Bacteria mo septic ma cessicools: O le a le mea e sili ai le ola o le gevis

Anonim

Bacteria mo septic ma cessicools: O le a le mea e sili ai le ola o le gevis

Tele o tagata faʻatau fale o fale ma fale tumaoti e momoli atu i le lotoifale o le atunuʻu. O le taua i lona tausiga i le faʻatulagaina lelei fesoasoani e lagolago siama mo septeric ma le cessicool. O le atoa-aptoted septic tying e le o taimi uma e le mafai i taimi uma - o se vaega tele e manaʻomia mo ona vaega. O le mea lea, o le tele o ona e ona o le au laiti poʻo le oka e faʻatapulaʻaina e le cessipool masini. O lenei faigofie tele o le lotoifale o le lotoifale o loʻo i ai se foliga e tufatufa atu manogi le fiafia. E mafai ona fasiotia i latou e le fale o le faʻamafanafanaga e ala i nofo i le fale e le faʻaopopo.

E le pei o le chlorine pae, nisi microorogasms o microbes mo le septic ma cyespool, latou te feagai ma lenei faaletonu o femuta.

E faʻapefea le galuega o bacter

I le septivis ma cessupools, o loʻo iai pea le ola o meaola o meaola, i lalo o le malosi o le mea o loʻo avea ma faʻafitauli. Peitaʻi, o lenei faʻasologa e alualu i luma lemu o le mafuaʻaga oa latou gaioiga e faʻatali ai se taimi umi. Faaopoopo atu i luga o microbes mo le cessipool Tele taimi faʻateleina le saoasaoa.

Ola i siama mo le pito i fafo o loʻo tuputupu aʻe i totonu o tagata faʻapitoa. E leai se afaina i le tino o le tagata. O nei meaola e fafagaina i luga o tatou matata: taumafa meaai, feces. Pepa, fasimoli fofo, gaʻo gaʻo e tofo foʻi. O le iʻuga o le faʻagaioiga o le bacteria, o le okeni o le manu feʻai e tupu i luga o mea faigofie:

  • Darbon Dioxide;
  • vai;
  • Nitrates, etc.

O mea o loʻo i totonu o le pu o loʻo liliu i totonu o se aveʻe uila e leai se manogi. I le taimi lava lea, e iai mea masani e aofia ai mea masani e aofia i le fausiaina o se cessipool - sima, fafie poʻo palasitise.

O se tasi o tulaga autu o le aoga o siama o le Lava le vai i le septica po o le cessipool. Afai, o se faataitaiga, o le faleuila na faatoa fausiaina, po o mea e faia mai le septic, e le aoga e tamoe siama - latou te le ola iina. I le tulaga lea, e mafai ona faʻatumu se lua o ni taga o le vai.

TAUA: O le vevela lea e ola ai siama i le Onpteria mo le Septic e +4 - +45 tikeri.

Aoga o le ola mama mama

Ola siama mo Cesspool na faʻaleagaina le manogi le manaia. E le gata i lea, o loʻo iai pea le tele o taimi lelei pe a faʻaaoga le microorogasms:

Bacteria mo septic ma cessicools: O le a le mea e sili ai le ola o le gevis

Ola siama mo le faʻamamaina o septic ma cesspool bioforce (bioforce)

  • faaitiitia o otaota otaota;
  • Faʻaitiitia le numera o le pamu o mea o loʻo i totonu o le septic ma le lsespool;
  • Toefuataiga o kolone o aoga o le aoga siama;
  • Otaota manifinifi ma le faasoasoaina i latou.

O le isi foi tulaga aoga o le faʻaaogaina o meaola o meaola ola mo le faʻamamaina o le tao e gaosia e siama o lo latou saogalemu mo le tino o le tagata ma le siʻosiʻomaga o le tagata.

Ituaiga o siama

Bacteria mo alavai e vaevaeina i ituaiga e lua:
  • Aerobic;
  • Aerobic.

Aerobic bactersia mo septic ma cessicool

O lenei ituaiga e aofia ai meaola o meaola, mo le gaioiga taua o le okesene e tatau ai. Le fatuina o tulaga sili ona lelei i septic, e tatau ona e tuʻuina atu le ea ma se tagata faʻamalosi.

Tusitusiga i luga o le autu: toe faaleleia o pepa palasitika: o le a le mea e fai pe a sefe le faitotoʻa

Aerobic microbes decompose taofi taofiga okeni. O le faʻagasologa o loʻo aumai ma le faʻatatauina o le paʻu ma le ea paʻu. Aerabic Bactersia mo Septica o loʻo i luga o panega faʻapitoa na faia o le ie malosi. O sea faʻailoga na puipuia ai i latou mai le faʻapipiʻiina ma le vai malosi.

Bacteria mo septic ma cessicools: O le a le mea e sili ai le ola o le gevis

Septic seevement system

O le iʻuga o le faʻagaioiga o le okesene-elgemous microornism, vai ma sina vaega o le mautu mautu ua faia i le pito i lalo o le septic po o alavai. E mafai ona tapeina e aunoa ma le faʻamalosiina o mea faʻapitoa. E mafai le lafo o le vai e aunoa ma se faʻaopopoina o le faʻamamaina poʻo le alavai lelei - latou te matua leaga. O le mautu vaega o loʻo faʻaaogaina o se togalaau o fetilaisa.

Anaerobic microbes mo septic

Anaerobic Bonder ola ma galue e aunoa ma le okesene taumafa. Otaota, faʻaputuputu i septic, i lalo o le faʻamalosiʻau o microbes ua ova tele. O nisi oi latou e pa'ū i le pito i lalo o le tane, le mea latou te mumusu ai. O leisi vaega e liliu i totonu o le vai ua faʻamamaina faʻamamaina e le siama.

Lisi o loʻo faʻaogaina ai nei ituaiga o meaola anamua o loʻo faʻaogaina o loʻo taʻua foʻi AAearobic. E tatau ona taʻu faapea atu o lenei auala e faʻamamaina e le o se filifiliga sili ona lelei faʻatusatusa i le Aerobic. O le autu autu e aofia ai:

  • le manaʻoga e tosina ai masini alofa e aveese ai le saʻo o le faʻaolataga;
  • Faʻamamaina o le faʻaaogaina o le mauaina o le maua fua mautu - e le mafai ona faʻaaogaina o se fetilaisa ona o le mafai ona mafai ona tumau o pathethoges i faʻamaʻi lamatia.

I se faʻaopopoga, o le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o otaota o loʻo o faatasi ma se le fiafia "manogi".

O le vai ua faʻamamaina e le siama o loʻo noatia i le faʻaopoopoina o le faʻamamaina - e aunoa ma le le mafai ona tuʻu i totonu o le alavai. I le taimi o le maimoa e faʻaosofia ai le po o le faʻaaogaina o le po o le alavai i se alavai lelei pe o loʻo i totonu o le filiga. Ma i le isi mataupu, o le matafaioi a le faʻamamaina e masani lava ona faʻasaʻoina ai se oneone e faamama ai le oneone. O le paluga o loo aofia ai le sela o siama, o lea la, o le faʻamamaina faʻagasologa e mafai ona taʻua o le Aerobic.

Bacteria mo septic ma cessicools: O le a le mea e sili ai le ola o le gevis

Bacteria mo le Septicch, e tatau ona e faʻaogaina le malosi tele e tusa ai ma faʻatonuga - e masani lava o le paʻu o lona uiga o le muamua-bored i le vai ma tausisi

Faʻamalosia le lelei o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le otaota e faʻaaoga ai le tuʻufaʻatasiga o ituaiga e lua o siama. O lenei metotia o le faʻamamaina e mafai ona o le tele-potu (a le itiiti ifo i le lua) septic. Aeerobic ma aerobic bacteria ua tuu i totonu o mea pueata eseese. O le ala, o le lelei ole faʻamamaina ole vai e taua tele.

Ola siama mo septicitity e manaʻomia lona galuega tumau : Naʻo nai aso o le Downtime (lua vaiaso le tapulaʻa) o le a faʻaumatia ai latou e aunoa ma le faʻamoemoe mo le toe faaleleia. O le iʻuga, i atunuʻu eria, na asiasi atu i nisi taimi, ia faʻalauiloa microbes i totonu o le togafitiga o loʻo matua le aoga.

Lauiloa tupe

E tele ni mea ola mo le faʻamamaina o le faʻamamaina ma septic. Ae ui i lea, e le o mea uma lava e maua ai se aafiaga lelei. E tuʻufaʻatasia e tagata faʻaaoga nisi ituaiga, o le faʻatuatuaina o loʻo faʻamaonia e ala i faʻataʻitaʻiga.

Dr. Robili

Bacteria mo septic ma cessicools: O le a le mea e sili ai le ola o le gevis

Bacteria mo septicism ma Cesspool Dr. Robbik - O se tasi o le sili ona lauiloa tupe mo le sondige

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toese lua-lanu pupuni ma ou lava lima: faʻavae tulafono ma metotia

O lenei faʻafefiloi o loʻo faʻaaogaina e le tele o tagata faigaluega tumaʻoti mo le faʻamamaina o faleuila (fanua) ma le cessipool. E aofia ai siama, e aofia ai i lona faavae, e faigofie lava i le solomuli o gaʻo, ma pofe ma isi mea o loʻo foia ai ma mamafa mamafa. O Dr. Romk e le afaina i tagata, e le faʻaititia le tautua olaga o le 'olo paipa. I totonu o le kalama, o le mea faigaluega e mafai ona lafoina i totonu o le faleuila: E na ona liligiina atu i totonu o le pesini ma vai vai mai le tane. I luga o le lima-ipu cesspool, o le tasi roebic afifi ua lava.

Sanex

Aoga tele auala. Faʻatau atu i le ituaiga o le enaena-moli efuefu ma sina manogi o le falaoa falaoa. O le faavae o le sankak o loʻo i ai ni mea faʻapitoa e mafai ona faʻamamaina e le na o feces, ae sili atu foi lavelave mea:
  • pepa;
  • fiva fiber;
  • totonu;
  • Gaʻo.

I le faʻagasologa o le galuega, o Sanex liliu i totonu o le vai uma o mea o loʻo i totonu o le cesspool. O le iʻuga o le iʻuga e le mautonu, e leai se tulaga lamatia mo se tagata e le o tauaveina. E mafai ona faʻaoga mo le faʻamamaina o moega ma fugalaʻau, faʻapea foi ma le lafo i totonu o faʻasaʻa e aunoa ma se isi faʻamama.

Micropun

Bracropan - oloa o tekonolosi fou. Ulufale mai enzymes ma microorganisms i lona tomai e le afaina ai se tamaloa po o laau po o manu.

O lenei sauniuniga e lua lava suiga:

  • Sitiseni - o le kamesaio;
  • Micropan - faleuila-pakete.

O le uluaʻi fesuiaiga e mafai ona faʻaaogaina i le taumafanafana o le taumafanafana na faʻaaogaina ma le cessipool. Lona lua - mo tamai faletaele voluma.

E vave lava le le fiafia i le Microbrapaperapa. Fekes ma le pepa e liliu i totonu o le vai ma minerale faauiga. O le vaega mautu e mafai ona faʻaaogaina o se fetilaisa, suavai - mo vai o laʻau.

Ammobio

Bacteria mo septic ma cessicools: O le a le mea e sili ai le ola o le gevis

Atmorbio bioctivator

O le vailaʻau o Farani gaosiga o loʻo faʻaogaina e faʻamamaina ai le cesspools ma faleuila. E sau i le seti o 12 po o 24 tui. E tasi le Dose e lava mo le tasi le vaiaso o le otaota o otaota mai se aiga e aofia ai lua pe toatolu tagata. Galue vave, ma se lelei tele. I lalo o le faʻamalosi a le apmobio, o le pito i lalo o le faʻauiga o loʻo faʻaʻoleʻole, o le aofaʻi o vaega le mama e foliga mai ua faʻaititia.

Fautuaga mo le faaaogaina

Muamua lava, e manaʻomia le faʻatulagaina o siama e sili ai le siama e sili le lelei mo le fafie, talu mai le iʻuga ole taʻotoga, talu mai le iʻuga mulimuli o gaioiga o gaioiga e matua ese lava. E sili atu le faʻalauiloaina o microorganisms i le septic tane tane, o loʻo faʻaititia le tele o le tele o taimi mautu. O lea, e mafai ona e faʻaititia le aofaʻi o luʻitau o le masini suʻega.

I le atunuʻu faleuila, faia i le ituaiga o le cessipool, e sili atu le faʻaopopo o siama i totonu o papa e faʻaliliu ai otaota i le saogalemu vai.

Mo masani o gaioiga o le gafa o pamu, e tatau ai ona mulimulitaʻi tulafono e tatau ona mulimulitaʻi:

  • O Matou ia faʻaoga e le aunoa le pusafu, ae le o faʻatagaina mo le umi o le taimi o fai ai;
  • Mulimuli i le vaega o le vai i le Cesspool: Afai e tatau ai, faʻamalamalamaina - ma le le lava o le vai, o le a oti ai microbes. Le sili ona lelei le maualuga o le maualuga o le lua pasene o le sefulu sene i luga o otaota;
  • Teena le faʻaaogaina o le fufuluina o le fufuluina o le fufuluina o palu ma chlorine-conting faamama oloa: latou e faʻaleaga i latou i meaola ninii. Afai e le mafai ona faia e le faʻataunuuina o lenei tulafono, e te mauaina ni suʻesuʻega faʻapitoa o aʻoaʻoga a le BIoaryleinments i vailaʻau mamafa;
  • A o leʻi ulufale atu i totonu o se siosiomaga o le siʻosiʻomaga, saunia le vailaʻau, ma faʻamalosia ai le suʻesuʻega o le tagata gaosi oloa.

Tala 1. O le a le mea lelei: O le a se mea lelei i le laau mai le teuteuina?

A e amata muamua le faʻamamaina o le ola o le lotoifale, e te faʻaaogaina se "amataga" faʻailoga. Ua fuafuaina latou te mautinoa e mautinoa le vave o le tuputupu ae o Bcronings o meaola. Lenei o le a fesoasoani e faʻatuina ai le masani masani o le siʻosiʻomaga i se taimi vave. I le tutusa tutusa, taimi le toe faʻafoʻi le galuega o le neptics pe a uma ona paie paie.

Iloiloga

Afai e te filifilia le sili bacteria mo septic ma cessicools - tagata faatau o le a fesoasoani ia te oe i lenei. O nisi nei oi latou na:

"Ioe, e mafai ona e faia e aunoa ma le taʻalo faʻapitoa, ma le leaga ai o le toʻatele o faia, ae i lo tatou poto masani e mafai ona e faʻafaileleina ai o latou olaga ma filogia o tagata.

Topamaa mai i loʻu aiga, o loo matou faaaogaina pea biopevitoto, i latou nei mo se faaaʻoaʻoga, o se bodic, o le faiga lea ma le faʻamamaina o le manogi ma le faʻamamaina o le manulele. minus o lona uiga o lona tau, ae e fetaui lelei ma le uiga ... "

Lyudmila, tver

"Mo aʻu, na tumau lava le mea lilo se aso umi, aisea e te manaʻomia ai siama i senicin ma na iʻu lava i se fautuaga, na iu lava i le faʻataʻitaʻiga ... toetoe a mou atu e se manogi le lelei, e tuliloaina o se cessipool po o septic. O lenei siama e malosi e ala i otaota, e peiseai o le faapipiiina ai ia i latou lava, o se taunuuga, ua tele naua le manogi, e aunoa ma se manogi leaga, pei lava o se manogi leaga, masani ai i le tele o le manogi, pei lava o se tele manogi, masani ai i le tele o le manogi, masani ai i le tele o le manogi, masani ai i le tele o le manogi, masani ai i le tele o le manogi, masani ai i le tele o le manogi, e masani lava i se tele. E i ai le eseese ma le amio ... mo se faʻataʻitaʻiga, o se vai susu e manaʻomia mo le toe gaosia atoa o nei siama, ina ia mafai ona faaopoopo vai vai. Ae o lenei aotelega, o lenei metotia o le faʻamamaina o loʻo oʻo mai i loʻu agaga - sili atu ma le aoga tele! "

Alexander, Tula Vaitaimi

"Matou te nonofo i se fale tumaʻoti ma i totonu o le fanua o loʻo i ai o le auala taʻavale ma se cessupool e aunoa ma le taʻavale toso. E masani lava ona faigata tele ona telefoni atu i le masini suʻesuʻe, ina matou faʻaaogaina siama mo cespool. Matou te faaaogaina "Dr. Rollik". O le 1 afifi e lava mo le 3000 lita, pe a uma le vaiaso o le manogi na matua laititi. Ma le isi mea, matou te faʻaogaina le vaitaʻele i le taumalu, ma i le taumafanafana, ma o lea "Dr. RobIK 409" E masani lava ona tatou maua. I le faaiuga o le taumafanafana, faʻaopopoina "Dr. RobIk 509", ina ia mafai ai ona tau poʻo aiaiga. O loʻo i ai foʻi lona aoga tele - E le 'aʻai lava ia lava le paipa i lo latou toʻalua, ma o latou fesoʻotaʻiga. O loʻo nofo i se fale tumaʻoti, o le a talisapaia "

Sergey, Rostov-i-Don

Faitau atili