Faaputu mo kesi kesi mo le fesoʻotaʻi i le kesi

Anonim

Faaputu mo kesi kesi mo le fesoʻotaʻi i le kesi

I le Soviet Times, o le fesoʻotaʻiga o le kesi kesi i le kesi paipa na sosolo atu i le sili atu tulaga o le taimi. I totonu o latou, pau le filifiliga e mafai ona faʻafesoʻotaʻia ai le faʻaaogaina o se paipa ola. O le kesi na tuu i le ipu ma se tamai paipa. Toto, e faʻaaogaina tulivae e vaʻavaʻaia. Ma o le le mafai ona feosofi i luga o le slab, pei o se mumū susu susu na o ma faigata.

O le taimi nei, ona o le tulaʻi mai o mea fou, o le faʻaaogaina o paipa ua faʻaaogaina e faʻatagaina. Ae e taua tele le matauina o tulafono uma ma fesoʻotaʻi ma le saʻo le kesi.

Faaputu mo kesi kesi mo le fesoʻotaʻi i le kesi

Faaputu mo kesi kesi mo le fesoʻotaʻi i le kesi

Talosaga

O le kesi vevela e tatau ona i ai sina fagu. O lea, e tatau ona taʻu manino le umi. O le umi e manaʻomia e fuafua e faʻavae i luga o tuutuuga. Ma mamao mai le fesoʻotaʻiga nofoaga ma le kesi paipa ae leʻi ulufale i le koluma. E manaʻomia le maitauina i le filo, lea ua tuu i luga o lenei faʻatinoga. O le pito o le laina e tatau ona faalatalata atu e le lautele. A faʻapea e eseʻese le lapoa - e manaʻomia le faʻaaogaina o se faʻailoga faʻapitoa.

E tatau ona manatua o le sili atu le umi o le umi o le itu o le 4.5 mita. O le malosi malosi e le taliaina. E mafai ona aofia ai ma le faʻauiga ma o se iʻuga o le a aofia ai le ono mafai ona vili. O le alatele sapalai o le a faʻatagaina ai le teisi e faʻagaioi ai le ipu, i le tulaga o le toe faaleleia poʻo le faʻamamaina o le susu.

Faaputu mo kesi kesi mo le fesoʻotaʻi i le kesi

O le kesi vevela e iai le makaina o lanu samasama lanu. Vai vevela e mumu pe lanumoana le uila.

Fautuaga mo le Filifilia

Lenei o se tamai lisi o paipa o loʻo ofoina atu faleoloa mo fesoʻotaʻiga kesi masini. Ae ia e manatua e faʻaaoga naʻo kesi faʻapitoa kesi. Ma e leai se mataupu e le faʻaaogaina le vai o le vai.

  • Na faamalosia e Pamber le faamoemoe. O le mea o le paketi. E i ai le lelei o meaola a manu. E moni, o le lelavava se oloa e sili atu ona o le vave ona malaia ma foliga o le tau.
  • Paʻu paʻu i le metallic aotelega. E le pei o lona tagata muamua, e teteʻe i le faʻaleagaina o masini. Ae, faafetai foi i le mataʻu, e le mafai ona asiasi mai i paipa paipa ma le laʻasaga o le tino ua le o maua pe a le mafai. O le ai ai foi le le atoatoa o le tagata foai.
  • Uamea vaipuna. Tumau, faʻatuatuaina, mafai ona faʻaloaloa ma tausi le manaʻo. E i ai le faaletonu. Maualuga tau, faʻatusatusa i paʻu o paʻu. E leai foi se tagata faatau. Ae, o le minus sili ona taua o le avanoa lea e susunuina ai pu i se uamea faapena. Afai e le faʻapipiʻiina le tagata faʻatau.

Tusitusiga i luga o le autu: Snowflakes faia oe lava

I soo se tulaga, o le a aoga le fesili i le tagata faʻatau e tuʻuina atu fautuaga. Faʻavae i luga o lou poto masani, latou te fautuaina oe le sili filifiliga. Aua le mauaina se oloa o le gaosiga o le gaosia. Mulimuli i nei tulafononuʻu ma le faʻapipiʻiina o le a faia pei o le suauʻu.

Faaputu mo kesi kesi mo le fesoʻotaʻi i le kesi

O le isi fautuaga ina ia maua ai le Hau o le mea lelei, aua le faʻaogaina le mata i le lapoa o le itiiti ifo i le 10 mm.

Faaputu mo kesi kesi mo le fesoʻotaʻi i le kesi

I le isi soa, o le a faʻaalia manino mai ai ma taʻu le fesoʻotaʻiga o le kesi i le kesi paipa.

Faitau atili