Pupuni i luga o mama e fai ia te oe lava: o tulafono o le suisui

Anonim

O minute 'eseʻese o minute e taua mo se tagata o onapo nei, o lea e taumafai ai e tuʻuina atu lona nofo ma sili ona aoga ma aoga. O ia mea e tatau ona taʻutaʻu atu e uiga i pupuni: O sana ave ese ma le le mautonu ma matau sa faʻataʻaloga i luga o le lele o mama - malamalama, faʻatuatuaina, faʻatonutonu.

Pupuni i luga o mama e fai ia te oe lava: o tulafono o le suisui

Mama i luga o pupuni e mafai ona i ai se ituaiga foliga ma le lanu. E faʻapea foi ona latou teuteu Windows i potu o soʻo se mamanu.

O mama na faʻapipiʻi i luga o pupuni o loʻo taʻua foi o le sili. O le ituaiga kulimi na atiae e tagata mamanuina, ma na ia mauaina loa le lauiloa lauiloa, lea e faʻamatala e le tele o lelei:

  1. O pese i luga o puipui e faʻatagaina oe e 'ausia le toniga o le ie i luga o le cornice i le cornice-toʻotoʻo ua faia. Ae o le taimi lava e tasi, o le masani ai o galu e le faʻalavelave ma pe a uma ona fufulu pupuni.
  2. O le faʻaleagaina ma le faʻamio o le tisu e le aofia ai, ae i isi ituaiga o faʻamaʻi, o le ola pupuni ua faʻaititia tele.
  3. O mama i luga o pupuni e mafai ona i ai le tele o foliga ma lanu, e talafeagai mo le teuteuina o faamalama i totonu o potu o soo se mamanu. E tusa ai ma tagata poto masani, latou te fetaui lelei i sitaili o le maualuga-tekonolosi po o le itiiti.

E ui lava i le mea moni o pupuni i tisiki foliga manaia tele, e faigofie ona faigofie faigofie.

O le mea taua iinei o le filifili poʻo a faʻamaumauga e talafeagai mo le sitaili o lou potu.

Auala e Filifili ai le Ata o Chalks

Pupuni i luga o mama e fai ia te oe lava: o tulafono o le suisui

O le tagata alofa o loʻo faʻaaogaina ma le tele o ituaiga o pupuni, o le tuusaunoaga e faia ai moli malamalama.

O aso nei, ua atiae i latou le tele o mama mo pupuni. Ma, afai o le amataga o faʻamaumauga na o se ata faataamilo, o aso nei tagata faʻatau o loʻo ofoina atu oloa o le ova, Daimond, o le tafatolu, e mafai ai ona faʻapipiʻiina i latou i le potu potu poʻo potu moe, ae o le potu o tamaiti.

Mataupu i luga o le autu: filifiliga o le tu i lalo o vae o le taele

I se faʻaopopoga, o latou ie puipui e mafai ona uʻamea poʻo palasitika, susulu poʻo le matte. O loʻo faia i ni latou lanu eseese ma e mafai ona teuteuina i lalo o le paʻu, fafie, maa ma isi mea. I le taimi lava e tasi, o oloa palasitika e i ai sina taimi laiti: Latou te le tuliesea le taimi ma faigofie i luga o le ie.

FILIFILI O Luga Vaʻai i luga o le siata, E Taua Iloilo pe O le a le matafaioi a faʻamaumauga o le a faia i le mamanu o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona le o vaaia, filifilia o loʻo filifilia i totonu o le aliʻi, e mafai ona o gatasiina ma le lanu o meaafale, ma mafai ona taulaʻi atu ia i latou lava. I le mataupu mulimuli, e tatau ona e filifilia oloa o foliga le masani ai foliga ma lanu malamalama.

E tusa lava po o le a lau pepa, o mau uma o loʻo i ai se pa taʻamilosaga o loʻo faʻapipiʻi atu i le oAves-toʻotoʻo. O loʻo avanoa Rings Stands ma le lapoa o pu mai le 1.5 cm. Ina ia e tautau le malifa, o siamupini o le 15 i le 5 CM e sili ona talafeagai.

Tulafono mo le suisui o ie pupuni i luga o mama

Pupuni i luga o mama e fai ia te oe lava: o tulafono o le suisui

Mo le tatalaina i pupuni o le a manaʻomia: PIN, filo, Centimita, mea faapipii.

Amataina o le suʻisuʻi o le suluiina o faʻafitauli ma matagofie o pupuni i luga o faʻamaumauga, e manaʻomia le sauniaina o mea talafeagai ma measina. Faitau:

  • ie mo puipui;
  • Faʻamaumauga o le manaʻo o le mea e manaʻomia ma le manaʻomia tele;
  • alofaina lipine po o le phlizelin;
  • Portnovo seleulu;
  • pine;
  • penitala po o le laupapa;
  • cm;
  • uʻamea;
  • masini suisui.

Ina ia mafai ona i luga o le ie i luga o le ie o le sili sili ona toniga ma matagofie, o le numera o chals e tatau ona i ai foi. O le mamao i le va o le mama e faalagolago i le loloto o le piilima e te manaʻo e alu i luga o le ie puipui. Afai e faʻapipiʻi mama i se mamao o le 22 cm mai le tasi ma le isi, o le fofao o le a loloto ma le mapusaga. Faʻapipiʻi siamupini i se mamao o le 15 cm mai le tasi i le isi o le a faʻatagaina oe e maua ai le malu ma masani ona gagau.

O le fuafuaina o le tele o le tele o tomai, e tatau ona manatua tele o latou nofoaga o le a oʻo ai i se peleni meʻoaʻolima, ma masani masani o le a le faʻatagaina ai le faʻatupuina o se galu matagofie. O le tulaga mo le aano o soʻo se ituaiga o le nofoaga o siamupini i se mamao e tusa o le 18 cm.

Mataupu i luga o le autu: nofoa i le togalaau i le fale (ata mamanu (30 ata)

Ma le taimi foʻi pe a faapipiiina le 2-autu, o le tipi i luga o le chnice e tatau ona faia i le faʻata o le faʻailoga ina ia le motusia le symmetry o le mamanu. A leai, o le pupuni o le a le maua ai lo latou faasaloa. A faapipiiina siamupini i luga o le ie, e tatau ona e gauai atu i le tele o le solo mai le pito i luga o le taulaga. O lea, mo le gaʻo malulu (tulle poʻo le okeni), o le pulza) e le tatau ona sili atu nai lo le 5-6 cm mai le pito i fafo, ma le fusiua i fafo o le 3-4 CM E mafai le fanoa tele, pei ona latou le faʻailo ma faʻalautele.

O le ie pupuni ma fusifusi o chalks

Pupuni i luga o mama e fai ia te oe lava: o tulafono o le suisui

O le kapeti o falelotu.

Ae le i faʻatauina mea, e manaʻomia le faia o se faʻamalama. Faia o le fuafuaina o le ie, e manaʻomia le tatau ona faʻatonuina e fausia ai se galu loloto e manaʻomia ona faʻatau:

  • Tulle i le tele: Windows Morath x 3;
  • Fufusi ie i le tele: Windows Morath x 2.

O lona uiga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le lautele o le faʻamalama o le 150 cm, e manaʻomia ona faʻatau atu le 3 m telsed ie puipui. O le umi o le ie ua fuafua e fuafua i le maualuga o le cornice ma le tele o le solo mai le pito o le ie. Faapea lava, o le maualuga o le eaves 2 m, ma o le afi o le ie o le a tutusa ma le 10 cm. O le nofoaiga o chalks mai le pito i luga o le fola i le maualuga o le mea e uiga i le 2-3 cm. O le a faigofie ai ona e loka i latou ma laiti. O le mea lea, e tatau ona faʻatau se fasi mea ma le umi o le 2 M 14 cm: 11 cm o le a manaʻomia e fausia se pito i luga o le pito i luga ma le 3 mo le ulutala o le pisu o lalo.

O lea la e tatau ai ona tipiina se fasi phlizelin, o le lautele o le a tutusa ma le lautele o le pu x 1 (cm, 20 cm) o le lautele o puipui o pupuni. A maeʻa lena mea, e manaʻomia le faʻatagaina o se mea manaia poʻo se lipine lipili i le pito i luga o pupuni ma stroke o le uʻamea o loʻo faʻaputu i le ie.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se tinoitupe o se faitotoʻa faitotoʻa: Mafuaʻaga foliga

Pupuni i luga o mama e fai ia te oe lava: o tulafono o le suisui

Faapipiiina le muamua luitau.

O le isi laasaga o le fausiaina o le punou. Flepxing le pito i luga o le tisu i le tele o le 11 cm phlislin i totonu ma faamau ai pine. Ona fai lea o le punou o le 1 cm e nana ai le pito o le ie, ma fai le upega i le lumanai i luga o le suʻile masini. I le pito i lalo o le ie, e te faia ai se lua faʻamau faʻalua i le 1 cm ma ua maua foi. A manaʻomia, nana le pito i tua o le ie, e tutusa foʻi ma lofituina.

Ua sauni le pupuni amuina, ma e mafai ona faʻapipiʻi i le tagata fiafia. Faaofi mama e pei ona taua i lalo:

  1. Faatasi ai ma le fesoasoani a se konise 8 e tusa ai ma fautuaga i luga, faitau i nofoaga o le faapipiiina o chalks.
  2. Oe ave le tasi afa o le mama, faʻaaoga i le tisu i le sili atu o le 3 cm mai luga o le pito i luga ma luga o le lapoʻa i totonu o le tagata alofa ma le peni. O lea, e manaʻomia le tuʻuina o mea uma tapoleni.
  3. Seleulu tipi i le ogatotonu o lio na tolauapi ai, ona vavae ese lea i latou.
  4. Faataamilo i le tipiina o pu mai itu uma e lua, faʻapipiʻi le siamupini ma solu i luga uma o vae.

Ua sauni pupuni i Challes o loo sauni. E na o le toe liliu o le Cornice-Bargan i Rings ma e toe faaleleia le tisu. O lea, e mafai ona iloa atu na tepoina le pupuni i luga o mama e leai se faigata. E mafai ona faʻapipiʻi nifo i le ie puipui ma le sili ona masani o le taulaga. Ina ia fausia le uluaʻi ma talafeagai i lou tofo, o le a manaʻomia e le fili le sili atu nai lo le 3 itula, ma o le iʻuga o le a sili atu faʻamoemoega uma.

Faitau atili