faʻaaogaina mo lenei metallic scotch.

Kesi pou

Ina ia mafai ona sologa lelei le koluma le kesi, e manaʻomia le lelei e fuafua le maualuga o le chimney. Faʻafefea ona faia saʻo e mafai ona vaʻaia i le vitio lenei.

Tusitusiga i luga o le autu: O laʻau mafanafana o le Kerisimasi i luga o le puipui: 6 dia dy dy (31 ata)

Faitau atili