Crochet faila: tunuc ma ofu mo tagata amata i le vitio

Anonim

O le Famioti A ua alchets Crowntot i tagata atamamai uma. O le upu "Orlet" e mai Farani, e mafai ona e faaliliu moni o se "grid". Faaliliuga o lenei upu faʻailoa atoa le uiga o lenei matua. O le taimi muamua, e ono foliga o le ata faʻapipiʻi e mafai ona fausia na o fatuga Amaperika, ae leai. Ia faamasani i lenei auala lata mai, e te matua suia ai lou manatu. O lenei tala e maua ai faʻamatalaga i luga o le 'au o loʻo faʻaseseina ai le Crochet ma ata ma auiliiliga faʻamatalaga.

Ia o faʻamatalaga e leʻo le aoga, e taua le iloa faʻafefea ona faʻaaoga le saʻo. O le a se mea e te aʻoaʻoina e ala i le faitauina o lenei tusitusiga:

  1. O fea ma pe faʻapefea ona i ai i le olaga e faʻaaoga ai 'oloa o le fiva.
  2. Faʻaaogaina o se Flotlet lart mo le fatuina o lavalava (i le faʻataʻitaʻiga o ofutino ma le tunic);
  3. Magafagafa ma feololo faiga mo le lalagaina.

Ua amata ona matou feiloai

Mo i latou e leʻi taumafai e lalagaina i lenei metotia, e mafai ona e muamua asiasi muamua i le vitio:

Gaosia ma se ata faʻapitoa o vicous propchet e sili ona lelei mo le fale o loʻo i totonu. E mafai ona ofi mafakili mo taʻele laulau, umukumea ma faʻapipiʻi ie pepa, manifinifi, malamalama o loʻo alu ese ma vali. E foliga mai nalu ese, faia le faʻaaogaina o lenei metotia. Eseese mamanu mafai ona oʻo mai i le olaga i luma - rotch olaola, o manulele ola, e oʻo lava i laufanua laiti e mafai ona faia i lenei auala. I luga o le pepa solosolo e faigofie ona fai mai le 'au mai luga o le tisu. Faaopopo sikuea, liʻo, isi lava ituaiga. Afai o le manatu o le faia o sapkins foliga manaia ia te oe, ona mafai lea i latou i auiliiliga, faʻaaogaina le filifilia lea o vaʻa, e talafeagai mo le amata ona auai i lenei metotia:

E sili atu le matagofie mo se pepa faleitili, e mafai ai ona outou le taʻaalo uma i le foina o fulo, peitaʻi ina ia mafai ona faʻapipiʻiina ia lava i ie masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se afi faigofie e talafeagai mo se laina o le pito i sasaʻe latalata i le laʻau o le pepa o loʻo i ai, ma mo se ata faʻapipiʻi e tatau ona talafeagai lelei. O le manatu lava e tasi e mafai ona faaaogaina mo solo, pupuni ma pupuni. Mo se faiga sili atu, o mea e manaʻomia e alu i le pito o le itu o le gaosiga. Lenei o se iloa manatu mo le masani ai:

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le filo pulumu

Ma aua neʻi galo o le fale e mafai ona teuteuina i ata vali ma aluga ma mea sili ona manaia. Ma o le a latou faamanatuina foʻi le uluaʻi mea o le meaalofa i le ituaiga o se ata na faia e le kalotiga o mea taʻitasi, e uiga i ai iinei:

Ae e le gata i le teuteuina o le fale e mafai ona e faʻaogaina se ata tifaga e le mafai ona galo i le teuteuga o oe. O le faauo ma le vave vave o le la, o le a e maua e fai mo oe lava ma latalata muamua mea. E mafai ona e fesoʻotaʻi i ou lava ofutino. Mo lenei, o le a iai se mea, o le a e manaʻomia se mamanu ina ia mafai ona tipiina mai pepa faʻamau. Soʻo se mea na amata mai lalo. O le numera o sela e tutusa ma le umi o ofu o laei, ma o le pepa faʻapipiʻi o loʻo faapipiiina i otootoga o le mamanu. O nisi taimi e tatau ona e faʻaopopo, o nisi taimi e faʻaititia ai le numera o sela i se laina (puimanava, pris).

E mafai foi ona e fesoʻotaʻi se faʻafiafiaga o le taumafanafana. O le tunic e masani lava ona i ai ma o le a i ai i faiga, o le a le manuia oe i lou ala ma ia. E foliga mai o le bohean e pei o le booh tinic (o lenei sitaili e matua talafeagai). I le ata vitio i lalo, o loʻo faʻamatala auiliili e uiga i ai o ia.

O le faavae faavae

Crochet faila: tunuc ma ofu mo tagata amata i le vitio

O mea uma na taʻua i luga o loʻo lafoina ma le faʻavae lava e tasi - sui avanoa ma tumu sela pei o le mostanic. Afai na masani ona e galue ma polokalame faʻapitoa, e le manaʻomia le amata i ni koluse laiti, le mea o loʻo sipuni ai lavalava poʻo le taimi saʻo, o metotia faigofie lea. Taumafai e faʻafesoʻotaʻi se tamai solosolo pe o se ata mo oe lava pe o se meaalofa e mafai ona tuu i se pito sili ona lelei. Mai ia tamaʻi atavali e mafai ona e faia se faʻasologa atoa e teuteu ai lau totonu.

O loʻo faʻaaoga foi ni galuega laiti laʻititi o ni vaega o se mea e sili atu - o le elemene o le laulau, ua pupuni, aluga, moega.

Crochet faila: tunuc ma ofu mo tagata amata i le vitio

O le Taiala faʻasino o le ata o loʻo iloga e le mea moni e le manaʻomia le faʻaopopoina o se mea ma fuafua, na o le lalagaina i le laina saʻo, ma le vaʻai uma o le polokalame ma le mea lena. O le faʻatusa ata e sili atu ona faigata. I a latou tulaga e manaʻomia e faʻaopopo ai sela ma lesitala. Vaʻai le fausiaina o se tupua ituaiga, e manaʻomia lava le faʻaopopoina o sela i se laina e mautinoa ai le faʻalauteleina o le liʻo, ona ua alualu i luma. O le lavelave o le tolopoina e faʻalagolago i le lavelave o le pepa.

Tusitusiga i luga o le autu: faataamilo Coquette Cropchet: Master Vasega ma polokalame mo le ofu a tamaiti

Crochet faila: tunuc ma ofu mo tagata amata i le vitio

Crochet faila: tunuc ma ofu mo tagata amata i le vitio

E leʻi lava le galuega e le gata i le ata o le pepa mai le Hinge seti, na latou muamua fuafuaina mo se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. O polokalame e masani lava ona faʻailoaina mai i le mea e amata ai galuega, talu ai e le o le galuega uma e mafai ona amata e saʻo mai i le laina muamua. E le mafai ona e nonoa mea uma ma se upega tafailagi atoa, ae e vaevae i ni vaega, pe a uma le suiina.

Ina ua uma ona faitauina mea uma, o le a le mafai ona e ono tumau, o le a maua e tagata uma se faʻataʻitaʻiga, mamanu poʻo se metotia mo i latou lava.

Vitio i luga o le autu

I le filifiliga o le vitio o le vitio, o lesona ma Matai vasega e filifilia, faasinomaga i le mea e mafai ona e amata faia faia mea matagofie ma totonu:

Faitau atili