Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le laʻau i le fogafale lona lua o oe?

Anonim

O le fausiaina o le lua-tala o le lua-tala o le tasi o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o se sitaili totonu o le totonu o le totonu o le fale. I le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻapipiʻiina e pei o le potu muamua o le fogafale muamua, fetaui i le sitaili, pe nana i le itu o le fale, ae le tosina mai ai le mafaufau o malo. Lenei ua fuafuaina e le manaʻo o tagata i luma o le lumanaʻi o le fale ma o latou manaʻoga.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le laʻau i le fogafale lona lua o oe?

O le mea tonu o le a faʻapipiʻi ai le sitepu, e iloa ai le pule o le fale, ae le tatau ona oso ai i mata.

I le taimi o le fausiaina o se fale------fale-fale fale poʻo le fale, e manaʻomia le tuʻuina atu o se apefai muamua (lona ituaiga ma ituaiga o le fuafuaina o le fale. I le faʻaopopoga i ni tulaga lelei, e moli i se uta a seʻe i totonu o le fale ma o se vaega taua o totonu.

I le faagasologa o le fatuina o fale o fale, e te manaʻo e fuafua le mea e tatau ona tuʻuina i le fale, o le fuainumera o le potu i lalo ole potu. E taua ona aoga, aemaise pe a iai ni tamaiti laiti ma matua matutua matutua, o le a le tulaʻi mai o le auala le talafeagai ma le faʻalavelave.

Ituaiga autu o faasitepu

O le fagy sitepu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le laʻau i le fogafale lona lua o oe?

O le lelei o sitepu savavali, o le faigofie o gaosiga, faʻapea foi ma le avanoa o le siʻiina o lapoa ma mamafa mamafa i totonu, meaafale.

O Sorsh Spans ia sili ona faigofie fuafuaga, ma e mafai ona tutoʻatasi. E tele ni sitepu e faaigoaina o le savaliga. Ole lelei ole mala ole faʻafetaui o gaosiga ma faʻagaioiga, o le mafai ona tupu i uta tetele ma mea atofati. E sili ona talafeagai mo aiga i tamaiti ma aiga matutua.

O loʻo manaʻomia e le le lelei o nei ata, o le manaʻomia lea e tuʻufaʻatasia nofoaga e tele i totonu o le fale e maua ai le maualuga o sitepu ma teʻiʻe. Ina ua maeʻa le sefulu poʻo le sefulu ma le lua sitepu i le savaliga e faia ai se tulaga o le ogatotonu. Ma afai o le isi aso o Mati o se tulimanu na taua ai le savaliga muamua, o se mamanu lea e taua o le swaidl. O le tulimanu i le va o Mati e mafai ona ivasefulu pe selau valu sefulu tikeri. Ua mafai e le faʻaliliuina o le faʻauiga e sefe ai le nofoaga. O le ana lona lua e mafai ona lua, i itu uma e lua o le muamua i le pa. Lenei e fuafuaina pe a fuafua i le fale. I lalo o le aso malolo i luga o le fogafale muamua, e masani ona fetaui ma le teuina o fale teu oloa. Ae e mafai ona e faʻaogaina se mea leaga o faʻafiafiaga ma le le lava o le leai o se sikuea.

Fao faasitepu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le laʻau i le fogafale lona lua o oe?

O le spirral starcase e mafai ona faʻapipiʻi i le tulimanu poʻo le ogatotonu o le potu e fai ai se faʻamamafa i luga.

Tusimauga i luga o le Autu: Okeliga o Italia: Mo pa, ata i totonu, Zamba, Sirpini, Ementas, emen, ormet, operture, operture, prominif, premie

Afai e le lava le avanoa e faatuina le staircase savaliga, faaaoga lea o se fausaga faovilivili. Ua taʻua foi o priral. O le ata o lea faʻataʻitaʻiga e sili atu ona faigata, o ana laʻasaga eseese e gaosia e se ata faʻapitoa e mautinoa ai se lio. E mafai ona faʻapipiʻi i le tulimanu poʻo le ogatotonu o le potu i le faia o se faʻamamafa i totonu. O le mea moni, o le sitepu e le talafeagai mo le siiina o le fola o mea tetele, meaafale.

O vaega faaonapo nei ma tagata o lagona i le mamanuina ma le gaosia o faʻaseʻe faaili mai lio mai aganuʻu ma ofoina atu tagata faʻatau le oval, curvililiar ma le malepe. O le spiral starcase atonu e le maua se lio, o le ova, elipse, e ave ai se s-po o z-foliga. O ia faʻataʻitaʻiga e tosina ai tagata laiti ma Aveant-Garde Shopys. A iai ni nofoaga mamao, e mafai ona e faʻatiga i le lauʻeleʻele i le fale o le aiga, ma mo isi tagata o le aiga e faʻaaoga ai se faigofie faigofie faamasino i tua o le fale. Filifiliga ma filifili e oe.

Newbies Manaʻomia e taumafai e fai se pipisi tutoʻatasi, e sili le filifilia o ni mamanu faigofie. Matou te iloa le tele ma le ituaiga o le sitepu i luga o le fogafale pito i luga, aua o le faaputuga o le fola lona lua e faalagolago i ai. O le alirararal stirk sa manaʻomia le tatalaina i le ituaiga o se lio. O le siminiti o le sitepu, fuafua i luga o le tele, o le a fetaui i totonu o se sikuea po o le masani ai.

Mea mo le gaosiga o faasitepu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le laʻau i le fogafale lona lua o oe?

Mo le faasitepu, o ituaiga o laʻau e faʻaaogaina: ok, matafaga mapū ma le fiafia.

O loʻo faia o le maʻa poʻo le fafie. Afai e faʻaaoga fafie mo le gaosiga o sitepu, o ituaiga nei o laʻau e talafeagai: ok, Ash, lefu ma le le fiafia. O le isi mea o se isi laau o le fitu, cherardzite sima po o piliki. E pei o le pa o faasitepu, o le limamini po o le uamea ua faaaogaina. O le pa laupapa na faia o koluma o ata e foliga lelei i luga o le tele o laupapa laupapa savaliga. Atoatoa ogatasi o tuʻufaʻatasiga o mea i luga.

O laʻasaga laʻasaga e tatau ona gaosia i fale gaosi tulaga e tuʻuina atu ai le malosi o le malosi ma le faʻatagaina saogalemu ma taimi umi.

O laasaga laupapa e sili atu ona faia o lapisi lapisi, faʻataga e aloese mai papaʻe o laʻau ma mautinoa le malosi e manaʻo ai. Oak e manatu o le sili ona talafeagai ma gafataulimaina laupapa. O le sitepu e faia i oak laupapa o le a mautinoa ai le malosi ma le tumau.

Afai e leai sou taimi ma loʻu manaʻo e faʻatino oe lava e fai le apefai, ma teʻa i mea faʻapitoa ma tulaga lelei, ona faʻapea lea o tagata gaosi e ofoina atu oloa uma, eseese foliga ma tele.

A okaina, o se mea e tatau ona faia e faia ai le maualuga o le maualuga ma lautele o le lumanaʻi oloa, o le nofoaga ua tofia i ai, o le laʻau o le faʻailogaina. Afai e le mafai ona e pikiina le mea ua maeʻa, e mafai ona e faia se sitepu mo le faʻatonuga taʻitoʻatasi. O le tau o le tau o tagata gaosi oloa faʻatagaina oe e faʻatau ai lau ata e sili ona e fiafia iai i le tele o tau e faʻatatau i le tau o mea.

Mataupu i luga o le autu: Taugofie ma vave - faletaavale faia o uamea

O vaega autu o le faasitepu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le laʻau i le fogafale lona lua o oe?

Le fausaga o se masani laupapa laupapa.

Ua uma ona matou fai mai o se faasologa faifai pea o sitepu e faaigoaina o ia Mati pe sili atu foi. O le nofoaga tuufua o loʻo taʻua o le swivel. Laasaga e aofia ai vaega e lua:

  • faalava - sitepu;
  • Faasolo - lamatia.

Laʻasaga ua mavae na lepetia, faʻatafunaina ma main. Amataina Laasaga e i ai se pepa faʻapitoa e mafai ai ona e tauina le faʻasolo e aunoa ma se lino. Frimr Laasaga o le pito i lalo ma luga o le fola.

O le Monolithic Beam faia i fafie, o loʻo faʻapipiʻi ai sitepu, e telefoni Kosourg. O le itu o loʻo fesoʻotaʻi ma le laʻasaga o se manoa. O paleni ua faaigoaina o palisi palai.

Tutoatasi fausia o faasitepu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le laʻau i le fogafale lona lua o oe?

Masini o ituaiga eseese o sitepu.

O le a la le faia o se sitepu oe lava? Ina ia faia lenei mea, tausisi i vaega nei o mamanu ma galuega:

  • fuafuaina o le tele ma le tulimanu o le taʻuleleia o le lumanaʻi mamanu;
  • fuafuaina o le sili ona lelei lautele o le tulaga ma le maualuga o le vaomatua;
  • filifiliga o mea;
  • tipi laasaga;
  • Faailogaina o le kusiru;
  • Faapipiiina.

Fuafuaina o sillage ma le tulimanu o le le fiafia

Ina ia iloa le maualuga o le faʻanaunauga, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o se laupapa umi mai le sitepu i luga o le fola lona lua aʻo le i le nofoaga e sau ai le nofoaga. I luga o le fogafale i luga, o le laupapa ua faʻapipiʻiina faalava i le faʻaaogaina o le maualuga ma le saogalemu.

O le tulimanu o le faatalanoaina o le fuafuaga e tatau ona i ai nei ile 30-45 tikeri.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le laʻau i le fogafale lona lua o oe?

Fuafuaina o le tulimanu o le fiafia o le faasitepu.

O se tulimanu tele o le le fiafia o le a faigata ona tulaʻi ma le manaʻo ma e le maua ai le saogalemu manaʻomia. O se masani masani a shiircase ave le tele o avanoa. E fuafuaina e le lautele o le nofoaga e mafai ai e 'ona faʻatagaina' au e ave i ai. E aoga le matauina o le lautele o le siʻusicase e sili atu le mafanafana ma saogalemu pe a savali.

Matou te alualu i luma i le fuafuaina o le maualuga ma lautele o sitepu. O le latalata i le maualuga e tatau ona i totonu ole 120-200 milimita. O le sili sili ona aoga o 140-170 mm.

O le lautele o le tulaga o le tulaga o le 340-370 mm. I le taimi e tasi, le sootaga: o le faʻatusa: o le maualuga maualuga o le a afaina ai, o le laʻasaga maualuga atu. Ae i le taimi lava lea, o loʻo le mafai ona itiiti ifo le lautele o le tulaga nai lo le maualuga o le lamatiaga. A faʻatino le O le fuafuaina o le lautele o le laasaga, e tatau ona manatua na i ai lona tulaga tautau i le luasefulu-fasefulu ma le fasefulu ma le fasefulu ma le fasefulu ma le fasefulu ma le fasefulu ma le fasefulu ma le fa A.

Filifiliga o mea

Mai mea o loʻo filifilia mo le fauina o le sitepu, o le tau mulimuli o le maeʻa o oloa ma le ofe o le potu e faʻalagolago i ai le potu e faʻamoemoeina. Ok, map, o loʻo faʻaaoga pine o le fafie mo sitepu mo sitepu. Mo le faia o le Blyanin, o mea o loʻo manaʻomia i le limasefulu tausaga i le limasefulu tausaga maualuga. E mafai ona e faʻatonuina le sasaʻo i luga o le auvae mai se laʻau poʻo se mea e fai ai le uamea le uʻamea. Mo le gaosiga o osofaʻiga, e mafai ona e puʻeina ni paʻu laupapa, o se maʻa maaleale, poʻo se fale poloka. I le leai o se poto masani i le faʻagaioiga o fafie poʻo meafaigaluega talafeagai, e mafai ona e faʻatonuina ma faʻamamaina sitepu, oso aʻe ma paleni. Ma o le faʻapipiʻiina o oloa e mafai ona faʻatinoina tutoʻatasi.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se taʻamilosaga faʻatuatuaina ma ou lava lima?

Faailoga o le Koowar ma tipiina laasaga

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le laʻau i le fogafale lona lua o oe?

Faailoga o le kolou.

Muamua lava, e manaʻomia le fuafuaina o le metotia o le faʻapipiʻiina o se koobar i le fola pito i luga. E lua auala e faʻapipiʻi ai:

  • Snap Kourr i le pito i luga ina ia avea le Laasaga Vaa Pepe i luga e lele ai ma le fola o le fola pito i luga;
  • Snap Kourr i le pito i lalo i le utupoto ina ia avea le fola o le pito i luga fola e avea ma laasaga mulimuli o faasitepu o le faasitepu.

Ona alu lea i le faailoga o le kolou. O mea faigaluega mo le makaina, o le uʻamea sikuea ma le magatu o le a manaʻomia. O le a matou gaosia GSDS: I luga o se laupepa o pepa laupapa poʻo isi mea talafeagai, fuaina le maualuga o le timu ma le lautele o le sitepu o le sitepu. Faʻaaogaina laumei, matou te faia le faʻailoga o le komiti i luga o le umi atoa.

Ina ua maeʻa le faʻailoga, matou te amata inu le inu i lalo o le sitepu ma o loʻo salalau solo i le kosher. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se vaʻaiga i le disk, o loʻo maeʻa le lunina ma le tusi lesona Hacksaw. O lenei galuega e tatau ona fai ma tausi faʻapitoa, e le tatau ona alu i tua atu o faʻailoga, o le a faʻatouaʻila o le a tuʻuina i le pou pou, lea e agaʻi atu i le tuʻufaʻatasia o le fausaga. I le auala lava e tasi, matou te kuka ai le malologa o le boosters. E le manaʻomia le sefe i luga o le numera o lenei mea, talu ai o loʻo faʻamatalaina le staras starcase, puipuia le sitepu ia puipuia ma, o le iʻuga, mautinoa o le faʻavae atoa.

Faapipiiina mamanu

Muamua seti le pou lagolago. Ma, faʻatasi ai ma le fesoasoani a le faʻaaogaina o le tagata lava ia ma le paʻu i le puipui (utupoto) boosters ua faʻapipiʻi. Muamua, o faʻavalaʻau sitepu e fuafua ia i latou.

O le isi laasaga o le faʻapipiʻiina o le faʻamasinoga ma sitepu. Na latou feosofi ma le tasi i le isi ma kosource ma le fusi ia te ia lava. O pulou o le le manatu faapito e loloto i se laau.

Ina ua maeʻa le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻiina o sitepu, o le itu tatala e tapunia le tamaloa. O lenei e mafai ona e alu i le faʻapipiʻiina o le mama ma le nofoaafi.

Mea ma Meafaigaluega mo Faaopoopoga faasitepu

  • pa;
  • laupapa;
  • Amutimins;
  • fao;
  • fao;
  • puipui;
  • Vaai, burley ma se taupulega;
  • o le samala;
  • '' O LE FANAU, FAAPITOA.

O le nofoaga i lalo o le sitepu o loʻo faʻaoʻo atu ma kapeti mo le teuina o mea eseese poʻo le faʻatulagaina o se potu laki. Ma e mafai ona tuu le sofa, nofoa ma se laulau kofe - o le a maua ai se vaega tuu i fafo. O lenei ua e iloa le auala e fai ai se faasitepu oe.

Faitau atili