E mafai ona glue puipui i luga o le vai-maualuga vali, le sauniuniga o puipui

Anonim

Talu ai nei sa ou toe sui ai ai loʻu fale mautotogi. Na ia aumaia ia te aʻu mai lona tinamatua ma sa i ai i le fale tuai. Ma e pei ona tatou iloa, i fale faapena, o puipui o le tele o valiina i vali. O lenei, o le mea moni, o se fesili faanatinati, Pe mafai ea ona gani le pepa puipui i luga o le vai-tulaga vali? Mo tali, sa ou alu i laʻu uo mangton ma ou te matua taʻutino e le gata i le faʻaalia o aʻu uma o le faʻagasologa o le ma puipui o le pa ma ave puipui ia i latou.

E mafai ona glue puipui i luga o le vai-maualuga vali, le sauniuniga o puipui

Glue weepappaper

Saili mea e vali ai puipui

E mafai ona glue puipui i luga o le vai-maualuga vali, le sauniuniga o puipui

E mafai ona kelu le pepa puipui i luga o le vai-maualuga vali?

E pei ona faʻamatala mai e Aneton, e taua tele le iloa ma le fesoasoani i le ituaiga ituaiga lanu o loʻo i ai se teuteuga o puipui. O nisi o vali e le faʻatagaina ai pa puipui o puipui ma puipui, ina ia sili atu le faʻafiafiaina pe aveese le faʻauma i lalo o se isi mea fou.

Ina ia faʻamanino mai ai le ituaiga vali vali, masalo e mafai ona faʻaogaina se auala faigofie ma faʻatasi ai ma le fesoasoani mai o se spattai, ma suʻe pe faʻapefea ona faia le sailiga. Ina ia faia lenei mea, taumafai e aveese se vaega o le suauu - pe a fai o le tele ma laiti vaa, na ufitia i le puipui, na ufitia i le suauʻu suauʻu. Afai e tuʻufaʻatasia e le malaia poʻo ni pecks faʻatasi ai ma le sima, o loʻo le mautonu lea o se vai faʻavae o le vai.

TAUA! O le paʻu ofuvae e iloga i le iai o le manogi ma le pa leaga, o le a tatau ona aveese uma pepa puipui o le tuai.

O lenei, a ou filifili foi i aʻu ma ua e filifilia foi pe o le a le vali o ou puipui, e mafai ona e faʻatino i sauniuniga a laasi.

Sauniuni galuega mai Atoton

E mafai ona glue puipui i luga o le vai-maualuga vali, le sauniuniga o puipui

Pepa puipui i totonu o le potu

A malamalama ANTONSEʻE na ia te aʻu afai o loo i ai ni pa, putekumo po o nisi nofoaga, na o ese ai le vali, ma o le muamua faiga talafeagai o le a faaseʻe ai ma se tagata. Talu ai, talu ona sa avea ma faafitauli o loo i pa, na vave lava ona tatou suʻea le mea lona lua, lea na taʻua o le laau.

Mataupu i luga o le autu: Meafaigaluega mo le faʻapipiʻiina o Chalks ma ona uiga

Ina ia faia lenei, sa matou manaʻomia se tele o kaneu tele - ma lana fesoasoani, sa matou faia i le pito atoa. O loʻo faʻaaogaina nei i lenei auala e faʻaleleia atili ai le faʻamalologa o puipui ma pa i le tele e mafai ai, faʻapea foʻi ma le palapala ua faʻaputuputu i le tele o tausaga. A maeʻa lenei gaioiga, efuefu o le a aliali mai i totonu o le potu, lea e faʻatau ai le aveeseina mai o puipui, itu pipiʻi ma le faʻamaufaʻailoga. O lea ua matou liliu i le faʻaaogaina ole Primer Seamer, o le a faʻateleina ai foi le faʻaaliga o le fofo ma le puipui. Faʻasino le Printity i luga o puipui mama ma mulumuina, ona faʻatali lea mo ia e faʻamamaina. Afai e te manaʻo, e mafai ona e faʻaogaina le auala e puipuia ai le laualuga mai le fausiaina o fungius ma goto.

A o leʻi tusia le pepa puipui i luga o le vai-velated vali, e taua le sauniaina o le tulaga atoa, aua o le mea lea o le tautua o lau mea fou o le a faʻalagolago i lau mea fou o le a faʻalagolago i lau mea fou o lau mea fou o le a faʻalagolago i lau mea fou o lau mea fou o le a faʻalagolago i lau mea fou o lau mea fou o le a faʻalagolago i lau mea fou o lau mea fou o le a faʻalagolago i lau mea fou o lau mea fou o le a faʻalagolago i ai Ma afai e te le manaʻo i ai, i se auala, ina ua maeʻa sina taimi, fasi pepa poʻo isi pepa puipui na amata ona latou tietie mai le puipui, ona tuʻu lelei lea i le tekonolosi.

Fautuaga aʻo leʻi amataina le totogi

E mafai ona glue puipui i luga o le vai-maualuga vali, le sauniuniga o puipui

Glue pepa puipui i luga o puipui ufiufi i le vai vai vai vali

A o le i fesoasoani ia te aʻu e faʻasalaina pepa puipui, Anton na ia aumaia ia te aʻu ni fautuaga na matua talafeagai. Ma:

  1. Afai e fuafua e faʻatino le Aulelei tele, pe tatau atoa ona faʻamau lona laʻau atoa ma se vaega tuʻufaʻatasia. I le faʻagasologa o le tele o totogi, faia e le o le pepa puipui ma le pepa e leʻi faʻapipiʻi ma le ie
  2. Mo vali vai, e mafai ona e faʻaaogaina se togafiti. A o le i amataina le suauu, o le vai-emulsion vali i luga o le puipui e tatau ona comisi i se vaifofo o eleele ma kulimi, i luga o vaega 1: 1
  3. Faaalu lou poto masani ma faapipii se fasi nusipepa ma le Chedpaper Wall i luga o le puipui. Afai, ina ua maeʻa le faʻamago, e tatau ona e faʻaaogaina le malosi e faʻalogo mai ai, e mafai ona e amata saogalemu le puipui o soʻo se ituaiga, pe o le pepa, viny, viny
  4. Glue pepa puipui i luga o le vai Emulsizing e sili atu pe a uma le aso pe a uma le talosaga muamua

Mataupu i luga o le autu: tipiina o Saina: O mea ese ma le poto

Ina ua maeʻa ia nei fautuaga, sa vave ona matou amata amata le mafaufau ma tatau ona taʻu atu ia te oe ua ou faamalieina i le taunuʻuga. O le mea moni, ou te leʻi manatu o le kulu pepa pepa pepa, ma e tusa lava pe na matua valivali lava le mamafa o le a faigofie.

Tatalo o Waterpaper Water-Emlilizon Pain

E mafai ona glue puipui i luga o le vai-maualuga vali, le sauniuniga o puipui

Tutoatasi Glie pepa

Afai i le lumanaʻi o loʻo e filifilia ai le faʻailoga, ona e iloa ai lea o le pepa ma vinyl ua matua le talafeagai mo ia faʻamoemoe. Pepa Tapers i le mafaufauina o latou uiga ma meatotino e le fiafia i potu susu ma vai.

Sei o tatou vaʻai i ni nai fautuaga mai tagata faʻapitoa:

  • Filifili le paluga e vali puipui e faʻavae i luga o tulaga o le potu o le potu. E sili le vave faʻaaogaina o ata o loʻo puipuia mai i aʻafiaga o faʻafitauli ma e le fefe i le vai.
  • Pigre e le tatau ona faʻaopopo vave, ae na faasolosolo malie atu. I le taimi o lenei, ona faaoso lea o le fofo. O na gaioiga e fesoasoani ai i le faʻatonutonuina o le lanu o le faʻamamaina.
  • E mafai ona faʻavaivaia le mafiafia o le valiina ma le vai, ae le tatau ona soona fai e le afaina ai le mea autu o le vali
  • Tele masters alofa e faʻaaoga se ata ata o loʻo i ai i le amataga o loʻo i ai se lanu ma vali ia mafai i le 3-4 tausaga talu ona amataina le taotoga

Auga

E mafai ona glue puipui i luga o le vai-maualuga vali, le sauniuniga o puipui

Glue pepa

Ina ua maeʻa galuega uma ma taofi pepa o pepa i luga o le vai o le suavai vali i le fale, na ou iloa ai e le tatau ona ou fefe e faatino ia faiga na o ia. Mo le faʻagasolo ina ia faia faʻalelei ma le faʻaleleia o mea, e aoga lava ona mafaufau i le faiga o le tapenaina o puipui ma le faʻasua, ona kelu lea o le potu i le potu. Aua e te lafoaʻi le fautuaga a tagata faʻapitoa o loʻo tele tausaga o le galuega, ma aʻoaʻo ai ni nai minute o na mea. O le i ai o le lelei alofa o se mea mautinoa o le maualuga-lelei ma manuia le manaia sypaper. Naʻo le tulaga lea, o lau fou totonu o le a fiafia ia te oe mo se tausaga umi. Ma aua neʻi galo e sili ona lelei ina ia amata ai ona faʻamalamalamaina le faʻamalama, ona le iloa lea o le sui o le sui. Afai oe masalosalo pea i ou tomai, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi tagata faʻapitoa agavaa o le a fesoasoani e aumai le filemu ma le mafanafana i lou fale faʻatasi ai ma le fou.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faʻaaoga se fofo i luga o le taualuga ma puipui faʻaaoga eseese meafaigaluega

Faitau atili