CHESS VAP e faia oe lava mai le fiberboard

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Faʻafefea ona faia se laulau faimamago?
    • Laina sela i totonu o le checker order ma faia se laupapa mo se laulau ma ou lava lima
    • Pulea Chessaboard ma Worktop, laulau teuteuga

O sea ata carbon, e pei o se laulau faimamago, e mafai ona faia tutoatasi. I le taimi lava e tasi, e le o manaʻomia i se tulaga saʻo o loʻo fuafuaina, saunia o lenei uluai laulau choass, ma o latou lava lima, o le a teuteuina soʻo se tasi o outou potu o lou fale. I le faʻagasologa o le fausiaina o lenei mea teuteu mea teuteu, o le a mafai ona aʻoaʻo pe faʻapefea ona faʻapaleni lelei le laufanua e vavaeʻese ai lanu eseese e ala i le faʻaaogaina o papatusi tetele o lanu.

CHESS VAP e faia oe lava mai le fiberboard

O le uluai pepa laupepa o le a avea ma sili ona lelei o le teuteuga.

O ni mea faitino, ma lea e mafai ai ona fausia le laulau ma ou lava lima, e tatau ona e faʻaogaina:

CHESS VAP e faia oe lava mai le fiberboard

O sea fale i le fale o le fale, sosoo ai ma le taʻalo o le taʻalo o le taʻaloga ma inu le lauti, e mafai ona tutoʻatasi e tusa ma le polokalame.

  • O papatusi o lata ane, o le mafiafia o mea o le a faatatau i le 3 mm. A o le tele o tamai, e tatau ona lava le mauaina o 32 sikuea ma se vaega o le 4 × 4 kv. cm;
  • O papatusi o le eBiey, ua toe mafiafia, e le sili atu i le 3 MM, i se tulaga ua lava e maua ai le 32 sikuea, o le vaega o le tasi o le 4 × 4 kv. cm;
  • Papatusi o le Erabl, o le mafiafia o le mea e faatatau i le 3 mm. E tatau ona lava lona tele ia maua le 4 toe masani, o le itu o le 11.5 × 56 sikuea mita. cm;
  • O mea sa reapefiʻu o mea e le lafo i fafo, aua o lona aofaʻi o le a lava e fai manifinifi mai ia fasi manifinifi;
  • O le Melamigige Plastic pepa e tusa ma le 1 sikuea. m;
  • 4-slirt 8 mm lautele ma 70 cm le umi, o le a manaʻomia mo ilarar;
  • plywood pepa 3 mm mafiafia;
  • Laupapa poʻo le pepa DVP, o lona mafiafia o le 19 mm,
  • Se paga o sikuea o lona fanua o le 52.2 sikuea mita. cm;
  • 4 faʻafou o lona nuʻu e tutusa ma le 10x56 cm;
  • 4 Pine Bruus, tele 6.2 x1, 5x52, 2 Cm, o le a faʻatupuina ai le faʻasoaina o le faʻaipoipoga;
  • 6 Pine Papa, fuaitau o le 3x00.8x880 cm;
  • 4 Vaega o le Ebonany, 4x4x7 Cm lautele;
  • o laupapa o lenei mea, lea e mafai ai ona e faia 2 pusa;
  • 4 mm Plywood laupepa i le tele o 2 fasi, o se vaega o le 18.6 x26, 3 cm taitasi. Ma la latou fesoasoani, o le pito i lalo o fata o le a faia;
  • vanini.

Faʻafefea ona faia se laulau faimamago?

I le faʻagasologa o le fuafuaina o se meafale mea, e manaʻomia le faʻatonutonuina e ala i le puʻeina o faʻamaumauga, ina ia mafai ona e aloese mai le le talafeagai ma faʻapipiʻi. O le sitepu muamua o le filifilia lea o luga luga o le pito i fafo e te manaʻo ai e alu mo lau tala. Saunia le 2 ituaiga o papatusi mai luga o le laufanua o le laupapa laupapa e vaevaeina i sikuea. O se tasi o papatusi e tatau ona faia o potu pogisa o le latalata i le laau, ma le isi o le malamalama o laʻau.

O le mafiafia o papatusi pe tutusa ma le 3 mm, a o taua le tosina mai i le mea moni latou te le o i ai ni faaletonu i luga o latou luga.

CHESS VAP e faia oe lava mai le fiberboard

O loʻo faʻaalia mai ai le laulau o faʻavae o pou ma mea mo le gaosiga o le laulau.

Ina ia mafai ona maua le lautele auka fasi pepa tutusa i le 4 cm, o le a manaʻomia e uʻu ai faʻapipiʻi o papatusi ma le paneta ma le faipule. O le faʻatuatuaina o taʻiala faʻatuatuaina, o le a mafai ona faʻaaogaina se lautele o le 4 cm lautele. Ia saʻo le faʻagaioiga o lenei taotoga, e fautuaina e faʻasaʻo le ipu ma le lua kapeti ma le lua kamuta. Ina ua uma ona mauaina ni fasi pepa uma e lua o le lautele 4 cm. O le a tumau le tipiina mai ia latou sikuea ma se vaega o le 4x4 cm. -Faʻaʻaiga o le a sili atu nai lo le 4 sikuea mita. cm.

O lenei pepa e tuu i luga o fusi, ma e avea ma ni atigipusa lapisi i sikuea ma se mata ma samala. O le iʻuga, e vave ona e vave maua ai le sikuea taumatau mo le chessaboard ma faʻamama ma e aunoa ma ni burs ma le le mafai.

Toe foi i le vaega

Laina sela i totonu o le checker order ma faia se laupapa mo se laulau ma ou lava lima

CHESS VAP e faia oe lava mai le fiberboard

Nofoaga i luga o le laupapa, e tatau ona ponesi, o loʻo taofia ma vali ataina, ma o loʻo pō vali. Ina ua uma ona mago, o le scotch mafai ona aveeseina.

Ina ua uma ona mauaina le tonu 64 sikuea, 32 malamalama ma pogisa lanu, e tatau ona faʻatulaga, e pei ona manaʻomia e tulafono o le taʻaloga, i le kapeti card. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona i ai se vai palasitika oona o se ipu lagolago, i luga o laupepa faʻapipiʻi pepa, ina ia mafai ai, i ai Aoga e totogi faapitoa ai le mafaufau i le mea moni e manaʻomia e faʻapupula ai sikuea ina ia leai ni avanoa i le va o latou pati ma tulimanu. Ona alu lea i le teuteuga o pito o le chessboapi faia. Mata e mafai ona faia lenei mea ma le auiliiliga o le 8 mm lautele, o loʻo tuʻuina atu i pito o tuaoi o le laupapa i le Chessaboa. E tatau ona latou fetaui lelei i le auala e tasi e pei ona latou faia i sela o le chessaboard.

Aua neʻi galo le tipiina o mea e faʻafesoʻotaʻi ai itu o itu i luga o fasi pepa i se tulimanu o le 45 tikeri. A o le i faʻapipiʻi nei tuaoi, muamua taumafai i luga o le laupapa ina ia mautinoa i symettry ma tutusa o le mamanu. A uma ona faaputuputuina nei elemene, o le a e mauaina le ata o loʻo faʻaalia i le ata, lea o le a mulimuli ane fausia mulimuli ane i le laulau.

CHESS VAP e faia oe lava mai le fiberboard

1 - Vaʻaiga Lautele o le laulau ma vae fale; 2 - Upega sao; 3 - Fetuunaiga o le Komiti o le Komiti Faatino; 4 - Faʻamau e uiga i le Tupu Faʻavae; 5 - Fausia le pito i lalo o le tupu a se taimi pupuni; 6 - toese pusa

O le vaega autu o le laulau o le a avea ma vaega lagolago ma le mafiafia o le 10 cm, 4 faʻaiuga, o le a le vae o le laulau, 2 vae ma tasi feeseesega o le a faalagolago. O le a faigofie i latou e faia mai le fiberboard, o le mafiafia o le 19 mm. Ina ia mafai ona tipiina mea mo le laulau ma o latou lava lima e pei o lamolemole ma matagofie e mafai, e sili atu i le muamua fausiaina o le a o vae ma isi vaega o le laulau ma isi vaega o le laulau ma isi vaega o le laulau ma isi vaega o vae ma isi vaega o le laulau ma isi vaega o vae ma isi vaega o le laulau ma isi vaega o vae ma isi vaega o vae ma isi vaega o vae ma isi vaega o le laulau ma isi vaega o vae ma isi vaega o vae. Talu ai o vae ma liua vaega o le laulau e sitaili, e mafai ona avea ai ma sima i le afa o loʻo iai se faʻailoga i mea mama, ma ua tipi i luga o le galuega eletise na i luga o le eletise eletise. Ona alu atu i le foafoaga o se fausaga opea, le mafiafia o lea e 10 cm. Ia mafai, ave 2 panels chipboard ma se mafiafia o 19 mm ma se vaega o 52.5x52, 5 cm, lea o le a avea ma vaega tuʻufaʻatasi o le lagolago. Ina ia faʻateleina le mafiafia o le 10 cm, o le a manaʻomia le faʻaaogaina o se isi 4 Pine Bary i le 6.2 x1.5 cm ma le fao. O pito o le iʻuga e tapunia ai ua tapunia ma tipiina papatusi i fafo o le vaʻa.

Toe foi i le vaega

Pulea Chessaboard ma Worktop, laulau teuteuga

Mavae uma elemene o loʻo tuʻuina atu ai le counterep, o loʻo faʻaputuputu atoa, o le atoa luga e tatau ona togafitia ma siama. Ina ia malupuipuia se chessaboard i luga o le laulau pito i luga e tatau ona e faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga kelu e maua ai le sili ona toniga o elemene i luga o le atoa luga. E tatau ona pupuni i luga o le laulau i luga o le laulau pito i luga ma luga o le laupapa. A uma lenei taualumaga, o le a e mauaina se chess custoptoo.

O vae mo le laulau ma o latou lava lima ua faia foi e tusa ai ma le tusia o le tusia o le tusia. E tatau ona atoatoa ona lelei. A o latou vaneina i latou, i le pito i luga o le a latou faʻapipiʻiina i le laulau i luga, o pu i lalo o le au mea na mamago, o le a fesoʻotaʻi ai le faʻasologa ma le chesbb Sa manaʻomia muamua le fausiaina o se fesoʻotaʻiga elemene o le a faʻamau ai vae o le laulau i le tulaga saʻo ma le maualuga malosi. O le a latou auauna atu i le laupapa laupapa. O le fesoʻotaʻiga o le laulau vae ma se laupepa e tatau ona faʻatino ina ia faʻaofuina le countertp i luga o le laualuga i luga o le laualuga i luga, ma o totoe vaega o le a faʻamalosia. Ina ia malosi le mamanu ia malosi, faletalimalo ma pu i luga o le laulau i luga, lea o le a faʻaofi i luga, togafiti ma carpentry glue ma fetaomi le fesoʻotaʻi vaega. I luga o lenei laulau e mafai ona faitau sauni mo le teuteuga teuteu.

O le faʻasologa mulimuli o le laulau le aoga ma o latou lava lima o lona lacquer taleʻe, lea e mafai ai ona e aumaia meafale. E le gata i lea, ma se va eseese, e mafai ona e faʻaopopoina le faʻatusatusa i le va o le uliuli ma le malamalama chessboard sela. O le laulau atoa o le a manaʻomia ona ufitia i le itiiti ifo ma le lua vaega o va eseese o va eseese. O nisi kapeta na malaga ao leʻi faʻaaogaina se va eseese e ufiufi le ala lagolago i lalo o le laulau ma tuu tuusaʻo ona vae vali o le fale. A sauni le laulau atoa, e tatau ona i ai mo sina taimi, pe tusa o le lua aso ina ia mafai ona ia faʻamago atoa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻasaʻo le palu i le taʻele, e aunoa ma le faʻatupuina o le pamu?

Faitau atili