Tupe mo cessipools ma septicopests: Mo le faʻamamaina o le mama tuai, kemisi, vaʻaiga, iloiloga

Anonim

Tupe mo cessipools ma septicopests: Mo le faʻamamaina o le mama tuai, kemisi, vaʻaiga, iloiloga

I totonu o le tele o otaota o loʻo i totonu o le faʻatauga, o le faʻagasologa o le liliuga e faigofie ona tulaʻi, o loʻo afaina ai le tumaʻoti o le fale ma le nofoaga o le manogi leaga. Lona uiga mo sestics, faʻapea mo le Kessiko Mull, e le gata i le faʻasao o le manogi o le manogi, ae e loloto ai le pito i lalo pe a o le siʻitia o le tulaga o le eleele.

O lona uiga o le uiga ma o latou foliga

Soʻo se numera biochemitical mo le mamago mea ma cessupool e fai ma sui o le tele o ituaiga o siama, pe a nofoia le mamafa o le microflora ma foaʻi atu i le faʻavae o le IL. O le mea mulimuli, i le itu, e mafai ona faʻaaogaina o se siosiomaga faauo o loʻo aʻafia.

O loʻo faʻatau atu i ai nei tapenaga i le ituaiga o laulau, ni fofo poʻo le powder, manaʻomia muamua i le vai.

Tupe mo cessipools ma septicopests: Mo le faʻamamaina o le mama tuai, kemisi, vaʻaiga, iloiloga

O le uiga o le aoga mo cessipool, septic ma mago

O le le lelei o le biochemicmary uiga Lagona lelei i isi mea mai fafo . O le vevela o le mea lea e ono iai se leo microflora - mai le +5 i + 35 ° C. Mo nisi o faʻamatalaga e mafai ona oona ai Mafaufaʻu mo le fufuluina ma le fufuluina. Masini. Maketi, fufuluina ma faʻalumaina faʻaleagaina mo pipili. O le toʻatele o latou e mafai ona faʻaleagaina pepe aoga pe a ulufale i le pusa ma septic tane.

O foliga o le vailaʻau o le faʻamamaina o le suavai

O le vailaʻau mama ua maeʻa faia loances, a o uia e kolone o siama o siama o siamaina o loʻo tupu i tulaga o meaola, ma pe a maeʻa le toe gaosia.

O le vailaau o le vailaau mo faleuila ma cessipool e mafai ona faʻagaioia i soʻo se vevela, lea e faʻaititia le tulaga o manaʻoga mo le faʻagaioiga o mea totino o faʻatau.

A faʻaaoga ni vailaʻau, e leai ni tapulaʻa i le filifilia o le aiga vailaʻau. I se faʻaopopoga, o vailaʻau apoleni e le faʻatapulaʻaina ai le amio lelei ma e mafai ona faʻaauau le latou lelei i le maualuga o le malosi.

Tusitusiga i luga o le autu: eletise eletise e le mafanafana - o le a le mea e fai

Tupe mo cessipools ma septicopests: Mo le faʻamamaina o le mama tuai, kemisi, vaʻaiga, iloiloga

I le ata, vailaau i le mama cesspools

O le le atoatoa o le vailaʻau o tapenaga e aofia ai:

  • Le lamatiaga o mea oona i le eleele,
  • O le faʻamalosi o auala e faʻatatau i paipa o loʻo faia i uʻamea ma isi elemene o le polokalama (ma le faʻaaogaina o vailaʻau, e sili atu le faʻaaogaina o paipa ma tane.

Ituaiga o vailaau

O le Chemisty mo septicism ua faʻavasegaina e fuafua lava i le ituaiga o mea faʻagaioi. Ma le faʻaaogaina o ituaiga uma o tupe, e iai lona ia lava faʻailoga.

Formaldehyde

O auala o lenei ituaiga seʻia maeʻa ona lauiloa ona o latou tau maualalo ma le maualuga lelei. Peitai, o suʻesuʻega faasaienisi ua faamaonia ai lo latou aʻafiaga ma mea e gata ai, o le a le vaega o loʻo faia ma e le faʻaaogaina.

Nifo fualaau faasaina

O le a le taua o auala mo le faʻamamaina o septic ma cessupool i luga o le mataupu faʻavae o gaioiga o mea oona. O a latou tufuga o loʻo aofia ai ala faimalaga (vaʻalele), lea ua e faʻaletonu ma faʻaleagaina le manogi le fiafia. O le faʻaaogaina o ni tagata fanaina o loʻo fesoasoani i le faʻamamaina o mea o loʻo faʻaaogaina ma puipuia le foliga o le le fiafia o le manogi. Mai mea fai vailaʻau uma, e le o le sili ona lelei le leaga o le siʻosiʻomaga, ae o latou mea taua e taua pe a faʻatusatusa i isi ituaiga o tupe.

Amona oloa

Tupe mo le faʻamamaina o le cesspool e faʻavae i luga o Agnemim tuufaatasiga e faʻailoaina e le maualuga lelei ma le saoasaoa. Latou te le atoatoa le le fiafia i manogi le fiafia. O le le mautonu o Aggy o Aggum Wactomes e tutusa pe a faʻatusatusa i le apague mafaufau i le faʻamalosi o le alatele o le alatele ma le lavelave o isi vailaʻau. Aemaise lava, pe a pa'ū ni fasimoli fasimoli i luga o alavai pe a uma ona fufuluina po o le agaga, o le agavaʻa o le vailaʻau o loʻo faʻamamaʻiina. O le isi le mautonu le malamalama: e tusa lava poʻo le a le aʻafia o vaega o Aggom vailaau i le siʻosiʻomaga e le suʻesuʻeina.

Brocatching powder

O le Chlorine Pae o se tasi o le sili ona gafataulimaina ma taugofie tapenaga mo le faʻamamaina o le cesspools ma septic. E lelei le le mautonu o tane ma taofia le salalau atu o Pathogenic Bacteria, ae o le foma, o vailaʻau oona ma se vailaʻau oona. E ui i lea, ua faaauau pea le masani a le Chlorine Beekerund pea.

Mataupu i luga o le autu: Filifili se faletaele Dourter

Foliga o le faʻaaogaina o vailaʻau

I le manaʻomia o vailaʻau e fiafia ai, e tatau ona malamalama i ai o a latou gaioiga e faasino faʻapitoa faapitoa i le faʻamaʻi o le septic anotusi ma suia ai lo latou tutusa taofi. O le gaosiga o otaota otaota i fetilaisa e le gaosia, ae O mea ia o le Recyclator e le mafai ona faʻaaogaina ma e manaʻomia le aveeseina mai le 'upega tafaʻilagi.

O le tuusaunoaga o lenei tulafono e mafai ona iloiloina alavai i ai ma le mautinoa (atric acids). E faʻatagaina ona faʻaaogaina nei auala mo le faʻamamaina o se pa puipui.

Tupe mo cessipools ma septicopests: Mo le faʻamamaina o le mama tuai, kemisi, vaʻaiga, iloiloga

Aoga aoga mo le faʻamamaina o le cesspool faʻavae i luga o minerale fertilizers (entit oxiding sooupu)

Puipuiga tulafono pe a faʻaaogaina vailaʻau

  1. Faʻaaogaina o se vailaʻau mo le faʻagaioiga o cesspools, e manaʻomia le faʻaaogaina o le puipuiga (paʻu totini lima, mata mata, lavalava, le faʻatagaina o mea leaga i le paʻu),
  2. E taua le mataitu o le maualuga o mea o loʻo i totonu o le neptica poʻo le cesspool ma puipuia o latou luga o le sili atu, e mafai ona oʻo atu i toxin i le pito i luga o le eleele.
  3. Ia mautinoa ia maua se recycler ventipelation mo le aveeseina o le kesi fausia. I le leai o le Ventices Gase, e mafai ona faʻaleagaina le Hermedic desigy ma, o loʻo i ai i le va o le paʻu, fausia se lamatiaga o le pa o le afi.
  4. Ia mauaina i taimi uma auala o le iloa ma faʻamaonia tagata gaosi ma faʻaaoga latou, o loʻo maitauina ai le faʻaaogaina o faʻatonuga.

Ia amanaia le uiga ese o le faʻaogaina o ituaiga eseese o fualaau faasaina, o le sili sili ona lelei meafaigaluega mo le faʻaaogaina i le faʻasologa ma cessupool e le faigofie. I le tulaga faʻatonutonu e tatau ona ave i totonu o le faʻaaogaina o le auala o le faʻaaogaina o se ivi (taimi nei, taimi, tumau, tumau) ma ituaiga o septic faʻaaogaina. SacKy Pits e aunoa ma le pito i lalo ma le fetu i le vai o le vai o le eleele o le eleele o le eleele e le talafeagai mo le faʻaaogaina o mea leaga i le eleele.

Tupe mo cessipools ma septicopests: Mo le faʻamamaina o le mama tuai, kemisi, vaʻaiga, iloiloga

Mafaufau loloto e aofia ai surfectardnts ma quatery Anderatus priotal e le oona ma siosiomaga saogalemu

I le maketi o tapenaga o tapenaga mo le faʻamamaina o septic ma cessupool, tupe a le atunuʻu ese gaosia. E tusa ai ma iloiloga a tagata faaaoga, o le lelei o oloa o nei vaega e tusa lava ma le tutusa, na ia faia o loʻo tatalaina e tagata e leʻi lauiloa ma ausia manaʻoga o le tumama o tumaʻoti.

Tusitusiga i luga o le autu: Pratchwork Bloniket ma ou lava lima: Platchork Pluskets, ata, Master Vasega mo Amataga, sikuea o sikuea, faʻataʻitaʻiga o sikuea

E ui i lea, e tusa ai ma le matauina, i aiga tumaoti ma tumau nofoaga O le BIopreaparats e masani ona faʻaaoga soo . Vailaau Fofo e fetaui lelei mo fale ma fale ma nofoaga uma e nofo ai po o nofoaga uma. E mafai ona oti siama i lalo o ia tulaga gaioiga i le taimi umi o le malologa pe faʻaititia le vevela. O le faʻaaogaina o le Chemictory e mafai ai ona e vave ma faʻaleleia lelei le manogi, faia le tumama ma sauni alavai i le taugofie.

O le faʻamamaina o le faʻamamaina o le septic ma cesspool e manaʻomia i le tele o tulaga (o le tuusaunoaga o nofoaga o le sexean i le lotoifale). Tele lava o le pamu o loʻo faʻaaogaina ma le fesoasoani a se masini faifaatoaga. I lena lava taimi, o vailaʻau ma mea e tatau ai ona faʻafaigofie le galuega. A faʻaaogaina ni mea faigaluega o le tino, e mafai ona tuuʻesea alavai e ala i se suavai vaega ma o le faʻatupuina o le a o le mea o loʻo faʻaitiitia e le tau o le recycler .

Iloiloga

Lalo o nisi o auala mo cessupool ma fetuutuu ma iloiloga i luga o latou.

"Ina ua makaina loʻu toalua ma loʻu toalua o le atunuʻu, e tatau ona e faia se mea faanatinati ma se malu o le cesspool. I luga o le fautuaga o mea e masani ai, o le Solitulafono saunia "Dr. Robik" ma na faamalieina. Itiiti nai le vaiaso pe a uma le togafitiga, o le voluma i le lua ua faaitiitia ma manogi le fiafia na amata ona lagona le itiiti. O le a ou fai atu i le taumafanafana, o le oloa ua taumafaina sili atu le tamaoaiga nai lo le taumalulu. I le taimi na matou lafoaia atoa tupe o loʻo aofia ai le chlorine. "Dr. Romk" fetaui ma matou. "

Nina Nikolaevna, Samara Vailaau

"Ou te faʻaaogaina le Pisishing Sanex Invisical Revides mo le faʻamamaina o se cessipool. Bariticorogasms o loʻo i totonu o le vailaʻau 'ai o loʻo tupu mai le tupuaga o le orginic drist, e fetaui lelei ma le gaʻo ma pepa. Afifiina ou te ave i le fua faatatau o 2 cu. m. Ma mo le tausaga ua lava. Na faamalieina i le faʻaaogaina o lenei auala, pe faʻafefea ona le aoga isi ma faʻatatauina se mea. "

Yuri, pskov

Faitau atili