Faʻafefea e Plaster Slope i luga o le Windows: Faʻamatalaga faʻataʻitaʻi

Anonim

O le suia o le faʻamalama e le mafai ona manatu e faʻatinoina seia oʻo i le iʻuga o loʻo faʻaalia i le faʻasologa. Mafaufau pe faʻafefea ona faʻapipiʻi sao i luga o le faʻamalama matala e puipuia ai le atoa mamanu mai le pipiʻi o le susu ma le malulu. O se fou lava i le faʻaleleia o mea e mafai ai ona ia faʻaosofia galuega faʻapenei, ae e tatau ona e tutusa, gauai ma maua ni faʻamatalaga i lenei mataupu.

Faʻafefea e Plaster Slope i luga o le Windows: Faʻamatalaga faʻataʻitaʻi

Tofiga o tomeu

O nei elemene o le faʻamalama e faia ai le tele o galuega:

  • O le ata o le folasaga o le faʻamalama i le faʻamalama e mafai ona avea ma o lana teuteuga o loʻo faʻamamafaina le masani masani o le potu;
  • nana le tele o elemene;
  • Faʻaleleia le vevela o le vevela o fale, fesuiaʻi le "dow dint" i talaatu o le nofoaga.

E mafai ona faʻaleleia le vevela o le fale vevela o le fale poʻo le fale mautotogi ma se auala sili atu o le sui o le faʻamalama, o le mea lea, e faʻapipiʻi lelei i le faʻamalama sill, faia lelei ma Faila Pea.

Faʻafefea e Plaster Slope i luga o le Windows: Faʻamatalaga faʻataʻitaʻi

Meafaigaluega ma Mea

A o le i amataina ma galuega, e tatau ona e saunia le mea faigaluega lea:

  • Le maualuga o le fausiaina (sili - le sili atu nai lo 1 umi, ae puupuu lava - filifiliga le talafeagai);
  • Almininum tulafono;
  • rofautte;
  • tane mo vaisa, vai ma le Prices;
  • Laiti Spatila;
  • Master Ok;
  • Graster ma le afa-Soush (mo le COMME SAILI);
  • Big ma maualalo lamolemole iron, spatula (45 cm), spony geab (mo le faaeeina atu i totonu);
  • Fana mo le lagi;
  • fao malai;
  • Fufulu mo le faia o le promar primer po o shrayer;
  • Tulimanu faitioga, coroc worterk;
  • penitala.

Fono

E sili le faia o se tamai 'apamemea' aiga, e sili atu ona fetaui i luga. E le fautuaina e tagata tomai faʻapitoa le tuu o le sterpladder poʻo le nofoa, e le saogalemu.

O le filifiliga o le fofo mo le faʻapipiʻi faʻalagolago i luga o le humdity tulaga i totonu o le potu ma le nofoaga o le malifa (i totonu o le fale poʻo fafo). I potu ma le maualuga o le susu ma le faafiafiaga o le sili atu e sili atu le faʻaaogaina o tulaga faʻataʻitaʻi.

Tusitusiga i luga o le autu: O le faitotoʻa tuai mai le faʻatusatusaga: Toe fai oe lava

Lime-ma-gypsum, gypsum paomea e talafeagai mo le galue i totonu o potu.

E tatau foi ona e kuka le kimging Finam: E manaʻomia le faʻaitiitia o slots i le faʻamalama poloka. O le a avea muamua Prices loloto.

Ia mautinoa e ofuina se ulu ulu ma ni totini totini e puipuia mai le fofo, e mafua mai i ni seevae ma ni seevae ma seevae mama. E tatau ona nofo lelei e galue.

Faʻafefea e Plaster Slope i luga o le Windows: Faʻamatalaga faʻataʻitaʻi

Galue algorithm

A o lei tuuina atu liliega, e manaʻomia le faʻatautaia o le tele o galuega ia e faʻalagolago ai le mea e faʻalagolago i ai.

Sauniuniga

Muamua aveese le pine tuai o malifa, pefu, lapisi, palapala. Ona e tatau ona e faamaloloina Meaola o le tipiina osala, ia mamago, seleselega. I fafo atu o soʻoga o loʻo pipii ma se lipine faʻapitoa e puipuia mai le susu.

O le Windows o loʻo faʻaulu mai aʻo leʻi amataina le sipelaga. Lenei o le a faʻatagaina ai oe e tapunia vave le tele o 'olo e ala i le fauina o fulafula ma tuu atu le faʻataʻitaʻiga sili atu.

Fono

Afai ua uma ona e faʻapipiʻiina le faamalama, aua neʻi galo e maua ai ma le mafiafia pepa poʻo fasi o miswall o loʻo totoe ina ua mafai ona tapunia le faʻamalama ma le sima, pepa - Puipuia le fiafia, mea faigaluega.

O le tali e tatau ona alu i le mama ua saunia.

Puipuia Galuega

Ole faʻaaogaina o le Primeme e faʻaleleia atili ai le faiga o le fuaiupu o le vailaau ma soʻo se faʻavae i lalo o le malifa. Fuafua pe o fea auala o le faamalama (piliki, sima, fafie, digwall) e faia i luga o itu (piliki, dirwalls)

A maeʻa ona gaosia le laufanua, latou te tuʻuina atu teisi atoa.

Pepelo

O le pito o le potu o le potu e latalata i le vapraor inculting ata tifaga pe faʻaaoga se manogi silika. Afai o lenei tulaga o le galuega o le faʻaseʻe i luga o le taimi, o le a le maua le fofoga, o le fomū mai le faʻaititia, e amata ona tautevateʻe ma le palapala, e toso mai le pili a le o le a le pamu. .

Fono

Filifili se taligalu malulu, faʻaaoga i se eleele matutu, faʻamamaina le sili atu; Ina ua ia iloaina, e toetoe lava a le mafai ona fai.

Lautele Lautele

Tusitusiga i luga o le autu: mata i lalo o le taele taele

E tatau ona tuu le sucks i se vevela e le maualalo ifo nai lo + 5 ° C mo le sifi i luga o le fale, + 10 ° C - mo le gyptum fofo.

Saunia se fofo fofo e manaʻomia e tusa ai ma faʻatonuga i luga o le afifi. E le mafai ona faʻaaoga le tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻamutaina ai le aso uma.

Fono

Aua neʻi saunia le tele o le faʻatatauina o vaega o loʻo i ai, aemaise pe a o le gyptum fofo e manaʻomia le vave faia o galuega.

Ole aofaʻi o mea manaʻomia e faʻalagolago i le vaega o tomeu ma le mafiafia o le vaega o le faʻaaogaina.

Faapipiiina o vaega taua

Ua faʻaulu mai le vaega o loʻo faʻaulu mai ai le 'au o loʻo faʻaulu i le fofo, ogatasi le tulaga i le puipui o le puipui. O nei fausaga e faia le sao o moli ma puipui pito o malifa mai le leaga.

Faapipiiina o le col complek

O lenei mamanu e lua fata. Ia oi latou, e latalata i le solo, faʻatupu le pa i totonu o le itu, o le a avea le isi ma taʻiala.

Faʻafefea e Plaster Slope i luga o le Windows: Faʻamatalaga faʻataʻitaʻi

Talosaga o Fofo

E fautuaina e tagata atamamai le tuʻu i luga o stape faʻaaogaina se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa (Malki). E mafai ona e faia se ata faapena mai se fasi palasitika malosi. E tusa ai ma le lautele, e tatau ona 5-10 cm sili atu o le gaioiga. I le Malka e tatau ona e faia se ata tipi i lalo o le matasele.

  1. Muamua, o le tulaga o le tulimanu o loʻo fuafuaina. E faia ai se tulafono ma se tulaga ma se penitala faia se faailoga.
  2. Faʻamuta faʻamalosi le auivi i le faʻafanua o le faʻafanua ma le Cior Bar, Swim Shio lamolemole le fofo mai le laufanua, maua ai le ogatasi.
  3. Ua aveʻesea le tulafono, faʻasolosolo lemu ai i luga o le tulimanu.
  4. Iloilo ma le faaeteete le laualuga. Afai e iai ni faaletonu, e tatau ona e faia se isi vaega o le fofo ma toe fau le malifa i le fesoasoani a le maualalo.
  5. Ina ua mavae sina taimi, o le lamolemole ua aveʻese tele ma faʻaalu le faʻavae o le faʻatafunaina tulafono.
  6. Laʻititi mea e le mafai ona faʻamamaina ma se viʻiga. Gyptum plaster pred-nonoa i luga ma se sponge. O le mataina e tatau ona faia ma le lapotopoto i luga o auala, fusi malosi i le oomiina o le saoasaoa. Ina ua mavae sina taimi, o le laualuga e manogi i se lautele spatula.
  7. Ina ua uma ona mago, e mafai, mo se faataitaiga, faia ai se pisia o malu. Afai latou te fuafua e tuu i fusi, ona e le mafai ona faʻamamaina laiti.
  8. Ina ua maeʻa faʻamagoina o le Plaster Seaceer, e manaʻomia le talepeina lemu le pito o le laupapa laupapa ma aveese le pepa ma le ata mai le faʻamalama, Windills ma Tosoʻofetuli.

Mataupu i luga o le autu: o le maina o seammboard: Mea ma metotia

Faʻafefea e Plaster Slope i luga o le Windows: Faʻamatalaga faʻataʻitaʻi

Malifa ma palasitika faamalama

Afai e iai ni fausaga, e tatau ona e faʻatonutonuina ni fautuaga.

A pala le pamu, e manaʻomia le faia o se spalafa o le grave o le 3-5 mm lautele i le va o le malifa ma le faʻavaʻa. O le taliaina e tumu i le silicone, o le a faia le galuega a le fale puipui.

O lenei fuafuaga o le a 'alofia le foliga o le faiʻai i le nofoaga o fesoʻotaʻiga ai le malifa ma le faʻamalama.

O le agavaa e faʻatino ai le plam e faʻaleleia atili ai le fomaʻi o loʻo iai le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi poʻo le fale, o le lalelei o potu o le a faamamafaina.

O le Windows o se mea taua o le mamanu o soʻo se potu, ma o le lelei lea o le teuteuina, o le aotelega o ituaiga o totonu o le vaifofo e faalagolago.

Faitau atili