Faʻafefea ona le mauaina se faʻalapotopotoga mo tautala, matau ma faʻataulaitu

Anonim

Faʻafefea ona le mauaina se faʻalapotopotoga mo tautala, matau ma faʻataulaitu

Lelei le aoauli!

Taʻu mai ia i matou le auala ma o fea e te teuina ai ni nila, mata, filo ma nila, ma isi soclework? E lelei mea uma ma tuʻu i lalo i le fata ina ia mafai ona vave ona e mauaina le mea saʻo?

E leai? Atonu o le a le toe fanaina se faalapotopotoga? Talu ai nei ou te feiloai talu ai nei manatu manaia. Ua uma ona ou sauni se lolomiga i le auala e aumai ai se faʻalapotopotoga, ma o lenei o Olyuss o laʻu tagata faitau mulimuli, faʻasoa atu na ia suʻiina se faʻalapotopotoga mo tautala ma matau. Na ou fai atu ia Oyas e taʻu mai ai laʻu galuega mo outou uma.

Olya o se lalelei sili ona manaia, le Matai i luga o lima uma, na ia faʻaupuina le uiga ese o totini ma booties, faʻainu o ni mea fou! O le toʻalua o lana pusi na ia faʻaali mai ia i tatou.

Afai e te le masani i Olya, o le a ia taʻu atu ia te oe sina mea e uiga ia te oe.

"Manuia le aso!

O loʻu igoa o le olga main. Ou te nofo i le matagofie o le taulaga o OMK. O ituaiga uma o socialwork faia mai le aoga.

O laʻu uo teine ​​ma o loʻo matou faia pea se mea mai le ieie, pepa ma pepa malo, mea masani. Mattery ma le faiaina o taʻaloga ma vaaiga ma mea na latou faia. E tusa ai ma mamanu mai le mekasini "faigaluega na maua ai totini lima faatautolima, ua uma ona foia vaaiga ma taaalo i latou ma taaalo i latou lava mo o tatou matua ma tuagane.

Na amata ona aʻoaʻo ai Klarelusela mai i 8 tausaga le matua, muamua mo Dolls ma Folafolaga, na vave ona agaʻi atu i le lalagaina o loʻo i ai, ma ua amata i le 10 tausaga na amata ona okaina.

Mo vaitau taʻitasi (Autumn, Spring), na ia fausia se pulou ua leva ona nonoa "tuai". I le taimi lava na fai mai ai loʻu tuaoi o tuaoi foi o loʻo tuu se bet, lea pulou o le a ou faʻafesoʻotaʻia lenei taimi.

Sulu lavalava suesue i le aʻoga ma le fale "faʻamautu" tomai ma tina - suʻi mea ia i latou lava. Seia i le taimi nei, lavalava mo i latou, aua Tulaga o le ofu a le alamanuia ma sitaili "e le o talafeagai lelei."

E le aʻoga - Tonilologist, faʻauʻu mai le Iunivesite o le Iunivesite o le Iunivesite. Sa ia galue o se faamautinoaga i lomiga eseese i lo matou aai. Talu ai nei - faasaʻoina o le le manaʻomia mekasini "Masterclassnik".

O galuega uma o le OLLI e mafai ona vaʻaia i luga o lona vkontakte Paget vaʻai://vk.com/id1948456665.

Mataupu i luga o le autu: Meataalo i luga o le mea pueata tioata ma ou lima crochet

Faʻafefea ona le mauaina se faʻalapotopotoga mo tautala, matau ma faʻataulaitu

Ua leva ona ou manaʻomia se faʻalapotopotoga mo ni mea faigaluega meafaigaluega.

Ina ua iʻu ina lelava mo le sailia o meafaigaluega talafeagai i taimi uma i luga o loka eseʻese, fata, amata loa ona suʻesuʻe le Initaneti, pe faʻapefea ona suʻe le faʻalapotopotoga.

Faʻalapotopotoga na o mai i le tele, ae o loʻo sau "ia te aʻu e tusa ma le mataupu faʻavae" o le isu ....... Faʻapipiʻi lau laugutu ..........

Na ou telefoni i le fesoasoani a le toeaina o le toeaina (o ia o se tagata faigaluega faapitoa). Ataliʻi na fautuaina e aoina mea uma o le a teuina i le faʻalapotopotoga, ma, faʻavae i luga o le latou tele, fuafua le lapoa o taga.

O lea na ou faia ai.

Fuafua le lapoa o le faʻalapotopotoga

Talu ai, sa tatau ona ou faʻapipiʻi ni niʻu i le faʻalapotopotoga (ma e uumi lava lava, peiseai o le umi, o le umi o le umi o le tina, ma o loʻo iai le penitala e le talafeagai mo latou E tatau ona maualuga teisi atu i luga atu o ofu sili ona umi, ma o le puipui pito i luma o taga naikeke e tatau ona maualalo - ina ia le mafai ona vaʻaia ni failauga, ae i le taimi lena e le tatau ona alu ese ai mai le taga.

I le au faʻatulagaina, o matauga mo le lapotopoto ma uʻu e tatau foʻi ona teu - e tatau foi ona teu - latou te puʻupuʻu, o lona uiga e laʻititi le maualuga o taga i lalo ole taga o nei taga itiiti. Na ou faamatalaina foi o ia, o le fuaina o le maualuga o oʻu māgo ma toʻilalo lavalava.

E sili atu i le faʻatulagaina o mea e tatau ona taofia ai ni mea laiti laiti: o mea laiti o mea faigaluega ma seti o masini suʻisu (saili mo i latou i taimi uma e faigata tele) Ma mo seti o ni nila, o taga e tatau ona fai ma le sili ona laititi.

O le laina lona tolu o taga e aofia ai ni vaega se lua, tuliesea mai i vaega e lua o eseese maualuga ma oso ma le tasi ma le isi.

O le auiliiliga o le "fafo puipui" e tatau ona sili atu nai lo ni auiliiliga o le taga tele.

Faʻafefea ona le mauaina se faʻalapotopotoga mo tautala, matau ma faʻataulaitu

Faʻafefea ona le toe faʻatagaina se faʻalapotopotoga

O se mea na faʻaaogaina e faʻaaoga ai le ie. E mafai foi ona e suʻeina se faʻalapotopotoga mai le jeans tuai tuai, ae le o iai.

Na ou alu ese uma mai le auiliiliga, sa ia sopoia atu i latou i luga o le belwriter zigzag.

O le pito i luga o vaega sa liliu i totonu ma tu.

O lea la matou te aoina ni taga, taʻitasi taʻitasi.

Maualuga puʻupuʻu e fetaui i le pito i lalo o le tele o inline i foliga, matou te tuʻufaʻatasia le pito i lalo ma matou te vete.

O le itu taumatau ma pito i lalo e le o le palu! O le a latou faʻaalia pe a faʻaputuputu se faʻalapotopotoga.

Mataupu i luga o le autu: lelei ma le le atoatoa o le tusia o moega

Fagu taga. O se auala na mafua ai le mamafa o mea o loʻo fuafuaina e sili atu ona talafeagai le faia o le 4 - 6 cm lautele lautele, lava. O le va o au taga e tatau ona i ai se laina lua, aua matou te mauaina 0.5 cm.

Le umi o le faʻatulagaina o le faʻalapotopotoga, faʻapea foʻi ma le numera o taga, na fuafuaina i le aofaʻi o failauga. O le a le mea e toe gagau i ni taga seititi, o le a iai foi le mea e gagau ai.

O taga o le lona tolu, o le tamaʻi pito i luga, e mafai ona e faia se le suisui e faʻalagolago i le mea ua e fuafua e teu ai.

O loo matou o le unaʻia o taga o le tolu o taga tetele e tolu. O loʻo ia te aʻu se faʻalapotopotoga a Demem, aua o le laina na vave ona maua ni filo.

O le vaega pito i luga o le taga tele na foliga mai na ou gaogao ma filifili e teuteu i ai ma oposidery.

Maua ata o mea e sili ona lelei, o le faʻailoaina o latou i luga o le ie ma ua fusuʻaga i luga o le ua "i luma o le uaina" i totonu o le autasi.

Faʻafefea ona le mauaina se faʻalapotopotoga mo tautala, matau ma faʻataulaitu

A o sauni uma ato uma, matou te lapotopoto faʻatasi, tuʻufaʻatasia le pito i lalo pito i lalo ma itu. Matou te faanatinati atu ia i latou le Up luga "fafo" vaega o le faʻatulagaina o loʻo feagai ma taga ma faʻaalu i le tulaga o le tolu.

O le pito i luga o le taga tele ma le pito i luga o le "fafo" na liliu i totonu ma stroke - i le va o se taga pito i luga, faaopoopo taga tetele.

Liliu le faalapotopotoga. Ina ia lelei nai lo faʻalua, tipiina ma le faaeteete le tulimanu latalata i le ama, ae, a le o le a le mea o iai le pu.

Ua sauni le faatulagaga! E mafai ona e sipi i le uʻamea ma alu atu i le sili ona manaia - faʻatumuina o le faʻalapotopotoga fou. "

Olya, faafetai tele tele mo se auiliiliga faamatalaga!

E leʻi galue le vasega o le Matai, e leʻi mafaufau iai, ae foliga mai ua manino lava lea e aveese se faalapotopotoga.

O le a ou fautuaina lava le faʻaaogaina o le manifinifi manifinifi i plavey o loʻo 'ai.

Ma e mafai ona e teuina i totonu o soʻo se tagata niceleveTol Soaement Sountation: O le Faʻalapotopotoga ma mo failauga o le a fetaui ma o laʻau o le a fetaui ma mea, ma ni mea laiti.

E mafai ona faʻapipiʻi ma se paipa, fusi se aulelei matagofie ma teuina i luga o le fata i totonu o le kapoti.

E mafai ona e suʻi se faʻalapotopotoga faʻatulagaina, tautau i luga o le koluse i luga o le puipui i se tulimanu.

Tusitusiga i luga o le autu: Dell-Bell mo le faleuila pepa ma o latou lava lima mai Fomairan

A e manaʻomia pea Togafiti , Ou te avatua se polokalame faigofie a le vaega faigofie o le polokalame faʻatulagaina o faʻamaumauga i totonu o le mekasini rossana. Polokalame iinei >>.

I le mekasini lava e tasi, sa ou feiloai ai i se isi manatu manaia: fai se ato - o le faatulagaga (ata i le pito i luga).

Faʻafefea ona togi le faʻatulagaina - ato

O se faʻalapotopotoga e mafai ona faoa i luga o le faʻavae o soʻo se ato ma pito i luga, e mafai foi ona faʻaaogaina pakete mai sau kulimi mo ni vaega laiti, o le square stared.

Mo le pule, sina tisu ituaiga o ituaiga e lua o le vai e ono manaʻomia ai i latou lava.

A o le i amataina ma le suisui, fuaina le tino ma le maualuga o le ato ma le lapoa pei o lenei.

Na matou tipiina ni maea se lua ma le umi e tutusa ma le tino o le ato (+ 2 cm i le maa), ma lautele, faalua o taga. Fai atu, tasi le fasi fasi e 24 cm lautele, le lona lua - 44 cm.

Le mea i totonu i luga o le ato e tatau ona faaluaina le maualuga o le ato.

Faʻafefea ona le toe suʻeina se faʻalapotopotoga:

Matou te gagau le auupega ma taga i le afa afa, lele ese.

Matou te faʻatagaina le fusi i le tasi ma le isi ma luga o le faavaa, tuʻufaʻatasia le pito i lalo.

Matou te fuafuaina nofoaga o taga ma faʻaalu latou.

Ona liliu lea o le pito i luga o le afa foliga i totonu ma le tuʻufaʻatasia o le pito i luga.

Oti ese mai le tisu o Dysheko i le tele o le pito i lalo o le ato ma suti i le mataupu.

Aveese le ufiufi i luga o mata, taumafai i luga o le ato, fetuunai le pito i luga ma afaina ai.

I totonu o se ato puupuu, o le faʻalapotopotoga e mafai ona teuina ma mea e tele tele, mo se faʻataʻitaʻiga, Yen.

Na o le pau a lena mea, pe a tele ni vulu ma taoto i luga o ni fata i totonu o le kapoti, o le a le mea e fai? E tatau ona ou alu ese mai le kapoti o mea uma e maua ai le meaai talafeagai. Ma e ui lava o le vulu o loʻo faʻamamaina i luga o afifi i luga o le lanu, e le fesoasoani tele ia te aʻu.

O ai e iai manatu? O le a ou matua faafetai lava pe a fai o lou manatu, a leai e le mafai ona ou alu aʻe ma le auala e faʻatosina ai ma fufulu le kapoti.

  • Kolose o le faʻatulagaina mo le manaʻomia ma ona lava lima
  • Pusa ma twili
  • Fugalaʻau yo-yo mai ie mo totonu
  • Faʻafefea ona suʻi se talipupuni mo se umukuka na faia o le mitiafu poʻo ni jeans
  • Faitau atili