Etty Cutchans i totonu o le totonu - lelei ma ata

Anonim

Etty Cutchans i totonu o le totonu - lelei ma ata
Fuafua i luga ole galuega, ole faamalama iloga, atonu e le faʻamoemoeina e suia le potu: Mo faʻanoanoa i se moli moli, faʻatumu i le moli eletise. I soo se tulaga, o le a oʻo mai i le tulaga muamua o le mamanu se vaega taua, faʻalagolago i le aotelega o le potu.

Talu ai ona o ni pupuni uʻamea i totonu o totonu oe omai ai mai sasaʻe na avea ma lauiloa tele. Latou te matua faʻamaoni lava i totonu o soʻo se potu, sui ma faafoliga faamalama, e i ai se tele o ituaiga faafiafiaga.

Ua matua manuia lava pupuni o pupuni, e mafai ona e faʻamalosia pupuni o potu o potu o le tele o gaioiga aoga. Ae le na o le faamalama. Faatasi ai ma le fesoasoani a le pulumu i le ie puipui, e mafai ona e maua ai le avanoa o le potu, tape le itu i totonu, faatumu le avanoa avanoa ma na o le teuteuina o le puipui.

Mafaufau I auiliiliga o le faʻaaogaina o pulumu i totonu o loʻo i totonu o nofoaga eseese.

Ofu poloka i le umukuka

Etty Cutchans i totonu o le totonu - lelei ma ata

E masani lava, e leʻi foʻia tagata e teuteu le umukuka faʻamalama ma le mafiafia o pupuni, fefe o le a latou maua pea palapala. Ae e tele faʻataʻitaʻiga o ia puipui lea ma se comple Songection, lea e taofia ai le faʻaleagaina, puipuia le pito i luga o le pupuni mai le uʻu o le pefu ma le gaʻo.

Etty Cutchans i totonu o le totonu - lelei ma ata

Ua tatau ona fetaui lelei ie pupuni o le lautele o le umukuka ma faʻamalosi tino i totonu o le potu o le potu. Ona o le lautele lautele o pupuni, e mafai ona e faigofie ona filifilia se tutusa lanu lanu palette ma se muamua teuteuga foliga. E masani lava, uʻamea pupuni ua filifilia mo le umukuka, o loʻo lelei ma chrome-lote umukuka fatuga.

Etty Cutchans i totonu o le totonu - lelei ma ata

Etty Cutchans i totonu o le totonu - lelei ma ata

Afai e te manaʻo e maua le avanoa o le umukuka, vaevaeina i luga o le potu 'ai ma le kuka, o le a faʻaaoga foi le suavai lanu moana mai le tasi ma le isi.

Manatu pupuni i le potu malolo

Etty Cutchans i totonu o le totonu - lelei ma ata

O le nofoaga lelei e mafai ai ona puipuia le ie puipui o le potu malolo. O le vaega tele o le fale o le fale e mafai ai ona e faia muamua le au pupuni i le tele o vaega umi. I lea setete, o le maualuga o auga a matua e mafai ona suia tutoʻatasi i tua, e ala i le faʻamalologa o le faʻatauina o latou i ni auala eseese, pe i ai foi se faʻamau pe a manaʻomia. Faʻafetai i ia agavaʻa, o foliga o le faʻamalama e mafai ona suia e le aunoa, faʻafouina le totonu faʻatasi e aunoa ma le tele o taumafaiga.

Etty Cutchans i totonu o le totonu - lelei ma ata

E masani lava, o le autu o faamalama i totonu o le faleoloa e sili atu, mulē-laa, aemaise lava o pupuni ua matuā leaga solo ma se leo faapitoa.

Etty Cutchans i totonu o le totonu - lelei ma ata

Faʻaaogaina o se pupuni uma, e mafai ona vavaeʻese le potu ma se tamai potu poʻo se faletusi. O le lelei o togafiti mataga, o le faigofie lea na tuufaatasi ai le vateatea, faigofie ona aveese i latou pe a manaomia.

Po o pupuni i le potumoe

Etty Cutchans i totonu o le totonu - lelei ma ata

Matua talafeagai le pupuni i le potumoe mamanu. Ona o le mafiafia o le tapunia o le filo, sili atu le susulu mai o pupuni e le o ulufale i le potumoe ma e le faalavelave i le malologa atoa. Mo le potumoe, e tatau ona e filifilia ni lanu pouliuli o le ie puipui. E ui lava i le talitonuga o le fesoʻotaʻiga o le filo, o le ea i o tatou ea uma o loʻo ola sao i luga o pupuni, saofaga i se soifua maloloina maloloina.

Mau i luga o le autu: vladioterkaya fale gaosi oloa: Insissi i totonu o nofoaga lisi o lisi o iloiloga ma tau

Etty Cutchans i totonu o le totonu - lelei ma ata

O le filifiliga o le foliga ma le mamanu o le ie puipui e faʻamoemoe lava i le sitaili o le potumoe ma le faʻatinoga tofo o 'au. O le mea lea, faʻataʻitaʻiga faigofie o le auvaʻalelei talotalo e mafai ona suia e le aufaʻatau salati ma ofu, liquins poʻo le faaputuga, alofa tele ma gofie.

Mo Windows o le potumoe, o se ulugalii faʻaipoipo e mafai ona tapunia i matafaga poʻo le tata o lopa o loʻo pipiʻi ma isi, o tioata ma isi elemene mataina. O le iʻuga na toʻafilemu ma faʻamaonia, o se mamanu lelei tele o le a fiafia ai i tagata uma.

Etty Cutchans i totonu o le totonu - lelei ma ata

Ua tatau ona o le au pupuni i totonu o totonu o totonu o totonu ma le lanu gaʻoa ma sitaili. Lautele filifiliga o se vaega o pupuni faigofie screves foia lenei galuega. Faatasi ai ma le fesoasoani a pupuni mai le filo, e mafai ona e faia lelei atoatoa, matagofie tele, tafega, manino, manino, manino, manino, manino. O le saʻo le filifilia lanu o le a fesoasoani e faʻatupuina ai le talafeagai o le tagata. Atonu o se motu 'alofilima o le fiafia, ma le malolo filemu, tumu i mea lilo o le malamalama.

I le potu o tamaiti, o le mafiafia o pupuni e tatau ona avea ma se teuteuga moni, i ai le lanu malamalama, malie ata vaaia. Atonu latou te aofia ai o tagi ma tioata, faʻapea foi ma le faʻamau ma pamu - O mea uma e mo le fiafia o se pepe, e le mafai ona tumau le faʻataua i le matagofie. O lenei mamanu o le a faʻatumuina le potu i se lagona fiafia, ma fausia se lagona lelei i se tagata e ona.

Etty Cutchans i totonu o le totonu - lelei ma ata

Mo talavou, o le ie puipui o le toʻafilemu o tamai pastel e talafeagai, e faigofie ma le mafai ona ofi i totonu ma faʻamamafa le sitaili ma le tofo o lona pule. Ile potu o le talavou, e mafai foi ona e faia le mimilo o le potu ma se togafiti togafiti, vaevaeina o le taaloga, aoga ma moe.

O meaʻai ie pupuni o ni ituaiga, faʻafetai pe latou te faʻaaogaina i ni auala eseese o le pule.

Ituaiga o Puipuiga

Kiese

Etty Cutchans i totonu o le totonu - lelei ma ata

O se tasi o ituaiga o fila efusoto e kise. O le osofaʻiga lea o le Rarepam Cotan Fititori o loʻo i ai se laʻee faʻapitoa lalagaina. E mafai ona lanu, mamanuina, mamanuina, teuteuina i le oposi. O ie Keene fimers e faia i filo laʻau o eseese mafiafia, teuteuina i le l alfux, toʻilalo i isi tamaʻi elemene. O le sili atu le mafiafia o le mamafa o le mamafa o ia ie puipui e faʻagofie ai ona faʻaʻoleina i latou i se auala matagofie, o loʻo tuʻuina atu foliga o le moa.

Pupuni i fusi

Etty Cutchans i totonu o le totonu - lelei ma ata

Mai ia togafiti na faigata ai ona saeia le foliga. Na latou tosina o latou matagofie. E mafai ona tuu le ausa pe gofie. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e mafai ona faia tutoatasi e ala i le fusi tulafono teuteu elemene i luga o le masani ai filogia. O ia ie puipui e masani ona faʻaaogaina i sitiseni o le Tusi Paia o loʻo le faʻatumauina pea vaega. Faʻaititia lava, o loʻo vaʻaia le au ie puipui i le pupula ma le malosi. O le malamalama, ma le faʻafofouina o le lagi, ma o le malamalama matagofie o le matagi e faliu le matagi i le vaipuna ma le malamalama. I le filifilia o ni ie faʻamaufaʻavae ma matafaga mo tagata o le potu, e tatau ona manatua ai ma o latou puipui e le mafai ona faʻaaogaina i totonu o le vasega pepe ma afaina ai lo latou soifua maloloina.

Mataupu i luga o le autu: stuccotes o puipui i luga o moli uila faia oe lava

Malo malosi afi

Etty Cutchans i totonu o le totonu - lelei ma ata

Atonu o loʻo i ai foliga masani o le pa'ū o ia, ae mautu lo latou faʻavae, malolosi. E foliga sili ona manaia tele, e mafai ona latou teuteu faʻatasi ma mea e lelei ai, peitaʻi e mafai foi ona manaia tele.

Rope pupuni

Etty Cutchans i totonu o le totonu - lelei ma ata

Ina ia mafai e nei ie puipui, ona o polytatate, polyester, Vercroseh, Lurex, faapea foi ma sauniga e masani ona faaaogaina. O le au pupuni o le pupuni atonu e i ai le vaʻai i pupuni, faʻapea foi ma tauaso e mafai ona fetuʻunaʻi e se masini faʻapitoa. O nisi o tauaso e sili atu le poto masani sili ona aoga masani.

Sao le lanu lanu

Etty Cutchans i totonu o le totonu - lelei ma ata

Faʻapefea ona filifili le sili ona manuia le lanu o fulafula paʻu? O le iʻuga lelei e fuafua lava i le mafai ona tuʻufaʻatasia ma faʻatasi ai ma le tele o potu.

E mafai ona e filifilia pupuni i auala e lua:

  1. O pupuni e tatau ona tutusa lelei ma le lanu autu o le potu, o le litaea e naʻo le faʻatagaina i totonu o le lanu e tasi.
  2. O pupuni e tatau ona feteʻenaʻi ma le lanu autu o le potu.

Filifilia o pupuni, e tatau ona e amanaia le sitaili poʻo le aoga mafuaʻaga o se potu poʻo se isi, a o pupuni o le a faʻatauvaʻa o le a le fiafia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, na mautotogi ata o paʻepaʻe paʻepaʻe lea e talafeagai i le potu i saute o le a puipuia le potu mai le la susulu o le la. E mafai ona e puʻeina le pupula, o le tele o pupuni o ie puipui o loʻo i ai ni mea lelei o mea.

O le potu e teuteu i le sitaili o le sitaili o le maualuga-tekonolosi o le a faʻatonutonuina le filo pupuni o le Monochrome lanu, pe aofia ai ma mea mautu e maua ai se uʻamea. O loʻo teuteu i totonu le lautele o tagata lautele o le a teuteu i le tele-maualuga o ie puipui, o loʻo mafai ai ona e fausiaina se tulaga tulaga ese, faʻateleina e le Skyrene.

Taavaletoso

Etty Cutchans i totonu o le totonu - lelei ma ata

E ui lava i ni ie na pupuni i le muamua tepa ma foliga matua valea, i le mea moni latou te le manaomia ai se tausiga faigata tele. Tele ituaiga o ia puipui e i ai lo latou fesoʻotaʻiga faʻapitoa latou puipuia i latou mai le pefu ma palapala, ina ia mafai ona fufuluina tele nai lo masani mea leaga.

A iai se manaʻoga e taʻele le ie puipui, e tele auala e toe foʻi ai ia i latou o loʻo mumu ma lalelei e aunoa ma le faʻailoga tagata. O le auala muamua ma faigofie o le tuʻuina atu o le ie pupuni i le faʻamamaina mama i lima o le au polofesa o loʻo tausia lelei i latou. O le auala lona lua o le faʻailoaina o latou masini fufulu. I lenei tulaga, e tatau i le pupuni tatau ona lelei ma malu ma feola solo ma maea i maea, ina ia aloese ai le le mautonu i le mulu atu. O lenei auala e matua lamatia, ma le lamatiaga o le leaga o le oloa. O lea, e sili atu le teetia i ai. O le filifiliga sili o le fufuluina o le fufuluina o le oloa i se vaipuna vaivai, e aunoa ma le mimilo ma mimilo, ina ia aua neʻi faʻaleagaina le fausaga o filo. Afai o le pupuni e aofia ai matafaga, e mafai ona na ona mafai ona solo ma se ie susu, pe avatu ai le mama o tagata atamamai.

Mataupu: O le itu faaonapo nei i totonu

Le lelei o le ie pupuni

Etty Cutchans i totonu o le totonu - lelei ma ata

  1. O ie puipui a le au ie puipui e pasia le ea, i le taimi e tasi e tutusa lelei ma le lelei o nofoaga. E mafai ona faigofie ona suia e oso i totonu o le potu.
  2. Latou fetaui lelei i soʻo se sitaili o totonu, lea e faʻatupu ai le vaega, faʻafetai i le vaega o le talosaga o sea talosaga e faʻalauteleina tele, e sili atu i le dat ma isi elemene ma isi eleelea.
  3. O ie puipui pupuni e tuʻufaʻatasia ma isi ituaiga pupuni, puipui ma tauaso.
  4. O le tele o pupuni o pupuni o ituaiga uma ma lanu e mafai ai ona e filifilia le faʻamoemoe manaʻomia mo lou faʻamalama.
  5. Faigofie ona faʻapipiʻi i soʻo se ofaga, faʻafetai i le dents le pito i luga poʻo le i ai o tisu
  6. Ua mafai ona suia ie ie ie puipui i luga o latou pule ma fetuunai a latou uumi ma se faigofie teuteu teuteu.
  7. Pupuni mai le TOLAFOLAGA FOLAFOLAGA. E le mafai ona faʻaaogaina le teuteuina pupuni, ae faʻapea foi mo le mimilo o le potu, teuteu pa.
  8. Na latou tausia i latou, aua e matua le fiafia i le tapenaina, faʻafetai i se kopi faʻapitoa e puipuia puipui mai le pefu ma palapala. Ma latou foʻi latou te le manaʻomia le uʻamea, e fai lava se latou vaaiga matagofie.
  9. E le gata i ni vaega o auala e tuu ai ni ie puipui, lea e mafai ai ona sui le totonu o le potu aunoa ma le tele o tau.
  10. Faʻaleaga pupuni - o se faʻatonuga sili ona lelei i le mamanu o nofoaga, mafai ona faia se nota o le le fiafia o le mea fou ma o le taimi muamua.

Meafaigaluega mo Blarement Cutchins

Etty Cutchans i totonu o le totonu - lelei ma ata

Laititi, ae o auiliiliga lava o le a faʻatagaina e faʻamaeʻaina teuteuga o le faʻamalama e faʻaaogaina ai se talimalo moni, faʻafetai i le mea o le a latou muta. O ia auiliiliga e mafai ona faʻapitoa faʻapitoa ma pulumu, matagofie lauulu, ofu i luga o foliga o noataga, pine ma le faʻamaloloina.

Filifilia o le Cut Couttin Court filifiliga, e tatau ona e amanaia le ituaiga o totonu o le potu ma foliga o le ie puipui. E taua le matauina o le paleni o le aʻoaʻoga: suamalie pupuni, ma ni mea faigofie ma ato faʻapitoa e mafai ona matagofie ma le laumei. Barges, o aloavai ma isi elemene e mafai ona faaaogaina i ni auala eseese, ona o lea o le faamalama faamalama mafai ona suia, suia le masani masani tulaga.

Faʻaaogaina o pupuni uma i totonu, e mafai lava ona e mautinoa o le a faigofie ona latou faʻamalosia uma foliga, o le a teuteu le faʻamalama tulaga ese ma le fugalaʻau. Faatasi ai ma a latou fesoasoani, e mafai ona e faʻaogaina mea uma o ia, o lea lava pea ma toe sui, suia le nofoaga ma auala e teuteu ai faʻamalama.

Faitau atili