Sopon Cutchans ma Lamrequins ma o latou lava lima mafai ona faia taitasi

Anonim

O le ie puipui o se vaega tuʻufaʻatasia o totonu o le fale mautotogi o le fale mautotogi, o latou foliga vaaia e le gata mai o le faʻaopopo, ae na faʻateleina foʻi le mamanu o le potu. Faamauina o le faʻamalama matala ma nisi elemene (tulle poʻo tamai mamoefini) tuʻuina atu le faʻavae na faamautu ai se solo fatuga.

Sopon Cutchans ma Lamrequins ma o latou lava lima mafai ona faia taitasi

Skyrequld

Sulu atu i lau tefusofia ma tamai mamoe i o latou lima, e mafai ai e ia o e egasoina manatu o tusitala ma mamanu. O le tekonolosi o le vasia o auupega ma laau e faigofie ona faigofie ma e le manaʻomia soʻo se tulaga faʻapitoa, o se mea teuteu lelei ma le faʻaaloalo. Ua aʻoaʻoina e le au pupuni le togi ma tamaʻi teine ​​o le a fesoasoani tele i faʻasalalauga i luga o fesoʻotaʻiga ma ata vitio o poto masani matai, ma le faʻatonutonuina faʻapitoa e mafai ona faʻamalamalamaina ma kolisi faʻapitoa.

Sopon Cutchans ma Lamrequins ma o latou lava lima mafai ona faia taitasi

O le aʻoaʻoina o le sailia o pupuni ma laʻau laʻau e le gata, ae o se auala manaia foi e mafai ai ona e faʻaali atoatoa lau oe lava manatunatuga.

Ituaiga o labren

Ae e te leʻi tuufaatasia ma pupuni ie pupuni ma le igoa, e tatau ona e malamalama ia te oe lava i le faʻatonutonuina o le suisui ma filifili i le faʻataʻitaʻiga ma le mamanu. A filifilia se faʻataʻitaʻiga, o le tele o le faamalama, o le faʻapopoleina o le potu, o le mafuaʻaga o le potu (umukuka, potumoe, potu malolo.

Skyreken o le mataupu o le faʻamalama o loʻo tatalaina ma ua faapipiiina papala i le pito i luga o le pupuni poʻo ie pupuni i le lautele o le oAves. Iloga ituaiga ituaiga o tamaikaquins:

Sopon Cutchans ma Lamrequins ma o latou lava lima mafai ona faia taitasi

  1. Masaniga. Aoina i le fofoga o eseese lautele ma foliga ma le fili.
  2. Bano. I le faʻavae, ua faʻaaogaina se malosi puʻeata, lea na tuʻuina ai le ie filifilia. O le mamanu e mafai ona faʻapipiʻiina ma se taualuga ma nana le cornice ma le pito i luga o pupuni. O le pito i lalo o le fusi e feololo pe lamolemole, ma le foliga foliga, pe a manaʻo, decorates stuucco, luga o elemene ma isi auiliiliga.
  3. Tatala Lelei. Maʻeu le ie ma le vaneina i luga o le faʻaaogaina o le laser ma se uluaʻi ata. E mafai ona faʻaaogaina o se tutoʻatasi o le faʻamalama o le elemene poʻo le atoatoa ma le tamaʻi tamaʻi mamoe. O loʻo faʻapipiʻi i le eaves ma le fesoasoani a le tagata lava ia o le alofagia poʻo isi faʻapipiʻi.
  4. Malu. Mo le gaosi oloa faʻaogaina malu malu ai le ie o le tasi lanu pe tapuni ata, o gatasi ma malamalama mama.
  5. Paff. I luga o pito o le faamalama, o le semi-lafo le ata filifilia ua uma ona fausia, ae le o le sili atu o le malamalama avanoa.

Sopon Cutchans ma Lamrequins ma o latou lava lima mafai ona faia taitasi

Tatalaina

E le tatau ona e faʻatapulaʻaina oe i le filifiliga o se tasi o ituaiga o loʻo luga. Tulaga faʻataʻitaʻi ma manaʻoga mo le foliga mai o le foliga mai o tamai fana, o lea e mafai ona tuʻufaʻatasia mea ma sitaili, faʻaaoga le fua o le mea masani, e le soona fai ai o le tuʻufaʻatasia ma le sili ona lelei vaega ma amanaia i totonu o le potu.

Mataupu i luga o le autu: Faaipoipoga o le palasitika faamalama

O le ata o le faʻavasegaina o tamaika povi faʻalagolago i le foliga, lautele ma le auala o le tuʻumau ma ua faʻatusaina e ia ituaiga:

Sopon Cutchans ma Lamrequins ma o latou lava lima mafai ona faia taitasi

  • Jab. Latou te talitagofie faigofie o gaosiga ma ituaiga eseese o mamanu. E mafai e le pulumu suamalie o Jabs ona tuʻu simmmetrivel, i le tulimanu, o ni vaega faʻapitoa ma isi auala.
  • KookIl. Faaluaina japin. Vevely Grelds amata i autafa itu ma auai i le ogatotonu o EAves.
  • Svag. O le Greens e faia i le ituaiga o se arc, o le fua fua o le faʻatauga e faia ai le ituaiga o moli ma le ea.
  • Keke E ese mai le ki o le loloto o le vevesi, o se taunuuga o le avanoa i le va o le tamaiga i le va o le tamai pamgequin ma o isi ua fausia. Mo le gaosi oloa faʻaaogaina ituaiga malu o ie.
  • Logo. O le palaupapa e faia i foliga o se kona tutusa ma le logo.

Sopon Cutchans ma Lamrequins ma o latou lava lima mafai ona faia taitasi

Labeln design

A filifilia se mamanu, e taua le manatu o pupuni ma laʻau laʻau e faʻatinoina i se sitaili e tasi ma tatau ona vaʻai faʻapena.

FOBIC filifiliga

E mafai ona e faia Soupwing Cutchan ma Lamberquins mai le tasi ituaiga o ie, ae o le tuʻufaʻatasiga o aano o lanu ma le tele e mafai ai ona e ausia se sili sili ona manaia ma muamua aafiaga. Suʻi i luga o pupuni mai se ituaiga foliga o le FBRy e le gata i le lanu o le potu, ae faʻapea foi i le tele ma foliga o le potu. O lea o ie ma le transverse mamanu e maua ai le lautele o le lautele o le potu, ma le sima - maualuga. Ie pupuni e aunoa ma ni tamaʻi mamoe, e masani ona tautau i totonu o aliʻi

O le matata e filifilia e faavae i luga o le tulaga o le moli. Ma mo le ata lafoia, e ono sili le faʻatau atu o se moli moli moli o moli maualuluga, peitaʻi afai e i ai le la sao i le potu i aso uma, o le puipuiga o le a avea ma se solo solomau.

Sopon Cutchans ma Lamrequins ma o latou lava lima mafai ona faia taitasi

O mea faʻalenatura (cotton, silk) e itiiti le tetee atu i le burnout ma manaʻomia le faʻapipiʻiina o se faʻaputuga o se faʻaputuga o mea, faʻaopopo, latou te le mafai ona i le tausiga ma sili atu ea i le tausiga eseese.

O le synthetic ma semi-synthetic mea e lauiloa i Taffeta, Vercose and Oken - faigofie ona faʻamamaina mai soʻo se ituaiga o faʻamaʻi ma maua ai ni foliga lelei.

Siiina le ituaiga manaʻomia o le ie ma faʻafaigofie le pupuni o oe e aunoa ma se tagata fou.

Mataupu i luga o le autu: Aisea le malosi-sation moli moli pe a tape le moli

Fuafuaina, tipiina ma le fiaai

Sopon Cutchans ma Lamrequins ma o latou lava lima mafai ona faia taitasi

Ina ia mafai ona teuteu pupuni ma Skyrequin, e te manaʻomia se faigofie o mea faigaluega ma masini e avanoa mo fafine taʻitasi:

  • Masini suisui.
  • Nantititer Futu ma pule.
  • Laititi pe penitala.
  • Seleulu.
  • Uʻamea.
  • Nila ma filo o lanu tutusa.

Sopon Cutchans ma Lamrequins ma o latou lava lima mafai ona faia taitasi

Togafiti fuafuaga

Polokalame o le suisui o ie pupuni ma mamanu mo tamaikaquins o ituaiga eseese ma mamanu o nei mea, e tatau lava ona maua le tele o mafutaga, e tatau ona tatou mulimuli i tulafono lautele:

  • O le tipiina ma le supersoring pupuni ma tamai mamoe e manaʻomia le mafolafola mafolafola luga. I le fale, o le mamanu e sili atu ona maua i luga o le fola e tatalaina ai fola.
  • E ala i le gaosia o le tamai mamoe o le pamu, e tatau ona tuʻu i ai le mafaufau o le sili sili ona lelei o le sili ona lelei i le fola i le fola o le fola.
  • Afai o le pupuni ma pauna, e masani ona faia mea e soloia, e mafai ona e faia se auivi mai i pepa laupapa mo le faigofie.

O le fuafuaina o le manaʻoga manaʻomia o le o loʻo fuafua pe a uma le fuaina o le tele o le faʻamalama, o le mamao mai le oAves i le fola ma le umi o le oAves. O le lautele o loʻo fuafuaina e faʻailoa ai le numera ma le loloto o le ata. 2-3 cm i luga o le pito na mauaina ua faʻaopopoina i le mauaina o taua, pe a mafai ona tipi le tamaʻi mamoe tipi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e suʻe ai se tamai mamoe o loʻo i ai i ata (faʻasolosolo swag) mea e fesoʻotaʻi pei ona taua:

Sopon Cutchans ma Lamrequins ma o latou lava lima mafai ona faia taitasi

  1. Mamanuina polokalame ua siitia i le pepa.
  2. Le sikuea sikuea faaopoopoga ata.
  3. O se mamanu pepa e sili atu i luga o le ie gau ma o le a siakiina i luga o le lautele.
  4. E i ai nofoaga o le lumanaʻi.
  5. O le billet ua tipiina ma faʻapipiʻi i le pito o le lipine, talafatai poʻo le fringe.
  6. O le Gtulds e faataatia ma faʻasaʻo le faʻaaogaina o le PIN.
  7. Ina ua uma ona taʻele uma le ata, o le pito i luga o le faʻapipiʻiina o le tasi pe lua laina. O le mea lea, o le tasi elemene o le faʻalumaina ua maua, o le manaʻomia o vaega o vaega o loʻo gaosia i le faʻasologa tutusa.

    Sopon Cutchans ma Lamrequins ma o latou lava lima mafai ona faia taitasi

  8. Le isi, o vaega taʻitasi o loʻo fesoʻotaʻi i le tasi. O le itu itu e sili atu le faʻaalu ma le tupe teu o le 15-25 cm i luga o le pito i lalo o elemene ma ua uma ona faʻaaogaina le PIN. A fuafuaina le umi o le uumi o le tamai mamoe, 5-7 cm ua faaopoopo ai e faʻapipiʻi le fasi ipu. Ia ausia le lautele manaʻomia, o le siʻitia o le paʻu e mafai ona fetuunai.
  9. O vaega uma o loʻo tauemu i le tasi laina, ma le suavai e gaosia e uʻamea.
  10. O se lipine tapita ma laʻu tama moaki o loʻo tipiina i le itu le aoga o le fusi, pe a maeʻa le pito i luga o le laupapa o le a le palu ma liliu le lipine.

Tusitusiga i luga o le autu: O le puppapers Silkography: ata i totonu mo le potu mo le potu, iloiloga, o le a lea, pe faʻapefea ona vali ai le umukuka

Vaʻai vitio ata

O ie pupuni ma o latou lava lima e amata foi i le ie tipi. O le Markpap e faia i luga o le fola, ma pito i autafa, o le faapalepale o 1.5-3 CM o le aso, ma Luga o le Prokes Groket, ma le nonoa olau o le lautele lautele tumau i le pito i luga. I lenei suʻega o le ie puipui ua maeʻa.

Ole amataina o le, Le lava le mauaina o le lava poto masani, e mafai ona e togi pupuni o le tamai mamoe e sili ona faigofie, ma ua ausia le muamua.

Sopon Cutchans ma Lamrequins ma o latou lava lima mafai ona faia taitasi

E le faigata tele ona pupuni i le tamai mamoe o i latou lava, o le mea autu o le saʻo lea o faʻapulu ma maʻaleva.

Faitau atili