Ae faʻapefea pe a oʻo le polo tamoʻe?

Anonim

Le eseesega i le va o le polo polo mai le masani ai

E puʻupuʻu faʻatasi i le maketi meaola tele, o le polo polo lea ua avea ma se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona taatele. O le polo Vave na pasia ma le manuia i aso uma o le olaga ma faʻaaoga uma i le umukuka ma i faletaele. E pei ona e iloa, e leai lava se mea e faʻavavau, o le mea lea e avea ma se masini faʻaolaina e pei o se polo vato, e mafai ona toilalo ma ave le tafe.

Ae faʻapefea pe a oʻo le polo tamoʻe?

O se tasi o mea masani o le le masani o le polo palusi i le umukuka o le taia o lapisi i le pulufana, mo le mea e tatau ona e lafoaia le mamanu ma fufulu.

Afai o le Fatucet ua mago, muamua e tatau ona e faamasani i lana masini e malamalama ai pe faʻafefea ona toe faʻaleleia.

O le masini o le Polo Crane e faigofie tele, pei ona sili atu le faigata tele nai lo le alatoto. O le vai palu e tupu i totonu o le autu lea o loʻo faʻapipiʻi ai le polo e tolu. O lenei povi e faia i slingless steel. I se tasi o pu, vai vevela e sau, i le isi malulu, lelei, i le pu lona tolu, o le vai o le vevela o loʻo sapalaiina i le tagata faʻaaogaina.

O le polo e faʻapipiʻi i totonu o le upheve cartip cards e faigofie ona aveese mai le mataupu. Mo le faamauga, o le polo e tuu i totonu o le paʻu paʻu, o le mea lea o le polo e latalata tele ona o gaioiga a le vai.

I fafo, e foliga mai o se togafiti ma le tasi swivel lever. Liliu le 'au i le luga-lalo faatonuga, e mafai ona e fetufaaʻi le malosi o le vai o loʻo unaʻi. Ma liliu i le taumatau ma le agavale, e mafai ona e fetuunai le vevela o le vai sapalai. O Tran Cennes e le gata i le faigofie ma le faigofie o gaioiga, ae o le faʻatuatuaina foʻi lea ma le faʻatuatuaina lona paluvai, lea e faʻafaigofie e le faigofie o le mamanu. Mafaufau i nisi o mea e maua ai le leiloa.

Mataupu i luga o le autu: Filifili pepa faʻapipiʻi mo le 2019 Hall: Ata ma 7 ituaiga

O mafuaaga na mafua ai ona tafe mai le polo

Polokalame o le masini o le polo o le polo.

A faʻapea ma le masani a alatoto cranes, o mea uma e sili atu pe tele, o faʻafitauli e mafai ona tulaʻi mai ma tyw cranes. O sea ituaiga o tafega e tafe atoatoa ai. Ua maeʻa ona aʻoaʻoina le mafuaʻaga na ia tafe ai, e faʻaitiitia vave le faʻafitauli o le a faigofie atu. O se vale masani masani crane masani ona alu atu ona o le ofuina o le kesi po o le gland. Ma o le toe faaleleia o ma tagata folau e le mafua ai faigata faʻapitoa i le toʻatele o aliʻi. Ae o le ata o le polo e le maua ai laugges ma gase. E ui e le o lona uiga e le tupu Na te le tupu! O mafuaʻaga o tafega, o lona uiga e ese mai metotia faʻafouina mai penina tau. O lea, amata le palugalii, ma e le o le mauaina o paipa iina, e toʻatele le tagata ua lē mautonu ma latou te le iloa le mea e fai.

O faʻafitauli masani i le polo e masani ai, pe a le mafai ona tagofia i le fuafuaina o le fale gaosi faʻaipoipoga ma le faʻaleagaina, faʻapea foi, o le faʻafitauli o le mamafa.

Afai e tafe atu le faʻafitauli, o le mafuaʻaga lea e ono lavea ai e le tagata lavea o lapisi, lea i le umukuka e sili atu nai lo le lava o vaega o le polokalama. E mafai ona fai ma taʻe i fale, ma tapuni o le pulufana, ma le spä ma le pipi, ma ofuina o kakesake i luga o le atigi pusa. O mea uma o nei mea sese e manaʻomia le toe faʻaleleia. Ma e manaʻomia le sauniuni atu i ai, ma e tatau foi ona mulimuli ma le faʻaeteete i faatonuga, aua o le masini i totonu o le polo e matua maaleale ma e faigofie lava ona faʻaleagaina.

Talu ona faʻamauina le osofaʻiga o le polo o le polo i soʻo se mea o le a manaʻomia e toso ai le faʻafefiloiina o le paluga mo mea nei. Afai i le taimi na le mafai ona manatu, o nisi ituaiga o le leaga o le a mauaina, e mafai ona aveese. E le faigata mea uma, pau le mea e moni e tatau ona faʻaeteete.

Tusitusiga i luga o le autu: Ergonomic kapeneta i le faapaologa ma le matafaioi a le au tapunia: faigofie ma le poto

Lipea o le polo polo

Lisi o mea faigaluega ma mea

Ina ia toe faʻalelei se palu, e manaia le mauaina o le seti o mea faigaluega e tatau ona i ai i le plumbing i le lima:

Fefiloi toe faaleleia mea faigaluega.

  • Fesuiaiga ki;
  • Sikulukalaita, mafolafola ma kolosi;
  • wren, etc.

E masani lava ona matua le mautonu lenei tulaga e toe faʻaleleia ai le fefiloi. O le ae le o le sili atu ma elemene e mafai ona maua i totonu o le ato pa. Fasi o paʻu e mafai ona aoga, mai le mea e mafai ona e faia ni kesi fou, ma le tino o le palu o le lipine o le sui o le lars. E tusa lava poʻo le aveeseina, o se taupulega masani ma le mama e manaʻomia ona aveʻesea i totonu o lapisi ma palapala. O le poto masani e faʻaaoga ai litaea o loʻo ufitia i le sitosoina. O lenei ua faia ina ia o le soliina o le lele meafaigaluega na afaina ai le magoto. Mo lenei faʻamoemoe, o le rag poʻo se fasi paʻu o manu felelei e talafeagai.

Laasaga-Aia-laa e toe savali tusi lesona

Ina ia faʻaitiitia faafitauli ma le cune o loʻo i ai nei, e manaʻomia le amata o le paʻu o le suavai e amata ai. E masani ona i totonu o le faletaele pe i le faleuila. O alavai e tatau ona sasaina 90 tikeri, e faʻatatau i lo latou tulaga o loʻo i ai nei pe fuli pe a taofi.

O le autu o le faʻaleleia o le toe faaleleia o polo paluʻai o le i ai o vaega e leʻi usiusitaʻi. O nei auiliiliga o loʻo aʻafia i totonu o le pulufana. O lona uiga o le a le mafai ona suia eseese, e tatau ona e sui atoa le fata.

O le tautala e uiga i le auiliiliga o le polo e crane, e saogalemu le fai atu o le a aoga oe i le tapulaa saʻo. Sei o tatou mafaufau nei i le sili ona lelei filifiliga pe a e manaʻomia e faʻamamaina le palu. Ae mo lenei mea e te manaʻomia e le gata ai le fefiloi ma le faʻatasia sooupu, aʻo aunoa ma le faʻaleagaina o le auiliiliga o le paluga.

Le fiafia o le polo palu

E manaʻomia le matauina o le faʻasologa i lalo nei. E amata i le, tatala le siku, ua lokaina ai le lever. Ona e faʻamoemoe ai lea pe faʻafefea ona faʻafetaui le faʻaeteeteina le tuʻinanau o le faʻalalu o le crane. Le isi, oe manaʻomia ona faʻalauiloa le tutusa le fesoʻotaʻiga. Muamua o tatou o le domeme o le fefiloi. E manaʻomia le aveeseina faapea foi i lalo o le palasitika. Mai le palasitika faamaufaailoga, o le a manaʻomia ona e aveese le faʻamau kesi.

Mataupu i luga o le autu: O le sili atu le tipiina o pusi uamea-palasitika paipa?

Polokalame Mutualiiga polo palu fefiloi.

I lea laasaga, ua ouʻa Atu lava i lenei kesi pe a fai o loʻo taʻe, ua matua suia. A leai, o le mea sili e tatau ai e faamama ai lenei kaka, aveese le pa'ū o ai.

O le isi laasaga o le faʻateʻa lea o le polo. Toe faʻapea foʻi, faʻatasi ai ma tali faʻafoliga, iloa ai pe faʻapefea ona mafai. A paʻu le polo, o le a manaʻomia e toe sui. Faʻamau le polo, alu i faʻailoga, faʻasaʻo le polo. E tatau ona latou aveeseina ma le faaeteete, fetaomi se manifinifi manifinifi. Afai o faʻailoga e sili atu ona leaga, e tatau ona suia i le faʻamalosi.

Suia uma auiliiliga o faʻamatalaga manaʻomia e manaʻomia ai le libricate faʻamau. Ona e ao ona aoina uma auiliiliga o le paluluga i le itu toe setiina.

O le a le mea pe a fai o lau faʻafefe o loʻo faʻaauau pea ona tafe? Masalo o le mataupu i le palu sisina. I le tulaga lea, e tatau ona suia, pei ona le mafai ona faʻasoa pe faʻalelei.

E masani lava o le polo-polo-fausaga fefiloi tafe ona o le clougging o le pulufana o lapisi tamai lapisi. I le tulaga lea, o le le fefiloi o oe toe faʻaleleia o le a ogatasi ma le atoa sui o le pulufana. Ae o lenei faiga e manaʻomia ai filifiliga talafeagai ma le mausali.

Muamua e tatau ona e aveese le tagata fefiloi tagata faatonutonu tulafono faatonutonu. Ona e tatau ai lea ona e tapunia le vai. A leai se isi vai i totonu o le tino, e manaʻomia le faʻapopoleina o le nati, lea e tumau i le pulumupisati. Ona tietie ai lea o le ata tuai, sui i se fou, a o le i ai o le saito o lo o pipii i luga o le pulufana. E matua faigofie mea uma. I le faʻapipiʻiina o se pulufana fou, e tatau ona e faʻasaʻoina i se nati. Ona e manaʻomia lea o le faʻaputuputu o le fefiloi i le faʻasologa o le faʻasologa.

Faitau atili