Taptic tane mo se fale tumaoti: Faʻafefea ona filifili ma o le a le agalelei, tau ma iloiloga

Anonim

Taptic tane mo se fale tumaoti: Faʻafefea ona filifili ma o le a le agalelei, tau ma iloiloga

E tele eseʻese, eseʻese le faʻavae o gaioiga, o le tusi ma le tau o faʻasologa mo se fale tumaʻoti - Faʻafefea ona ia lava se faʻamatalaga talafeagai pe a e le lava ni faʻamatalaga pe a fai e te le lava faʻamatalaga pe a fai e te le lava faʻamatalaga pe a fai e te le lava faʻamatalaga pe a fai e te le lava faʻamatalaga pe a fai e te le lava faʻamatalaga pe a fai e te le lava faʻamatalaga pe a fai e te le lava faʻamatalaga pe a fai e te le lava faʻamatalaga pe a fai e te le lava faʻamatalaga pe a fai e te le lava faʻamatalaga pe a e le lava faʻamatalaga. I se aotelega, na mafai ona faia ai togafitiga faapena io latou lima, ma o lenei filifiliga e tatau foi ona misia.

Ituaiga o Septicov

E mafai ona faʻavasega faʻavasegaina se faʻafitauli togafitiga i soʻotaga eseese. Tele o tagata e ona fale e fiafia i le tau o mea faigaluega, faʻapea foi ma tau tautua ma galuega i le galuega o lona faʻapipiʻiina. E masani lava, o lenei poʻo le mea e tatau ona tauia i le leaga. O lea la, o le fetuumi o le a talafeagai i le taotoga, lea e sili ona fetaui ma tulaga patino. Naʻo le taua o le faʻaaogaina lelei o mea e faʻamuamua e filifili ai i mataupu taʻitasi.

  • Faʻauʻuina Faaalu ituaiga mo se fale tumaoti o le taugofie ma faigofie-i-faʻapipiʻi masini. Peitaʻi, latou te manaʻomia le pamu, ma o loʻo fesoʻotaʻi ma le totogiina o 'auʻaʻiga o le masini iloilo a le suʻega ma isi faʻafitauli. E manino lava, e faia ai fausaga e mafai ona lelei. Le maualalo le faʻatumu o le malosi, o lona uiga latou te sili ona fetaui lelei mo fale le tumau fale e fai o fale. O le faʻamamaina o le tagata e fiafia i lenei mataupu e leʻi faia moni.

    Taptic tane mo se fale tumaoti: Faʻafefea ona filifili ma o le a le agalelei, tau ma iloiloga

    O le faʻaputuputu o le herotic septic manaʻomia se tumau pamu tumau

  • Taptic tane mo se fale tumaoti e le manaʻomia le pamu masani ma e aofia ai ni mea pueata - O le agavaʻa e faʻamautinoa ai se faʻamalieina o le otaota o le otaota, noatia ma tumau le nofo ai, faleuila, carnes, agaga ma le faletaele, fufulu ma fufulu. Ina ia le manaʻomia le fausaga ma le pamu, o moli alavai i totonu e tatau ona fufulu mo le ono mafai ona faʻatumuina i lalo o le vai faʻamama i le eleele.

    Taptic tane mo se fale tumaoti: Faʻafefea ona filifili ma o le a le agalelei, tau ma iloiloga

    Ina ua maeʻa faʻamamaina i se lua-potu seppetic, o le vai alu i le eleele kuka i se vaega o lapisi

E masani ona faʻaogaina e le Autonomol Tank mo se fale tumaʻoti e lua auala e lua i le taimi e tasi:

  • O loʻo faʻatautaia e septicline Warnikisms e le Intertic Incisions, fuli i totonu o le IL, vai, ma ua faʻateʻaina e le kesi le paipa paipa.
  • Ina ua maeʻa, o se vaega faʻamamaina o se vai o loʻo i ai se suavai o loʻo i ai se masini faʻamamaina (fittrations fanua, o se vaega o ritle, ma isi.

E masani ona i ai le afaina o le suavai mai le septic, fuafua i luga o le lelei o le fufuluina, mafai ona totoina i totonu o le eleele, solo i totonu o le alavai o le vai.

Septics e aunoa ma le pamu i le taimi ua vaevaeina i ni ituaiga se lua:

  • Malosiaga faalagolago O tane o le septic e iai ni meafaigaluega e fesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga (patching pamu faʻamalosi). O la latou galuega e manaʻomia tupe faʻaalu, ae ole sua pe a maeʻa ona mama a latou masini.
  • Le-volalale Septic e le manaʻomia fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga. Visinisina ma faʻamamaina i latou o loʻo faia i se auala masani. I le taimi lava e tasi, latou te leiloa ai i le uiga lelei o otaota otaota.

Nofoaga o le Sto i le lotoifale (los ) - E taugata nei mea, ae o le sili ona lelei ma le maualuga-faʻatinoga o faiga lavelave ma se mamanuina fuafuaina. Togafitiga o le malosi-faalagolago o le faʻamalieina ma latou faʻaaoga metotia tomai mo le faʻamamaina o otaota.

Taptic tane mo se fale tumaoti: Faʻafefea ona filifili ma o le a le agalelei, tau ma iloiloga

Loloto le aoga

Eseese tiʻetiʻe I le numera o mea pueata . E masani ona mauaina e tasi, lua pe tolu-potu seppetic faʻataʻitaʻiga. E taua le iloa o le numera o potu i ai septica o loʻo aʻafia ai foʻi le lelei o le faʻamamaina. Laasaga o le Decompiation, o le vave ma le faʻamamaina o le mautinoa e mafai ai ona e aveʻesea i le 95% o faavaa ma sili atu.

Faigofie nofoaga ma o latou lava lima

Mafaufau pe faʻafefea ona filifili se tane septic ma le aoga e aoga, e tatau ona manatua o le masini o le tele o faʻataʻitaʻiga e le faigata tele, o lea na faʻapipiʻi ai se masini talafeagai e le faigata ai. Fausiaina o le tutoatasi ia Setema ma le fale tumaoti o le a manaʻomia le taimi ma taumafaiga, o le a foʻia se tupe. Masani, faʻaaogaina mea faʻaaoga mo le gaosiga o septic.

Manatua: Popolega palafasi, Teesian, o le faʻatagaina o tiniea, ma le le mafaia se alavai o le a manaʻomia i le toetoe o mataupu uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le manaʻomia alavai e faʻaputu ai le isi.

Ole eseʻesega o mea e faʻaaoga mo pa o le faʻasao togafitiga togafitiga. O filifiliga taʻitasi e iai mea e manaʻomia ma le lelei.

  • Sima i foliga mama Aua o le fau o le faʻatumuina o fofo i se galuega, e tumau lava, talafeagai i taimi o felauaiga ma le tumau ile taimi. O le taua o le fausaga o ia fausaga o se vaitaimi umi o galuega e le mafai ona faaitiitia. O puipui ma vaega i le va o mea pueata o "faʻateleina" le sili atu nai lo le 50 cm. I le taimi e tasi, ua maeʻa le isi tulaga o le mea muamua.
  • Mama mama I le malosi tutusa ma le matua, e mafai ona toese vave, faʻaleleia ma le faʻaeteete ma le toe vaʻai ma le toe vaʻai ni soʻoga. O le taua o le filifiliga o le filifiliga o le lavelave o le feʻaveaʻi o mea i le nofoaga ma le manaʻoga e faʻaaoga le siʻitia o masini (faʻaopopo tau) e faʻagaioi ai, e aofia ai mama i le kilomita.

    Taptic tane mo se fale tumaoti: Faʻafefea ona filifili ma o le a le agalelei, tau ma iloiloga

    I le ata o septic tane mo se fale tumaoti - faʻapipiʻi o mama ma sima i le lua

  • Piliki O loo ave tele le tele nai lo le monolithic e faʻatumuina sima puipui. I lea tulaga, o le felauaiga mea o femalagaiga ma le fesoasoani a meafaigaluega ua manaʻomia na o le tulaga o momoli atu i le nofoaga. O le faaletonu o loʻo i ai le maualuga maualuga o le piliki, e ui ina mafai ona faʻaaoga au mea o loʻo lata ina maeʻa le fale poʻo faletaavale, e pei foi ona faʻaaogaina pe a maeʻa le faʻatafunaina o ni fausaga.
  • Palasitika Eurocube Ole taugofie tusa lava pe e te faʻatau ni oloa fou, ma i nisi pisinisi o loʻo mauaina i totonu o se nofoaga lelei, e mafai ona e faʻatau eurocarbe faʻaaoga i se tau maualalo. O le tulaga lelei o le masalomia o septica se sea ua faapipiiina mama ma anapogi, aiai tetee susu (ma, e tusa ai, o se tulaga maualuga o le saogalemu o le siosiomaga) o le mea. O le le mautonu o se faʻatapulaʻaina o le tele, o le manaʻoga e faia ni mea e taofia ai le tufuga o le eleele o faʻatanoa (muamua o mea uma - mo lenei, o le fetu o le moli " "I le faavae).

    Taptic tane mo se fale tumaoti: Faʻafefea ona filifili ma o le a le agalelei, tau ma iloiloga

    Septic mai Eurocubies o le a avea ma se filifiliga le talafeagai mo le masini i luga o le nofoaga

  • Mo le tele o mea ma le laititi o le tele o nai lo ni mea laiti, laiti, ae taugofie Taptic tane mai le uili uili.

Lauiloa faʻataʻitaʻiga o Septicov

Lua gaosi oloa gaosi na manumalo i le maketi maketi. Ile vaega o latou taʻitasi - faʻataʻitaʻiga o isi faavae eseese, ae o le gaosiga o ana faʻataʻitaʻiga, gends na faʻamalosia i nisi tulafono, o loʻo i ai uiga o oloa uma o loʻo iai.

  • Taptic Tank Taugofie ma avanoa i se lautele o le liliuina o tagata faatau. Latou aofia ai ni potu se tolu ma saunia le aveesea i le 70-75% le mama. "Tank" Autasi, Nono-Volatile, ae naʻo le faʻapipiʻiina o eleele oneone oneone mo le sili ona faʻamamaina o vai vai. O le taimi o le faavaitaimi o le ituaiga o lenei ituaiga e manaʻomia le faʻamamaina ma le fesoasoani a se masini iloiloina, e ono mafai ona manaʻomia le faʻaaogaina o le fesoʻotaʻiga. O le tuueseese o lenei ituaiga e fautuaina e faʻaaogaina faʻatasi ma faʻaopoopoga faʻasolosolo - infret.

    Taptic tane mo se fale tumaoti: Faʻafefea ona filifili ma o le a le agalelei, tau ma iloiloga

    Septic Tank ma tagata ola

  • Septica Topa - taugata, ae sili ona lelei (aveese (aveese i le 98% le toese) faʻataʻitaʻiga. O i latou o le malosi-faalagolago ma ua sili atu le faigata mamanu. I lea vaitaimi e i ai le tutusa aerobic ma aaerrobic decocooction of the reflut, faapea foi ma a latou faamama. Latou te le manaʻomia ni mea faaopoopo ma e mafai ona faʻapipiʻi i luga o soʻu eleele. Aua le manaʻomia le iloiloina o le faʻamamaina. E matua manaʻomia le aveeseina o le faʻasaumoli, o loʻo mafai ai e le ona o le fale ona tutoʻatasi tutoʻatasi.

O le a le pepa o le SEPTICK e filifili mo le fale e foia e faʻatatau i tulaga. I nisi o tulaga, taugata masini, e faʻailoa mai ai ia sili atu le aoga ma le tamaoaiga i le faʻagaioiga, totogia mo tau. I isi, o le faʻaaogaina neʻi faʻatau faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga. O le mea lea, ma pe o loʻo tali faʻamalosi e sili atu i septic poʻo le gataifale o se tulaga loloto. E mafai ona e mafaufauina se tulaga patino.

Filifiliga Septic Filifiliga

A lava le fofo, pe faʻafefea ona filifili ni tane septic sesks mo se fale tumaʻoti - o le tau e taua, ae mamao mai faitioga a le mea taufaasese.
  • Voluma ma faatinoga Septic - O se tasi o le galuega autu. Ua latou aafia ai le aoga o le faʻamaliega o le faʻamamaina o ni taʻaloga ma le faʻamafanafanaga o le faʻaaogaina o le Seled system atoa atoa.
  • Aofai o mea pueata Ua fuafuaina foi septic e ala i le tele o vaitupa. Tasi-Chamber Modes o se vailaʻau fofo mo le tuʻuina atu ma sina vaega o le vai ina ia faʻamamaina. Ma ni nofoaga tumau, lua, ma sili atu tolu-potu mamanu.
  • Taavale alavai E mafai lava ona latou galulue lelei naʻo le faʻamamaina o totini ma, i lalo o le faʻamaufaʻailoga loloto o le otaota. I luga o eleele omea, faʻaputuputu tane onptic mo fale poʻo totonuga o nofoa e le manaʻomia musika Soliso.
  • Tau E tatau ona mautinoa na amanaia pe a filifilia, ma e masani lava ona tutusa oloa e sili ona taua i gaioiga. I le taimi lava e tasi, o le aufaiva vaʻa lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le ata o le paʻu, e talafeagai naʻo le faleʻaiga.

Ina ia tatau ona lafo mai le tau o le pasene o le faʻasologa, matou te tuʻuina mai ii o loʻo faʻamatala atu i luga le tau o le lua faʻataʻitaʻiga. Luga o le nofoaga 5, fuafuaina mo 5 tagata, o le a tau 77,000 rubles ma luga atu, ma le tau o le septic o le tane 1 (mo le tele o fesuiaiga o tau e fesootai ma le vaitau vaitau).

O faʻamatalaga i le vitio o le a aoga foʻi pe a filifilia se fetuunaiga mo se fale tumaoti.

Polokalama faalilolilo mo Fale tumaoti

Nei o nisi o iloiloga o tagata o septic e ona.

"O loʻo ia te matou le lelei ma lelei le potu mafanafana ma se fale lelei tele o le moli, vai, vai, e i ai le kesi kesi, ae leai se kesi i le lotoifale. O le faʻataʻitaʻiga o le septicline na filifilia mo se taimi umi ma ma le faʻaeteete. O lea, o se vaega o le upega tafailagi, matou te maua se mea e tasi, ma matou te ola ai i le aso laiti ma taugofie faʻataʻitaʻiga o le faʻaputuga tafe. E faigofie ma taugofie i le faapipiiina ma le taotoga, ma i le o le afaina o se puʻupuʻu o le faʻasologa o le cessipool. O loʻo iai lenei faiga ma faʻaletonu. O le manaʻoga mo le tausiga e le iloiloga a le Ofisa ma o loʻo iai pea o loʻo i ai pea o le le fiafia o manu, ae foliga mai ia te aʻu o loʻo faʻalavelave mai ai ia Plus ... "

Semen, vogogragrad

"Ma na matou faʻapipiʻiina le tane o septic o matou lava, mai mama. O le faʻapipiʻi na faia ma le loloto o le tolu mita. E le manaʻomia se mea masani lava, mo i tatou o le atoatoa-potu filifiliga lua filifiliga - o le tafe fua o le 1 m3 i le aso. Ma ou faʻaaogaina paipa, e faigofie lava latou te le faʻamalosi. "

Dmiry Olegovich, Saransk

"Na ou faapipiiina 7 tausaga ua mavae ecoline i le 3.5 cuba. Ma faʻaoga faʻamalosi tagata tuaoi. Ou te leʻi faʻamamaina i ai. Pau lava le minus ua tusia i faʻatonuga e maeʻa le 10 tausaga pe a uma ona faʻamamaina. E sili atu 3 tausaga le matua, ae le o le fufuluina o le tuli. "

Ruslan, Obninsk

"Matou te faaaogaina se tane septic. Fai Fai mai le taimi muamua na latou masalosalo ai pe o le a aoga e fai ma fai mai tagata gaosi. Tuu - galue. Aua le faitio. Ou te fia lapataia e sili atu le vave fuafuaina o le tele o le faigata, fuafua i le ono aafia o tagata. Na matou tele tele i tulaga o le tele, aua le popole. "

Sergey, IzhEvsk

Tusiga i luga o le autu: Plywood Mayckness i luga o le laupapa laupapa: O le taʻoto o le mea e te suia ai, pe faʻapefea ona feʻai pe leai se malu o le fale,

Faitau atili