Faʻafefea ona filifili uamea palasitika faʻamalama (fautuaga faʻapitoa

Anonim

Ua aʻoaʻoina e faʻamalama uaʻili i aso nei, na mauaina le lauiloa lauiloa, ma kamupani na faʻatino ia latou gaosiga, o se nofoaga sili. Faʻapefea ona Filifili Sound-Plans Blonud Windows, i le a le mea e folau pe a faʻatau?

Faʻafefea ona filifili uamea palasitika faʻamalama (fautuaga faʻapitoa

O le a le tele e te manaʻomia e faʻalogo i fautuaga a tagata atamamai?

O tulaga lelei o le palasitika Windows e le mafua ai masalosaloga. E sili atu lo latou lelei nai lo poloka laupapa laupapa. O nei togafiti e le misia ai le pefu, malulu, susu, aua le manaʻomia se tausiga lavelave. Cund Clipless - latou ese mai le vaega autu mai le laupapa laupapa. Ae o nei lava itu uma e tumau pea o loʻo maua ai le mea lelei na faʻatauina. O le palasitika Windows Market e na o le gauai atu i le isi tagata gaosi. Ina ia tosina mai le tele o tagata faʻatau fou e mafai ai, latou te ofoina ese paʻu ma ponesi. Ma tagata faʻatau atu i le sailiga penefiti e le masani ona faʻalogo i le lelei. Ia faigofie lava, latou te le iloa le mea e tatau ona mafaufauina pe a uma ona faʻatauina se uʻamea uʻamea-palasitika e aloese ai mai faʻafitauli tele i le lumanaʻi.

Faʻafefea ona filifili uamea palasitika faʻamalama (fautuaga faʻapitoa

Faamalama fausiaina

A filifilia se uʻamea uʻamea-palasitika, e tatau ona e maitauina i mea o loʻo i lalo nei:

  • PVC talaaga;
  • ipu tioata;
  • palasitika;
  • mea faigaluega;
  • Ventipelation ituaiga.

E taua foi le iloa pe faʻapefea ona faʻaola le tagata gaosi o le faʻamalama nai lo le sili atu nai lo isi.

O Le ā le usitaia o Tulafono mo le faʻapipiʻiina o le faʻamalama fausaga, o lona soifua faʻamoemoe.

Faʻafefea ona filifili uamea palasitika faʻamalama (fautuaga faʻapitoa

Tagata gaosi

A o le Brand, e fautuaina e tagata atamamai o le filifilia o Windows lauiloa tagata gaosi oloa (mo se faʻataʻitaʻiga, o le Siamani Retus faʻataʻitaʻiga na faʻapipiʻi sili atu nai lo le 10 tausaga talu ai: latou te leʻi suia o latou igoa o vaega o le faamalama faʻataʻitaʻiga.

O le asō o le tele o laʻau o loʻo auai i le gaosiga o tala fatu. Ae masani i le sailiga o le sefeina o le lelei o latou oloa e sili atu ona manaʻomia.

Faʻafefea ona filifili uamea palasitika faʻamalama (fautuaga faʻapitoa

Talaaga otooto

O le faʻamalama faʻamatalaga o palasitika o se tasi o vaega autu o mea autu. E i ai lona faiga faigata. Oloa mai le Faʻatuatuaina gaosiga le mafiafia o le pito i fafo o le ata o le ata o le 3 mm. O tagata gaosi e manaʻomia le sefeina, faʻaaoga atili le palasitika, lea e ono mafua ai le vave leiloa o le faʻamalama ma o le a aʻafia ai lona faʻagaioiga. O le a punou le faʻamalama, suia ana tapulaʻa ma tuʻu i luga e mafai ona alu ese mai i puipui, Ma agaʻi atu i foliga o vaʻaia ma taunuʻuga o avanoa ma iʻuga uma. Ae ia e saili ma le faʻaalia le mea o loʻo i luma o oe e faigata.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se fofoa i le fola ma ou lima?

O le faʻamatalaga uamea e faʻaleleia e le faʻamalosia o le fusi, o le a taofia le faʻamalama i le vevela vevela. O le aso, o le tau e masani lava ona suia e le mafai ona valoia ole a le mea pe o lea aso. O le tusisolo e sili atu le maua o le Windows o loʻo iai le Shilvan Steel ma le mafiafia o le 1.5 MM o loʻo iai i le faʻamalama uma. Faafetai ia te ia, o le a sili atu le tautua a le faamalama.

O tagata gaosi tagata e le saʻo o loʻo faʻapipiʻiina le uʻamea uliuli, le le fuafuaina, o loʻo aliali mai i le oona o loʻo i le amataga o le faʻamalama taotoga, pe faʻaaogaina le malosi sili atu.

O le faʻatuatuaina ma le malosi o le fuafuaga atoa faʻalagolago i le lelei o le talaaga, o lea e sili le faʻatauina o Windows mai se tusi faʻamaonia e ausia ai tulaga talafeagai ma tooa.

Faʻafefea ona filifili uamea palasitika faʻamalama (fautuaga faʻapitoa

Palasitika

Tele taimi masani, le lelei le lelei o faʻamatalaga e faia le Matte. Ae paga lea, na te mitiia le palapala, ma kiki e tusa ai ma lona faapitoa (lea e le o lilo) e le o masani lava ona mafai.

Le mafai ona mafai ona tupu i le filogia glossy talaaga luga. E oʻo lava i le sili ona sili ona sili ona sili ona sili atu le sili ona sili atu le sili atu ona taugofie, e faigofie ona e aveese se pisia. E le gata i lea, o le palasitika e foliga sili sili atu.

Faʻafefea ona filifili uamea palasitika faʻamalama (fautuaga faʻapitoa

Glass Windows

I le maeʻa ai o le PVC faʻamatalaga, o le tioata pusa o se tasi o vaega taua o le uʻamea-palasitika faʻamalama. O lana galuega o le leo o le le gaoia ma le malosi o le malosi. Faʻapipiʻiina o le tioata afifi e faia pe a uma ona faʻapipiʻi mea lelei. O le poloka o le 2-3 tioata, i le va lea o le Hermetic Cameras o loo iai. O le tioata mafiafia e tatau ona le itiiti ifo i le 4 mm. Ae paga lea, e mafai ona e "tamoe" i luga o le tioata ma le mafiafia o le 3 mm. Peitaʻi o le taimi lenei e toe manaʻo ai ma le faʻalagolago i faʻamanuiaga a le tagata gaosi.

Faalua-glazed Windows o ni ituaiga e lua: nofofua ma lua-potu. O se faʻapitoa foliga o le mea mulimuli o se maualuga o le tele o le pisa. Ae e sili atu le taugata. Afai e te manaʻo e faʻamautu se nofo lelei, aemaise lava pe a e nofo ai i le taulaga tele, aua le sefe, filifili le faʻataʻitaʻiga lua-potu faʻataʻitaʻi. I le auala e tolu mata tioata, ae le o le toʻalua, o le tele o tagata faʻatau manatu.

Mataupu i luga o le autu: manoa mo pupuni ma manoa pupuni: lilo o le faʻapipiʻi ma foliga o gaioiga

Maualuga-tulaga lua-glazed Windows mai le faʻatuatuaina gaosi oloa o loʻo i ai potu o le isi mafiafia o le mafiafia (O lenei mafai ona fuafuaina e le uamea spacer i totonu o le afifi.

Fono

Siaki le numera o tioata i totonu o le afifi ma se afi mumu, aumai i le faamalama; E le mafai ona e siakiina le mafiafia o tioata, o le a tatau ona e talitonuina le gaosi oloa, o lea o lea ua toe talafeagai lelei e filifili ai oloa o le faamaonia o oloa.

O nisi tagata gaosi e faʻatumuina le Windows Interrt Cast, e faʻateleina ai o le Hermophysical meatotino o le atoa fausaga.

Ae o lenei e manaʻomia le tatau ona amanaia le tasi vaega o le lua-Chamber afifi: O loʻo lava le mamafa o latou, ae le o mea lelei uma e mafai ona tatalia le mamafa o le flap ma e le fesuiai. O le mea lea, e tatau ona totogi faʻapitoa pe a filifilia le faʻamalama e pei ona totogi tonu ai.

Tioata ma le vevela fesiitai aafiaga

O matatioata ma se fesoʻotaʻiga faʻapitoa e mafai ai ona atagia ai galu atoatoa, o le, vevela, vili le malosi tele. Ia manatu o le a le aumaia i le taumalulu e tuua le mafanafana, ma le taumafanafana latou te le tuu ai le vevela i totonu o le potu. E sili atu ona taugata nai lo matatisi avanoa, ae maua ai se faamafanafanaga faaopoopo.

Faʻafefea ona filifili uamea palasitika faʻamalama (fautuaga faʻapitoa

Momoliga

Faʻafetai i fetauiga (Hinges, puipui, fesootaiga, e fesoʻotaʻi elemene), o loʻo faʻatumu loa mata i le tulaga, e leai ni tau i le faamalama. O le masini atoa na pulea e se tasi na o oe. Mai le filifiliga o fesoʻotaʻiga faʻalagolago i le tautua o le faʻamalama. Toe foʻi, e tatau ona e filifilia mea e aoga mai i le faʻatuatuaina tagata ulufale.

O vaega taugofie i luga o le ata ma le faʻaluaina faʻalua o le faʻaliliuina o le a faʻaititia ai le tele o le olaga o le faʻamalama. Faʻafitauli o le a amataina tuanai le ono masina: O le SOH o le a pa'ū i luga o le itu, o le a le faʻamauina ma toniga, o le a aliali mai le paʻu.

Faʻafefea ona filifili uamea palasitika faʻamalama (fautuaga faʻapitoa

Auiliiliga

Ina ia le o le ea i totonu o le ea i totonu o le fale mautotogi, e sili atu le faʻapipiʻiina, e sili le filifilia o Windows ma le ono mafai ona gagau le sash ma fetuunai le tulaga o le ea. E mafai ona e faʻatauina ni pule i le Micro-Laina System ma ma le faʻapitoa sapalaiina o vaia e faʻapipiʻi saʻo i totonu o le pusa faʻamalama (mo latou o le a faia se pu i le faʻavaʻa). Ae o auiliiliga e le ofoina atu uma e le aufai gaosia, o lea o le a le faʻamatalaga e uiga i latou e tatau ona maua mai le tagata faʻatau.

Fono

Afai o le saʻo o le ventipela i totonu o se fale poʻo se fale e taua mo oe, ona filifili ai lea o se faiga ma le vevela toe faaleleia, o le a maua ai le vevela o le malulu tafe ea.

Aua le sefeina i luga o le faʻapipiʻiina o tali, nasquio upega. Lenei o le a faʻatupuina ai ni tupe faʻaalu a le lumanaʻi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻatoga o tioata i luga o le Logginia ma le Paʻotoo

E manaʻomia le suatoto ona o loʻo paʻu ai lea vai i le va i le va o le pa ma le faʻamalama. Faapipiiina o Bam, lea na faʻaaoga pe a faʻapipiʻi le faʻamalama, i le tulaga o le susu na amata.

O le namu o le upega o se maufaatuatuaina o tagata nofomau i le fale mai iniseti, mai lea o le taumafanafana na o le alu.

E sili le "ofuina" le atoa faamalama mamanu i totonu o le maualuga-lelei palasitika malifa. O lenei mea o le a maua ai le avanoa e aloese ai mai le faʻaalia o le suia.

Fono

Aua le filifilia le Drywall malifa e uma, o le a ufiufi papatusi i le muamua taumalulu.

E faʻapipiʻiina tagata gaosi faʻapipiʻi i luga o latou oloa paʻepaʻe pe manino o Elastomer Faʻailoga. E tau e sili atu taugata nai lo le faʻavae uliuli faʻailoga, ae e faʻalagolago i eseesega vevela ma sili atu ona umi.

Fono

I luma o le taumalulu vaitau, lubricate le faʻamaufaʻailogaina ma se faʻapitoa faʻapitoa poʻo se suauu sili.

Faʻafefea ona filifili uamea palasitika faʻamalama (fautuaga faʻapitoa

Faapipiiina o palasitika faamalama

O le faʻapipiʻiina o le uʻamea-palasitika faamalama e tatau ona faia e tusa ai ma le Get Dour 30971-2002 "o le o le Sounting Nodes o le faʻamalama poloka" i le puipui tafaoga " O loʻo faʻapipiʻiina lelei le mamanu o le a tautua ai oe nai lo le luasefulu tausaga.

Fono

Saili se kamupani i lau taulaga o le a faʻatuina ai ou faamalama e tusa ai ma le gaoi faʻapitoa, e le sili atu le taugofie, ae na te faʻataunuuina le talitonuina ma le lelei.

Faʻataʻitaʻiga o se uʻamea uʻamea-palakalafa, e tatau ona e malamalama e te totogiina se mea o le a faʻatautaia e le tele o tausaga. O le mea lea, o tupe i luga o le auuilii i le matua faʻaititia ai lona ola soifua ma faʻaopopoina oe faʻafitauli ile lumanaʻi.

E sili lava le aua le taulaʻi i le ituaiga, ae taofi lau filifiliga i luga o le tagata gaosi oloa na faʻamaonia o ia i le maketi o ia oloa. Ma ia mautinoa e tosina atu ai i le tulaga lelei o vaega. O le mea mulimuli ane e 'alo ese mai le tele o tagata faigata.

Faitau atili